Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 iunie 2022

Y 252 - ET-uri care navighează prin portaluri naturale (I)

Autor Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 22 februarie 2022

Traducere Const. Mihăilescu
(prima parte)

Robert: Există ceva ce nu înțeleg. Se spune că Pământul ar fi în constelația Taurului, mai precis acolo unde se află fundul animalului numit taur. Are asta vreo semnificație? Ce însemnă că navele spațiale cu destinația Pământ, vin printr-un portal ? Mulțumesc.

Swaruu X (Athena): La unele aspecte ale întrebărilor tale eu nu am răspuns. Mă depășesc sau avem o înțelegere diferită asupra a ceea ce înseamnă o constelație. Delimitarea și definiția unei constelații este subiectivă și depinde de punctul unde este plasat observatorul. De pe Pământ se văd constelațiile pe cer, și asta îmi dă dreptul să afirm că Pământul nu face parte din niciuna dintre constelațiile observate. Afirmația unui om de știință sau unui astronaut că Pământul face parte din constelația Turului având motivația X sau Y, este subiectivă.

În conformitate cu indicațiile hărților spațiale ale navigației stelare, Pleiadele nu au nimic de-a face cu Pământul, nici cu constelația Taurul, și nici cu afirmația că Pământul aparține acelei constelații.

Pentru cei care locuiesc în M45, Pământul nu face parte din Taur, deoarece ar fi mai aproape de Hiade, unde se află Aldebaran. Din M45, constelațiile nu se văd la fel ca de pe Pământ, sau doar unele precum Triangulum, Taur, Pleiade, Orion, printre altele, dar pe măsură ce punctul de observație se schimbă, și interpretarea constelațiilor va fi diferită..

Robert: Deci Pământul nu ar „aparține” nici unei constelații ? Poate aparține oarecum Hiadelor? Fără Taur?

Swaruu X (Athena): Constelațiile, așa cum sunt cunoscute pe Pământ, sunt interpretări și concepte terestre. Da, unele idei de a da forme de oameni sau animale (Gemeni, Taur, Vărsător, Pești etc) sunt date de pământeni și sunt valabile doar pe Pământ. Asta variază foarte mult. După cum a spus Swaruu, depinde de cultura civilizației care face aprecieri asupra cerului.
Cât despre portaluri... un portal de stea naturală nu va duce la un singur loc, niciodată. Cu toate acestea, are una sau două locații dominante la care ajunge, de obicei. Conform acestei definiții, portalul care se află în „anusul” Taurului va duce la portalul Triangulum, în această regiune în care se află Pământul.
Un portal natural, are intrări de mai multe feluri, fie că este vorba de găuri gravitaționale sau puțuri, găuri negre (portal clasic) și sori și poate fi văzut ca un set de puncte de intrare și ieșire, iar unele doar puncte de intrare (găuri negre) împletite în interior și atingându-se unul pe altul, ca un copac imens, plin de ramificații energetice, toate existente în straturile de energie vibrațională joasă din câmpul eteric (pentru că chiar și acolo, există niveluri).

Deci portalul poate fi văzut și ca un aspect al desinațiilor sau al drumurilor, ca o hartă din trenul de metrou al unui oraș mare (nota C.M.: cu stații de intrare și ieșire) sau ca sistemul vascular al unei ființe. Dacă o navă spațială, care folosește acest sistem de deplasare, își va putea modifica frecvența internă, folosindu-se de motoarele sale, se poate acorda pe o anumită frecvență care va fi similară cu alegerea unei ramuri a vastei rețele energetice de portaluri cu care este compatibilă, ghidându-se astfel ca să atingă punctul de destinație dorit.

Acest tip de navigație este foarte des întâlnit la marea majoritate a raselor și culturilor cu nivel interstelar scăzut. Fiind vorba de faptul că, dacă o navă spațială ar intra într-un portal spațial natural doar pentru a trece prin el fără nici un control propriu al frecvenței, ar fi doar „dusă de curent” până acolo unde există cea mai mare parte a fluxului energetic al acelui portal „scăpând” apoi ce sub influența lui. Puteți compara cu o rețea de transport fluvial în care există un flux pricipal și brațe secundare.

Dacă acesta este cazul, nava spațială „în derivă”, fără control energetic care să o conducă, va trece doar prin cele mai dominante ramuri ale fluxului energetic al sistemului portalului. Acest flux energetic nu este altceva decât o mișcare sau flux gravitațional vectorizat.
Prin comparație, o navă spațială care intră prin anusul „Taurului” va ieși în Triangulum lăsându-se antrenată de fluxul energetic principal, creat de atracția gravitațională. Motoarele toroidale ale navei vor folosi modulația de frecvență pentru a menține coordonatele care o duc spre ținta aflată la ieșirea din portal. Energetic vorbind nu este nevoie de o putere prea mare pentru a reuși o deplasare cu foarte mare viteză (o duce fluxul).
Alte civilizații precum Taygeta și majoritatea altora avansate, din cadrul Federației, nu au nevoie să folosească acest sistem de tranzit prin portaluri spațiale naturale, deoarece își crează singure propriile „găuri de vierme”, cu mare precizie și în deplină libertate de mișcare prin care navele lor vor fi translocate direct la destinație, aproape în timp real.
Cu toate acestea, utilizarea portalurilor naturale este încă folosită pentru navigație în cazul tacticilor de luptă, deoarece oferă avantajul că poate ascunde semnalele energetice înainte de fiecare salt în hiperspațiu, făcând imposibilă detectarea amprentelor energetice, acestea fiind „pierdute” în fluxul energetic uriaș portalului natural.
Portalurile naturale sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă pentru a facilita sau accelera tranzitul navelor spațiale ultra-grele, la nivelul sferei sau la nivelul biosferei, unde astfel de ambarcațiuni de masă enormă este mai confortabil să traverseze distanțe mari folosind o combinație a fluxului de energie a portalurilor naturale mari cu cele generate de motoarele proprii, pentru a conduce sau a se ghida spre poziția de ieșire din acest sistem de tranzit.
Acesta este motivul pentru care este obișnuit să vezi nave de dimensiuni mari ieșind din Soarele 13. Este greșit să se creadă că ele preiau energie de la Soare. Nu au nevoie acea energie.. Acel nave folosesc doar curentul natural al portalului pentru a-și economisi propria energie, la fel cum se întâmplă cu o navă container mare de pe Pământ care folosește în mod obișnuit curenții naturali oceanici pentru a economisi combustibil și timp, căci sunt nave extrem de grele. La fel e și în spațiu.
Vă amintesc că sferele uriașe care se văd ieșind din soare, nu reprezintă conturul real al sferei de ieșire sau al navei spațiale ci al câmpului gravitațional și al scuturilor sale care înconjoară nava; aceasta fiind mult mai mică.

Navă clasică mare care iese din portalul solar (sus)

Asta vreau să spun.

Că ceea ce vezi în negru nu este nava, ci perturbarea gravitațională cauzată de motoarele și scuturile navei care pleacă, dimensiunile corpului navei fiind mult mai reduse,  cam de dimensiunea Lunii Pământului, de exemplu (nota C.M.:„ mică”, ce să zic !!). Nava e plasată  în centru.

„Coada neagră” ar fi perturbarea energetică pe care o provoacă, care mișcă și modifică plasma solară, așa cum pe traseul unei nave acvatice mari apare spumă în spatele ei. Soarele nu este o minge termonucleară, așa cum spune știința terestră, ci este un nod gravitațional care curge și în direcția Pământului. Ca masă, este ușoară, dar gravitația e dată de marea densitate de vibrații. De aceea, o navă spațială poate intra și ieși din soare fără nicio problemă, pentru că acolo întâlnește doar o energie, nu este ca și când ai încerca să treci cu bicicleta prin foc.

După cum s-a explicat mai înainte, gama complexă și variată de radiații din multe benzi de energie este cea care lovește Pământul și ea provoacă o reacție în care rezultatul este căldura, iar aceasta mai ales foarte aproape de suprafață nu și în atmosfera superioară.

Acum, ar trebui să precizez între două porturi spațiale naturale exista fluxuri principale, mișcări de cantități mari de gravitație în flux pe o direcție dominantă specifică. În cele din urmă, între toate portalurile naturale dar și cele artificiale, se creează legături energetice pe partea eterică, indiferent cât de mari sau mici sunt acele portaluri.

Original.

Imaginea de mai sus ilustrează dinamica energetică a unei nave sferice. Acel toroid este scutul și fluxul său energetic.

Notă: în imaginea pe care ți-am trimis-o, am făcut nava sferică vizibilă ca mărime, în realitate, la dimensiunile pozei, ea nici n-ar pute fi observată. Aș fi avut nevoie de o imagine cu rezoluție mult mai mare a acelei perturbări solare.
(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/ets-navigating-natural-portals-sun-and-wormholes-athena-swaruu-extraterrestrial-information

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu