Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 august 2022

Conversație cu Federația Galactică- 7aug.2022

 Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună din nou! Ultima noastră conversație cu privire la Coduri a stârnit mult interes. Cu o săptămână înainte ai vorbit despre Cristale. Mă întrebam dacă ai putea, așadar, să vorbești despre cele două subiecte împreună!

Federația Galactică. Bine ai venit, Blossom, ție și tuturor celor care „găsesc” conversațiile noastre plăcute și rezonează cu cu ele.

Un mod minunat de a începe, această conversație,într-adevăr.. După cum arătat, absolut totul are un Cod care se mișcă se poate modifica continuu.

Ne putem opri chiar aici... Un cod vibrează?

Totul Vibrează.

Da, dar Codurile sunt numere/ecuații.

Cu toate acestea, ele trebuie să Vibreze pentru a putea apărea.

Totuși, totul trebuie să aibă un Cod pentru a veni mai întâi în existență, nu-i așa?

Într-adevăr, Blossom.

Pare un pic asemănător cu: „cine a fost primul, oul sau găina ?”

Deci, pentru trata această problemă complexă cât mai simplu, ... să trecem de asta, astfel încât să ajungem acolo unde trebuie.

Haideți!

Deci, firesc, Cristalele sunt formate din Coduri, pentru că tot ceea ce există, nu ar putea exista altfel. Suntem de acord cu asta?

Da.

Suntem de asemenea de acord că fiecare Cristal, ca obiect individual, are un Cod diferit?

Da.

Bun. Lasă-ne să încercăm să te conducem mai adânc. Deși fiecare Cristal are propria sa Codare... acea Codare se încadrează în „paranteza” din „Codificarea Cristalului”. În același mod... Ființa Umană ar intra sub „paranteza” „Codificării Ființei Umane” … chiar dacă Codarea fiecăruia Vibrează diferit.

Doi oameni... ori două Cristale pot avea aceeași Codare?

Nu... și totuși, pot vibra pe aceeași frecvență... 

Deja mi se învârte capul..... Așa stând lucrurile... pentru a reveni la conversația de săptămâna trecută... în acest caz, cum se mai pot „potrivi” codurile noastre cu codurile care curg în... dacă nu există două coduri la fel?

Pentru că... deși diferite codurile pot pe frecvențe diferite, dar în aceeași gamă de frecvențe.

Trebuie să încerci să înțelegi că Codurile sunt incomensurabile. Dincolo de cercetare. Ele se schimbă mereu...se ajustează fin. Apoi, trebuie spus că fiecare Cod are omologul său eteric.

Partenerul nostru Google îi spune... Ethereal: Extrem de delicat și ușor într-un mod care să nu tină de această lume. (Pentru cei nesiguri.)

Deci, când spui că... nu există două coduri la fel... înseamnă că totul are dublura sa, un aspect în această lume și un alt aspect dincolo de ea (în eter)

Corect.

Nu sunt toate codurile de natură eterică, nu fizică ?

Cu toate acestea, sunt de Vibrația Pământului.

Nu sunt sigură dacă nu ar fi cazul să schimbăm subiectul... Aș putea să mă rătăcesc foarte tare, la fel și cititorii.

Haideți să mai continuăm puțin, Blossom și să încercăm să dăm o mai bună cursivitate cuvintelor noastre să le facem mai înțelese.

Deci, să revenim la Codarea Cristalelor. Am vorbit despre faptul că, la un moment dat, toate Cristalele se conectează între ele. Acest lucru poate avea loc doar prin Codarea lor, atingând un anumit nivel de Lumină. În același mod, așa cum am explicat despre Codarea din sine.. Iluminarea, Înălțarea... pentru a vă conecta și a se potrivi cu Codurile care curg înăuntru.

Cu toate acestea, Codurile noastre nu ar putea să se potrivească niciodată cu Codurile unui Cristal, nu-i așa?

Da. Cu toate acestea, deși diferite... se pot afla în cadrul aceleiași rețete.

Împușcă-mă acum!

Un exemplu mai plastic: ingredientele unui tort pot fi multe, … toate cu propria lor codificare … totuși, acest lucru nu înseamnă că nu pot fi amestecate și să devină un tort.

Cu toate acestea, cu siguranță ingredientele din prăjitură se regăsesc în aceeași paranteză (o categorie de hrană)... dar ființele umane și cristalele nu sunt!

Deși Codurile unui Cristal și unui Uman sunt într-adevăr, în (paranteze) categorii diferite, la fel ca și animalele, apa etc..... vom face analogia cu fiecare că fiecare categorie este o piesă a unui puzzle. Deși foarte diferite, atunci când se unesc, ele alcătuiesc toată imaginea, întregul tablou.

Simt că vrei să te întorci înapoi la Cristale și că ai ceva de spus în legătură cu asta.

Și asta este corect, Blossom.

Vrem să spunem că voi PUTEȚI SCHIMBA CODURILE CRISTALELOR, implicându-le în viețile voastre. VOI... sunteți capabili sa le activați.

OK. Totuși, cum rămâne cu acele Cristale care nu au Contact Uman?

Ele stau la pândă/latent... într-o anumită măsură... până când Codurile de Cristal deja activate, se potrivesc cu omologul lor Eteric și trimit mesajul celui care așteaptă, ceea ce îi determină apoi să facă ceea ce au venit să facă.

Care este ce?

Extraordinar... Magie.

Cuvântul „Magie” a durat mult până să-l pronunți

Într-adevăr, căutam termenul cel mai potrivit.

Vedeți, când spui că razele laser de lumină din jurul planetei de fiecare dată când ajung la un cristal, mare sau mic... fac ca și cum o scânteie uriașă să explodeze din el și apoi raza laser continuă, adăugând Energia din fiecare Cristal cu care se conectează.

Da.

Ai spus că asta va avea loc când va veni „valul”,... EVENIMENTUL?

Da.

Iartă-mi ignoranța ... dar pentru ce? Ce se va întâmpla atunci? Ce efect au Cristale asupra tuturor? Care este scopul lor?

Aducerea și activarea codurilor mult mai înalte care însoțesc Valul. Vezi, Blossom, TOT CE EXISTĂ ACUM și AICI PENTRU A FACE… ESTE MENIT SĂ DUCĂ LA CREȘTEREA VIBRAȚIEI PLANETEI.

PUTEREA LUMINII TALE ÎN CREȘTERE … NE PE$MITE SĂ OFERIM MAI MULTĂ ÎNȚELEGERE. Poți „simți” cum îți aliniezi cunoașterea interioară acum? 

Da... cred că pot „simți” „cunoașterea” în loc să o explic în cuvinte.

ASTA ESTE CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI..

După cum am spus mereu...ESTE DESPRE SENTIMENTUL…

da a afla CINE ȘI CE EȘTI TU.

OK .Pe măsură ce noi, ca LUMINĂ, IUBIRE ȘI ADEVĂRUL EU SUNT – ne ridicăm Frecvențele Vibraționale…devenim capabili să acceptăm „intern” că TOȚI UNA SUNTEM.

În acest sens, am avut un aranjament/acord înainte de a veni în această viață, că vom face tot posibilul pentru a descoperi ADEVARUL NOSTRU... pentru a împreună să putem ridica vălul, ca să spunem așa... și, făcând asta, Energia Cristalului, la o comandă dată... se va mări peste Planetă... conectându-se o cu cealaltă pentru a Activa masiv Codurile Superioare care vin cu „Valul Iubirii”. „ … care, la rândul lui, va schimba Vibrația A ABSOLUT TOTUL … în bine. Sunt îngrijorată că, s-ar putea, să-mi pierd mulți cititori, din cauza alambicatului subiect. Ar trebui să aibă o diplomă universitară ca să înțeleagă...

Te-ai descurcat extrem de bine, Blossom.

Nu sunt atât de sigură... Și, de aici încolo, încotro?

Spre CREȘTEREA ȘI EXPANSIUNEA ÎN ÎNȚELEGEREA PUTERII DVS. CARE vă va lumina CALEA.

Iar chestia este că (și cred că mulți mă vor aproba)... pot observa cu adevărat această SCHIMBARE... această Schimbare în Ființa mea. În ultimul timp, mi-au trimis câteva link-uri către posibile variante dure ale viitorului... totuși, eu aleg ca asta să nu se regăsească în realitate mea.

Acest fel de lucruri, Blossom, sunt cele care „aprind” Lumina Adevărului Sinelui.

Nu pot spune că ȘTIU pe deplin.

Cu toate acestea, știi că știi mai multe acum... decât altă dată!

O înțelegere în interiorul Ființei de a trece mai departe în rolul pe care a venit să-l îndeplinească.

Pe măsură ce Codurile, Frecvențele din interiorul Vibrației se ridică... cineva începe să conecteze punctele și, deși, niciuna dintre ele nu are sens... totul începe să aibă sens.

Aștepta! Asta nu are sens! Sau doar pare? Brain Blow out. Dragă Doamne, nu poți inventa rahatul asta! Voi râde atât de mult citind asta și dacă „are vreun sens”... cred că merit o insignă Noddy. Ai plecat acum?

Simțim că este suficient de digerat pentru moment.

Cred că mulți ar putea avea nevoie de ceva Gaviscon! (O tabletă împotriva indigestiei) Ei bine... ce pot să spun? Mulțumesc băieți. Trebuie doar să-mi adum de pe jos părțile creierului meu „explodat”.... Cu recunoștință și în serviciu iubitor... EU SUNT...

https://www-blossomgoodchild-com.translate.goog/7th-august

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu