Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iunie 2022

Informații de la extraterestra Swaruu (Taygeta - Pleiade): JUPITER (I)

Autor Gosia de la Cosmic Agency;
Publicat Ianuary 13, 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu (9): Jupiter, o altă poveste veche.. Observați cât de invazivă este Cabala, cum domină ea totul folosind povestea că Saturn ar fi un fel de Satana al sistemului vostru solar iar Jupiter, beneficul, regele planetelor. Impresionant, că el este considerat de Cabală singurul benefic. De ce? Pentru că nu este al lor și tare ar vrea ei să fie. Pentru că ei gândesc mereu în dualitate, și atribuie însușiri și calificative obiectelor, lucrurilor, pe care acestea nu le au. Un exemplu în acest sens este Saturn. Planeta asta minunată nu are nimic de-a face cu Satana, este doar o altă planetă, dar ei o consideră maleficul sistemului solar..
Ei însă nu se ating de Jupiter, n-o blamează, pentru că în mintea lor care gândește dual, Jupiter ar fi antiteza lui Saturn. „Pătrate albe și pătrate negre”. Jupiter ar fi pătratul alb, Saturn, cel negru; unul încărcat benefic, celălalt malefic.

Dar să vorbim despre Jupiter. Este reședința unei rase cunoscută pe Pământ sub numele de Karistus. Istoria acestei rase e un subiect destul de enigmatic, foarte dificil de tratat și pe care nici măcar noi nu îl înțelegem pe deplin
.

Numele Karistus a fost folosit de templieri, cercurile masonice de rang înalt și alte organizații secrete, dar mai ales de templierii englezi, portughezi, italieni și germani.
Denumirea de Karistus este legată de conceptul de DK, Dhor Kristil și vine de la Christic/Christ/Krist, energie pozitivă (din punctul de vedere masonic, al Templierilor Illuminati).

În acele cercuri se spunea că ființa Iisus Hristos, sau DK pentru Masonii Templieri Illuminati, se trage din rasa Karistus, civilizație care locuiește pe Jupiter ori pe sateliții săi.
Karists (nota C.M.: în românește ar trebui să-i numim kariști sau karistunieni) trăiesc în dimensiunea a 6-a, deci au o frecvență de vibrație destul de ridicată, superioară nouă.
Foarte des se înfățișează ca niște îngeri dotați cu tot ce trebuie, inclusiv cu aripi, ființe îndrăgite de pământeni. Ei și cei de pe Taygeta sunt considerați rase care fac parte din familia îngerilor.
Robert: Și, cu ce treburi vin pe Pământ?
Swaruu (9): Cea mai bună sursă de informare despre Karistus este canalul DS AHK. Ca și la multe alte rase, există câteva mii de „semințe stelare ” ale acelei rase, care sosesc pe Pământ chiar și în forma lor originală. Ei vin pentru că văd ce se întâmplă pe Pământ, și doresc să ajute.
Gosia: Cum adică în „forma originală”, dacă ei sunt semințe stelare?
Swaruu (9): De multe ori au fost văzuți ca ființe de lumină (există imagini captate pe video), zburând sau aterizând undeva. Pot veni ca semințe stelare (nota C.M.: adică se vor naște pe Pământ) dar și în forma lor originală, în stare bio-plasmatică.
Conceptul de „înger”, provenit de la taygetani, se referă mai mult la arhanghelii biblici, precum: Gabriel / Miguel / Raguel / Zadkiel etc. Ei coboară și vorbesc sau au vorbit cu oamenii, față în față.
„Îngerii” proveniți din Karistus sunt văzuți mai degrabă ca ceva ciudat, o ființe de lumină oarecum difuză, care par a avea aripi și care apar în momente premergătoare producerii unui eveniment nefast, tragic și care însă nu se va mai produce (sau dacă se produce, are efecte mult mai puțin distrugătoare) datorită intervenției prompte și salvatoare a acestor „îngeri”. Deci, înțelegerea conceptului de „îngeri”, și al rolului lor, este diferită și depinde dacă sunt ființe Taygetane ori Karistus.
Robert: Ce alte rase mai sunt pe Jupiter?
Swaruu (9): După cum am mai spus și ieri, acolo există și un fel de ființe care se prezintă ca niște aburi de apă, sau așa ceva. Nu au nici nume ca atare și sunt mai degrabă niște conștiințe.

Jupiter nu are suprafață ca celelalte planete. Pur și simplu, venind din exterior, se trece progresiv de la o stare gazoasă la una din ce în ce mai densă, pe măsură ce se coboară în atmosfera planetei. La un moment dat, presiunea este atât de mare încât energia-materie devine mai dură (densă) decât o roca magmatică sau decât oțelul cel mai dur.

Între straturile de densități diferite (care fac diferența între starea gazoasă și starea solidă) trăiesc ființe ciudate, sub forma unor animale. Ele se comportă precum peștii în apă, petrecându-și întreaga viață între „zbor” și plutire nesfârșite.
Unele animale, sunt ca niște meduze, partea superioară fiind ca un balon natural, care le oferă flotabilitate în acea atmosferă. Ele vânează diferite ființe mici, folosindu-se de niște tentacule care atârnă dedesubt. Unele pot fi uriașe și  gazde pentru diverși paraziți care trăiesc printre tentaculele acestora, hrănindu-se cu resturile rămase de la masa meduzei.
Există și alte specii zburătoare precum păsările sau jumătate pasăre - jumătate tetradactil, care-și petrec viața într-un zbor necontenit.

Aceste specii ies la vânătoare în nivelurile mai înalte ale atmosferei, mai rarefiată, unde densitatea e mai mică, după care revin în straturile mai dense, pentru a se odihni și unde efortul de a zbora nu este la fel de mare. Sunt carnivore și adesea vânează meduzele; se urcă pe balonul meduzei și cu pintenul din spate se reped în sens invers, străpungând acel balon cu mare viteză, astfel ucigând animalul (meduza).

Jupiter, după cum am spus, nu are suprafață și este un gradient de la mai puțin dens la progresiv mai dens (sensul spre nucleu), însă are curenți care se propagă în straturi de densități diferite, un fel de curenți oceanici unde există diferențe de temperatură și densitate. Zonele dense constituie adevărate bariere în calea fluidului mai puțin dens. Pe aceste zone de densitate mai mare, viețuitoarele își găsesc locuri de odihnă, dar le folosesc și ca mijloace de deplasare, precum o insulă plutitoare sau o barcă mare. Acești curenți sau bariere pot fi observați clar pe Jupiter, mai ales că straturile acestea sunt diferit colorate.
Robert: Ce este acel punct roșu care se observă pe Jupiter și ce reprezintă hexagoanele care apar în zonele de nord și de sud ale planetei și care au formă toroidală?
Swaruu (9): Forma toroidală este o furtună uriașă. (Aici aș vrea să menționez că, deși sunt foarte rare anunțurile privind o descoperire NASA, nu trebuie crezute neapărat). Acolo este un permanent și teribil uragan.
Gosia: Voi ați ajuns pe Jupiter, pentru a face observații la fața locului ?
Swaruu (9): Am trecut pe lângă Jupiter de nenumărate ori, dar l-am privit de la distanță. Nu am intrat niciodată în el dar, noi, taygetanii am trimis nave (sonde) speciale în interiorul acelei planete pentru cercetare. Altfel, ne mulțumim să o privim când trecem prin apropierea ei. Nu vrem să-i deranjăm locuitorii (sic!)
Gosia: Revenind la Karistus, ce anume știu Illuminati despre ei?
Robert: Adică, vrem să întrebăm dacă pe Jupiter ar fi posibil să se stabilească baze ale Cabalei, din cauza naturii planetei? Despre sateliții lui Jupiter vom vorbi mai târziu.
Swaruu (9): Pe Jupiter, Karistus își petrec viața în ceea ce s-ar putea numi mediu aerian, densitatea este 5D și, pe alocuri, se întâlnesc caracteristici ale dimensiunii 6D, sau chiar mai sus. În zonele cu 6D, Karistus au o întreagă civilizație, unde pot fi văzute clădiri înalte de cristal cu acoperișuri ascuțite, așa numitele construcții VAST. Eu vorbesc doar despre ceea ce se găsește pe planetă.. Dintr-un alt punct de vedere, Jupiter poate fi considerată un portal cu ființe pozitive, provenind din densități mai mari. (vibrații ridicate)
Gosia: Eu nu înțeleg de ce Illuminații, cărora le cunoaștem comportamentul reprobabil ca ființe malefice în timp ce Karistus sunt ființe bune?
Swaruu (9): Ei știu că Karistus apar pe Pământ din când în când pentru a remedia ceva sau pentru a preveni evenimente care ar calamita o zonă, o colectivitate etc. De exemplu, Moartea Neagră (nota C.M.: ciuma bubonică) a fost oprită după apariția mai multor asemenea ființe; așa cum se păstrează în documentele iezuite (Iluminați).
Deci, lor li s-au atribuit faptele pozitive ale ființelor de lumină, de care au profitat. Ele sunt opusul conceptului de Vlash sau Mothman, care aduc nenorociri oriunde apar. Dualitatea aici este foarte vizibilă. Dar Cabala nu vă va spune despre acest lucru, despre „anti-molie“.
Gosia: Construcțiile jupiterienilor din a 6D nu pot fi văzute în fizic, nu-i așa
?
Robert: Swaruu, poți vedea, adică, acele frumoase orașe de cristal?
Swaruu (9): Nu în mod direct. Pentru a le vedea, trebuie să modificați frecvența de vibrație pe nava cu care călătoriți (soluție tehnică). Pentru noi este o manevră ușor de realizat și am utilizat-o de multe ori, inclusiv în cazul lui Jupiter..
Da, noi am văzut mari orașe Karistus, din spațiu. (Ei sunt suficient de tehnologizați pentru a recunoaște și identifica o navă Taygeta și știu că ea nu este o amenințare pentru ei; doar suntem frați în munca de explorare, cu atât mai mult cu cât împărțim identitatea conceptului de „înger”, pentru pământeni).
Dacă v-aș spune cum să accesați imagini 6D când vă aflați într-o navă spațială ar trebui să vă prezint tehnologia warp (nota C.M.: prin care se obțin viteze de deplasare super-luminice)
Gosia: Am întrebat deoarece s-a spus că cei din densități mai mici (vibrație mai joasă) nu pot vedea obiectele din densități superioare (frecvență înaltă); dar am înțeles, mulțumesc.
Swaruu (9): Sigur Gosia, asta dacă te pui de acord prin tehnologie, ca vibrație, între vibrația de pe nava ta și cea a obiectului observat. Aceasta face parte din urzeala (adică „bucătăria”) echipajului.
Robert: Jupiter a fost vreodată stea?
Swaruu (9): Probabil, dar cred că Jupiter nu a fost niciodată stea, cu toate că are mai multe atribute de stea decât de planetă. Este cumva o categorie specială, intermediară.
Jupiter este o planeta cu o foarte înaltă frecvență. Ea radiază mult mai multă energie decât primește de la soare. Sateliții săi primesc acea energie sub formă de radiație, care se transformă pentru ei în căldură
.
Jupiter este pentru sateliții săi ca un soare. De altfel, sorii nu emit căldură, care este falsă iar stelele nu sunt bombe termonucleare cum se spune, ci portaluri energetice. Este vorba de energie în diferite forme, inclusiv radiații măsurabile și în 3D (dar departe de a fi doar atât); pot fi numite planete generatoare de căldură.
Să ne imaginăm că mergem în Deșertul Mojave (nota C.M.: deșert din S-E Californiei), pentru moment și că e aproape vară. Temperaturile sunt în creștere, dincolo de 40 grade Celsius. Dar, în orice zi, la prânz, dacă pleci cu un avion dintr-un loc unde temperatura a atins 42° și te ridici la altitudine, temperatura va scădea rapid astfel că atunci când te vei afla la 10.000 de picioare altitudine (3km) temperatura va ajunge deja mult sub zero grade, sub punctul de îngheț, chiar dacă razele solare nu sunt împiedicate să ajungă la tine. Deci, cine te încălzește? 

Exploziile solare sunt impulsuri energetice. Căldura provine din conversia energiei primită de la soare, dar nu direct de la soare. Soarele nu poate radia căldură pe Pământ deoarece un punct 3D din spațiu este ca un vid și legile termodinamicii nu permit transferul de căldură. Nu contează cât de fierbinte este un soare, nici o energie termică nu ar putea ajunge vreodată pe Pământ.
Ok, totuși razele solare ard dacă urci, de ex. pe Alpi, la schi. Soarele îți va arde pielea. Dar nu te arde din cauza căldurii pe care o primești ci din cauza radiației solare (nu calorice)
.
Gos
ia: Atunci cine și ce radiază?

Swaruu (9): Există o lungă listă de tipuri de energie: de la ceea ce este acceptat în 3D ca fiind ultraviolete, la lumina albă, la cea infraroșie, unde radio, raze X ori raze gamma de înaltă energie. Acestea și altele transmit, de asemenea, energii pe diferite frecvențe, multe dintre ele nefiind înțelese ori detectate de oameni, căci oamenii nu sunt conștienți de faptul că primesc de la Soare energiile altor densități, deoarece Soarele este în toate densitățile, în mod logic.
Există de exemplu, energiile tahyonice, muonice (radiația atomului muonic; n.m.), și multe altele, cunoscute pe Pământ sub denumirea generică de „raze cosmice“ sau „vânt solar“.

Soarele emite energii de frecvențe care vin din alte locuri, de la o densitate mare (dimensiuni înalte) și care au fost convertite în cele inferioare. Soarele este un repetor (translator) de energii care vin din centrul Galaxiei și care impactează structurile ADN ale creaturilor.
Se poate ajunge, deoarece radiază Energie electromagnetică, la o foarte puternică radiație, chiar dacă nu o vedeți și pe care credeți că nu o simțiți.

Cu aceste energii se pot realiza transmisii de telecomunicație, etc, dar ele, deși nu aduc lumină, prăjesc lumea fizică și o transformă în gunoi (nota C.M.: radiația rețelelor de telecomunicație 5G, 6G, de ex.)

(va urma)

https://swaruu.org/transcripts/jupiter-solar-system-information-from-swaruu-of-erra-taygeta-pleiades

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu