Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iunie 2022

Conversație cu Federația Luminii/22mai 2022

Traducere Const. Mihăilescu

Blossomm: Bună dimineața vouă. Ei bine, se întâmplă niște „afaceri” cu maimuțe! Mulți scriu și întreabă dacă această ultimă boală apărută, „monkeypox” (variola maimuței), este tot o ciupercă Fergus deghizată? Ce părere aveți, vă rog?

Federația Luminii: Bună dimineață ție, Blossom, și tuturor cititorilor și ascultătorilor tăi.

În afara casei mele, ploaia continuă să facă ravagii peste Queensland. Ce-mi puteți răspunde la întrebare?

Am spune că este doar o exagerare (nota C.M.: „un foc de paie”) care se va stinge repede, așa cum a apărut.

Multe dintre cele petrecute în lumea voastră în ultimii câțiva ani au fost lecții pentru multe suflete. Lumea voastră nu mai e dispusă să accepte minciunile care i se servesc de propaganda oficială..

Așadar, credeți că „boala maimuței” nu ne va izola din nou în case, ca să ne urcăm din nou pe pereți?

Nu putem garanta asta, Blossom. Cu toate acestea, dacă ar fi să-o spunem pe-a dreaptă, nu prea există motive ca istoria izolării să se repete. Amintiți-vă ce mijloc de răspândire a știrilor și fobiei este internetul vs.: totul se răspândește cu viteză în întreaga lume... fie că este un adevăr sau o minciună... Am zice că acesta este mai degrabă un „virus”mult mai periculos,... dacă putem spune așa.

Sunt încântată că Fergus nu și-a făcut apariția, deși aici, în Australia, și cred că și în alte părți ale lumi,i... mucegaiul ăsta face ravagii din cauza ploilor și, după cum știm... asta chiar afectează lumea.

Deci, hai să analizăm asta. Aceste ploi au într-adevăr o natură nefirească. De fapt, dacă te uiți la sistemele voastre meteorologice de pe tot globul, este evident pentru mulți acum că trebuie să existe ceva în spatele stării bizare în care se prezintă cerul: schimbările bruște ale vremii, apariția și dispariția soarelui din cauza norilor, intensificări de vânt, căderi de ploi și de grindină etc.

Da, cred că mulți dintre noi știm că vremea este cu siguranță controlată cel puțin aici în QLD unde ploaia asta necontenită și sâcâitoare provocă atât de multă anxietate sufletelor. Care este scopul ei?

Mai întâi, Blossom, cu siguranță am zice că NU este vorba de o „ploaie de curățare, de spălare a negativităților”. De fapt, mai bine am numi-o „ploaie care murdărește”, pentru că picăturile de ploaie, care se formează și cad peste lume, conțin multe substanțe chimice dăunătoare sănătății, adevărate „arme” concepute pentru a mutila, otrăvi și modifica culturile, animalele și ființa umană, atât fizic, cât și mental.

Mutilarea” este un cuvânt destul de dur.

Totuși, potrivit. Cu toate acestea, există și alte motive pentru care ploile se perpetuează și provoacă daune și distrugeri.

Pentru ascultători și cititori, în mod intempestiv, se pare că avem probleme cu calitatea recepției în această conversație, nu? S-a întâmplat și ieri. Ai idee de ce?

Poate din cauza alegerii „greșite” a subiectului discuției.

Care ar fi unul corect?

ÎNĂLȚARE, ASCENSIUNE..

Oh, bine. Daţi-i drumul. Ridicați ancora că plec.

Blossom... te rugăm să ții cont de faptul că rolul nostru, alături de al celor ca tine este să ajutăm acest proces PENTRU A AJUTA SUFLETELE DE PE PĂMÂNT SĂ SE TREZEASCĂ, căci multe dintre ele par a se fi pierdut...

Celor care aleg să „întrebe” despre alte lucruri… le indicăm să apeleze la alte surse.

Totuși, așa cum am spus mai înainte, ați vorbit despre lucruri precum blocarea etc. Nu înțeleg prea bine de ce nu putem discuta întotdeauna despre asta. De exemplu despre această „afacere” cu „boala maimuței”.

N-ai fost mulțumită de răspuns?

Să zicem, totuși, m-am cam blocat după ce ai spus că există și alte motive pentru ploile astea.. Apoi, pentru a doua oară în această săptămână, am crezut că ar trebui să abandonez dialogul cu voi, deoarece conversația nu mai curgea inteligibil.

Motivul pentru care am abandonat discuția despre cauzele ploilor căzute a fost acela că asta ne ducea în zone care nu ar fi fost concordante cu cauza noastră.

Blossom, îți cerem să înțelegi... să te obișnuiești și să accepți că sunt subiecte pe care nu dorim să le aprofundăm căci contravin interesului general.

Ce luptă mai dăm noi astăzi !! Voi abandona acest subiect dar , probabil, îl vom relua mâine. Foarte enervantă situație pentru mine, căci, să fiu sinceră, am vrut să o duc până la capăt... Mulțumesc, oricum.

--------------------

Bine. Acum este mâine! Bună dimineața! Din ce în ce mai mult se scrie despre „ boala maimuței”, în principal din cauza erupțiilor cutanate care apar, acesta fiind unul dintre simptomele sub care se manifestă Fergus the Fungus. Mă rog, era o observație...!

Dragă Blossom, ne-am spus părerea în articolul despre această chestiune. Să mergem înainte.

Bine, fie!

În inima voastră, a ta și a multora, există dorința de a „vedea prin...” despre ceea ce ați venit să faceți. O mare parte din acea „misiune” se bazează pe o CUNOAȘTERE din interior.

Și așa cum ni s-a spus de multe ori, nu știm ce știe acea cunoaștere... totuși, ni se spune că știm și că trebuie să mai căutăm.. oricât de ridicol ar părea...!

Blossom, deloc. Acea frază chiar are sens.

ȘTIINȚA că ȘTIȚI, și totuși, nu ȘTIȚI, vine dintr-un loc aflat mult mai adânc decât cel la care ajungi tu zi de zi. Acceptă că ... ești aici cu un motiv.

Pe măsură ce „timpul” trece acea CUNOAȘTERE devine mai puternică. Nu că vei ȘTI... tot, dar strădania de a cunoaște îți va permite o mai bună înțelegere a misiunii tale.

Mai precis: în ce moment VOM ști?

Te vom deruta spunând că „Ați făcut-o deja”.

Da! Ai dreptate, m-ai derutat. 

Vezi, dragă Blossom, dragi suflete, care ați fost atrase de prietenia noastră ca ființe unificate în Unicitate,...

CUNOAȘTEREA ESTE SENTIMENTUL.

Mulți dintre voi au deja acest sentiment și, pe măsură ce fiecare devine mai conștient de Sinele-Sufletul său Divin, .. cu atât mai evident devine sentimentul de CUNOAȘTERE;... și totuși, nu va exista „un moment” de a ȘTI „ceva”perfect. Nu va fi o situație de „aha, înțeleg acum !”… pentru că îl aveți deja în voi.

VA FI O ÎNȚELEGERE MAI PROFUNDĂ A CINE SUNTEȚI ȘI DE CE SUNTEȚI AICI… ASTA… ESTE ȘTIREA.

Bine. Ați spus de multe ori în trecut „când îl veți primi” … iar acum spuneți că nu va fi cazul, pentru că-l avem....

Pentru că „obținerea”... este sentimentul... .

Nu vreau să fac confuzie, totuși, de exemplu, că nu este un caz de „înțeleg acum”, într-un fel, înțeleg. Totuși, „obținerea” pare să se schimbe în profunzimi ale înțelegerii, pe măsură ce Eu pătrund în adâncurile MELE de înțelegere... dacă înțelegeți, ce vreau să spun !? Ce conversație ciudată, mă întreb dacă ne mai urmărește cineva...

Ne urmăresc cei care se află alături de tine în această călătorie pe Pământ, Blossom .

De ce faci asta? Este ciudat când apare „copilul-bun”.

Motivele noastre sunt pentru scopuri de frecvență care sunt codificate în numele vostru.......

Este foarte rar când mi se pun întrebări, ori am parte de exprimări precum.. „Blossom Goodchild, ce nume minunat !”. Lor eu le răspund: : „Mulțumesc, a fost nevoie de câteva căsătorii pentru a ajunge la acea apreciere”. Dar să revenim,.. înapoi la A ȘTI ceea ce nu știm!

O, dragi suflete, dacă ar fi să ne dorim împlinirea unei singure dorințe, aceea ar fi ca fiecare să ȘTIE... SĂ RECUNOASCĂ, să-și amintească de...

SINELE ADEVĂRAT, de ființa care este și care vine de departe. Ființa care s-a oferit voluntar și a fost aleasă să fie pe Planeta Pământ în timpul CELEI MAI MARI EXPERIENȚE DE TRANSFORMARE. Căci dacă asta s-ar întâmpla ACUM... nu în zilele următoare, întreaga voastră VIAȚĂ s-ar schimba instantaneu.

Totuși, nu-mi spune că ți-ai uitat bagheta în.... cealaltă geantă! M-a făcut să râd această mică „bijuterie!”

Nu numai tu, Blossom, ci mulți alții... căci aceasta este Bucuria.

Ce amabil! Îmi produce o mare bucurie să-i fac pe alții să râdă. Consider că este un dar binecuvântat.

Dar să continuăm divagația. Deci, ați compara acea CUNOAȘTERE a Adevăratului nostru Sine cu cea pe care o avem atunci când avem o experiență în apropierea morții?

Foarte mult. Cu toate acestea, în Adevăr, nu trebuie să „moară” atât de mulți în lumea voastră. De fapt, am spune... trebuie să „trăiască” pentru a face acest lucru.

AVEȚI O EXPERIENȚĂ, O EXPERIENȚĂ MĂREAȚĂ CARE EXTINDE TOT CEEA CE ESTE…

Această experiență o poți avea într-un mod care să-ți slujească sau nu, și, de fapt, aceasta este minunea experienței și constă în faptul că fiecare Suflet trebuie să-și „găsească drumul spre ACASĂ”.

Amuzant! Cineva mi-a trimis un link video intitulat tocmai asta, chiar în această dimineață, și, spre surprinderea mea, iată că a apărut în conversație! Voi posta link-ul mai jos. Deci, aceasta este ȘTIREA? Adevărata recunoaștere a Sinelui-Suflet?

Da. Căci în această recunoaștere, în adevăratul Sine... se află TOATĂ CUNOAȘTEREA !

Chiar nu vreau să devin agasantă că insist, dar vrei să spui că nu putem CUNOAȘTE..... CUNOAȘTEREA completă până când NU CUNOAȘTEM adevăratul Sine?

Corect.

Totuși, am sentimentul că adevăratul Sine nu poate fi „martor” pe Planeta Pământ... în deplinătatea sa.

Trebuie să te corectăm. Fizicul tău nu este decât o altă experiență pe care o trăiește ADEVĂRATUL tău SINE. Realitatea este că densitatea din/pe/înconjurul Pământului vostru poate atenua profunzimea și natura sentimentelor adevăratului Sine, deși adevăratul sine... ești chiar tu.

Pe de altă parte, NU POȚI FI TU, CĂCI TU EȘTI ADEVĂRATUL TĂU SINE.

Mama-mia! te doare capu' !! Totuși, aici pe Pământ, eu sunt TOT Adevăratul meu Sine, nu?

Ești o extensie a Adevăratului tău Sine.

În concluzie: NU POȚI FI CEEA CE NU EȘTI, iar TU EȘTI TOT CE ESTE!

Moment perfect pentru a încheia, deoarece creierul meu nu pare să nu aibă nevoie să argumente, altfel, o ia razna...

Am terminat! M-am bucurat mult asta! Cu recunoștință, în serviciu Iubitor. EU SUNT.

Cumva, ne vom găsi drumul spre ACASĂ..

OMAGIUL TUTUROR LUCRĂTORILOR.

https://www.youtube.com/watch?v=8HC38xupAaY

https://www.blossomgoodchild.com/22nd-may/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu