Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 iulie 2022

Y21 (I)- Mesaj de la pleiadieni: Cum să-ți ridici frecvența de vibrație (8)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică;
Publicat 07 noiembrie 2018
Traducere Const.Mihăilescu
(prima parte)

Gosia: Bună, Swaruu. Îți propun să vorbim despre un subiect important pentru noi, pământenii, și anume CUM SĂ NE RIDICĂM FRECVENȚA DE VIBRAȚIE. Te rog să prezinți modalitățile de a ne crește frecvența, începând de la nivelul fizic.

Swaruu (9): Conștiința și frecvența sunt strâns legate una de alta. Când ai o frecvență joasă, ești, implicit, într-o stare de conștiință scăzută. Nu te poți concentra, nu vezi lucrurile logic.

Cu cât conștiința este înaltă, cu atât frecvența este mai ridicată, și te poți conecta la mai multe detalii, înțelegând mai bine și mai în detaliu ceea ce este în jurul tău și care sunt conexiunile.
O frecvență joasă însemnă 0 emoție neplăcută: frică, anxietate, ură, frustrare și altele similare; stări sau sentimente de joasă frecvență. Există o gamă foarte largă de emoții, de la super joase la foarte ridicate, iar noi fluctuăm în mod natural în sus și în jos pe acea scară, tot timpul. Ceea ce produce această fluctuație sunt gândurile noastre și emoțiile care decurg din ele.
Amintiți-vă că tot ceea ce percepem din „lumea exterioară” nu este altceva decât interpretarea pe care o dăm noi informațiilor pe care le primesc simțurile noastre și pe care le interpretăm cu datele pe care le avem sau pe care am decis cum ar trebui să se bazeze lucrurile, în principal pe experiențele noastre trecute. Deci, interpretarea pe care o dăm lucrurilor și evenimentelor care vin din afara noastră este cea care ne va determina un gând care, la rândul său, va declanșa o reacție emoțională.
De fapt, nu există o lume exterioară fizică, așa că, din punct de vedere cauzal, tot ceea ce este în afara noastră este rezultatul interpretării pe care o dăm noi și al frecvenței noastre, care rezultă din starea conștiinței noastre aflată sub egida conștiinței superioare unde există mai multă conștientizare și mai multe detalii.

Deci, tot ceea ce vine „din afara” noastră vine sub formă de vibrație prelevată dintr-o „supă” de energii potențiale care așteaptă ca o conștiință să o manipuleze prin rezonanța cu propria frecvență.

Lucruri, situații și evenimente, toate sunt vibrații, frecvențe ale energiei aflată într-o anumită gamă vibrațională. Dacă frecvența ta se potrivește (rezonează) cu una din câmpul exterior, atunci tu prelevezi acea secvențialitate vibrațională care înseamnă ceva din univers. Cu alte cuvinte, energiei potențiale i se va da un sens, în funcție de starea de conștiință a celui care percepe.
Ce să faci ?... Mai întâi scapă de tot ceea ce te ține într-o stare sau o frecvență mai scăzută.

-) nu mâncați carne sau ceva care are inimă (deci circulație sanguină). Aceasta pentru că consumul de carne (în special roșie) aduce în corp toate traumele și toxinele acumulate de animalul sacrificat. Prin acest consum, puteți prelua chiar karma victimei a cărei carne o ingerați. Corpul tău nu are nevoie de așa ceva.

Puteți considera ouăle și lactatele ca o dispensă, în cazul în care vă este recomandat consumul de produse animale. Deci, ouăle și lactatele sunt acceptate, dacă ai nevoie de ele, dar, recomandarea ar fi să renunți și la acestea. Asta însă depinde și de caracteristicile corpului tău. Dacă nu poți renunța, e ok. Depinde de tine.
-) părăsiți tot ceea ce vă face dependenți de ceva.
Dependențele nu sunt de nici un folos ființei. Mă refer la: droguri dure, alcool, fumat și la tot ce începe să devină o obsesie (de exemplu excesul de dulciuri, mai ales procesate) căci vei deveni robul lor, și-ți vei organiza viața nu în funcție de prioritățile tale reale ci de acele obișnuințe care te obsedează. Important: considerați toate medicamentele alopate (sintetice) drept droguri, cu toate că ele sunt oficial recunoscute, autorizate și recomandate.

Gosia : Dar substanțele șamanice psihedelice, ciuperci, ayahuasca, marihuana?
Swaruu (9): Ciupercile, ayahuasca, marihuana... și altele, s-ar putea să nu dea aceleași probleme de sănătate precum medicamentele mai „grele”, mai artificiale, prescrise pe rețete sau ilegale. Unele dintre acestea pot chiar ajuta la recăpătarea stării de sănătate. 

Problema este că, dacă le folosești pentru a accesa „tărâmuri superioare” sau a atinge „stări superioare de conștiință”, asta se va întâmpla în timp ce ești sub efectul lor, dar pentru cei nepregătiți să înfrunte acele stări și trăiri, nu sunt recomandate; practic acestea schimbă starea de conștiință. 

Și mai este ceva foarte important, când este vorba de utilizarea substanțelor psihotrope: când conștiința se multă în alte planuri este foarte posibil ca să fii supus unui act de interferare a minții ori sufletului din partea entităților pe care ea le întâlnește acolo; în general, entități malefice.
Se poate întâmpla asta deoarece ființa ta nu este obișnuită să trăiască în acele planuri și nu este pregătită să reacționeze adecvat. Mai există un fapt: practica accesării în mod artificial a unor stări de conștiință diferite, va crea celui în cauză o dorință din ce în ce mai mare de a ajunge în acele planuri cât mai des, unde, de obicei, este vulnerabil. Deci, nu uita: există entități care locuiesc în acele tărâmuri și care nu au întotdeauna în vedere interesele tale cele mai înalte. Poți fi interferat și exploatat ulterior, pentru diverse perioade.
Tu, ca suflet și conștiință, ești o ființă completă și nu trebuie să depinzi de nicio substanță exterioară, pentru a putea avea o experiență în eteric. O poți face singur, cu mintea ta, în timpul meditației sau chiar în stare de veghe (după o perioadă de practică); astfel, totul va fi sub controlul tău, iar acele experiențe vor fi autentice și securizate. Tu nu ai nevoie de nimic, dincolo de voința și intențiile tale conștiente.
Folosește meditația, folosește visarea cu ochii deschiși (care e un alt fel de meditație.)
Gosia :Fumatul marihuanei îți scade frecventa?
Swaruu (9): Ca și în cazul oricărei alte substanțe, poți simți că îți crește frecvența, însă la revenire te vei afla sub valoarea vibrațională de la care ai plecat inițial. Fapt e că începi să depinzi de ceva și de altcineva, rolul și importanța ta trecând în plan secundar, ori chiar vei fi ignorat. Dacă începi să practici, să folosești orice substanță psihotropă, nu vei mai putea să-ți dezvolți propriile tehnici mentale libere.
Imaginația nu este o „fantezie goală”, ci actul care precede tot ceea ce există în întregul univers. Imaginația este intenție și pură conștiință creativă; planul pentru creație. Acolo unde trăiești va fi realitatea ta din care îți proiectezi viitorul și viața.
Gosia : Ai menționat medicamentele eliberate pe bază de rețetă (nota mea: alopate)...
Swaruu (9) : Medicamentele eliberate pe bază de rețetă, recomandate și acceptate oficial sunt dăunătoare pentru sănătatea voastră și au ca scop numai ascunderea simptomelor, rareori acționând asupra cauzei bolii. Ele se bazează pe „știința” medicală de a face bani din suferințele oamenilor. Nu sunt create să te vindece. (nota C.M.: logic, dacă s-ar eradica bolile, n-ar mai fi nevoie de medicamente și, deci, ar dispărea sursa de îmbogățire.)
Gosia: Atunci, ce ar trebui să facă oamenii? Să folosească terapii naturiste, alternative?
Swaruu (9): Da, întoarce-te la natură și la ceea ce-ți oferă ea. De exemplu, medicamentele pentru a reduce colesterolul pe care le iau majoritatea persoanelor în vârstă. Știința Pământului afirmă că colesterolul înfunda arterele, atunci când este în exces..Adevărul este că știința voastră nici măcar nu știe exact ce este colesterolul.
Colesterolul este un antioxidant secretat de organism, destinat protejării celulelor din corp. Când un organism devine prea acid, iar acest lucru se întâmplă atunci când dieta ta include multe zaharuri, doze mari de carbohidrați și carne, celulele vor începe să se oxideze din cauza acidității. Mai ales sistemul gastrointestinal va avea de suferit, urmat de întregul sistem circulator al sângelui. Acidoza ridicată va face structura celulară fragilă, provocând micro fisuri în vasele de sânge. Acele micro-fisuri pot fi foarte dăunătoare și din cauza rigidității crescute a întregului sistem.
Colesterolul repară și revitalizează celulele aflate în stare de acidoză și, de asemenea, servește ca agent de reparare a fisurilor create.

Priviți colesterolul ca pe un pansament pentru acele crăpături care provoacă „mărgele” interne (coagulări) în diferite grade. Fără colesterol poți sângera intern până mori..
Atunci când un organism este prea acid, producția de colesterol crește în încercarea corpului de a stopa și repara fisurile și de a opri sângerarea; el se va aglomera în mod natural în jurul zonelor vulnerabile recurente, înfundând arterele. Deci, colesterolul este soluția organismului la o problemă, nu cauza... problemei.
Administrarea numai a medicamentelor anti-colesterol va provoca un efect secundar nedorit: moartea.

Trebuie găsită și înlăturată cauza nu efectul. Colesterolul este prea mare din cauza unei diete proaste în care carnea și zahărul reprezintă cauza reală a înfundării arterelor, nu colesterolul. Am putea vorbi luni de zile despre problemele de sănătate.
Gosia: Bine, Swaruu; deci...SĂ EVITĂM MEDICAMETELE PRESCRISE (alopate). Dar vaccinurile?
Swaruu (9) : Vaccinurile! Toate sunt false, toate sunt doar otrăvuri, TOATE.. Evitați toate vaccinurile cu orice preț. Nu există nicio justificare pentru ele. Nici măcar microbii nu funcționează așa cum spune medicina Pământului.
Gosia : Chiar și pentru animale? Vaccinul antirabic, de ex?
Swaruu (9) : Nu, nici măcar în cazul animalelor, deoarece și ele sunt, până la urmă, ființe, oameni.
Gosia: Deci vaccinul antirabic nu protejează câinele de îmbolnăvire de rabie? 

 Swaruu (9): Rabia se întâlnește, sau pleacă de la animale precum liliecii și vacile, ratonii, veverițele și urșii (mai rar)..

Vaccinul antirabic crește exponențial posibilitatea ca acel animal să se îmbolnăvească cândva de rabie, căci vaccinul inoculează forțat un agent patogen în corp, nu îl face imun, cu adevărat. Inocularea înseamnă introducerea forțată a unui agent patogen într-un organism cu intenția de a-i transmite o boală (nota C.M.: totuși, microbii introduși prin vaccin sunt dintre cei anemizați, incapabili să se reproducă pentru a provoca boala!? Cel puțin, așa cunoaștem noi. Cunoscându-și posibilul invadator, corpul își va crea din timp anticorpii (soldații) cu caracteristici precise, capabili să acționeze într-o posibilă situație de invadare cu asemenea dușmani).

Prin vaccinare, organismul nu împiedică un animal sau un om să contracteze boala. Totul este propagandă. Microbii și virușii nu funcționează așa, totul este o chestiune de potrivire a frecvențelor. De aceea acest subiect de sănătate este atât de delicat.
Gosia : Am fost vaccinată pentru hepathathis B (nota C.M.: cred că se referă la hepatita B.)
Swaruu (9): Deci, o ai. Dar asta nu înseamnă că o vei manifesta neapărat în viața ta.
Gosia : Nu cred c-am s-o am, corpul meu răspunde ordinelor mele. Aşa sper!
Swaruu (9): Nu spera, nu spera niciodată... controlează mereu și manifestă-ți voința.
Gosia : Bine. Voi face asta. Deci... dietă, medicamente pe bază de rețetă, vaccinuri... să trecem la dietă. Ce tip de dietă ne recomandați ?
Swaruu (9): Dieta strict vegană, adică niciun produs animal și fără ou sau lactate. Problema cu dieta vegană pe Pământ este că n-ați ținut această dietă multe generații ceea ce a făcut ca sistemul gastric al oamenilor, în general, să devină lent în procesarea alimentelor care sunt în întregime pe bază de plante, în special crude.

De asemenea, substanțele chimice din alimente au diminuat capacitatea sistemului gastric de a absorbi nutrienții. Din aceste motive, DIETA CEA MAI POTRIVITĂ PENTRU OAMENI AR FI CEA VEGETARIANĂ.
Cu toate acestea, dieta ar trebui să fie decizia fiecărei persoane, în funcție de propriul organism și de modul în care acesta reacționează. Adevărul este că dieta cu carne și pește nu vă avantajează deloc, contrar a ceea ce vi se spune. Consumul de carne de tot ceea ce a fost
o față și a avut o inimă, nu produce decât dezastru în corpul fizic al omului și include și probleme energetice complexe care au legătură cu frecvențele conștiinței, care sunt de o importanță vitală deoarece frecvența personală este cea care ne protejează de toate evenimentele negative din viața noastră. Desigur, acest fapt este ignorat de știința Pământului.
De asemenea, din cauza substanțelor din alimente, aproximativ 95% din hrana pământenilor este literalmente otrăvită; sfatul nostru este să stați departe de produsele modificate genetic (OMG) și de tot ce conține toxine de tot felul. Dacă un organism a fost modificat genetic, el îți va modifica (mai de vreme sau mai târziu) și ție, consumatorule, organismul.

De regulă, când întâlnești denumiri greu de pronunțat ale ingredientului, aproape sigur că este vorba de o toxină sau de otravă. Știu că produsele „bio” sunt mai scumpe, dar este ceea ce ar trebui consumat, de preferință.
Gosia : Există ceva anume pe care îl recomandați să mâncăm? Un ingredient specific, un produs care ridică frecvența?
Swaruu (9): Dieta depinde de nevoile specifice fiecărui tip de corp. De aceea, nu vreau să elimin complet lactatele și ouăle... Mulți oameni de pe Pământ au probleme gastrice din cauza a atât de multor ani în care au mâncat produse dăunătoare, care conțineau otrăvuri, așa că nu pot da un răspuns general. Colesterolul din ouă este foarte benefic și va ajuta la scăderea nevoii organismului de a și-l produce singur.(nota C.M.: este indicat să fie consumate numai ouăle fără „sămânță”, adică nefecundate. Diferența este enormă: cine consumă un ou fecundat trebuie să știe că acel ou conține o ființă în stare embrionară; deci consumatorul săvârșește o crimă, căci a suprimat viața unei ființe care alesese să trăiască).

(va continua)


https://swaruu.org/transcripts/how-to-raise-your-frequency-direct-message-from-the-pleiadian-contact-8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu