Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 iunie 2022

Y 308 (II) - Luna a fost plasată pentru a stabiliza Pământul - explică Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 13 iunie 2022
Traducere Const.Mihăilescu

(partea a doua)


Întrebări despre Lună din conversațiile anterioare (date necunoscute):

Robert: Am o întrebare simplă, pe care mulți cititori mi-o pun, dar care ar trebui mai bine clarificată: Luna și Matricea ei create de Federație, au fost proiectate și executate pe o altă planetă? Există vreo altă planetă în univers care se află în situația Pământului ? (C.M.: adică o planetă căreia să i se fi adus în proximitate un satelit permanent, precum Luna Pământului.)

Swaruu (9): Nu, numai pentru Pământ s-a făcut această lucrare.. A fost ca un experiment, spun ei. Da, Federația a fost cea care a creat și pus 3D-ul asupra Pământului, după care întunecații, în mare parte reptilieni, au întors totul în favoarea lor. Amintiți-vă că reptilienii sunt pricepuți la modificarea lucrurilor, dar în sens negativ, distructiv. (nota C.M.: se pricep la a face rău)

 Gosia : În primul meu videoclip, îmi amintesc că ai spus că sunt 10 planete oarecum în situația planetei noastre, dintre care Pământul se afla în cea mai dramatică.

Swaru (9): Da, nu la fel de dramatică ca dinamică. Celelalte planete din această grupă, nu au modificată matricea cu un corp adus de undeva. Similitudinile se referă, mai de grabă, la percepția locuitorilor a căror minte este pusă sub control negativ de malefici. Această caracteristică exista pe Pământ chiar și fără tehnologia adăugată de pe Lună, pentru controlul Pământului. Te poți plasa în 3D, sau orice fel de D, doar prin percepție sau nivel de conștiință.

O ALĂ DISCUȚIE:

Robert : Am o întrebare care se referă la holograma Lunii, pe care, probabil, și-o pun și alții. Dacă holograma nu acoperă întreaga Lună, ci doar partea vizibilă de pe Pământ, cum este proiectată pe Pământ holograma care acoperă suprafața lunară? (nota C.M.: eu înțeleg că întrebarea se referă la modul în care este susținută holograma pe Terra de către echipamentele de pe Lună, pentru zonele de pe Pământ, atunci când Luna nu este vizibilă; Luna fiind în spatele Pământului și invizibilă de pe o emisferă)

 Swaru (9): Este realizată o proiectare de pe suprafața Lunii din mai multe puncte cu mai multe proiectoare. Se creează un colaj de imagini. Fiecare proiector acoperă o zonă mică și împreună acoperă întreaga suprafață. Acest lucru explică, de asemenea, de ce unele locuri arată diferit, prezentând structuri care dispar ulterior, și alte anomalii similare. Unele dintre proiectoare pot funcționa defectuos, pentru o perioadă, aceasta depinzând de mulți factori. Câte proiectoare sunt distribuite pe suprafața Lunii?  Mulțe; vorbim de câteva mii de proiectoare, amplasate în locații diferite.
Robert: Înțeleg că tu accepți posibilitatea ca, aleatoriu (și din diverse cauze), unul sau mai multe proiectoare să nu funcționeze, ori să funcționeze defectuos?
Saruu (9): Da. Se întâmplă și există posibilitatea reală da a apărea aceste situații, însă din cauza numărului mare de proiectoare și amplasamentului lor, asemenea defecțiuni nu au un impact important, observabil.

O ALTA CONVERSAȚIE:

Gosia : Când Matrix a fost instalat pe Lună, efectele hologramei 3D, proiectată acum 12.500 de ani, au fost resimțite de oamenii imediat sau treptat? Luna a început să arate diferit peste noapte?

Yazhi : Cu toate cataclismele și toate traumele prin care trecuse, omenirea Pământului se afla într-o situație atât de precară încât chiar nu mai conta o catastrofă în plus, mai ales că era vorba de o schimbare în ceea ce observau. Așa că, se poate spune că Martrix-ul a început să funcționeze aproape pe neobservate. Orice ar fi simțit pământenii, va fi fost imediat atribuit multiplelor evenimente traumatice care se produseseră recent sau mai de mult. Ca un exemplu: imaginați-vă ce ar mai fi putut simți și cum ar mai fi raționat bieții oameni care asistaseră cum peste noapte fuseseră martori ai inundării pe imense spații ale solului, pădurilor și locuințelor, nivelul apelor depășind chiar majoritatea munților! E de înțeles că efectele Matrix-ului puteau trece neobservate; puteau fi considerate o bagatelă.
De altfel, puținii supraviețuitori nici nu n-ar fi avut cum să-și dea seama de schimbare, din moment ce viața lor se dăduse peste cap, prin căderea drastică de la o societate avansată, foarte tehnologică și confortabilă, la traiul în peșteri, în care singura binecuvântare era focul și, ocazional, o masă frugală și, uneori, carnea unui animal vânat sau găsit mort!! Practic, schimbarea în sine a avut loc aproape „peste noapte”, poate chiar în câteva minute.

Gosia : Luna de pe cer, li s-a arătat prima oară brusc ?

Yazhi : La fel de brusc ca orice altă navă spațială care sosește și parchează pe orbita Pământului!

O ALĂ DISCUȚIE:

Robert : Anéeka, de ce nu poate exista apă pe Lună? Există vreo explicație pentru asta? Nu ar putea fi apă obținută cu reactoare „nucleare”?

Anéeka : Reactoarele nu sunt la suprafață, ci în interior. Amintiți-vă că LUNA nu este decât o stație spațială. Cei de acolo nu au nevoie de apă ca într-un iaz, așa cum se întâmplă pe Pământ.
Suprafața LUNII este o minge de metal, nu-are cum să existe apă acolo în mod natural. Apă există doar în rezervoarele de apă, adusă sau produsă prin anumite procese. Oricum, nu așa cum este descris de NASA, care o minciună. 

Numai pe Marte există apă care formează lacuri și râuri. Luna trebuie considerată ca o navă, care nu are apă la suprafață (nu s-ar justifica existența ei pe suprafață). Da, în interiorul navei „LUNA” există apă, așa cum am spus, păstrată în rezervoare speciale, pentru nevoile celor de pe navă. 
Robert : Mulțumesc! Și încă ceva: din câte am înțeles, reactoarele de pe Lună nu sunt nucleare, în sensul în care le cunoaștem noi pe Pământ, ci ceva similar, nu ?
Aneeka: Nu, de data asta chiar sunt nucleare. Sunt pe baza de uraniu. Ei folosesc uraniu îmbogățit printr-un proces aproape identic cu cel folosit pe Pământ. Au fost 12 reactoare, 8 sunt inutilizabile și, mai nou, 2 sunt avariate, nefuncționale, și doar 2 mai funcționează; și alea la putere minimă.

Robert : Și încă ceva, reactoarele nucleare au fost tot cele care au furnizat energia necesară navei „LUNA”? Care este numele adevărat al Lunii?

Anéeka : Reactoarele pentru holograma Pământului au fost instalate mai târziu. Reactoarele navei devenită „luna” Pământului erau de tip Zero Point, dar au fost avariate în războaiele din Tiamat; sunt oprite și, presupun, deteriorate ori iremediabil distruse; oricum, nu mai sunt funcționale.
Despre numele original ai navei „LUNA”, nu am informațiile necesare, dar sunt convinsă că se pot afla relativ ușor.

Robert: Ar putea Luna să fie mutată dintr-un loc în altul, cu acele reactoare?

Anéeka : Nu, chiar și dacă toate cele 12 reactoare ar fi în perfectă stare de funcționare, lucrând la capacitate maximă, nu ar produce suficientă energie nici pentru a mișca Luna. Instalația și configurația lor au fost proiectate doar pentru a alimenta generatoarele de frecvențe Matrix și holograma.

Robert : Încă o întrebare despre Lună. De ce unii sunt interesați să să spună că există apă pe Lună ?

Anéeka : O, Robert, îmi pun și eu aceeași întrebare; cred că o fac doar ca o distragere a atenției, pentru a pretinde că există totuși și ceva „nou”descoperit de știința voastră, care n-ar bate pasul pe loc ci „chipurile” ar avansa.. 

https://swaruu.org/transcripts/luna-fue-instalada-para-estabilizar-la-tierra-athena-swaruu-explica




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu