Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 iulie 2022

Conversații cu Federația Luminii/12 iunie 2022

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună dimineața! (Spre deosebire de săptămâna trecută, când ar fi trebuit să spun Good Moaning! -bune gemete). Sunteți gata să începem conversația?

Federația Luminii: Bună, de asemenea, din partea noastră, ție celei mai dragi ...flori (nota C.M.: blossom înseamnă floare), și tuturor sufletelor care ascultă această conversație. Să adăugăm la aceasta că, pe măsură ce ne întâlnim mai des vibrația interlocutorilor crește proporțional cu sentimentul de iubire.

E bine de știut. Să trecem frumos la o întrebare pe care cineva a pus-o cu privire la dimensiuni (densități), despre care s-a vorbit săptămâna trecută. „Este posibil ca în această formă 3D să ne „acordăm” frecvența cu alte dimensiuni, sau noi, oamenii 3D, trebuie să așteptăm Evenimentul sau Ascensiunea pentru ca frecvența/ADN-ul nostră să fie ridicată la un nivel vibrațional la care vom „fi capabili” să realizăm această conexiune cu alte ființe?

Într-adevăr, o întrebare formidabilă la care vom face tot posibilul să dăm răspuns. Ne întrebăm, totuși, „de unde să începem ? ”

Cred că Julie Andrews ți-ar spune să începi chiar de la început. Ar fi un prilej foarte bun.

După cum am mai spus, există diferite Frecvențe și Dimensiuni în oceanul universal !

Există, cu adevărat, o foarte complicată rețea de Energii care intră în sistemul existențial al creației. Este corectă bănuiala că nu poți exista ori pătrunde acolo unde vibrația locului este superioară celei pe care o ai tu. La orice încercare de trecere într-un domeniu vibrațional diferit vei avea imediat o stare de disconfort iar sufletul celui care experimentează acea zonă se va îndepărta urgent de acea dimensiune.

Totuși, dacă încerci să pătrunzi într-un domeniu de frecvențe superior, în timp ce te afli în planul fizic 3D, vei constata că este imposibil. Poți vizita alte locuri cu frecvență superioară atunci când aceste „vizite” au loc fără corpul material, deși tu ai impresia că te afli cu întregul tău corp acolo.

Luați în considerare că trupul fizic este pur și simplu un vehicul și „locuința” în care trăiește temporar sufletul, pentru a putea experimenta în tărâmul 3D. [nota C.M.: comparați cu situația în care un astronaut coboară pe Lună sau pe altă planetă; el poartă un costum care îi permite să supraviețuiască în acel mediu. Tot astfel și sufletul, pentru a putea supraviețui pe Pământ are nevoie de un „costum” care să facă adaptarea între condițiile care-i sunt necesare și cele pe care i le poate oferi mediului 3D. Acest „costum” este chiar corpul fizic. La sfârșitul experienței (adică al acelei vieți), sufletul abandonează corpul fizic și părăsește planul 3D. Dacă va decide să se reîncarneze tot pe Pământ, își va lua un alt „costum”, s.a.m.d.]

Da, alte Tărâmuri/Dimensiuni au, de asemenea, zone pentru fizicitate, care poate avea particularitățile ei.

Pentru a evolua, sufletul care vizitează alte „spații” dimensionale este capabil să facă acest lucru, în funcție de matricea din care a fost plămădit, primordial fiind domeniul de frecvență pentru care a fost creat..

Simt că mă doare capul și nu știu în ce ordine să așez lucrurile..., ca să nu le încurc...

Mulți dintre voi înțelegeți că... la sosirea pe planeta Pământ...veți fi pur și simplu închiși într-o formă umană care va putea vibra între anumite limite, și atunci când vă veți afla în acea formă (corpul fizic), nu veți putea primi semnale decât în acea bandă de frecvență, limitându-vă astfel aria de percepție, reacțiile, acțiunile, posibilitățile.

În primele zile după naștere, în timp ce doarme, noul născut va vizita (mai exact, va reveni) o perioadă de multe ori „Acasă”. Din acest motiv , adesea, bebelușii când se trezesc plâng „fără motiv”. În realitate, se întâmplă asta deoarece acea ființă simte diferența de frecvență între ACASĂ și căderea înapoi în 3D, când sufletul revine în corp. Această perioadă de adaptare la noile condiții este variabilă și poate dura, uneori, destul de mult.

În asemenea situații, copilul are nevoie nu doar de prezența mamei ci mai ales de o muzică liniștitoare, care să-l transpună în sferele în care se afla sufletul în faza onirică.

Pe măsură ce sufletul se obișnuiește cu „carcera”, care are vibrația Pământului, el se adaptează și acceptă mai ușor noile condiții de viață.

În general, la adulți, liniștirea, calmarea se obțin prin meditație și prin somn ..

Când meditezi ești capabil să „atingi înălțimi” la care, în mod obișnuit, nu ai acces. Adesea, dacă „CUNOAȘTEREA” este suficient de puternică, actul de meditație permite ridicarea frecvenței sufletului și spiritului la frecvențe mai înalte decât cele obișnuite. Mă rog, chestiunea e destul de complicat de explicat mai cu seamă conștiințelor aflate în 3D.

Cu toate acestea, TU și cei „treziți” sunteți conștienți de călătoria voastră în formă umană și înțelegeți că nu vă aflați pe Pământ întâmplător, ci pentru a vă ridica vibrația și, odată cu voi, și vibrația planetei care v-a primit precum o mamă iubitoare. Așa dar, este de reținut că vibrația generală planetară poate fi crescută în primul rând prin ridicarea vibrației fiecărei ființe de pe planetă [nota C.M.: o vibrație joasă a planetei se traduce prin stări anormale ale vremii, cu consecințe cunoscute (furtuni, secetă, inundații, incendii, alunecări de teren etc), fricțiuni în rândul populațiilor, războaie, fapte antisociale etc]

GÂNDIȚI-VĂ LA ASTA !

Numai IUBIREA asigură și garantează pacea, liniștea, îndestularea, înțelegerea și prosperitatea.

Cât de mare nevoie au oamenii de plimbări în parcuri, prin păduri, lângă ale curgătoare, nu în demonstrații de protest !!

PUTEREA CARE SE AFLĂ ÎN FIECARE... adunată într-o voință colectivă este capabilă să facă orice.

Ridicarea întregii planete în dimensiuni superioare poate fi repede înfăptuită prin voința și hotărârea oamenilor de a promova, în orice situație, iubirea.

Oare Vibrația Superioară, conștiința universului așteaptă ca Planeta să fie pregătită pentru a pătrunde în ea, sau planeta își amplifică frecvența pentru a ajunge la nivelul conștiinței superioare?

Așa cum am menționat mai devreme, referitor la „suflete”, Blossom... este același lucru..

Planeta voastră se află în câmpul 3D … datorită Frecvenței sale de vibrație (nota C.M.: F.L omite să spună că noi și planeta ne aflăm într-o hologramă 3D amplasată în jurul planetei de către Federație).

Scuze, pot prescurta cuvintele „Vibrational Frequency” cu VF ? ; mă înnebunește să tot scriu cuvântul ăsta lung de fiecare dată ?

Desigur. Așadar, pe măsură ce „ceva” își ridică VF, el se va stabiliza pe „lungimile de undă” potrivite nivelului pe care-l poate atinge. Indiferent dacă e vorba de o furnică sau o planetă.

Oriunde în locația „nicăieri”, unde se regăsește vibrația corespunzătoare, planeta sau furnica se pot stabiliza.

Înțeleg ce spui, totuși, totul este destul de uimitor.

Am adăuga că acolo unde se stabilizează acel „ceva” își va crea propria realitate în cadrul acelei dimensiuni.

Oh, te rog nu! Cred că în curând voi avea nevoie să merg la culcare, din cauza acestor explicații greu „digerabile” pentru mine ! Înțeleg că nu poți ajunge decât în dimensiunea în care se realizează rezonanța ta ca frecvență cu acel câmp vibrațional! Chiar și atunci când nu ești în corp fizic.

Vreau să te întreb: cum poate ca cineva să fie transportat, translocat, fie și printr-o tehnologie extrem de avansată... gaură de vierme/vârtej. . și să ajungă „în altă parte”, dacă acea „altă parte” este diferită vibrațional de locul de unde a plecat?

Nu toate „vizitele” spre „ altă parte”...au un VF superior. Poate fi diferit.

Deci, cineva poate supraviețui fără probleme în dimensiunile cu frecvențe inferioare?

VF-ul cuiva poate fi scăzut. După cum am mai menționat, și noi avem nevoie să ne scădem vibrația atunci când comunicăm cu voi, pentru că sunteți în formă fizică... pe o Planetă inferioară ca vibrație.

Cu toate acestea, nu ne vizitați fizic.

Da, căci simțim că „mintea” ne face să ne pierdem coerența; cu toate acestea există perspective și posibilități în acest sens, Blossom.

Acum, înapoi la Mantra.


EU SUNT LUMINA.
EU SUNT IUBIREA.
EU SUNT ADEVĂRUL.
EU SUNT.

La sfârșitul zilei...întrebările tale multe, și răspunsurile noastre nu ușor de înțeles din perspectiva ta umană și te pot afecta.

Însă SINGURUL LUCRU...pe care trebuie să-l știi cu adevărat... este că...

TU EȘTI …LUMINA...IUBIREA...ADEVĂRUL..
TU EȘTI = EU SUNT.

Nu permiteți confuzia să ajungă până la nivelul la care nu mai sunteți capabili să înțelegeți, căci altfel s-ar putea să vă afecteze Lumina și să vă epuizeze Energia.

Amintiți-vă că, de fapt, voi știți TOTUL.

TU EȘTI TOTUL și..... TOTUL EȘTI TU.

Julies Andrews și stilistica într-un singur chat!

Deci, cum ai putea să nu te cunoști?

Nu știu! Vă mulțumim pentru înțelegere. Iubire vă transmitem.

Căci asta sunteți și TOT ceea ce sunteți.

O mare parte din iubire o returnăm vouă. În recunoștință. În Serviciu Iubitor. EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com/19th-june-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu