Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 iunie 2022

MATEI /2 iunie 2022

De Suzanne Ward
Traducere Const. Mihăilescu

Efectele întunericului; asistență extraterestră; Rusia- Ucraina; vibrații scăzute; acțiune în curs; Elon Musk; întreruperea de sarcină.

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei.

Mulți dintre voi au anticipat că până acum ar fi trebuit să iasă la iveală unele adevăruri, așa că să începem prin a spune că grupul internațional care lucrează în afara scenei pentru a scăpa lumea voastră de întuneric procedează corect atunci când nu-și divulgă activitatea.Vă asigurăm însă că toate eforturile lor vor duce la eliminarea oricărui vestigiu al întunericului de pe Pământ..

Știm că este greu de înțeles cum forțele întunericului, chiar și diminuate, au putut distruge de două ori toate formele de viață de pe Pământ, lăsând acea planetă într-o profundă întristare. Vă puteți gândi cu justificare la Gaia ca la Mama iubitoare a tuturor ființelor de pe ea. De fapt, tot ceea ce se naște și crește pe Pământ, fie că este vorba de viața vegetală sau animală, totul este opera aceste minunate mame simțitoare și atât de iubitoare.
De aceea ea nu a vrut să experimenteze din nou devastarea creației planetare, deși, de-a lungul mileniilor, negativitatea creată de întuneric, direct sau prin influențarea creației planetei, s-a tot acumulat din nou, cu toată opoziția Mamei Gaia.

Ceea ce se întâmplă oriunde în univers afectează orice altceva există în el, așa că situația grea în care se afla Gaia era cunoscută în univers și crea preocupare. Pe de altă parte, în conformitate cu legea universală a Liberului Arbitru, potrivit căreia nicio civilizație nu poate interveni în treburile alteia decât la cerere, astfel că nenumăratele suflete compasive din univers nu puteau face aproape nimic, căci ele erau ființe de lumină, care nu pot încălca legile Creatorului, spre deosebire de ceea ce fac întunecații, care ignoră această lege.

În urmă cu optzeci și ceva de ani (știu că mă repet, dar consider că este oricând important să reamintesc), când corpul Gaiei devenise atât de dezechilibrat încât risca să se năpustească în spațiu și să fie distrus total, Gaia a strigat după ajutor.

Acela a fost începutul acestei ere fără precedent în universul nostru. Instantaneu, Dumnezeu a autorizat civilizațiile evoluate să trimită Pământului cantități importante de lumină pentru ca planeta să-și corecteze mișcarea, stabilizându-și axa de rotație și începând să scape din strânsoarea mortală a celei de-a treia densități.

Înaltul Consiliu Universal știa că forțele întunecate intenționau ca prin marionetele lor de pe Pământ să păstreze controlul, prin distrugerea mediului, înmulțirea bolilor, dezbinarea și vărsarea de sânge, toate acțiuni care produc negativitate. Timp de veacuri, omenirea, în marea ei majoritate, au trăit într-o lume a nedreptăților, sărăciei, războaielor și fricii căci prin toate aceste mijloace se emiteau vibrații joase, care înseamnă întuneric. 

Lumea a uitat că toate această situație deplorabilă putea fi înlăturată doar prin voință și un comportament adecvat. Din ce în ce mai mulți oameni încep acum să se „trezească” și să-și amintească că ei au toată puterea de a schimba starea de suferință și lipsuri. Este numai un act de voință.

Prin urmare, era nevoie de lumină pe planetă pentru a „trezi” civilizația, astfel încât oamenii să-și amintească cine sunt și cât de puternici sunt..

Din dragoste pentru oamenii Pământului (parte inseparabilă a familiei noastre universale), primul grup de voluntari și-a părăsit planetele pentru a intra în bătălia globală dintre forțele luminii și întunericului pe Pământ.

Dragi frați și surori, unii dintre voi faceți parte din acel grup de ființe minunate care au venit pe Terra pentru a o salva. Primului grup de voluntari veniți din univers le-au urmat alte grupuri. Unii au venit individual, nu în grup. Astăzi aceștia sunt milioane.

Indiferent de cât timp sunt pe Pământ, ei știu, la fel ca noi, că nu este ușor să trăiești într-o lume în care controlul întunericului este menținut prin forță, minciună și sărăcie, manipulare. Întunecații au folosit mereu o sabie cu două tăișuri: frica și înșelăciunea.

Cu toate acestea, așa cum v-am spus adesea, misiunea vitală pe care v-ați asumat-o deja este un succes uimitor spre continuum-ul în care civilizațiile înfloresc în bucurie, într-o lume pașnică și armonioasă și unde Natura le asigură sănătate și frumusețe.

Pe Pământ, bătălia a luat amploare treptat, prin diferite forme. Astfel, virusul covid-19, patentat de Illuminati, a afectat negativ populația din punct de vedere fizic, psihic și economic, dar nu și-a atins țelul de a ucide miliarde de oameni. Acest lucru a făcut ca întunecații să recurgă la alte măsuri, încă și mai drastice. Au fost planificate și lansate acțiuni care se bazează pe frică, durere și multă suferință, toate generatoare de vibrații de joasă frecvență.

Așadar, întunecații își mânuiesc cu putere sabia prin intermediul mass-media și al propagandei de pe rețelele sociale care, de ex., în invazia neprovocată din partea Rusiei asupra Ucrainei, dau vina exclusiv pe trupele rusești pentru atrocitățile și distrugerile provocate deși, în majoritate, acestea sunt săvârșite de agenții Illuminati și mercenarii care acționează din umbră în acea țară devastată, și în care suferă un popor nevinovat. 

Publicul înșelat nu știe că trupele rusești, acționând în consonanță cu forțele luminii, și-au asumat sarcina esențială de a distruge armamentul biologic destinat eradicării majorității oamenilor de pe planetă.. Ei nu știu că trupele rusești anihilează decenii de control al Illuminati în țările Uniunii Europene și elimină laboratoarele, instalațiile și depozitele, unde se fabrică ori se stochează armament chimic. Sunt anihilate, de asemenea, sediile traficanților sexuali, spălarea banilor și hackingul informatic la nivel mondial. Ei nu știu că trupele rusești explodează tuneluri și complexe după ce salvează din acele locuri de suferință copii mici (minori și adolescenți) care erau ținuți captivi până la „utilizare”, adică până erau „onorate” comenzile grupurilor de pedofili, a le celor care practică ritualurile satanice sau consumă carne de om.

Da, am mai vorbit despre asta, dar merită repetat, deoarece multe dintre aceste activități au devenit obișnuințe în mai multe țări. Este foarte probabil ca în Ucraina să fi existat cea mai extinsă gamă de activități ale Illuminati, coroborate cu operațiuni clandestine ale operatorilor aflați în altă parte, poate în Statele Unite unde, la fel ca în Ucraina, totul se întâmplă fără cunoștința cetățenilor, a publicului mondial. În cele din urmă, aceste informații vor deveni cunoscute ca și activitățile care se desfășoară în culise, inclusiv arestări, procese, execuții și alte ucideri ale responsabililor din acea rețea globală diabolică.

Dragilor, nu există o altă modalitate de a pune capăt întunericului omniprezent, deși Gaia și toate celelalte ființe luminoase și-ar dori cu ardoare aceasta. Se exclude orice modalitate de a negocia cu indivizi ai societăților care în secret lucrează pentru exterminarea populației și utilizarea roboților fără discernământ ori compasiune pentru viețuitoarele Pământului.

Publicul, cufundat în înșelăciune, dezinformat și manipulat nu este, în general, conștient că toate aceste nelegiuiri se produc și, din această cauză mulți cer și aprobă trimiterea de arme în Ucraina și doresc „înfrângerea rușilor”. Astfel de gânduri mențin violența adică exact ceea ce-și doresc Illuminati.

Întunecații știu că aceasta este o bătălie între ei și forțele luminii, știu că au pierdut războiul dar încearcă cu disperare  să mai câștige ici și colo câte o bătălie.

Frica provocată de bilanțul zilnic al deceselor și îmbolnăvirilor cu Covid și-a pierdut treptat efectul și credibilitatea, pe măsură ce popoarele s-au săturat de restricții și s-au hotărât să-și recapete controlul asupra vieții.

Deoarece cei întunecați au nevoie stringentă de energia fricii, pentru a se susține, pregătesc mereu alte și alte acțiuni prin care să se extindă frica în rândul populației planetei. 

În curând vor apărea (de fapt, au și apărut) „vaccinuri” pentru sugari, autorizate de Organizația Mondială a Sănătății,  considerate necesare și în interesul sănătății mondiale; totul bazat doar pe câteva cazuri de „variolă a maimuței” apărute sporadic în unele țări.

Dorim să vă înlăturăm orice îngrijorări pe care le puteți avea cu privire la aceste situații. Oamenii de știință din forțele speciale extraterestre au făcut toxinele din aceste vaccinuri cât mai inofensive și au șters programele din nanoboții introduși în soluțiile numite fals vaccinuri pentru bebeluși și copii mici.

OMS nu va avea sutele de mii activiști, de la nivel local până la nivel național, pentru a impune respectarea oricăror edicte, iar reacția populației ar fi formidabilă, fapt de care întunecații trebuie să țină seama.

În prezent, nimic din câmpul energetic potențial al Pământului nu indică faptul că variola maimuțelor ar putea deveni o nouă „pandemie”.

Totuși, așa cum populația nu știe adevărul despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, nici în acest caz lumea nu cunoaște adevărul despre situațiile menționate mai sus.

Aceasta face ca gândurile colective despre toate aceste chestiuni să producă vibrații joase ale negativității, care reprezintă adevărate fortărețe în care se baricadează iluminații. Doar prin gândire corectă și „trezirea” populației se pot spulbera aceste redute ale întunericului.

Deși aceste opoziții înverșunate pot avea anumite efecte, ascensiunea Pământului nu poate fi oprită; doar, eventual, se pot produce unele decalaje în procesul de „trezire” a oamenilor.

Suntem întrebați „cum putem ajuta procesul ascensionării, altcumva decât prin a fi prezenți?”

Prin meditație: Vizualizați Pământul în lumină alb-aurie — vizualizarea trebuie să fie puternică! — și trimiteți lumina compasiunii, speranței și optimismului întregii familii a Pământului. Trimiteți această lumină și Gaiei. Ea se bucură pentru curățarea planetară în curs, cu dorința de a pune capăt îndelungatei domnii a întunericului; ea simte suferința, tristețea și frica poporului ei și are nevoie de energia vindecătoare a luminii.

Contribuția fiecăruia dintre voi este neprețuită chiar și dincolo de aspectele de vindecare și trezire ale transformării lumii. Lumina pe care o radiați ca ființă stă la baza tuturor adevărurilor care sunt scoase la iveală și ajută procesului de curățare.

1. Dragilor, vă rog să faceți ceva și pentru voi. Luați-vă timp pentru a ieși din aglomerația cotidiană. Retrageți-vă din când în când (zilnic, dacă se poate, pentru 30-60 de minute) cumva într-un loc unde nu sunteți deranjați, goliți-vă mintea de orice problemă, respirați profund, încet și ritmic, astfel încât să simțiți cum energia benefică a luminii curge lin prin corpul, mintea și spiritul vostru care se îmbină, se armonizează și se echilibrează.

E.M.

2. Am fost întrebat dacă Elon Musk lucrează pentru lumină sau întuneric. Ei bine, „ține-ți prietenii aproape, dușmanii tăi mai aproape” (nota C.M.: sau „ ferește-mă doamne de prieteni că de dușmani mă feresc singur !”ar putea fi oarecum aplicabil în ceea ce privește grupurile cu care lucrează. Într-o lume din 3D, banii deschid calea către succes; prin urmare, el s-a asigurat bine, astfel încât să poată realiza ceea ce intenționează și nu găsim există întuneric în intențiile sale. Elon este unul dintre puținii voluntari veniți dintr-o civilizație care nu este doar evoluată spiritual și conștientă, ci și una dintre cele mai avansate tehnologic. El este un vizionar strălucit a cărui misiune este de a ajuta civilizația Pământului să-și ia locul de drept ca membră a familiei noastre universale multidimensionale. Toate ființele de lumină îl onorează și-i trimit lumină pentru a-i consolida progresul și bunăstarea generală.

3. „Matei, care este părerea sufletelor evoluate spiritual despre avort?” Părerea oricui care nu trăiește în lumea voastră nu va primi nicio credibilitate acolo. Cu toate acestea, vom spune ceea ce știu sufletele evoluate, inclusiv faptul că concepția este primul pas către o viață potențială într-o civilizație fizică și că viața însăși începe atunci când un nou-născut respiră prima dată.

Un suflet care a ales să se întrupeze plutește în jurul potențialilor părinți și le cunoaște sentimentele. Dacă concepția are loc și se va sfârși prin avort, care poate să fi fost ales în contractele sufletești ale părinților, acel suflet merge mai departe. Acest lucru oferă unui alt suflet posibilitatea de a intra în făt pentru a putea absorbi sentimentele părinților cu privire la sarcină și la încheierea acesteia. Această experiență este exclusiv domeniul celor trei suflete participante și este același lucru atunci când sufletele știu că se va produce un avort spontan.

 Între concepție și naștere, și în acord cu sufletul „primar”, alte câteva suflete pot trece pe rând prin fătul în curs de dezvoltare, pentru a absorbi emoțiile mamei sau ambilor părinți, dacă sunt împreună. Indiferent dacă sentimentele sunt de fericire intensă, consternare sau groază, acea perioadă scurtă de făt poate servi fiecăruia dintre acele suflete la fel de mult ca o viață fizică. Sufletul „primar”, a cărui experiență cumulată include deja emoțiile mamei sau ale părinților, în perioada de dezvoltare intră în corpul nou-născutului.

Acum, să spunem că sufletele părinților știu că concepția va avea ca rezultat moartea copilului pe care ei îl doresc totuși foarte mult. Din nou, alte suflete se pot perinda prin acel făt, în etapele dezvoltării fetale, pentru a experimenta bucuria viitorilor părinți, dar și durerea acelor părinți care au ales, prin contractele lor sufletești, să experimenteze pierderea unui copil care se va naște mort. La fel este și dacă copilul supraviețuiește doar pentru scurt timp.

Prin ceea ce spun nu înseamnă că noi ne transformăm în majoretele care așteaptă „spectacolul” avortului; totuși, experimentarea oportunităților de către un număr de suflete și ușurința cu care are loc concepția într-o civilizație din a treia densitate sunt considerații primare. Concepția este o chestiune de știință și spirit, care sunt una și aceeași energie și, deoarece aceasta afectează doar sufletele participante, alegerile lor nu sunt nici religioase, nici politice. Pe măsură ce o civilizație 3D evoluează și legăturile ADN latente devin reactivate, concepția va avea loc numai atunci când un cuplu își va dori cu adevărat un copil - vibrațiile înalte ale dorinței lor vor pune în mișcare procesul de sarcină.

Iubită familie, toate ființele de lumină din acest univers vă onorează statornicia în misiunea voastră de a ajuta popoarele Pământului să se trezească și să vă sprijine cu dragoste necondiționată pe tot parcursul călătoriei voastre.

__________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/june-2-2022/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu