Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iulie 2022

Y 252 - ET-uri care navighează prin portaluri naturale (II)

Autor Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 22 februarie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)


 
Robert: Apropo, nu-mi amintesc să fi vorbit despre compoziția soarelui. Zici că nu este o minge termonucleară. Atunci, din ce este făcut?

Swaruu X (Athena): Din plasmă electromagnetică gravitațională într-un melaj complex de frecvențe diferite;
polul de ieșire al unui toroid energetic complex. Este o gaură de ieșire dar pentru că are densități și dimensiuni mari, este văzut ca o sferă. O gaură în 3 dimensiuni, o sferă.

Robert: Dar noi nu putem vedea decât o parte (fața) a soarelui, cealaltă parte fiindu-ne invizibilă. Nu putem vedea acel toroid cu percepția noastră. Este dificil de reprezentat într-un grafic.

Swaruu X (Athena): Da. Energia vine din spatele soarelui, din alte planuri. Toți sorii sunt conectați unul cu altul în partea eterică, iar aceste conexiuni sunt folosite ca găuri de vierme pentru navigația navelor spațiale.

Robert: Înțeleg. Cineva m-a întrebat: " Soarele are o legătură mai puternică cu Sursa decât un om? Sau toți avem aceeași legătură?"

Swaruu X (Athena): La modul general, totul este Sursa. Totul este sau are aceeași legătură pentru că pur și simplu ESTE. Dar, dintr-un anumit punct de vedere, un soare are mai multe conexiuni decât o persoană, un ființă din orice rasă sau civilizație ar fi ea..

Robert: Altă întrebare: "De ce soarele se manifestă omolog găurilor negre? Pentru că este un toroid?"

Swaruu X (Athena): Da, desigur. Se pare că toroidul este baza dinamicii energetice pentru formarea nodurilor care manifestă ceea ce mai târziu este perceput ca materie, trecând mai întâi prin starea energetică, deși sunt la fel. Totul este un toroid, de la un electron, la o galaxie sau un super cluster de galaxii.

Robert: Da. Chiar și noi într-un fel, nu?

Swaruu X (Athena): Da, de la baza toroidală, conștiința „sculptează” ceva ce nu pare toroidal la prima vedere, ca o sculptură a lui Michelangelo. Pentru că din acel bloc de materie ai transformat energia în bucăți mai mici de materie, lăsând „sculptorului” intenția creativă a sculpturii. Dar tot un toroid este.
Deci, sorii se manifestă așa pur și simplu pentru că acesta este fluxul de energie al unui toroid mare ca acesta, un punct de intrare și un punct de ieșire. Intrarea în gaura neagră, ieșirea soarelui, exprimat în termeni simpliști. Pentru că, în realitate, un soare poate fi și o intrare dacă ai ajustat frecvența navei tale pentru a fi compatibilă cu părțile aceleiași pompe toroidale care se mișcă invers, în funcție de ce densitate sau frecvență existențială a materiei este văzută. Găurile negre pot fi încă ieșiri. Problema cu aceasta este că cantitatea de energie necesară pentru a utiliza partea de curgere inversă într-o gaură neagră este prea mare pentru ca o navă să o emuleze cu motoarele sale de imersiune toroidală totală. Este aproape imposibil sau cel puțin nepractic. De aceea se spune că o gaură neagră nu poate fi decât o intrare.
În același mod, există sori super masivi care din același motiv nu pot fi decât ieșiri, fiind imposibilă intrarea lor prin fluxul mare de energie manifestată prin nenumăratele frecvențe existențiale, densități, dimensiuni, echivalent cu deplasarea din aval în amontele unei cascade abrupte cu o barcă cu vâsle.

Există și găuri negre „nobile” cu energie scăzută care, deși sunt găuri negre, au intrări și ieșiri accesibile; de altfel acestea sunt cele mai comune. Sunt cunoscute sub denumirea de puțuri gravitaționale, sau pur și simplu, portaluri spațiale.

Robert: Mulțumesc. Altă întrebare: „Deoarece Soarele este radioactiv, afectează electromagnetismul Pământului și al ființelor umane?”

Swaruu X (Athena): Da, asta e adevărat. Cu toate acestea, nu este ceva care se întâmplă tot timpul. Dar crede-mă, în această perioadă în care Cabala seamănă peste tot haos și distrageri, efectele acestor radiații sunt aproape neglijabile. Chiar dacă vi se spune că undeva, din cauza erupțiilor solare s-au produs anumite defecțiuni în rețelele electrice sau perturbări în cele de telecomunicații, cauza trebuie căutată în acțiunile Cabalei care au făcut ca defecțiunile ori întreruperile să coincidă cu erupția solară, folosită drept acoperire a acțiunilor lor malefice. Posibilitatea prevederii erupțiilor solare există cu adevărat și este folosită de întunecați în diverse scopuri, pentru a-și masca propriile lor acțiuni împotriva civilizației umane.

Robert: Și nu aveau nimic de-a face cu căderile de păsări moarte din cer sau cu dezorientarea delfinilor care eșuează la țărmuri, precum și cu defecțiuni neexplicate la aparatura electronică a avioanelor. Este vorba mai degrabă despre manipularea rețelelor 5C, nu?

Swaruu X (Athena): Acest lucru este în mod clar efectul utilizării unor tehnologii ale frecvențelor artificiale din domeniul microundelor. Cert, nu din cauza erupțiilor solare și nici pentru că planeta voastră ar urma să-și inverseze polii. E o manifestare voită, pusă la cale de cineva; așa cum s-a întâmplat în Chihuahua, Mexic.

Robert: Asemenea efecte nu ar putea apărea pentru că biologicul Terrei este deja adaptat la condițiile din acest sistem planetar; altfel nu ar i apărut și nu s-ar fi putut adapta în timp, nu?
Swaruu X (Athena): Pe atunci nu exista atât de multă radiație electromagnetică artificială.

Robert: Bine, mulțumesc. Acum, o altă întrebare. Ce s-ar întâmpla dacă o navă spațială ar asoliza (echivalentul lui a ateriza ) pe, sau în Soare? Teoretic s-ar putea traversa Soarele?

Swaruu X (Athena): Nu pentru că nu există suprafață ci doar energie. Dacă mergi în direcția în care ești atras (antrenat) intri în gaura de vierme care hrănește soarele dinspre partea neobservabilă de pe Pământ.

Robert: Ca densitate, acel mediu este ca un gaz sau ca o apă?

Swaruu X (Athena): Da. Sau ca o enormă lanternă asemănătoare plasmei care se creează când se face o sudură.

Robert: Ok, n-am terminat întrebările.. "Dacă Soarele este o ființă vie, cu ce se hrănește? Cu cine comunică? Cu alți sori sau cu ființele din sistemul său? Ar putea comunica cu noi?"

Swaruu X (Athena): Da, dar nu comunică cu tine sau cu noi așa cum te-ai aștepta, ci printr-un fel de simbioză energetică în care se regăsește o densitate comună sau o frecvență comună, pentru că aici, fie că aparținem acestui sistem solar sau nu, suntem sub influența directă a frecvenței dominante a Soarelui-13.
Da, comunică cu alți sori, dar o face în și cu energie, folosind acele fluxuri de energie care formează și sunt găurile de vierme care leagă toți sorii care există.
Acest flux de energie are natură gravitațională, un flux de atenție creativă la frecvență înaltă. Conștiința, ideile, gândurile ultracomplexe sunt cele care scapă înțelegerii noastre pentru că sunt dincolo de vastitatea pe care ne-am pute-o imagina.

Rețeaua de comunicații dintre sorii de pe partea etericului poate fi comparată cu o rețea de neuroni dintr-un creier, dar ținând cont de principiul non-localizării; totul este un singur soare și totul este Sursa. Separarea în nenumărați sori, planete și oameni, este opera ideilor emanate de către fiecare dintre acele lucruri și concepte rezultate, obținute prin concentrarea și condensarea energiei.
Puteți naviga prin acea rețea neuronală (dendritică) folosind-o ca mijloc de transport sau găuri de vierme pentru tranzitul navelor. Aici ar intra în discuție subiectul pe care nu l-am abordat încă: măsurarea distanțelor, așa cum se spune pe Pământ, cea a unităților astronomice sau AU, sau ani-lumină și toate astea, și aceasta doar din punct de vedere al înțelegerii umane.
Pentru o civilizație interstelară avansată, distanțele sunt foarte scurte ca percepție. Aș putea compara percepția distanței într-o întreagă Galaxie comparabilă cu aprecierea suprafeței unei țări mici, pentru traversarea căreia ai avea nevoie de câteva ore. Distanța, este o percepție limitată, utilizată în lumea voastră 3D. Deplasarea unei nave spațiale poate fi apreciată prin frecvență și ca percepție, prin timp „SIT” (Ship’s Internal Time) sau percepția internă a echipajului unei nave.

(sfârșit)

https://swaruu.org/transcripts/ets-navigating-natural-portals-sun-and-wormholes-athena-swaruu-extraterrestrial-information



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu