Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 august 2022

Y22- Mesaj Taygetan (Pleiade) : Energia liberă (de punct zero) (I)

 (Articol recomandat celor avizați)

Author Gosia de la Agenția Cosmică;
Publicat 16.11.2018;
Traducere Const. Mihăilescu 

Swaruu (9): O undă staționară este un model de vibrație energetică într-un mediu dat. Frecvența oscilantă a sursei sale generatoare face ca undele sale emise anterior, și care au fost reflectate înapoi în sine, să interfereze cu cele care provin direct din ea. Această interferență are loc în așa fel încât în ​​mediu sunt generate anumite puncte care apar ca statice, dând naștere denumirii de „unde staționare”.

Modelul de vibrație necesar pentru a crea o „undă staționară” într-un mediu, are nevoie de frecvențe foarte specifice. Aceste frecvențe sunt cunoscute ca „frecvențe armonice” sau „armonici ale unei frecvențe”. Sunt puncte de concentrare energetică în echilibru perfect plasate în mediu. 

Orice frecvență nearmonică, fie în undele emitente (incidente), fie reflectate, creează o perturbare în tiparul undei staționare dând naștere la o frecvență neregulată și haotică care o dizolvă, prăbușind unda.

Există o singură substanță care se răspândește în tot Universul. Spațiul este un mediu neîntrerupt și împletit al acestui val care este definit ca Energie potențială. Materia se formează din unde sfero-toroidale în spațiul îngemănat, cu respectarea unor modele matematice predictibile și specifice, cunoscute sub numele de Geometrie Sacră. Formele sfero-toroidale sunt puncte de concentrare energetică a undelor staţionare, cunoscute şi sub denumirea de noduri.

Materia este alcătuită prin concentrarea de unde sfero-toroidale staționare care formează aceste puncte sau noduri; prin urmare, întreaga materie este interconectată. Aceste valuri vibrează și interacționează unele cu altele în întregul mediu de energie potențială interconectată .

Modelele matematice previzibile, cunoscute sub numele de Geometrie Sacră, sunt cele care determină concentrarea și poziționarea nodurilor sau undelor staţionare care, la rândul lor, vor forma materia. Aceste tipare matematice sub formă de geometrie sacră sunt impuse (materializate) direct de atenția unei conștiințe și sunt aplicate mediului în care se propagă undele, (spațiul) ca o concentrare energetică venită dintr-un alt mediu într-un loc superior (conștiința).

Acesta este emițătorul undei care se răspândește prin mediu, de energie potențială, în tot Universul pe care-l formează. Această energie medie și potențială este ceea ce numim Eterul. 

Tiparele de geometrie sacră care formează undele stătătoare, și care la rândul lor dau naștere materiei, provin dintr-un plan superior creat și de un alt plan superior acestuia și așa mai departe, până la formarea întregului, adică a SURSEI. Geometria sacră a fiecărui plan este progresivă și exponențial mai complexă, până la includerea tuturor informațiilor necesare formării tuturor planurilor inferioare. 

Undele care creează o ființă conștientă vibrează în această Matrice de energie potențială interconectată și îngemănată (împletită), numită Eter. Mintea, simțurile, gândurile, sentimentele și emoțiile nu sunt altceva decât acele unde și determină frecvența cu care sunt emise. 

Aceste unde, modificări și variații ale frecvenței de emisie, se află în comunicare constantă cu toate celelalte unde. Mișcarea și frecvența ondulațiilor lor în mediu sunt cauzate de activarea (fixarea) punctului de atenție a ființei conștiente și vor forma porțiunea de spațiu pe care o va vedea ca cealaltă lume a sa. Orice are atenție și concentrare creativă a unei conștiințe va prinde contur.

Dacă mai multe puncte emițătoare de energie, adică (mai multe ființe conștiente), au același punct sau focalizare a atenției, sau există deja ceva în formare pornind de la idee, emisia de undă va crea o interferență constructivă care va întări punctele pe nodurile undelor staţionare din supa energetică numită eter, accelerând formarea de materie nouă prin acumulare cooperantă de energie cu un model specific comun.

La fel, dacă mai multe puncte emițătoare de energie au același punct sau focalizare a atenției, dar intenții sau sentimente opuse, diferite, se va crea o interferență distructivă între ele. Acest proces se aplică atât la crearea materiei, cât și la situații sau evenimente care nu sunt altceva decât o secvență animată de poziții ale materiei manifestate prin atenția uneia sau a mai multor conștiințe. Singura animație a evenimentelor, sau timpul, este doar o frecvență emisă de o conștiință în câmpul eteric.
Punctul de atenție, sau punctul de focalizare a ființei care are conștiință, este rezultatul comunicării dintre toate undele din mediu sau Eter, acestea putând deriva din aceeași conștiință, sub formă de reflecție sau recul, sau pot veni dintr-o altă ființă, sau ființe, posesoare de conștiință, în interiorul sau în afara aceluiași plan existențial. Ele vor forma modele complexe de concentrații de energie, sau modele de noduri de unde staționare, fie sub formă de interferență constructivă, fie sub formă de interferență distructivă. Aceste tipare energetice sunt ceea ce ființele cu conștiință din mediul comun vor percepe ca fiind lumea exterioară. 
Interacțiunea dintre undele din mediu îi modifică frecvența și, de asemenea, creează noi valuri; prin urmare, focalizarea sau punctul de atenție al unei conștiințe, individuală sau colectivă, este centrul de atracție în care se creează o concentrație de energie sau un nod al unui val staționar.

Această concentrare de energie sau nod de undă staționară din mediul numit Eter, este același cu o particulă subatomică care, urmând tiparele stabilite de punctele de atenție ale conștiinței emitente, va forma progresiv structuri energetice mai complexe. Mai întâi particule subatomice, apoi atomi care au format molecule complexe care, la rândul lor, au format elemente, substanțe și structuri ale materiei, inclusiv ADN, toate urmând tiparele matematice ale geometriei sacre, sub forma armonicelor unei frecvențe, impusă de dinamica interacțiunii dintre unde și frecvența acestora în mediul, sau Eter, emis de punctele de atenție sau de focalizare ale conștiinței. 
Toată materia ca atare, precum și succesiunea ei animată de o conștiință, are, ca bază sau structură energetică primară, geometria sacră. Și asta pentru că este singurul mod în care materia s-ar putea forma ca o armonică a unei frecvențe perfecte din punct de vedere matematic și este necesară pentru a susține nodurile sau punctele energetice ale undelor staţionare în mediul de energie potențială numit Eter. Orice frecvență în afara armonicii geometriei sacre ar prăbuși respectiva undă staționară, dizolvând nodul și, cu aceasta, materia.
Tot ceea ce o ființă cu conștiință trăiește, experimentează, simte, gândește, spune și face este experimentat de tot mediul întrețesut și interconectat al energiei potențiale, numit Eter, care formează Universul. Gândurile tale creează o schimbare de frecvență, mișcare și volum în undele pe care le emiți, sentimentele tale creează o schimbare în armonica frecvenței pe care o emiți, schimbând cu aceasta structura ta matematico-energetică. 
Frecvența undei de ieșire, în care emite ființa conștientă, este o formă de comunicare cu câmpul sau mediul în care se află. Ceea ce emite în valul de ieșire determină ce comunicare va primi în valul de intrare. Fiecare individ cu conștiință determină și controlează natura comunicării pe care o transmite și o primește cu propria sa dinamică a fluxului personal de informații, trecând la punctul său de atenție, frecvența gândurilor, ideilor și sentimentelor.

Toată informația din mediul interconectat și împletit este împărtășită și afectează toate părțile sale, în tot mediul, folosind frecvențe de unde energetice care interferează între ele, respectând întotdeauna structurile matematice ale geometriei sacre. 
Aceasta este definiția ÎNTREGULUI, care este câmpul unificat, Sursa sau conjuncția cooperantă a tuturor conștiințelor în ansamblu. Este Universul însuși. Este definiția fiecărei creaturi oricât de mici dar cu conștiință. O ființă cu conștiință este un nod sau punct energetic al unei unde staționare care, la rândul său, este un fragment holografic al Întregului în exprimare simultană.
Fiecare ființă cu o conștiință este Universul însuși.
Matematica Vortexurilor conține toate formulele care controlează atât mecanica manifestării cât și frecvențele specifice sau armonicele de frecvență care controlează totul. 

-Swaruu din Erra (9)

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/free-energy-zero-point-direct-message-from-pleiadian-taygetean-swaruu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu