Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 iunie 2022

Y 285 - Eliberarea Pământului NU funcționează așa cum se așteaptă oamenii. Mesaj de la extraterestra Alenym din Temmer .

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 29 aprilie 2022
Traducere Const.Mihăilescu
.


O parte a conversației cu SM Alenym Alexandra (1) din Temmer (Liderul Taygetean și Ambasadorul Înaltului Consiliu din Alcyone) .

Gosia : Merită să lupți pentru eliberarea lumilor ?
Alenym : Nu am răspunsul. Cred că este ceva personal. Să vrei să-ți salvezi demnitatea și sufletul. Acest lucru este valabil și pentru grupul meu de aici (echipajul și eu): să nu întorc spatele la ceea ce în mod clar nu este corect.
Mi-aș dori să pot ajuta mai mult, dar nu este ușor de aici pentru că dinamica exopoliticii este foarte complexă. Aceasta este în mare parte și situația Pământului. Trebuie ținut cont de faptul că singura modalitate de a rezolva problema depinde doar de umanitate.
Nu văd cum trimiterea unei flote de nave de atac v-ar rezolva problema. Cred că ar înrăutăți-o și mai mult căci ar ave repercusiuni și asupra celor care au trimis acele flote de „eliberatoare”. Lucrul acesta nu este înțeles de cei care colportează știri false despre presupuși eliberatori de lumi de prin federații de lumină.
Gosia : Problema stă în dinamica exopoliticii?
Alenim : Din punctul de vedere al cuiva de aici de pe Pământ, da. Înțelegerea și validarea lui Yazhi, de asemenea.
Robert : Sunt de aceeași părere. Pentru că toate acele eliberări ale lui Ceres, Venus etc., nu pot avea consecințe pentru omenire.
Alenym : Nu numai că nu ar avea un impact favorabil asupra umanității, dar ar avea un impact negativ serios asupra celor care s-ar angaja înt-o astfel de acțiune de eliberare.
Gosia: Interesant când afirmi că problema s-ar extinde și asupra „eliberatorilor”.
Alenym : Da, pentru că tot ceea ce ar face ei s-ar răsfrânge asupra lor, căci a elibera o planetă, chiar dacă acțiunea este făcută cu bună intenție, tot ar înseamna că acea planetă a fost invadată, prin înlocuirea valorilor ei cu ale eliberatorilor.
Iar acest lucru va crea probleme „eliberatorului” în relația lui cu celelalte civilizații din Federație, cu care, în mod normal, trebuie să interacționeze și să colaboreze. inevitabil vor apărea acuzații reciproce ulterioare, care se vor avea ca efect scăderea încrederii și creșterea neîncrederii față de acea rasă „eliberatoare”, care va fi percepută ca fiind războinică și invazivă.
Gosia : Nu m-am gândit niciodată așa; interesant!
Alenim : Orice război nu va aduce pace și liniște ci va creea germenii viitoarelor războaie.
Apoi, trebuie ținut cont de faptul că dacă o planetă este eliberată forțat, nu înseamnă că locuitorii ei își vor fi schimbat brusc propria mentalitate, care le-a creat acea situație, astfel că, inevitabil, lucrurile se vor repeta mai de vreme sau mai târziu .

Pentru o schimbare pozitivă a mentalității populației, mulți oameni care sunt blocați sau înrădăcinați în vechi paradigme de gândire vor trebui să se retragă de pe Pământ. Adică vor trebui să moară și să nu se mai reîncarneze acolo, păstrând aceleași valori.
Gosia : Dar dacă s-ar accepta acele valori, care sunt promovate de mentorii non-pământeni, n-ar fi mai bine?
Alenym : Ceva mai bine. Discret și în spatele cortinei. Noi și tu aparținem grupului acela de mentori.
Ideea aici este că omenirii i se spune mereu despre eliberarea lumilor, și asta sună fantastic, încurajator și convenabil, ca o soluție rapidă, dar asta nu ar fi niciodată o rezolvare definitivă.

Apoi, trebuie să vă întrebați ce s-ar întâmpla cu civilizația care ajută la acea eliberare. Ea va ajunge să fie supusă unor critici și circumstanțe complexe ale unor realității exopolitice între lumile din univers.. Pământenii nu sunt conștienți de această problemă; de fapt, de unde să știe, dacă nu le spune nimeni?
Gosia : Ai dreptate; nu m-am gândit niciodată la asta!
Robert : Interesant punct. Nu l-am adus niciodată în discuție: „Implicațiile eliberării unei planete asupra eliberatorilor”.
Gosia : Îmi imaginez că atunci când spun asta, ei presupun că în asemenea situații se ajunge la un acord reciproc acceptat. Adică acțiunile „eliberatorilor” să fie aprobate și de celelalte civilizații ET.
Alenim : Chiar dacă s-ar ajunge la o aprobare extinsă, pe termen lung se va găsi cineva care să influențeze decizia acelui Consiliu și neîndoielnic vor apărea atitudini de neîncredere față de „eliberatori”
Robert : În ceea ce privește Federația, problema se pune cam la fel, bănuiesc. De aceea nu există un consens.
Alenim : Dacă o organizație mai mare, cum ar fi Federația Unită a Planetelor, ar elibera indiferent care lume, se va crea o altă mare problemă, afirmându-se că un organism superpolitic a dobândit prea multă putere iar acele civilizații etice avansate care o compun vor fi considerate că săvârșesc abuzuri.
Gosia : Îmi plac aceste noi puncte pe care nu le-am luat în considerare până acum. Alenym, apreciez că gestionezi foarte bine aspectul exopolitic ca urmare a poziției pe care o deții. Este un subiect foarte bun de împărtășit publicului, ca punct de vedere al cuiva care se află în centrul scenei exopolitice pure.
Robert: Da, acest subiect, văzut din acest unghi, nu a fost niciodată atins de nimeni de pe Pământ.
Gosia: Deci, s-ar putea spune că problemele create prin „eliberarea” unor lumi pot fi transferate, ca logică, și în cazul eliberării unor țări de pe Pământ .
Robert : Este exact aceeași problemă. O vedem pe Pământ, la o scară diferită. „Eliberările” n-au făcut altceva decât să creeze noi probleme. Vezi cazul Libiei, Irakului etc.
Alenim : Un alt punct este cel al extragerii de oameni din focarele de război. Aceasta merge mână în mână cu eliberarea lumilor. Orice eliberare prin forță înseamnă război, și războaiele înseamnă refugiați. Dacă e vorba de câțiva oameni (refugiați), nu va fi o problemă, căci ei vor fi asimilați repede de populația sau civilizația care-i primește.Însă când vin într-un număr mare, situația se schimbă radical. Acolo se vor forma comunități de refugiați care devin entități colective de care trebuie să se țină cont, mai ales că ele vor avea nevoile lor specifice legate de hrană, cultură, tipuri de activități, limbă, nevoia de exprimare etc. Inevitabil, asemenea noutăți vor produce o anumită „contaminare”. Așa cum s-a văzut pe Pământ cu migrațiile din Orientul Mijlociu care afectează Europa.
Gosia : Dar asta nu se întâmpla oricum? Am spus că există întotdeauna influențe culturale între rase. O asemenea influență, după părerea mea, îmbogățește nu contaminează.
Alenym : Și asta este adevărat. Cu toate acestea, experiența ne spune că depinde de oameni, iar dacă ceva este sau nu benefic este subiectiv și depinde de puncte de vedere complexe. Experiența ne învață că această inserție culturală nu are o finalitate pozitivă. Asta mai ales în cazul în care populația migratoare este compusă din indivizi cu personalitate, care vor face totul ca grupul lor de refugiați să-și impună voința asupra autohtonilor. Noii veniți vor începe să ceară să li se respecte „drepturile”, obiceiurile, cultura, mentalitatea etc. Și asta, în timp, se va întâmpla pe seama restrângerii arealului și modului de viață autohton. Nu există nicio garanție că aceste mixturi sau vecinătăți vor fi avantajoase pentru ambele părți.
Unii ajung să capete o mentalitate de refugiat și vor considera că societatea care i-au primit le este datoare pentru că ei au suferit.... Ei se vor considera veșnic neîndreptățiți și vor crea opoziție față de cei care i-au primit. Se va crea o mentalitate și ranchiună împotriva localnicilor, care, poate, vor ajunge să regrete gestul de omenie de care au dat dovadă. (nota C.M.: excepțională și de actualitate această analiză !).
Gosia : Am înțeles. Alenym, care este situația cu exopolitica în Federație acum?
Alenim : Subiect dificil, foarte complex. Nimeni nu este de acord. Se pierde mult timp. Nimeni nu ajunge la niciun rezultat general acceptat și viabil. Se bate pasul pe loc.
Problema este că, ne place sau nu, actual, marea majoritate a locuitorilor din „Matrix”, care au mintea controlată de gruparea terestră Cabală-Illuminati, au ajuns să-și dorească plecarea de pe Pământ,(pentru a se elibera de Matrix).
Eu nu cred că aceasta este soluția, dar din ce în ce mai mulți umani sunt hotărâți să nu mai revină pe Pământ într-o nouă încarnare. Soluția ar fi, mai de grabă, plecarea de pe Pământ a Cabalei sataniste Illuminati care vor trebui să se retragă.
Gosia : Așa că oamenii care se dezîncarnează (mor ca trup fizic) s-ar putea elibera. Dar cum pot merge pe alte planete (de vibrație superioară) dacă se spune că merg doar acolo unde le dictează frecvența proprie de vibrație ? Apoi, neștiind despre existența și cum este în alte lumi, ei vor alege, probabil, să se întoarcă pe Pământ. Partea asta nu îmi este clară.
Alenim : Ar trebui ca înainte de moartea corpului fizic să se vindece, să reușească să evolueze, adică să-și crească vibrația, deci conștientizarea, înainte de a-și părăsi corpul fizic (a muri), pentru a fi în cunoștință de cauză asupra lumii unde or să aibă următoarea experiență.

Omenirea ar trebui să evolueze în felul ei și să învețe din propriile valori. Acest lucru contrazice, dintr-un punct de vedere, eliberarea lumilor, așa cum mulți doresc și pretind în mod fals că are loc. Această informație este falsă. Cine o răspândește nu cunoaște cum funcționează civilizațiile din spațiu.
Gosia: Dar n-ar putea exista și soluția ca planeta să fie eliberată prin alungarea entităților regresive, fără ca oamenii să știe despre asta, după care civilizația umană să-și continue viața și evoluția liberă și neinterferată ?
Robert: Căci omenirea, fiind Sursa, are tendința de a manifesta lucruri pozitive.
Alenym: La ce ar folosi îndepărtarea entităților regresive dacă umanitatea însăși le cheamă și le găzduiește din nou? Numai când umanitatea va avansa, ea însăși va dizolva entitățile pe care le-a creat anterior. Din nou, controlul este în mâinile omului.
Este adevărat că mulți oameni au tendința de a intra în cercuri vicioase. Duritatea vieții, obstacolele și provocările sunt cele care vor determina inspirația și motivația de a nu mai comite aceleași greșeli. Nevoia de fricțiuni (nota C.M.: „dă din coate !”) pentru avansare nu este necesară, așa cum au spus Swaruus, totuși omenirea însăși a creat și a impus nevoia ca ea să fie așa.
Gosia: Da, dar, așa cum a spus Yazhi, fără aceste entități și fără monitorizare, umanitatea are tendința naturală de a fi armonioasă.
Alenym: Dar e nevoie și de îndrumători, de mentori, pentru că fără ei, omenirea nu ar mai avea modele, comparația, antiteza. Oamenii nu ar mai putea să vadă sau să știe că există și alte opțiuni. Un cerc vicios apare atunci când apare monotonia, când nu ai decât aceleași tipare din nou și din nou, ceea ce te va face inevitabil să cazi în aceleași greșeli.
Să fie clar: Federația nu va interveni, și asta împotriva a ceea ce cred unii că li se promite. (nota C.M.: E o eroare și o speranță deșartă, o politică a „mâinii întinse” pentru a primi nu pentru a da).

Oricât de crud ar părea, umanitatea va trebui să-și rezolve singură problemele, chiar și acceptând să treacă printr-o mare suferință. Pentru a-și atinge mai repede țelul, omenirea trebuie să ceară ajutorul mentorilor, care vor fi ascultați de cei „treziți”. Urmărind „firul”, pentru a răspunde la întrebare, jurisdicția, cu privire la ceea ce se întâmplă și trebuie să se întâmple pe Pământ, se pierde sus, nivelele diriguitoare ale Federației, unde, din păcate, există (surprinzător, nu?) multă birocrație (!) Acel grup de decizie, din moment ce nu se arată fizic într-un loc sau într-o sală de consiliu, nici măcar nu știi cărei rase aparține sau care sunt numele lor (!)
Faptul este agravat de utilizarea tehnologiei de prezență de la distanță, care îi ajută să se ascundă (nota C.M.: prin utilizarea tehnologiei holografice). Aceste practici dau dreptul oricui să considere, pe bună dreptate, că există posibilitatea reală ca această conducere „la vârf ” să fie constituită din entități IA responsabile de existența birocrației în luarea deciziilor, la acel nivel de maximă competență, unde așa ceva nu ar trebui să existe.

IA (inteligențele artificiale) ar putea foarte bine să aibă bune intenții, în cea mai mare parte, dar, până la urmă, se rezumă la a permite atrocități, care nu au fost singularități, deoarece se intervine tardiv și cu efecte de moment, ajungându-se, inevitabil, la aplicarea unor măsuri dure. Marea „alunecare” (dezacordurile) între lumi se adaugă la această birocrație stufoasă și conduce la ineficiența măsurilor de corectare luate de factorii de decizie..

https://swaruu.org/transcripts/exopolitics-with-alenym-of-temmer-liberation-of-the-earth-does-not-work-as-people-expect

2 comentarii:

  1. daa, dezamagitor....sunt totusi niste aspecte pe care nu prea le iau in calcul domnii evoluati din Tayget...
    In primul rand cei care coordoneaza din astral, de la suprafata si de unde or mai fi, aceasta lume sunt cei mai buni manipulatori, deci sanse mici sa ne rupem, manipulatori care au si fost lasati sa invadeze acest pamant, dintre cei de pe planeta distrusa Tiamat, arkonii din lumile astrale, reptilieni si cati or mai fi, iar acum cand s-a ajuns in asa hal de negativitate, cand suntem la mieii la taiere, cand cei care conduc lumea asta au toate fraiele, se asteapta ca singuri sa razbim singuri, pfff ce ironie .....
    pana si acesti taygetieni daca s-ar incarna pe acest pamant sa ajute desigur omenirea, dar fara sa fie asistati de cei din astral ca sa nu se piarda in materialitate, ar fi la fel de pierduti ca si noi, fara ajutor din afara, deci despre ce vorbim. Este simplu sa vorbesti cand ai tot tabloul in fata, nu ca noi care primim viata prin gaura cheii, foarte simplu, si ce este si mai dezamagitor sa stai sa te uiti la un caine legat la ochi care se da cu capul de toti peretii ca nu VEDE, si au smecherii care conduc lumea aasta grija sa nu avem vreo sansa sa vedem, si sa astepti ca singur cainele sa rupa legatura de la ochi, ce pervers lucru brrr
    Putine lucruri se pot face intr-o lume 3D cu vibratie 3D, tot de ei intretinuta cu acele instalatii de pe luna, dar vai sa nu cumva sa fim socati de adevar, ca inca nu suntem pregatiti, de parca poti fi vreodata pregatit de ceva nou care ne apare in viata..
    Viorel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti 150% dreptate Dle. Viorel!Acesti "cacati" mega-criminali veniti pe Terra din Orion si din multe alte stele sau chiar alte Universuri au avut si au in continuare permisiunea sa-si bata joc de omenire sute si sute de mii de ani,sa ne manipuleze,sa ne minta,sa ne escrocheze,sa ne exploateze la singe si,cel mai rau,sa ne "blocheze" puterile cu care ne-a inzestrat Creatorul Suprem si sa ne asasineze in chinuri extreme copii si bebelusii ca sa produca din secretiile lor,cele ale glandei Pineale drogul Suprem...Caca-mas pe Federatia curului si nenorocitii care o conduc,ducea-s-ar dracului cu federatiile si conducatorii lor de nenorociti criminali si asasini!!!

      Ștergere