Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 iunie 2022

Y16 - Conversație cu pleiadienii: Ce înseamnă să fii o persoană 5D (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 28 octombrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu
(partea a doua)

Gosia: Ok, hai să vorbim despre asta, te rog. Cum ne putem elibera, mai exact ?

Swaruu: Singura cale de ieșire din Matrix este cunoașterea. Chiar și în sens ezoteric.

Gosia: Spune-mi mai multe despre asta: cum anume putem reprograma Matrix-ul de aici, cum să contribuim la reprogramare și să ne eliberăm recuperându-ne în conștiința 5D? Ce atitudini mentale și ce acțiuni practice ar trebui să urmăm?

Swaruu: În primul rând, oamenii trebuie să înțeleagă că ceva este în neregulă cu lumea în care trăiesc. Trebuie să înțelegi și să accepți realitatea că ești într-o matrice, o matrice creată dar care poate fi depășită. Prin urmare, trebuie să renunțați definitiv la a vă mai lua informațiile din sursele oficiale, din presă, de la televiziune. Fiți circumspecți cu orice știre sau informație dată de guvernanți. Gândiți cu mintea și mai ales cu inima voastră. Media vă programează, vă servește ceea ce doresc cei care o plătesc și pentru aceasta, mai tot timpul fabrică știri și evenimente care să vă convingă să faceți și să acceptați ceea ce este bun pentru ei nu pentru voi. Percepția este totul și confrutarea cu realitatea nu cu promisiunile lor mincinoase.

Gosia: Totuși, așa cum a întrebat cineva, războaie, beligeranță și exploatare au existau și înainte, în epoca medievală, când nu existau radioul, televiziunea, mass-media sau internetul. Oamenii nu mai erau manipulați pe aceste căi care încă nu existau. Cum era controlată și manipulată lumea în acea perioadă, când informațiile circulau foarte greu ?

Swaruu: Au făcut ca oamenii să creadă că sunt limitați. Oamenii erau strâns legați de materialitate. Materialismul era singura „religie”, singurul mod în care trebuia privită lumea. Totul se transmitea în primul rând prin religie. Omul era ocupat cu munca, pentru a putea supraviețui, și cu biserica, care se „îngrijea” de sufletul său. Prin aceste două modalități, omul era rupt de adevăr, de realitate și îndopat cu neadevăruri.

De exemplu, în ceea ce privește crearea ființelor biologice, ei învățau doar despre Darwin sau despre Creația lui DUMNEZEU. Nu aveau alte idei, nu exista o a treia opțiune. Nici vorbă ca mintea să fie considerată deasupra materiei.

Un alt punct de propagandă: oamenii cred că sunt victime ale unor circumstanțe externe care nu sunt sub controlul lor. Așa că Matrix-ul le oferă exact asta, iluzia de a fi o victimă. Matrix-ul îi cufundă în materialism. Această știință este considerată acum singura religie la voi.

Suma părților nu constituie întregul. Aceasta este principala problemă pentru înțelegerea Matricei.

În realitate din organele unei broaște moarte nu poți reconstitui broasca vie, acel cadavru nu mai poate fi numit o broască completă.

Disecția nu vă va ajuta să aflați cum este să fii broască și ce înseamnă asta. Ție ți s-a prezentat mereu și mereu doar partea materială a broaștei, deși acea parte este și a fost totdeauna numai o infimă parte din ființa acelui animal. Aceasta este o parte a problemei cu Matrix-ul.

Toate informațiile pe care le primesc oamenii în viața lor vin prin cele 5 simțuri limitative mai ales că acele simțuri pot fi și sunt manipulate.

Revenind la broască, cele 5 simțuri ale tale îți identifică acea ființă vie sau moartă.

Pentru a trece dincolo de Matrix, trebuie să-ți dai seama că ești prins într-o matrice de o realitate virtuală tridimensională. Oamenii trebuie să-și dorească adevărul, chiar dacă acesta contravine tuturor programărilor lor anterioare. Trebuie să fii dispus să renunți la toată programarea anterioară.

Gosia: Imaginează-ți că acum oamenii știu deja toate astea. Pe ce anume ar trebui să se concentreze, ce acțiuni practice ar trebui să facă, pentru a sparge Matricea?

Swaruu: Ar trebui să se concentreze pe ceea ce doresc. Folosind Legea Atracției. Toată lumea ar trebui să studieze cum funcționează această lege, deoarece ea poate fi și o capcană. Ei nu trebuie să respecte ceea ce Matrix-ul le spune să facă, altfel rămân vulnerabili.. Oamenii ar trebui să se folosească mai mult de sentimente și mai puțin de ceea ce le spune mintea corpului fizic. Cum sentimentele se transmit mai repede, la baza schimbărilor ar trebui să stea sentimentele (nota C.M.: altfel spus, să-ți asculți inima, înaintea minții) Omul trebuie să înțeleagă că ceea ce-l ține în viață este în primul rând sentimentul și dorința de a trăi.

Gosia: Oamenii din țările aflate în conflict mă întreabă, cum se pot concentra pe reprogramarea Matricei pentru a se simți fericiți, când se confruntă cu atâtea limitări și lipsă de fericire?

Swaruu: Asta e capcana despre care vorbeam. Legea Atracției poate fi o capcană! Pentru că dacă tot ce vezi sunt necazuri și suferință, vei manifesta mai mult din asta! Totul este frecvență, iar frecvența nu înseamnă doar lucruri, ci și evenimente. Prin urmare, dacă nu știți despre ceva pe care l-ați atras, este posibil să fi creat o acordare pe frecvență pentru acel eveniment. Deci trebuie să te menții constant într-o frecvență înaltă. O frecvență ridicată este recunoscută după modul cum te simți. Dacă manifești constant evenimente de joasă frecvență, asta se datorează unor corelări foarte complicate. Încă atrageți chestii de manifestare mai vechi. Ar trebui să ieșiți din toate religiile, să renunțați la toate sistemele de credințe. Toate sunt minciuni! Chiar și atunci când există și ceva adevăr, totul este scos din context și deturnat pentru a susține sistemul.

Creșterea frecvenței de vibrație este de o importanță capitală. Trebuie să vă anulați toate contractele sufletești din trecut, prezent și viitor pentru că nu puteți fi liberi dacă acceptați programe (programări) de orice fel. Programele crează karmă, dependență, obligații și „păcate”, pentru care, apoi, plătiți celor care v-au împins să le faceți, deși n-aveați nevoie de ele.

Gosia: Cum revocam un contract făcut de suflet conștient sau inconștient ?

Swaruu: Revocarea contractelor sufletului poate fi făcută în mai multe feluri. Cel mai simplu și mai eficient este să procedați în felul următor:

Scrieți de mână o scrisoare în care spuneți că anulați și rupeți orice contract cu biserica, că revocați toate legăturile cu care v-a legat biserica (nota C.M.: botez, cununie religioasă, înmormântare cu preot, sfințiri de case, mașini, pomelnice, împărtășanie, spovedanie, miruire etc). Scrieți că acum înțelegeți că toate acestea vi s-au impus prin minciună, prin ascunderea adevărului, că sunt obiceiuri preluate de la părinți și societate. Puneți această scrisoare în altarul bisericii, sau într-un loc din biserică, mânăstire, catedrală care aparține cultului religiei acceptată de voi până acum. Nu vă scrieți numele, deoarece nu este necesar și vă poate crea probleme în lumea voastră 3D.

Gosia: Ok, excelent, mulțumesc! Aveți un mesaj final pe care ni l-ați putea transmite aici pe Pământ, astfel încât să ne recuperăm mai repede conștiința 5D?

Swaruu: Depășiți toate ideile care vă limitează ! Motivul pentru care crezi că un obiect (o masă, de ex.) este grea, se datorează nu faptului că are o greutate mare ci ideii voastre că există „lucruri grele” care vă pot depăși puterile.

Este vorba doar de frecvența energiei hologramei. Între mâna care vrea să ridice masa și masă apare o reacție așa cum apare între doi magneți a căror polaritate se respinge reciproc. Asta creează rezistența, „greutatea” care poate fi depășită cu mintea.

Un alt exemplu de idee limitativă este că ești sclavul genelor tale. Conștiința este ceea ce activează sau dezactivează genele. Pot oferi mecanismul exact pentru asta. Ceea ce crezi cu adevărat este ceea ce primești.

Deci, dacă crezi că telepatia nu funcționează în tine sau pentru tine, atunci nu va funcționa.

Dacă cineva crede că se va îmbolnăvi de cancer pentru că „ este o boală întâlnită în acea familie”, probabil că și el va face cancer. .

Genele nu stăpânesc și nu determină conștiința ci conștiința dictează genelor. Aceasta este știință, nu vorbe goale, știință dovedită și cu aplicabilitate și pe Pământ.

Despre importantele lucrări ale doctorului Bruce Lipton

Ceea ce spune el este adevărat. Oamenii ar trebui să ia aminte la ceea ce cred, la ceea ce gândesc.

Pentru a modifica rasa, nu este necesar să se modifice genomul unei specii într-un laborator biologic, așa cum susțin adepții Tăblițelor Sumeriene. Tot ce ai nevoie este să controlezi populația. Fă-i să creadă ceea ce vrei tu să creadă! Din păcate, aproape nimic pe Pământ nu este adevărat.

Recent, un director de la CIA a declarat în public că misiunea sa va fi finalizată atunci când ceea ce știe acum publicul american se va dovedi neadevărat. Un alt mesaj pentru oamenii de pe Pământ să se deschidă către conștiința 5D?

Vreau să știți că și voi sunteți ființe magice și eterne, sunteți creatori de lumi. Că nu există moarte ca atare și că actul de a muri este o banalitate fără importanță, din moment ce ființa ta continuă să existe și „dincolo”. Trebuie să înțelegi că Matricea în care trăiești este falsă, și că singura amenințare care există cu adevărat este frica care ți se impune.

Frica este singurul tău dușman! Trebuie să renunți la tot ceea ce ai învățat în lumea ta 3D și să reînveți totul din nou.

Nu sunteți singuri, există nenumărate ființe și civilizații în univers.

Noi, frații și surorile voastre din univers suntem foarte îngrijorați când vă vedem că suferiți într-un vis de coșmar. E un vis din care puteți ieși. Nici unul dintre voi nu este neputincios ci, dimpotrivă, sunteți foarte puternici. Acesta este motivul pentru care cei care nu vă vor binele vă țin în ignoranță și sub control, făcându-vă să credeți într-o falsă realitate, de care se folosesc doar câțiva. Este nevoie de tine pentru că ești adevăratul creator. Voi sunteți zei și zeițe.

Renunțați să mai generați o realitate care este în interesul unei specii malefice, ceste cu adevărat îngrozită că voi vă veți trezi și-i veți alunga, lăsându-i astfel fără sursa lor principală de hrană.

Totul este un joc din care puteți ieși oricând alegeți s-o faceți.

Când intri în planuri superioare, după ce timpul tău s-a încheiat, vezi totul într-o perspectivă foarte diferită și înțelegi că altele sunt prioritățile, altele sunt interpretările, altele sunt semnificațiile. Totul este doar o experiență.

Nu există altceva decât iubire și interconectare, întrepătrundere, iar separarea este o iluzie. Nu există timp și nu există spațiu/distanță. Totul este în mintea ta! Doar tu decizi ce este.

Vreau ca toți să știe că pot fi puternici și că pot modifica Matrix-ul în favoarea lor, că nu sunt victime, oricât de greu ar fi pentru cei mai mulți să accepte acest lucru.

Nici măcar copiii mici care suferă într-o zonă de război nu sunt victime.

A nu fi o victimă nu înseamnă că nu au nevoie de ajutor, dimpotrivă, au nevoie de mult ajutor, pentru a-i face să deschidă ochii și să înțeleagă că ei sunt cei care cheamă și acceptă manifestarea răului în realitatea lor; toate acestea pot fi oprite, doar prin schimbarea atitudinii, a credințelor, a face alte alegeri! Totul este rezultatul gândurilor tale.

Puteți avea influență chiar și asupra soartei copiilor avortați.

Cei care nu cred în aceste posibilități sunt cei care au mentalitate de victimă

și aceasta le va aduce mai multe experiențe în care ei sunt victime. Se crează astfel un cerc vicios care apare când persoana persistă în a sta în partea inferioară a spectrului de frecvență vibrațională.

Discuțiile și detaliile despre noi și vehiculele noastre par a fi de interes pentru voi. Dar noi și voi ar trebui să mergem mai departe, pentru a înțelege cât mai mult din realitatea universală. Noi, taygetanii, ca specie, apreciem relațiile cu voi și vrem să vă fim utili în toate împrejurările, la bine și la rău.

Gosia: Ma bucur pentru ceea ce spui, Swaruu și îți mulțumesc!

Swaruu: Nu lăsa pe nimeni să-ți ia puterea personală. Voi nu aveți nevoie de Maeștri Ascensionați, Yoghini, Sfinți sau orice altceva. Fiecare dintre voi este divinitatea de care aveți nevoie. Calea ta către spiritualitate și înapoi la Sursă ! Tu ești singurul care te pedepsește pe tine și nu pe altcineva. Nu există puteri superioare care să te pedepsească. Ești doar tu. Ești întotdeauna propriul tău judecător. Eliberează-ți mintea, eliberează-ți sufletul !

Pentru a scăpa din Matrix aveți nevoie de o vibrație suficient de înaltă, atât de înaltă încât să se situeze la cel puțin 51% din partea pozitivă a Legii Atracției. Lucrează asupra ta, ceea ce vezi și ceea ce percepi este realitatea ta și realitatea ta este tot ceea ce contează pentru tine. Trebuie să înveți să te respecți și să te iubești. Căci nu poți pretinde iubire și respect de la cineva dacă nici tu nu te prețuiești și nu te iubești. Reflecția ta în oglindă.

Viețile voastre din alte linii temporale se întâmplă acum, deoarece nu există timp, voi sunteți conștiința, voi sunteți Sursa.

Gosia: Poți să-mi dai un sfat în ceea ce privește persoana mea?

Swaruu: Nu aș putea da niciodată astfel de sfaturi. Pot să critic constructiv un videoclip, de exemplu, dar niciodată pe tine ca persoană. Defectele cuiva apar atunci când el este absent din acea împrejurare. Fiecare dintre voi este deja complet așa cum este acum.

Ideea că nu ești încă ceea ce ți-ai dori să fii este cea care te limitează. Ești deja. Dar toți avem o dinamică, așa că ne schimbăm, evoluăm și creștem mereu. Ești deja „acela” ceea ce cauți și ai fost întotdeauna!

Gosia: Da, dar toți avem nevoie de ceva de care să ținem cont atunci când ne extindem, nu? De exemplu, dacă cineva încă își suprasolicită creierul stâng, ar trebui să-și deschidă creierul drept pentru a se extinde în ambele direcții. Sau cineva ar putea beneficia mai mult de pe urma meditației pentru că nu se simte prea centrat. Ori poate că cineva are resentimente inutile față de ceva sau cineva. Întotdeauna există ceva de ajustat, nu?

Swaruu: Ok, dar dacă cineva lucrează cu creierul stâng o face pentru un anume motiv. Aceea este alegerea lui și corespunde nivelului său de evoluție. Dacă eu spun că ai nevoie de un loc de muncă, atunci aprecierea ar fi din perspectiva mea, poate nu din a ta. Fiecare lucrează pentru propriile lui alegeri, și, prin urmare, nu face nimic greșit, deși din punctul de vedere al altcuiva, nu este o alegere bună.! Nu putem schimba oamenii, îi putem doar ghida amintindu-le că sunt și alte perspective.

Gosia: Da, da exact; atunci, ghidează-mă ! Din punctul tău de vedere, care ar fi perspectiva către care m-aș putea orienta?

Swaruu: Cred că ești bine așa cum ești! Acceptă-te pe tine însăți. Constat că tu accepți oricare răspuns, în afară de a accepta că așa cu ești, ești perfectă. Tu consideri, probabil că nu ești; dar asta este din cauza programărilor. pare-se că tu ești adepta îndemnului: „Fii mereu smerit în ochii lui Dumnezeu !”.

Gosia: Ai dreptate, avem o vorbă aici: nimeni nu este perfect.

Swaruu: Eu am o părere diferită și spun că toți suntem perfecți. Trebuie doar ca fiecare dintre noi să se trezească pentru a înțelege acest adevăr.

Gosia: Incredibil! Îți mulțumesc încă o dată pentru cuvintele tale, răbdarea și bunătatea pe care le arăți față de mine și față de noi.

Swaruu: Mulțumesc, sora mea. Până data viitoare!

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-que-signfica-ser-una-persona-5d-contacto-extraterrestre-pleyadiano-12



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu