Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 iulie 2022

În extenso...pentru o mai cuprinzătoare înțelegere.

Din Comentarii:

Cititorul: Vyo; 25 iunie 2022, 22:18

La ce planetă se referă Gosia, cu numele de Tiamat ? Planeta care a existat între Marte și Jupiter ? Fondatorii (Sal Rachele - Istoria reală a Pământului) spun că războiul pe acea planetă (Maldek) a fost între facțiunile rivale ce locuiau pe planetă, de origine orioniană (reptiliană), și nu între Federație și reptilieni. NU cred că Federația ar fi apelat la arme nucleare. Și cum a ajuns apa de pe Tiamat pe Pământ în urma exploziei (practic), deoarece distanta era peste 100 milioane de kilometri? Marte, de exemplu era mai aproape și a fost afectată puternic, orbita sa modificându-se permanent, devenind mult excentrică, cu consecințe negative în schimbarea climei.

Răspunsul lui C.M.:

Pleiadienii se referă la TIAMAT, cea mai mare planetă care a existat în sistemul nostru solar și din resturile căreia s-a format centura de asteroizi, cunoscută și recunoscută de oamenii de știință. Civilizații protectoare ale vieții din univers (constituite în Federația, care astăzi se recomandă a fi a LUMINII) și-au asumat de mult sarcina de a opri civilizația reptiliană, cea mai agresivă, să comită fărădelegi în univers (mai precis, în galaxia noastră). Din acest motiv, au existat multe confruntări între cele două tabere, de-a lungul mileniilor.

Sătui de a fi mereu urmăriți de Federație, reptilienii (o civilizație inteligentă și puternic tehnologizată, dar sadică, războinică și fără suflet) au pus la cale o capcană pentru forțele urmăritoare ale Federației.

Ca urmare, au montat pe Tiamat, planetă aflată atunci încă în proces de stabilizare, un puternic emițător de unde electromagnetice care trimitea în univers semnale, intenția fiind de a stârni curiozitatea urmăritorilor.

Tentativa s-a dovedit de succes, în sensul că, emițătorul (poate, emițătoarele !) a ademenit forțele Federației să descindă pe Tiamat pentru a vedea cine emite și cu ce scop acele semnale. În acest mod, planul pus la cale de către reptilieni a funcționat, forțele Federației căzând în capcană și fiind aproape nimicite de reptilieni.

În această situație disperată, Federația a luat hotărârea de a ataca inamicul cu bombe nucleare, care au anihilat mare parte din forțele reptiliene dar, din păcate, au spart și planeta în câteva bucăți care au intrat în derivă și, în scurt timp, s-au dezintegrat.

În acest fel s-a format ceea ce se cunoaște a fi Centura de Asteroizi. Enormele mase de apă ale planetei distruse (se spune că peste 70% din planetă era apă) au fost expulzate în univers în direcții determinate de puterea neuniformă a suflului creat prin explozie. Cea mai mare parte a apei a ajuns pe Pământ (dar, probabil, și pe alte planete), ceea ce a dus la crearea POTOPULUI biblic..

Căderea neuniformă pe Pământ a resturilor rezultate din explozia Tiamatului a dezechilibrat puternic planeta Terra care a început să se miște pe o orbită nesigură influențând, desigur, în anumite proporții, întregul nostru sistem solar.

Federația, cea care lansase bombele nucleare asupra Tiamatului, a înțeles (tardiv) ce efect devastator a avut acel atac nuclear și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a diminua efectele dezastrului. În luptele care se purtaseră, marea navă-mamă a Federației a fost puternic avariată de către tirul reptilienilor, devenind astfel inutilă.

Federația s-a gândit că ar putea folosi această enormă navă spațială (devenită de neutilizat) pentru a stabiliza mișcarea în derivă a Pământului. Pentru a influența Pământul (mă refer la forțele de atracție-respingere care se creează între două mase, teorie binecunoscută și pe Pământ), a fost necesară aducerea navei în proximitatea Pământului și plasarea ei pe o orbită matematic determinată (căci o prea mare apropiere de planetă ar fi dus, în final, la coliziune, din cauza forțelor de atracție, iar o plasare pe o orbită prea îndepărtată, n-ar mai fi produs efectul scontat). Distanța stabilită a fost de 384.400 km (sper că nu mă înșel !) față de Terra, desigur, cu o maximă apropiere (cca 362.000 km) și o maximă distanțare (cca 400.000 km).

Manevra aceasta a dat rezultate, Pământul stabilizându-și mișcarea, deși pe o orbită puțin diferită de cea anterioară marelui cataclism.

Însă Federația, în dorința ei de a ține sub control reptilienii și a-i obliga să nu mai bântuie prin univers, în căutarea de civilizații pe care să le înrobească, a folosit nava adusă (devenită satelitul „natural” al Pământului, adică LUNA) pentru a crea în jurul planetei noastre o centură electromagnetică, Matrix-ul sau Centura Van Allen, cu caracteristicile frecvențiale ale dimensiunii inferioare 3D (amintesc că Pământul există, de fapt, în dimensiunea 5D, însă, cu ajutorul Matrix-ului, este ținut în 3D). Holograma era produsă și susținută de puternice emițătoare-proiectoare de flux electromagnetic, amplasate pe Lună [de fapt, în interiorul Lunii; pleiadienii ne informează că sunt cca 90 de asemenea proiectoare-emițătoare) alimentate (inițial) de la 12 reactoare nucleare, dintre care, în prezent, mai funcționează doar două (cea mai recentă informație)].

Din păcate, deși stratagema Federației (de a înfășura Pământul într-o hologramă 3D) a dat la început rezultate, reptilienii au reușit să spargă codurile programului calculatoarelor de creare și menținere a hologramei, program pe care l-au modificat în avantajul lor.

Ca urmare, reptilienii (care au frecvența de vibrație la nivelul 4D inferior, dar superioară oamenilor de pe Pământ), au putut ieși, deși cu anumite inconveniente, în univers. Viețuitoarele de pe Pământ (inclusiv omul) însă au devenit victime colaterale ale acestui război, care nu a fost și nu este al lor, prin faptul că trăiesc și revin mereu să trăiască într-o dimensiune inferioară (susținută de holograma proiectată de pe Lună), deși densitatea în care ar trebui să trăiască este 5D.

Federația Civilizațiilor (care se autointitulează acum FEDERAȚIA LUMINII) pe care noi le considerăm benefice, și din care face parte și Civilizația lui Dumnezeu, a înțeles situația și, pentru a nu ne pierde definitiv și a nu ne lăsa în mâinile reptilienilor, a „căzut la pace” cu aceștia, în sensul că „prada” (adică civilizația umană) să fie folosită în interesul ambelor tabere, însă cu respectarea legilor Creatorului (adică a SURSEI PRIMORDIALE).

Cea mai importantă dintre aceste legi este LEGEA LIBERULUI ARBITRU, care nu dă dreptul nimănui să încalce voința și alegerilor niciunei ființe create.

Numai că reptilienii (și civilizațiile cu care ei colaborează: draconieni, demoniaci, mantizi, grii, arhoni, marii albi etc) au găsit mereu căi de eludare a acestei legi, folosindu-se de multiple modalități.

Repet și reamintesc că doar absolut accidental aceste entități întunecate sunt văzute sau doar percepute de ființele umane, pentru că ele există și acționează din planul 4D inferior, deci dincolo de cele cinci simțuri cu care noi, oamenii, operăm în dimensiunea 3D (devenită realitatea noastră).

Aceste entități operează asupra părții noastre subliminale (sufletul), care are posibilitatea de a-i observa, în stare de veghe sau onirică a corpului fizic.

Așa cum am spus, modalitățile de eludare a Legii Liberului Arbitru, sunt diferite. Cel mai utilizat procedeu este acela de a aduce omul într-o situație limită, de viață și de moarte, în care ființa umană disperată să fie practic constrânsă să ceară ajutor (un accident, nevoia salvării sale sau a unei ființe dragi, viața plină de privațiuni, asuprirea cruntă, chinuirea, boala, interesul material etc).

La momentul potrivit, în fața sufletului (sau chiar a formei fizice) celui disperat își face apariția o ființă (de fapt o hologramă) cu trăsături de sfânt, de om bun și iubitor, de tată ocrotitor, de înger, Fecioara Maria, arhanghel etc (pe care, cel în cauză îl crede un trimis al lui Dumnezeu, un înger salvator) care îi spune că-l poate scoate din încurcătură, îl poate salva, dacă se angajează ca pe viitor să nu mai „păcătuiască” și să se lase condus de această entitate, în tot ceea ce face. Altfel spus, îi cere să semneze un contract, din care multe puncte nu-i sunt aduse la cunoștință. Ființa, aflată în acea situație disperată, acceptă toate condițiile și într-adevăr este salvată. De acum înainte însă corpul, mintea și sufletul său vor executa numai ceea ce interferatorul îi va dicta.

Prin toată această manevră, entitatea malefică obține un act doveditor că nu a încălcat liberul arbitru al victimei și că totul a fost un act conform liberei voințe a acesteia.

Vi se va părea curios, dar trebuie să vă spun că acesta este, de obicei, subiectul discuțiilor dintre întunecați și reprezentanți ai Federației (FDL-uri - de fapt Ființe cu Lumină, nu Ființe de Lumină): acuzarea formulată împotriva practicilor întunecaților prin care încalcă liberul arbitru al celor racolați. 

Nu v-am spus însă care este interesul Reptilienilor (întunecaților, în general) și al Civilizației lui Dumnezeu, ce-i motivează să dorească stăpânirea, dreptul de control asupra ființelor umane.

Motivația este una singură: determinarea ființelor umane (dar și a altor ființe cu suflet, cum ar fi delfini, cetacee, unele primate, unele rase canine, unele păsări s.a.m.d) să producă, pentru interferatori (controlori), energii de o anumită calitate, energii care constituie, la propriu, hrana și materia primă pentru aceste entități. În fapt, această energie există de la crearea Cosmosului (căci totul este energie) numai că orice creatură are nevoie de o anumită formă de energie, cu o anumită vibrație, iar abilitatea de a modela această energie (prelevată din infinitul depozit al Creatorului) nu toate ființele o posedă. Mai precis, capacitatea de a modela și modula energia (ca formă și frecvență) o dețin numai acele ființe care respectă legile de bază ale Creatorului și nu-i reneagă acestuia dreptul unic de a crea orice dorește, singur sau printr-un act de co-creație.

De ce aceste entități (civilizații malefice) nu-și produc singure această energie? Pentru că nu mai au această abilitate. Au deținut-o la început însă, folosindu-și liberul arbitru, și-au renegat proveniența, originile și s-au considerat libere să creeze independent, scoțând din ecuație adevăratul Creator, SURSA PRIMORDIALĂ. Aceasta a fost o încălcare a Primei Legi a creației: CREATORII, alții decât Primul Creator, nu pot crea ci doar co-crea, adică în actul creației nu trebuiau să-și aroge calitatea de unici creatori.

Știu că mă voi „bucura” de „aprecierile” multor cititori pentru ceea ce voi scrie în paragrafele următoare, dar o fac pentru că aceasta corespunde cu convingerile, cultura și credința mea intimă.

Așa dar:

CREATORUL, SURSA PRIMORDIALĂ a creat supra-universurile (se spune că sunt 7) și (poate) și universurile locale (personal nu am o sursă sigură din care să aflu câte sunt, CARTEA URANTIEI având o origine neclară), după care a creat și acele ființe care urmau să conducă aceste universuri.

Înainte de a fi trimiși la „posturile lor”, creatorii, să le zicem creatori secundari (numiți diferit de diversele civilizații, precum dumnezei, zei, allah, stăpâni, atotputernici etc), au primit Legile de bază ale Creației dar și Legea Liberului Arbitru cu care ei înșiși au fost învestiți.

Se pare că, din punctul de vedere al „conducerii centrale”( Primul Cerc), chiar de la început unele universuri au fost predate nu unui singur conducător (dumnezeu, zeu) ci mai multora.

Astfel, se spune că universul nostru local, NEBADONUL, care poartă nr.84 și aparține Supra-universului nr.7 (ultimul creat), ar avea la conducere 12 creatori secundari dintre care numai 6 sunt benefici. Printre cei benefici s-ar număra și cel care conduce și a co-creat ceea ce se numește Civilizația lui Dumnezeu (numele lui original fiind YHWH, cu diferite pronunții precum Iahve, Iahveh, Iahweh, Yahwe, Yahweh, Yahoweh, Iehova).        

Unele planete, precum Pământul, sunt tărâmuri în care au drept de ingerință toți dumnezei (zei) alocați, ei stăpânind în funcție de puterea lor de convingere și de abilitățile de care pot da dovadă.

În universurile locale, conduse de mai mulți „administratori”, există permanent și aproape inevitabil fricțiuni care nu o dată au degenerat în războaie.

În universul nostru, cele două tabere sunt: Federația Civilizațiilor (din care face parte și Civilizația lui Dumnezeu) și Civilizația Reptiliană (cu afiliații: grii, mantizi, locși, draconieni, marii albi, arhoni, unele rase aviare etc).

Linia comportamentală a celor două grupări mari de civilizații ostile, mai tot timpul aflate în conflict, o constituie atitudinea mai indulgentă și mai cooperantă cu civilizațiile inteligente din teritoriile stăpânite, cazul Federației Luminii sau, cea în care se manifestă comportamentul dur, sadic, în care se practică o exploatare cruntă a supușilor, cazul Civilizațiilor malefice, în principal cea Reptiliană.

Însă există un scop comun al celor două grupări antagoniste: exploatarea ființelor cu suflet (care, în majoritatea situațiilor, și-au format civilizații) deoarece acestea și-au păstrat abilitatea de a produce energie de diferite calități și de vibrație diferită, și sunt permanent conectate la SURSĂ.

În funcție de starea de spirit, sentimentele și situațiile (dorite sau induse) în care se află la un moment dat, ființele cu suflet (în special oamenii) pot genera anumite calități și sortimente de energie, cu vibrație de la foarte joasă la foarte înaltă.

Energiile de joasă vibrație, cu care se hrănesc entitățile din civilizațiile care ne exploatează de mii de ani, sunt obținute prin crearea unor stări adecvate ființelor producătoare (în special omului). Paleta acestor energii este foarte largă.

Cei din Federația Luminii au nevoie de energie cu vibrații mai înalte care rezultă în urma unor atitudini prin care omul își manifestă adânca supunere, obediența, umilința, prosternarea, mila, spiritul de sacrificiu pentru „divinitate”. Aceste energii nu sunt însă cele care asigură evoluția ființei umane ci doar perpetuarea stării de sclavie față de cineva.

Pentru a-și menține dominația, „divinitatea” a creat (prin oamenii „inițiați”) religiile, astăzi existând foarte multe asemenea forme de racolare, cele mai cunoscute fiind: catolică, ortodoxă, musulmană, budistă, cu multiplele lor ramificații.

Lăcașurile „sfinte” împânzesc pământul, căci ele sunt locurile unde se adună enoriașii, transfigurați în cea mai potrivită stare psihică și mentală, pentru a produce enormele cantități de energie necesară „cerului”, adică Civilizației lui Dumnezeu. Din regresiile prin hipnoză, se știe că la aceste slujbe (adevărate festinuri pentru cei nevăzuți) iau parte tot felul de entități care culeg energiile produse de cei care se prosternează.

Pe de altă parte, civilizațiile profund malefice (în frunte cu cea Reptiliană) folosesc energiile produse de ființele umane, cărora li se induc stări, atitudini și manifestări precum: enervarea, dușmănia, dorința de răzbunare, consum de alcool, droguri, pedofilie, prostituție, hoție, dorință de câștig necuvenit, crimă etc.

Revin la situația actuală de pe Pământ.

Este ușor de constatat că situația generală a Pământului și locuitorilor săi s-a înrăutățit treptat, mai accelerat în ultimii zeci de ani, prin:

-) concurență exacerbată și dușmăniile între companii, între țări și între popoare ;

-) populația globului a ajuns la cca 8 miliarde, dintre care peste jumătatea se află în stare de subnutriție; numai cel mult 1% din populație deține 99% din bogăția planetei;

-) poluarea mediului este la cele mai înalte cote din istoria cunoscută a omenirii;

-) din ce în ce mai extinse zone ale planetei sunt transformate în deșert, pădurile sunt tăiate aproape cu furie (de ex. în fiecare oră, în România sunt defrișate 3 ha de pădure, fără ca cineva să miște un deget). Este aproape o beție a inconștienței și autodistrugerii;

-) guvernările sunt din ce în ce mai neperformante (la acest capitol, România cred că deține recordul, cel puțin în Europa). În guverne pătrund indivizii cei mai lipsiți de experiență, cei mai corupți, afaceriștii veroși și escrocii;

-) prin modificări genetice, alimentele obținute din vegetale ori animale nu mai sunt potrivite consumului, ele devenind cauze ale îmbolnăvirii consumatorilor și duc la moartea corpului fizic, la dezechilibre mentale etc.

-) medicamentele alopate au devenit adevărate otrăvuri, industria farmaceutică având, din totdeauna, scopul de a produce cât mai multe medicamente care să nu vindece ci doar să conserve boala în corp (să fie niște paliative), pentru ca bolnavul să aibă toată viața nevoie de ele, asigurându-se astfel piața de desfacerea și îmbogățirea producătorilor, a lanțului de desfacere dar și pacienți sistemului medical;

-) diferitele specii de viețuitoare dispar de la an la an, prin reducerea habitatului lor, prin vânătoare (pentru hrană sau ca trofee) autorizată sau prin braconaj;

-) ghețarii se topesc, temperaturile cresc, uraganele și inundații, dar și incendiile, se înmulțesc vertiginos.

-) molimele, bolile (precum inventatul Covid) sunt create și ajutate de cei care ar trebui să apere viața nu să o elimine. Și lista ar putea continua ....

- ) Pentru omul de rând, „cu frica lui dumnezeu”, tot ceea ce se întâmplă are o singură explicație: necredința în divinitate, „neascultarea”, așa cum i se spune la biserică.

-) Pentru un „trezit”, (și, acesta cred că este adevărul), totul se datorează gândurilor, alegerilor și acțiunilor ființelor umane, mai mult sau mai puțin interferate și manevrate de entități malefice pe care omul nu le vede, nu le aude, nu le percepe, deși ele există și acționează din plin.

De câțiva ani buni se tot vehiculează ideea că Pământul și civilizația aferentă se află într-un proces de ascensionare într-o dimensiune superioară, 5D, cu o trecere rapidă prin 4D. Această teză a fost creată și susținută de Civilizația lui Dumnezeu și adepții săi, care susțin că omenirea a găsit, în sfârșit, la Pronia Cerească îndurare și iertare, care-i va curma îndelungatul chin suportat în dimensiunea 3D, ajutând oamenii să se înalțe mai repede în densitatea superioară 5D, cu precizarea că, nu i se poate spune omului exact când se va produce acel salt, totul depinzând de comportamentul pe care ființele umane îl vor adopta față de semeni, față de creație, în general, și față de creatorul-Dumnezeu, în special. 

Desigur, la acestea, prelații bisericii (oricare ar fi ea) mai adaugă amendamente mai pământene precum: dusul la biserică, ofrandele, acatistele, pomelnicele, pomenile, botezul, nunta și înmormântarea cu popă etc, toate fiind metode de a asigura bunăstarea prelaților, corpului bisericesc. Însă, la alt nivel, toate aceste acțiuni, teorii, slujbe, prelegeri etc urmăresc recrutarea de noi credincioși și mai ales recuperarea celor plecați pe „căi greșite”, totul urmărind creșterea producției de energie necesară acestor civilizații care ne parazitează.

La rândul lor, civilizațiile malefice (reptilienii, în special) duc o luptă înverșunată pentru acapararea sufletelor umane, utilizând tot felul de tentații (le-am enumerat mai sus) și fac tot ce depinde de ele ca omul să nu ajungă (din nou) în dimensiunea 5D, în care ei nu au acces.

-) Însă, pentru toate cele de mai sus, pentru planeta Pământ, există o explicație mult mai pragmatică și care are o bază reală, deocamdată necunoscută, nerecunoscută și neacceptată (deocamdată) de marea majoritate a oamenilor.

Iat-o:

Ca urmare a scoaterii din funcțiune a 10 dintre cele 12 reactoare nucleare (pe bază de uraniu îmbogățit) montate pe Lună (vechea navă spațială a Federației, avariată iremediabil de către Forțele Reptiliene, în luptele care au dus la fragmentarea planetei Tiamat), câmpul electromagnetic cu care s-a creat și se mai menține (încă) holograma 3D în jurul Pământului, a slăbit foarte mult, s-a subțiat și s-a rarefiat îngrijorător (pentru cei care au creat-o și cei care o folosesc), nefiind prea departe ziua în care planeta și sistemul ei planetar nu va mai avea Matrix, astfel că vom reveni în dimensiunea 5D, acolo unde ne este locul și unde există peste 99% din planetele și corpurile care compun acest univers. Desigur, asta se va întâmpla dacă sufletele nu vor decide altfel.

Practic, asta înseamnă că am ajuns în faza în care:

-) sufletele care își părăsesc corpul fizic (din cauza morții acestuia) sunt reținute și „convinse” din ce în ce mai greu să se reîncarneze pe Pământ, în folosul interferatorilor cu care au încheiat contracte. Aceste suflete trec dincolo de Matrixul 3D și ajung în universul liber, revenind la dimensiunea 5D, ceea ce înseamnă că își vor ridica mult nivelul de conștiință;

-) semințele stelare, suflete evoluate care vin din univers pentru a se încarna pe Pământ, pentru a avea experiențe (vieți), nu prea mai pot fi oprite și nici nu se mai lasă atât de ușor convinse de către Consiliile de Încarnare, să accepte trupuri și minți cu vibrație scăzută, căci diferențele de frecvență dintre planetele de unde vin și cele de pe Pământ, s-au diminuat (consecință a rarefierii câmpului holografic 3D) și, ca urmare, nivelul lor de „trezire” s-a ridicat;

-) ciclurile karmice ale celor încarnați pe Pământ vor fi desființate, asta însemnând că angajamentele și contractele sufletelor cu entitățile, pe perioade diferite (care se puteau extinde pe multe vieți) vor cădea. 

Concluzia: Pământul și sistemul său planetar vor reveni în densitatea 5D, ca urmare a inevitabilei destrămări a Matrix-ului 3D, în care s-au aflat mii și mii de ani. (mai precis, 12.500 ani), căci holograma 3D nu va mai putea fi susținută de cele două reactoare (M-am întrebat mereu de ce acele reactoare nu au fost reparate sau înlocuite de Federație? Desigur, pentru umanitate și Pământ, faptul că nu s-a întâmplat e salvator, dar neclaritatea rămâne !)

Repet: în aceste noi circumstanțe, mama Pământ (inclusiv civilizația ei) își va ocupa locul de drept în acest univers, din care fuseseră exclusă civilizațional din cauza războaielor dintre civilizații.

Da, vine eliberarea, dar ea nu se va produce imediat, iar pentru a ajunge mai repede liberi, oamenii trebuie să înțeleagă și să promoveze cinstea, iubirea, frăția, adică să-și mențină cât mai sus vibrația care înseamnă un înalt nivel de conștiință. 

Avem civilizații iubitoare care ne ajută, printre acestea se numără PLEIADIENII și KARISTUS (de pe Jupiter), despre care am postat și voi posta articole. 

Const. Mihăilescu.


4 comentarii:

  1. Explicatii mai limpezi, mai concrete si mai corecte decat acestea , nu cred ca le mai poate da cineva , dupa opinia mea ! Multumiri profunde va trimit eu cu dorinta sa ramaneti in continuare pe aceste bloguri sa mai treziti oamenii care "dorm " pe un palier al constiintei inferioare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da multe din descrierile de aici am gasit si in cartile lui Scarlat Demetrescu.....interesant ar fi versiunea lor despre misiunea lui Isus pe pamant, ca sigur versiunea care o stim noi asa cum este ea prezentata are multe sincope

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curios pentru ca ca din Tanger, sau Pleiade, cam anuleaza tot ce inseamna crestinism, ca s-a construit pe misiunea lui Isus.......si ma intreb daca totul a fost o farsa, sau ceva ceva are si un sambure de adevar...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Cititi si Vasile Constantinescu:Apocalipsa decodificata si Misterul numarului apocaliptic.Veti intelege multe lucruri.Daniel Balas-despre Biserica.

    RăspundețiȘtergere