Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 august 2022

Y22- Mesaj Taygetan (Pleiade) : Energia liberă (de punct zero) (II)

(Articol recomandat celor avizați)

Author Gosia de la Agenția Cosmică;
Publicat 16.11.2018;
Traducere Const. Mihăilescu

(continuare) 

 

Fluxul energetic formează, cu o precizie matematică, o structură de curgere toroidală, ca bază pentru formarea materiei care este, de asemenea, cheia energiei punctului zero. 
Exprimarea matematică se face prin șirul lui Fibonacci. Nu este necesar să intru în detalii aici pentru că toate acestea sunt ușor de găsit online.
Toată matematica fluxului toroidal se bazează pe acest principiu cheie, și anume succesiunea dintre numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5 și 3, 6, 9. Relația dintre aceste numere este următoarea: întreaga formare a materiei, pentru a da un exemplu edificator, pleacă de la diviziunea celulară și se supune tiparelor de duplicare: 1x2=2; 2x2=4; 4x2=8...
În acest model de geometrie sacră, care stă la baza toroidului, numerele sunt duplicate după cum urmează: 1x2=2, 2x2=4, 4x2=8, 8x2=16, unde 1+6=7; apoi 7x2 =14 și 1+4=5, 5x2=10 și 1+0=1 și, urmând același model de flux energetic-matematic: 1, 2, 4, 8, 7, 5. Acesta este modelul pricipal sau motorul unui toroid în reprezentarea de bază.   
Numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5 reprezintă latura fizică iar 3, 6, 9, latura eterică, în care ele se supun unei alte secvențializări interconectate, astfel :

1+2 = (3), .....aspect eteric, rezultat din două aspecte fizice,

2+4 = (6),..... - idem -

4+8 = 12, .....aspect fizic, rezultat din două aspecte fizice,

1+2 = (3),.....aspect eteric, rezultat din două aspecte fizice,

8+7 = 15, .....aspect fizic, rezultat din două aspecte fizice,

1+5 = (6),.....aspect eteric, rezultat din două aspecte fizice,

7+5 = 12, .....aspect fizic, rezultat din două aspecte fizice,

1+2 = (3),.... aspect eteric, rezultat din două aspecte fizice,

5+1 = (6).... - idem - .


După cum puteți vedea, rezultatele vor fi întotdeauna alternate între 3 și 6 și, din acest motiv:
3x2=(6), 6x2=12 și 1+2=(3), 12x2=24 și 2+4=(6), 24x2=48 și 4+8= 2 și 1+2=(3), 48x2=96 și 9+6 =15 și 1+5=(6), alternând astfel la infinit rezultatul între 3 și 6..    
Acest efect alternant se traduce și printr-o inversare a polarității electromagnetice în dinamica fluxului energetic toroidal. În cazul numărului 9, rezultatul se obține din însumarea 3+6 sau 6+3 care se supune unei secvențe proprii simultan izolată și omniprezentă:
9x2=18 cu 1+8=(9), 18x2=36 cu 3+6=(9), 36x2=72 cu 7+2=(9), 72x2=144 cu 1+4+4=(9) continuând astfel până la infinit, întotdeauna cu același rezultat ca și numărul (9), rezultând 9x1=(9); 9x2=18 cu 1+8=(9), 9x3=27 cu 2+7=(9), 9x4=36 cu 3+6=(9), 9x5=45 cu 4+5=( 9). Se obține întotdeauna același rezultat, (9).
(Rețineți aici prezența numerelor 72 și 144 care sunt invariabil folosite în societățile secrete pentru a evidenția numărul de oameni aleși sau speciali, adesea pentru a îndeplini o muncă conform sloganului „salvați lumea”. Atât 72, cât și 144 ca 144 000 dau 9, care este numărul ce simbolizează Totul sau Sursa, exprimă puternic și evident natura ezoterică).

Relația dintre 3, 6 și 9 formează o trinitate în care 3 și 6 sunt opuse iar 9 este combinația ambelor ca întreg. Rețineți că nu am spus că este un echilibru, pentru că nu este. Este suma celor două ca întreg. Cifra 9 simbolizează, de asemenea, iluminarea, care este capacitatea de a transcende dualitatea.    

Relația totală dintre numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5 va adăuga întotdeauna (9), de asemenea, ca în 1+2+4+8+7+5=27 și 2+7 care este (9) cifra cea mai mare.  

În această imagine (care arată fluxul energetic al figurilor 1, 2, 4, 8, 7, 5 și 3, 6, 9) putem observa cum fluxul energetic din interiorul toroidului provoacă o depolarizare pe partea eterică între polii 3 și 6 de fiecare dată când fluxul de energie este trimis dintr-o parte în alta, 1, 2, 4, 8, 7, 5 schimbând polaritatea. O polaritate este dominată de 1, 2, 4 și cealaltă de 8, 7, 5.
În punctul din centru sau (0) are loc o eliberare, 0 depolarizare a energiei. De aici și numele „Energie de Punct Zero”. Centrul în galben este punctul zero.
Toată creația materiei se bazează pe acest principiu matematic al geometriei sacre. De la o particula subatomică la o întreagă galaxie, totul este format pe acest principiu.
Diviziunea celulară se supune aceluiași model matematic: 1x2 = 2, 2x2=4, 4x2=8.
Profit de ocazie pentru a explica cum teoria Pământului plat nu are nicio semnificație, deoarece dacă absolut tot ceea ce este cunoscut sub numele de materie se bazează pe matematica toroidului, cum s-ar fi format Pământul dacă or fi plat? De ce ar fi diferit? Ca orice altceva, Pământul este un toroid, ca orice altă planetă și are deschideri la poli; dar nu este complet gol, ci are cavități interne mari, în mare parte în conformitate cu fluxul energetic inițial al acestuia.
Pământul, pur și simplu, nu poate fi plat. Această idee este mai de grabă o impunere guvernamentală, folosită pentru manipulare, pentru a crea confuzie în rândul oamenilor care încep să pună la îndoială ceea ce le dictează status quo-ul. De asemenea, o văd ca pe o strategie de discreditare a existenței extraterestre, deoarece, dacă Pământul ar fi plat, atunci nu ar exista „alte planete” ,„fenomenul OZN” rămânând „interdimensional”.

Formarea materiei mari sau mici se bazează pe geometria dinamică și matematică a Toroidului. Această teorie (a Pământului plat) este total lipsită de sens. 

În imagine (1, 2, 4, 8, 7, 5 și 3, 6, 9), punctul de eliberare a energiei este centrul punctului zero cauzat de depolarizarea dintre câmpul 1, 2, 4, 8, 7, 5 și câmpul 3 și 6, totul întărind punctul superior sau (9) care este nodul undei statice creat de dinamica energetică de dedesubt și se alătură altor toroizi sau motoare energetice pentru a crea structuri complexe, urmând frecvența armonică de geometrie sacră, produs al punctului de atenție al conștiinței. Toroizii se adaugă formând alte structuri mai complexe precum așa-numita floare a vieții, urmând întotdeauna același tipar.
Ciclurile pe care circulă energia în modelul 1, 2, 4, 8, 7, 5 sunt determinate de frecvența acesteia și se măsoară în Hz. Cantitatea medie de revoluții în cadrul sistemelor toroidale care alcătuiesc materia la orice nivel și în cosmologic, este cunoscută și sub denumirea de rezonanță Schumann, atunci când vine vorba de o anumită planetă și este specifică fiecărui corp ceresc sau poziție din Univers.
Viteza sau frecvența ciclurilor în Hz ale materiei este ea însăși ceea ce definește o densitate sau un plan existențial. Cu cât frecvența energiei în Hz este mai mare, cu atât densitatea existențială este mai mare și, așa cum am descris mai sus, este direct și inseparabil legată de conștiința care o generează.
Deși s-ar crede că acest lucru se petrece doar colectiv, mai ales din punct de vedere planetar, nu este așa, deoarece se întâmplă atât colectiv, ca sumă medie a tuturor conștiințelor prezente, dar și individual, deoarece fiecare ființă cu conștiință, folosind propria sa conștiință, cu punctele sale de atenție sau filtrele de focalizare, creează și blochează toate frecvențele care nu se află în raza sa de atenție, creând astfel o realitate privată și adecvată a universului paralel...
Toate informațiile și principiile energiei punctului zero (energiei libere) sunt deja pe Pământ încă de pe vremea lui Nikola Tesla și singurul lucru care împiedică aplicarea lor gratuită de către toată populația umană este prezența unor ființe foarte negative care doresc să continue exploatarea lumii și nu renunță la monopolul lor asupra hidrocarburilor. Pentru ca populația să folosească energia liberă, este necesar ca mai întâi să fie îndepărtate ființele întunecate, Cabala corporatistă și Illuminati de la controlul planetar căci acest grup malefic pur și simplu a monopolizat tehnologia și a eliminat oamenii de știință independenți împreună cu munca lor, de îndată ce aceștia au intenționat să pună în aplicare tehnologia simplă de utilizare a energiei libere infinite și complet gratuite. Acest lucru nu este o noutate pentru voi.
În rezumat: o structură energetică elaborată pe o bază matematică geometrică corectă poate provoca o depolarizare energetică, efectul fiind posibilitatea prelevării unor cantități controlate de energie liberă din bazinul infinit de energie care se află în cosmos.
Există sarcini electrice percepute ca manifestări în latura fizică a materiei și sarcini electrice evidențiate în partea eterică. Când polaritățile și sarcinile lor au poli opuși, dispuși într-o anumită geometrie, are loc descărcarea. Dacă nu se creează oponența polarizată (adică dacă nu se creează un punct de depolarizare în care contrariile se anihilează), nu se va produce descărcarea, deci nici prelevarea de energie din câmpul energetic infinit al cosmosului. Un exemplu : o pasăre se așează pe un fir de înaltă tensiune. Nimic neobișnuit nu se va produce atâta timp cât geometria polarităților inverse nu va fi îndeplinită [nota C.M.: mai clar : dacă distanța între pasărea așezată pe un fir (să zicem, faza) este suficient de mare față de celălalt fir (nulul), adică nu se îndeplinesc „condițiile geometrice” necesare (distanță suficient de mică între ciocul pasării - partea cea mai apropiată de celălalt fir care e nulul - nu se va produce un scurtcircuit prin corpul pasării; deci, practic, nu va fi amorsat efectul de scurtcircuitare, care ar însemna degajarea unei mari cantități de energie, care ar pulveriza pasărea. Îndeplinindu-se condițiile punctului zero (de producere a energiilor libere), va putea avea loc prelevarea acelei energii și folosirea ei în diverse scopuri (prin intermediul unor echipamente adecvate). Sper că nu voi plictisi dacă voi mai continua un pic acest raționament. Vom fi de acord că la producerea unui scurtcircuit electric se produc și se degajă cantități mari de energie, suficientă, de ex. pentru a declanșa un incendiu, sau explozia unor substanțe etc. Dar dacă acea energie degajată de scurtcircuit ar fi preluată de niște echipamente specializate, ar exista posibiltatea reală de a o folosi într-un anume scop. Continui raționamentul. Să luăm unul dintre efectele unui scurt-circuit electric: degajarea de căldură, degajarea de lumină, degajarea de energie sonică. Inginerii pot gândi și proiecta echipamente adecvate pentru ca unul sau mai multe dintre aceste efecte să fie preluate controlat iar energia obținută să fie destinată unui scop practic: mișcarea unor paleți care învârt, de ex. un generator electric, pun în mișcare un utilaj, vaporizarea apei etc. Să ne gândim la enorma putere a unui fulger. Ce s-ar putea face cu acea imensă energie, dacă ar fi captată și acumulată? Toate fenomenele naturale pot fi produse și reproduse de om, obținând energia de care are nevoie în diverse scopuri. Vă mai dau un exemplu: motorul unui autoturism pe combustibil sau electric are sarcina  finală de a învârti roțile, deci de a se deplasa. Este de neînțeles pentru mine de ce nu s-a gândit nimeni ca la roțile care se învârt să se cupleze un dispozitiv care, preluând energia de mișcare, să producă curent electric cu care să se reîncarce bateria mașinii, îmbunătățindu-i astfel mult randamentul. Sigur, recuperarea energiei nu poate fi de 100%, deci nu s-ar putea crea un perpetum mobile, dar costurile și consumul de carburanți ar fi mult mai mici. Surpriza este că asemenea inventatori există (chiar în România); ei au realizat, testat și demonstrat utilitatea acestor invenții. Pe drumurile patriei circulă și câteva exemplare de asemenea mașini. Numai că realizările inventatorilor au fost nu numai voit ignorate de stat - de fapt de marii magnați ai extragerii și rafinării țițeiului - dar chiar boicotată intrarea lor în producție lărgită. Ca să nu mai vorbim de echipamentele prezentate în multe orașe ale lumii de savantul iranian Keshe, pionier în folosirea energiei libere].

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/free-energy-zero-point-direct-message-from-pleiadian-taygetean-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu