Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 mai 2022

Y16 - Conversație cu pleiadienii: Ce înseamnă să fii o persoană 5D (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 28 octombrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu 

(prima parte)


Gosia: Bună ziua Swaruu! Astăzi vom vorbi mai mult despre lumea 5D arătând ce o diferențiază de noi, cei din 3D.

Vom vorbi, de asemenea, despre atitudini și acțiuni esențiale care ne pot ajuta să spargem matricea 3D și să manifestăm conștiința 5D.

Pentru început, poți să descrii cum este în 5D? Cum va arăta Pământul și cum ne vom simți atunci când vom fi în 5D?

Swaruu: Bună ziua Gosia! Sunt încântată să avem din nou o conversație !

Pe scurt, civilizația Pământului 5D va face ceea ce fac alte lumi din această densitate: deplasări spațiale, interacțiunii cu alte specii din univers și, cel mai important, omul 5D va avea abilitatea de a se manifesta holografic, cu toate beneficiile acestei abilități, cum ar fi cunoașterea adevărată și accesul la resurse nelimitate. De asemenea, va dispărea credința care domină în 3D precum că mereu este lipsă de câte ceva, că mereu nu ajung resursele pentru toți.

Gosia: Care este calitatea percepției cu cele 5 simțuri, în 5D față de 3D?

Swaruu: În comparație cu simțurile 3D, aici veți percepe mult mai multe culori. De ex. verdele în 5D este mai nuanțat, mai viu, mai bogat ca paletă coloristică încât vi se va părea că nu prea mai are nimic comun cu ceea ce percepeați în 3D. Asta deoarece în 5D mai multe componente chimice dau culorile. Și celelalte simțuri ale voastre vor fi mai intense. Veți avea o mult mai bună vedere în întuneric, iar sensibilitatea auzului va fi mult mai acută. Pe total, va exista o amplificare a întregii conștiințe.

Gosia: La atingere, lucrurile ni se vor părea la fel?

Swaruu: Mai mult sau mai puțin la fel, dar degetele voastre vor fi mult mai sensibile. De exemplu, veți putea simți dacă pe o coală de hârtie este scris ceva sau nu. Pe Pământ, însușirea se numește „hiper dactilie”.

Ca să nu mai vorbim de alte însușiri, precum telepatia și alte abilități extrasenzoriale, care sunt normale aici.

Gosia: Ok, natura o vom percepe la fel ? Sau, mai vie? De exemplu, copacii și toate creaturile vii, le vom putea percepe esența?

Swaruu: Da, da, copacilor, de exemplu, le veți simți prezența și chiar iubirea și veți avea tendința ca mereu să stați în preajma lor, să-i atingeți.. Empatia este, de asemenea, evidentă căci simți și înțelegi toate creaturile, chiar și insectele, evident și pe alți oameni.

Gosia: Ce drăguț! Fiind în 5D, mai poți percepe lucrurile din 3D, sau va fi imposibil ori dificil ?

Swaruu: Vei percepe deoarece 5D include 3D. Eu pot percepe lumea 3D, de aceea pot înțelege conceptele 3D, dar o persoană 3D, normală, nu poate înțelege conceptele mele, 5D. Nu există unele răspunsuri în realitatea ta. Cu toate acestea, acest lucru nu te face inferior, doar că tu cauți răspunsuri de natură 5D într-un mod 3D.

Exemple în acest sens sunt mulți ufologi. Chiar și după ani, zeci de ani de urmărire a subiectului OZN, ei nu au înțeles aspectul spiritual și transcendent al fenomenelor OZN. Nu puteți căuta răspunsuri în 3D la o întrebare 5D, deși aveți mulți cercetători buni. Mary Rodwell, Rauni Kilde, Dolores Canon sunt cu toții foarte buni investigatori ai OZN-urilor.

Gosia: Ok. Cine a decis că este timpul să ne întoarcem la 5D și de ce acum? De ce nu acum 200 de ani sau peste 200 de ani, în viitor?

Swaruu: Presupun că Sursa a decis. Totul de pe Pământ se va întoarce în cele din urmă la 5D. Întreaga galaxie crește în frecvență. Există fluxuri de pozitroni care vin din centrul galaxiei și crescând astfel frecvența de manifestare a tot ceea ce înseamnă energie.

De altfel, Federația a decis că dezastrul 3D ar trebui să se încheie, deoarece tot mai mulți oameni găsesc căile de trecere dincolo de centurile Van Allen. Pe de altă parte, Reptilienii și slujitorii lor au aflat cum să folosească puterea atomică, ceea ce ar afecta diferite dimensiuni, așa că a trebuit să-i oprim!

În plus, odată și odată, suferința pe Pământ trebuie să ia sfârșit.

Gosia: Spui că oamenii au găsit calea de ieșire din Matrix? Asta cumva cu ajutorul reptilelor?

Swaruu: Oamenii au acumulat suficientă tehnologie pentru a-și găsi calea de ieșire, folosind modularea frecvenței pe navele lor. Ar fi putut ieși din anii 1950 cu SSP, cu ingineria inversă aflată din evenimentul Roswell și cu alte ocazii.

Gosia: Ok, dar și cu ajutorul reptilienilor ?

Swaruu: Nu cu ajutorul reptilelor, reptilienii buni sau răi, tot reptilieni rămân.. De altfel, mulți oameni sunt reptile sub formă umanoidă (hibrizi), dar alți oameni sunt minioni. Minionii sunt acei oameni adevărați care lucrează pentru reptilieni în cea mai mare parte, fără să știe aceasta. Exemplu: multe categorii de muncitori, unii oameni de știință, militari și formațiunile NASA/JPL.

Gosia: Am înțeles. Când vom reveni în sfârșit la 5D, ce se va întâmpla cu acei oameni fără suflet, neadevărați?

Swaruu: Vor înceta să mai existe sau vor continua pe o altă linie temporală, căci totul există în același timp.

Gosia: „Vor înceta să mai existe”. Vrei să spui că vor muri?

Swaruu: Unii vor muri dar mai degrabă vor înceta să existe pentru voi, căci se vor află într-o altă linie temporală, așa că nu mai sunt perceptibili pentru cronologia 5D a Pământului.

Gosia: Ieri ai menționat că trebuie să atingem nivelul de conștiință 5D pentru a ne înălța, pentru a o manifesta. Ce înseamnă să fii o persoană 5D în lumea 3D?

Swaruu: 5D este o stare de spirit, o stare de conștiință. Mai mult decât un loc material. Totul este oricum conștiință. Aspectele materiale ale fiecărei densități sunt doar un produs secundar al conștiinței. Trebuie să nu te mai gândești că imaginația ta este fantezistă. Imaginația stă la baza unei noi creații, totul începe ca o idee. Trebuie să trăiești ca și cum ai fi o creatură 5D și asta înseamnă să-ți urmezi adevărata inimă, adevăratul nucleu.

Chiar dacă lumea din jurul tău nu te „lasă”, ar trebui să fii așa înăuntrul tău. Trebuie să fii conștient de frecvența sau vibrația ta. Dacă ceva te face să te simți fericit, ești pe drumul cel bun, dacă nu, atunci nu ești. Este atât de ușor! Trebuie să fii conștient de frecvența ta în orice moment și trebuie să înveți să o controlezi.

Gosia: Cum controlăm frecvența?

Swaruu: Trebuie să știi că Matrix -ul este conceput pentru a provoca o reacție în tine, este modul în care îți controlezi reacțiile care contează aici. Ce atitudine ai față de ei? Trebuie să fii conștient de emoțiile tale și de ceea ce le declanșează. Înțelege ce te face să te simți rău și înțelege că tu ești cel care deține controlul.

Dacă te simți defavorizat sau neglijat, învață să accepți și să procesezi asta. Pentru că nu îi poți rezista sau o vei face să persiste. Trebuie să respectați tot ceea ce înseamnă viață, inclusiv plantele și insectele. Sunt și ele ființe.

Trebuie să învățați să transcendeți dualitatea, să nu-i judecați pe alții etc. În același timp, înțelegeți că în timp ce vă încarnați sunteți în dualitate și judecata este inevitabilă.

Gestionați acea dualitate și transformați-o într-o unitate. Trebuie să faci o treabă din interior și să-i ierți pe alții, nu să te ții de ranchiuni inutile. Mai ales împotriva ta. Trebuie să trăiești în prezent, așa cum acum este tot ce există.

Gosia: Ai spus: „trebuie să știi că Matrix-ul este conceput să provoace o reacție în tine”. Cum te face să reacționezi?

Swaruu: Matrix-ul te va citi pe tine și-ți va cunoaște dorințele, sentimentele și emoțiile tale interioare și îți va trimite evenimente care se acordă cu propria ta frecvență, pentru a provoca în tine o reacție emoțională care te va testa tot timpul. Este conceput pentru a face asta. O situație, un conflict, chiar și un câine pe stradă pe care ți-ai dori să-l poți ajuta, dar știi că nu poți! Sau ceva ce vezi la televizor. Nu poți face nimic în privința asta. Sau o persoană plină de ură care încearcă să-ți strice ziua intenționat.

Gosia: Cum se aplică non-judecata atunci când ești în lupte constante împotriva reptilelor? Cum se aplică în acest caz?

Swaruu: Reptilieni ! Trebuie să nu uiți niciun moment că totul este un joc. Pe de altă parte, trebuie să știi că, din punctul de vedere al avatarului tău, locul tău și partea ta au conceput binele și răul în care ești cufundat... dacă judeci. Trebuie să înțelegi că nu depinde de tine și trebuie să eliberezi asta..

În același timp, trebuie să continuați lupta! Eliberează-te de nevoia de a te critica pentru lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai făcut atunci când ai acționat în interesul tău, la momentul respectiv, cu cele mai bune informații pe care le aveai la îndemână. Nu are rost să te critici pentru lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai făcut acum, când ai o conștiință mult mai largă!

Gosia: Acolo, toți vedeți așa? Gândește dar nu judeca ! Sloganul ăsta aparține și unei ființe 5D ?

Swaruu: Da, face parte din noi, dar o persoană 3D trebuie să înțeleagă corect pentru a fi o persoană 5D.

Gosia: Ok. Ai spus: „Matrix te va citi pe tine și-ți va cunoaște dorințele, sentimentele și emoțiile interioare și îți va trimite evenimente care sunt adaptate la propria ta frecvență pentru a provoca o reacție emoțională care te testează tot timpul.” Care matrice? Matricea ORIGINALA sau matricea 3D?

Swaruu: Ambele, dar este mai evident în Matricea 3D. De la Matricea originală, din moment ce ești mai conștient de ce se întâmplă și cum funcționează totul, nu primești atât de multe accesări ca atunci când ești în 3D. Tendința de a ataca oamenii provine din faptul că ei au mentalitatea victimei și nu știu cum să gestioneze asta.

Gosia: Uneori încerc să mă văd pe mine și pe oameni în general dintr-o altă perspectivă. Avem o viață atât de scurtă, distrageri nesfârșite și foarte puțină conștientizare a situației noastre aici jos. Avem foarte puțin sprijin și trebuie să depășim toată această densitate într-un timp atât de scurt.

Swaruu: Problema este că oamenii sunt interferați. „O altă specie, superioară din punct de vedere intelectual ne controlează iar noi suntem la cheremul lor !”. Asta trebuie să înceteze. Nu este corect. Prin urmare, trebuie să vă confruntați cu ei și să le spuneți că le cunoașteți intențiile, că știți că mereu v-au mințit și că orice acord, înțelegere sau contract pe care l-ați semnat cu ei îl anulați.

Gosia: Aș spune că acele ființe nici măcar nu ne sunt superioare intelectual...doar ne păcălesc!

Swaruu: Ei reușesc să-și suplinească lipsa de inteligență prin posibilitatea pe care o au de a vă controla mintea prin manevrarea undelor electomagnetice.

Odată ce deveniți liberi și înțelegeți, le puteți depăși inteligența pentru că ei sunt deconectați de la SURSĂ și asta îi împiedică să creeze lucruri și concepte, idei, așa cum pot oamenii.

Dar trebuie să vă confrunți și cu faptul că unii fac parte dintr-o specie foarte inteligentă care vă pot modifica percepțiile, controlându-vă mintea 24/7.

Sunt atât de inteligenți încât recent au reușit chiar să se infiltreze în nava noastră, pe unele dintre coridoarele navei.

Totuși, ei nu sunt la fel de creativi și nu sunt surse precum oamenii.

Mulți de aici spun că ceea ce îi uimește cel mai mult la voi este capacitatea voastră de a crea atât de multe aproape din nimic. Întunecații tremură, se tem că oamenii își vor aminti și-și vor da seama ce se întâmplă cu adevărat, și atunci nimic nu-i va mai opri să devină liberi.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-que-signfica-ser-una-persona-5d-contacto-extraterrestre-pleyadiano-12


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu