Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 iunie 2022

MATEI -2 mai 2022

De la Suzanne Ward
Traducerea Const. Mihăilescu

Mesaj de la Gaia; adevărurile vor apărea; vibrații; Ucraina; politică; China; diverse preocupări

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei. Anxietatea cu privire la ceea ce se întâmplă în lumea voastră și dezamăgirea față de ceea ce nu se întâmplă îi fac chiar și pe cei mai dedicați lucrători în lumină să se simtă descurajați. Gaia este conștientă de aceste sentimente și a cerut să vă vorbească.

GAIA: Dragilor, eu sunt Gaia. Dumnezeu a cerut ca unul dintre mesajele recente ale lui Matei să includă un mesaj pe care l-am dat Suzannei cu câțiva ani în urmă. În acei ani ați îndurat multe, dar ați rămas neclintiți în misiunea voastră. Știu că a trăi pe Pământ nu este ușor și înțeleg de ce vă descurajați uneori.

Și eu m-am simțit descurajată chiar disperată timp de veacuri, înainte ca familia universală să-mi infuzeze corpul cu lumină și să-mi trimită lucrători grijulii, care au venit din depărtări pentru a mă scoate din adâncurile întunericului.

Asistența lor iubitoare mă menține ferm, progresând constant în călătoria mea înapoi ACASĂ; pe acești binevoitori îi privesc cu bucurie cum îmi ajută oamenii să se trezească, astfel încât să mă poată însoți în drumul meu de revenire în 5D. Vă rug să nu fiți descurajați știind că misiunea voastră și a lor este în desfășurare pe Pământ și că se va încheia cu un succes deplin și definitiv. Inima mea este plină de dragoste și recunoștință pentru toate sufletele frumoase care ajută la manifestarea Epocii mele de Aur ! Mulțumesc, Matthew pentru că m-ai lăsat să vorbesc.

MATTHEW: Îți mulțumim, Gaia, pentru cuvintele tale de dragoste și încurajare.

Acum, în ceea ce privește ceea ce nu se întâmplă – adevărul despre „pandemie” și alte adevăruri care ies la iveală – fiți siguri că vor ieși la lumină.. Procesul de curățare planetară este în toi și orice înșelătorie va fi demascată. Vă rog simțiți încurajările pe care cele mai înțelepte minți de pe Pământ și consilierii lor extratereștri invitați vi le dau, căci ei urmează un program complex de schimbări globale majore, care vor provoca profunde modificări, cu cât mai puține perturbări la nivelul societății umane.

Păstrați în primul rând în gândurile voastre ideea că tot ceea ce există, indiferent de consistență, densitate, luminozitate, nu este altceva decât energie, care fluctuează la o frecvență sau alta. Nu uitați că fiecare situație este afectată de gândurile și sentimentele colective ale oamenilor. Atunci când oamenii au încredere și sunt optimiști, vibrațiile ridicate determină situații și rezultate favorabile. Însă și reversul este adevărat – vibrațiile scăzute ale fricii, ale neîncrederii și pesimismului, în orice situație, conduc spre un rezultat negativ.

Să vorbim despre un aspect al acelei legi universale a fizicii care determină ceea ce se întâmplă și rezultatul (nota C.M.: legea cauzei și efectului). Ignorarea adevărului despre o problemă nu schimbă funcționarea acelei legi iar ignoranța în cunoașterea adevărului este modul în care întunecații au controlat ființele umane de-a lungul veacurilor.

Să aplicăm asta la ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Mass-media nu comunică corect despre ceea ce fac trupele rusești, de fapt, deoarece Illuminati nu vor ca lumea voastră să știe că de decenii Ucraina a fost centrul, fortăreața lor în Europa. În Ucraina s-au depozitat arme biologice și chimice mortale cu scopul ca, la momentul potrivit, și prevăzut în programul întunecaților, să înceapă un proces susținut de depopulare a planetei. În acest program de exterminare planificată, primii de pe listă erau cei pe care ei îi numesc „consumatorii inutili” (nota C.M.: bătrânii, cei cu dizabilități, răzvrătiții). Cei rămași, destul de puțini față de populația actuală a Pământului, îngroziți de decimarea în masă care urma, puteau supraviețui numai în condițiile în care acceptau înrobirea, supunerea și obediența față de guvernanți.

Illuminati nu vor ca lumea să afle că timp de decenii mii de femei, copii și bebeluși au fost ținuți în tuneluri subterane și folosiți în traficul sexual, pedofilie sau au fost sacrificați în ritualuri satanice din numeroase țări (nota C.M.: aici Vaticanul este cap de afiș).

Este adevărat că în rândul armatei ruse nu există o disciplină riguroasă, însă majoritatea atrocităților și distrugerilor au fost săvârșite de mercenarii angajați de Illuminati. Ani la rând în Ucraina s-au „spălat” banii murdari obținuți pe căi ilicite. În Ucraina își aveau sediul grupurile mafiote specializate pe spargerea sistemelor informatice din întreaga lume. Aceste grupuri sunt specializate pentru a obține informații utile de pe toate rețelele de informare și comunicare, în primul rând de pe internet.

Astfel, fără să cunoască adevărul, populația lumii primește și crede informațiile oferite cu generozitate de mass-media coruptă. În felul acesta, fără să vrea, publicul generează vibrațiile joase de care cei întunecați au nevoie pentru a se menține viabili și activitățile lor să se poată desfășura în forță.

Trupele rusești au reușit să distrugă sute de reședințe Illuminati de pe teritoriul Ucrainei, și au salvat mii de prizonieri. Forțele Luminii au sprijinit acest proces. Cu toate acestea, „prețul” câmpurilor vibraționale joase, create de vibrațiile scăzute îndreptate către Rusia face ca acțiunea de curățare să se prelungească, ceea ce provoacă mai multe victime între trupele combatante, precum și în rândul populației..

Acum vrem să abordăm punctul de vedere conform căruia mesajele de natură spirituală și metafizică nu ar trebui să includă niciodată politica. Am vorbit pe larg despre ascensiunea planetară și personală în timpul acestei ere fără precedent în acest univers. Ați cunoaște ceea ce se întâmplă dacă noi și alți mesageri ai luminii nu v-am informa despre etapele procesului de eliberare?

Politica este pur și simplu conduita guvernelor. Timp de milenii, masele au trăit în frică, boală, sărăcie și foame, în timp ce liderii lor – șefii bisericii și ai statului – au trăit în opulență, au benchetuit și au purtat războaie pentru a câștiga încă și mai multă bogăție și putere.

Din cauza mizeriei, mâniei, disperării, deznădejdei și forțării să lupți pentru o cauză străină, masele au căpătat comportamente brutale, față de semenii lor, față de animale și față de natură, în general. Întunericul s-a infiltrat în conducători și aceștia a făcut ca planeta să coboare de la densitatea 5D la 3D unde a rămas blocată acolo până acum 80 de ani în urmă, când Dumnezeu a aprobat cererea de salvare a Gaiei (și a vieții de pe ea), autorizând civilizațiile evoluate tehnologic și spiritual să trimită pe Pământ lumină intensă de înaltă vibrație care a permis corpului planetar să supraviețuiască și să-și înceapă cursul ascensional. [nota C.M.: regret, dar Matei, ori nu știe adevărul, ceea ce este mai greu de presupus, ori se supune liniilor directoare după care este condusă Civilizația lui Dumnezeu, eludând realitatea. Mă refer la încercarea lui de a justifica căderea sistemului nostru planetar de la dimensiunea 5D la 3D. Acum este deja binecunoscut că în urmă cu 12.500 ani, Pământul a fost planeta pe care reptilienii s-au repliat, venind de pe Tiamat, gigantica planetă distrusă de armele nucleare folosite în războiul care s-a purtat între ei și Forțele Federației - din care făcea și face parte și Civilizația lui Dumnezeu.

Pentru a pune în carantină Forțele Reptiliene, pentru ca acestea să nu mai bântuie prin univers, unde distrugeau civilizații, Federația a scăzut vibrația în jurul Pământului de la valorile dimensiunii 5D la 3D, suficient ca reptilienii să nu mai poată evada în univers.
Din ce în ce mai mulți oameni cunoaștem că acest câmp de joasă vibrație din jurul planetei Pământ, este creat de un sistem de emisie/recepție amplasat pe Lună, și care inițial era alimentat de la de 12 reactoare nucleare, dintre care astăzi mai funcționează doar patru.

Fluxul energetic de joasă frecvență a creat ceea ce numim noi holograma Matrix 3D (centurile Van Allen) care se comportă ca un zid energetic pentru sufletele care, după părăsirea corpului fizic de pe Pământ, doresc să evadeze în universul liber.
Înt
re timp, reptilienii au reușit să afle codul după care funcționează Matrix-ul făcând din acesta un instrument extrem de util, utilizat, până la urmă, atât de Reptilieni (și co-interesații precum draconieni, lucși, mantizi, grii etc), pe de o parte, cât și de Civilizația lui Dumnezeu (FDL. FNL), pe de altă parte, forțând sufletele umane să se reîncarneze pe Pământ, printr-un program karmic, care nu este altceva decât mijlocul prin care sufletele sunt făcute să creadă că pentru „păcatele” săvârșite vor trebui să accepte reîncarnarea. Adevăratul scop este determinarea acestor suflete să se reîncarneze pentru a duce vieți pline de suferință, și astfel să producă imensele cantității de energie de joasă vibrație cu care toate aceste entități se hrănesc și proliferează.

Însă Matrix-ul mai are un rol important: civilizațiile colaboratoare în exploatarea lui îl folosesc ca filtru, de fapt o capcană, în care cad sufletele evoluate și curate venite din univers și din Cosmos.

Aceste suflete vin pe Pământ:

-) fie cu dorința de a avea experiențe în condiții existențiale grele, pentru ca astfel să-și crească bagajul de cunoaștere, în lungul lor drum de a-ș căpăta măestria și a reveni ACASĂ, la SURSA CREATOARE „încărcați cu daruri” , 

 -) fie pentru a ajuta suflete dragi plecate cândva de lângă ele, și care acum au nevoie de ajutor (cel mai adesea acesta constând în impulsul de „trezire”),

-) fie pentru a ajuta, din spirit altruist, și alte suflete căzute în capcana civilizațiilor și entităților malefice ale întunericului.

Prin diverse tertipuri, maleficii (întruniți în așa numitele consilii de încarnare/reîncarnare) conving sufletele de înaltă vibrație venite din Univers sau Cosmos, care doresc experiențe pe Pământ, să-și scadă corespunzător nivelul de vibrație, (argument destul de convingător, de altfel). Sufletul solicitant semnează un contract, un angajament în care se obligă „pentru a-i fi bine cât stă pe Pământ” să accepte un anumit tip de viață după încarnare. Și, în felul acesta, cade în capcană. Trebuie spus că, de obicei, cu cât un suflet este mai evoluat, cu atât este mai puțin pretențios și chiar mai puțin vigilent. Aceasta deoarece, până atunci el nu a cunoscut decât iubirea, cinstea, devotamentul. Nu are de unde băni că există și entități, civilizații malefice, distructive, mincinoase, rău-intenționate. etc.

Căzut în capcana contractelor și angajamentelor, sufletul va trece prin nenumărate vieți dificile, în care va suferi, fără a bănui că de toată suferința lui entitățile „binevoitoare!” profită din plin.]

Iată ce afirmă, în continuare, Matei:

Când v-ați oferit voluntar să mergeți în acea lume din a treia densitate, știați cu ce vă veți întâlni, dar din dragoste pentru membrii Pământului din familia noastră universală, ați mers să-i ajutați (nota C.M.: de fapt, au fost mințiți la consiliile de încarnare).

La nivelul sufletului trebuie să faceți astfel încât să puteți rămâne pozitivi, optimiști și echilibrați în mijlocul răsturnărilor de situații în care lumina smulge întunericul. 

Unii dintre voi ne acuză că „luăm partea” cuiva în acest proces de curățare. Într-adevăr, suntem, dragi frați și surori, de partea luminii! Bătălia nu a fost niciodată despre politica partizană – acesta este unul dintre modalitățile în care cei întunecați au ținut populația divizată, înșelată și manipulată. Întotdeauna lupta s-a dat între lumină și întuneric.

Mass-media de masă, sistemele educaționale și religiile nu abordează acest lucru, deoarece fac parte din istoria întunecată a Pământului. Când adevărurile încep să apară dar popoarele sunt încă confuze, deziluzionate, tulburate sau înfuriate, voi veți deveni consolatorii și iluminatorii lor.

Ei trebuie să știe că nu „țările inamice”, ci întunericul din conducerile lor politice a provocat războaie civile, internaționale și mondiale, nedreptăți flagrante, foamete, boli, sărăcire și distrugeri de mediu.

Adesea, mass-media și „educația” școlară din anumite țări,  duc o politică agresivă și revendicativă, dușmănoasă împotriva țărilor vecine pașnice și democratice (nota C.M.: din păcate, România se „bucură” de zeci-poate sute- de ani de un asemenea „tratament”). Din cauza naturii politicilor de stat, s-a ajuns ca țările lumii să se împartă în „țări albe” și „țări negre”, doar câteva păstrându-se neutre. În secolele trecute, mai ales britanicii, spaniolii, olandezii, francezii și portughezii duceau o politică de cucerire a populațiilor native, întărindu-și imperiile create din suferința celor pe care-i cucereau. Pe măsură ce s-au descoperit resurse generoase și au apărut mijloace mai bune de transport, au apărut beneficiile reciproce ale comerțului și s-au dezvoltat cât de cât și țările cărora li se prădau bogățiile.

Totuși, cei câțiva puternici au menținut masele asuprite și în războaie, deși popoarele și-au dorit mereu liniștea, pacea, conviețuirea, întrajutorarea.

Dragă familie, ajutorul vostru în deschiderea minților și inimilor spre adevărul universal continuă să fie, „de neprețuit”, așa cum a spus Gaia.

Unii dintre voi puneți la îndoială intențiile Chinei, iar un cititor care a enumerat evoluțiile acestei țări în ultimele decenii a întrebat: „ Ar fi posibil ca Matthew să detalieze puțin acest subiect și să spună ceea ce el și sufletele din Nirvana înțeleg că este misiunea poporului chinez? Dezvoltarea acestei țări va fi benefică sau nu pentru omenire?”

Nu trecem cu vederea dictatura, „programul de reeducare” și rolul acestei țări în apariția și răspândirea „pandemiei” în întreaga lume însă progresul Chinei este important și remarcabil. Conducerea acelei țări este divizată – unii doresc să continue guvernarea severă și expansiunea în Africa; alții vor să pună capăt tuturor vestigiilor întunericului și să ajute întreaga populație a lumii să prospere și să restaureze mediul.

Constatarea noastră este că ultima abordare câștigă rapid teren nu numai în China, ci și în numeroase alte țări.

Acestei politici sănătoase i se opun țările în care liderii controlați de Illuminati fac vaccinări și încearcă să coalizeze opinia mondială împotriva Rusiei. Nu va trece atât de mult până când acei lideri vor fi înlocuiți de indivizi care vor acționa în unitate cu mișcarea vizionară care crește în întreaga lume.

Acum, permiteți-ne să abordăm pe scurt alte chestiuni, răspunzând unor întrebări adresate de cititori:

1. Dacă rachetele cu focoase nucleare sunt lansate din eroare sau intenție, membrii familiei universale vor ști și vor preveni detonarea lor.

2. Planul întunecat de a înlocui conștiința și liberul arbitru cu inteligența artificială (IA) docilă la comenzi nu va vedea niciodată lumina zilei.

3. Proliferarea 5G va continua o vreme; până când această tehnologie va fi făcută inofensivă, căci extratereștrii buni vor continua să reducă semnificativ emisiile care dăunează celulelor creierului.

4. Se va continua acțiunea de reducere a toxinelor din aer, apă și sol până când poluarea Pământului va fi oprită. Tehnologiile suprimate de mult timp vor fi relansate, dar nu vor fi utilizate pe scară largă.

5. Trecerea la utilizarea energiei gratuite (nota C.M.: energia liberă, a punctului zero) pentru transport și consum va mai dura; problema se va relua după ce societatea umană se va convinge că actualele tehnologii și combustibili, sunt poluante, dau randament mic și nu pot satisface cu adevărat nevoile omenirii.

6. O penurie generală și profundă în alimentație nu se va produce deoarece inimile generoase și acțiunile prudente ale organizațiilor civice vor împiedica ca acest lucru să scape de sub control. Este adevărat că se va modifica cantitativ și sortimental conținutul coșului zilnic de consum al familiilor, însă nici penuria nici inflația nu vor fi de lungă durată.

Absolut totul în lumea voastră se îndreaptă spre o societate „mai iubitoare și mai fericită!Cu toate acestea, nu am fi pe deplin sinceri dacă v-am spune că nu se vor mai întâlni situații haotice, pe drumul către acea lume sublimă.

Iluminatii care sunt încă printre voi nu și-au acceptat înfrângerea și deși vor continua să inițieze sau să perpetueze situații neliniştitoare, eforturile lor vor fi zadarnice.

Lumea voastră are experiența, puterea interioară și înțelepciunea necesare pentru a face față acestor provocări și a depăși această situație.

Iubită familie, răbdarea și statornicia voastră în lumină vor fi bine răsplătite cu schimbări binevenite; multe schimbări minunate se întrevăd la orizontul nu prea îndepărtat.

Toate ființele de lumină din acest univers vă încurajează și vă susțin cu puterea de neegalat a iubirii lor necondiționate.

https://www.matthewbooks.com/may-2-2022/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu