Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 iunie 2022

Informații de la extraterestra Swaruu (Taygeta - Pleiade): Jupiter (II)

Author Gosia de la Cosmic Agency;
Published January 13, 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Aș vrea să trecem la altceva și să te întreb, cum se activează ADN-ul?
Swaruu (9): Bine, deci treci la alt subiect. Deși e de altă natură, și aici este vorba tot de transmisii de frecvențe care au o dominantă (nota C.M.: o frecvență de bază). Componenta dominatoare va schimba vibrația celorlalte pentru a le alinia și a le subordona pe cele auxiliare. Consecința acestei coordonări (alinieri) va fi că tot ceea ce a fost pe suporturi cu frecvențe mai mici (altfel spus, pe un plan existențial inferior) va fi irevocabil ridicat ca frecvență, ca să se poată produce sincronizarea. Reține deci că se lucrează pe principiul frecvențelor dominante.

Gosia: Este bine să te expui la soare?
Swaruu (9): Sigur! Nu este nimic în neregulă cu soarele. Trebuie doar să aveți în vedere că există anumite limite impuse de însușirile și suportabilitatea corpului, aceasta determinând nivelul de toleranță la radiațiile solare.

Robert: Ok. Acum cred că putem trece la sateliții lui Jupiter.
Swaruu (9): Ne vom referi la principalii sateliți ai lui Jupiter.

Ei primesc 99% din căldură de la Jupiter, completată cu propriile lor surse geo-termale. Soarele nu este aici pe primul loc, ca sursă de încălzire. 

Despre sateliții lui Jupiter se poate afirma că ei se află încă în etapa de formare a vieții. Aceasta înseamnă că sunt locuri unde există deja rase pozitive care se conformează Primei Directive. Trebuie spus că sunt locuri sau planete precum Mercur, Pluto, și Sorii nr.10, 12 și 13 unde potențialul existențial (condiții de existență a vieții) scade; aceste astre coboară pe scara existențială. Ele se îndreaptă spre descompunere, spre acumulare de energie potențială. Primii patru sateliți ai lui Jupiter ascensionează, cresc, evoluează. Ei sunt abia la începuturile vieții care continuă să apară și să se diversifice pe ei, inclusiv în ceea ce privește conștiința.
Co
nștiințele, formate ca funcții planetare, fac trimitere la neuroni, un întreg lanț de dependențe și determinări, de la mic la din ce în ce mai mare și mai îndepărtat. Conceptul de conștiință se regăsește atât la planete cât și la locuitorii lor, inclusiv la formele animale (să le zicem viețuitoare); totul înseamnă forme diverse de energie, o „supă” de energie care alcătuiește acel sistem planetar..
Ființele umane reprezintă forme rezultate din alăturarea și legarea celulelor și a microorganismelor care trăiesc în interiorul lor, nu din contopirea lor. De fapt, celulele corpului reprezintă „populația”, iar organismul este rezultatul comuniunii (alăturării) acestora, fără a exista un monolit, o contopire. Deci, este și aici, la fel ca la cele mai multe lucruri de bază, indiferent cât de complexe ar fi ele, o alăturare, nu o contopire. Fiecare bucățică este un conglomerat de bucățele din bucăți mai mici s.m.d. și, asta-i culmea!, fiecare părticică are conștiința ei. Toate sunt interconectate într-un câmp energetic al conștiinței. Acest câmp este greșit înțeles, dar este destul de tangibil, cum ar fi gravitația.

Gravitația este manifestarea fluxului conștiinței în punctul observat, sau efectul concentrării acestui flux asupra unei configurații rezultată din alăturări succesive.

Robert: Deci, pe acești sateliți nu există viață care să fi atins un nivel înalt de evoluție? Acești sateliți jupiterieni sunt conștiințe, ființe vii? Pe ei există așezăminte ale unor rase
?
S
waruu (9): Acești sateliți sunt copiii marii planete, care are grijă de ei și le oferă tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta. Și o face cu multă grijă și respect reciproc, dând dovadă de multă răbdare. Pe acești sateliți nu există așezări, comunități mari iar cei din exterior, rău-intenționați (malefici, prin natura lor), sunt alungați și nu sunt lăsați să pătrundă pe acești sateliți de gardienii Karistus, care patrulează în zonă.
Din filmul lui Stanley Kubrick, din 1968, „Odiseea Spațială 2010.“ puteți afla mai multe; mai ales din partea a doua, cu Roy Schneider. Vezi, de ex. mesajul final „Toate aceste lumi sunt pregătite pentru a fi explorate, cu excepția satelitului Europa unde nu ar trebui ca cineva să „aterizeze” ori să intervină.
Robert: De ce Europa?
Swaruu (9): Pentru că este un corp pe care viața e în formare și nimeni nu are dreptul să intervină în acest proces. Doar că, în aceste filme se sugerează intervenții nu numai pe Europa dar și pe Ganymede precum și pe Callisto.

Satelitul Europa este special și iese în evidență printre ceilalți sateliți jupiterieni. În interiorul său există un ocean înghețat, acoperit de un strat gros de gheață care nu se topește niciodată. Dintre primii patru sateliți, Europa este cel mai avansat ca evoluție inclusiv în ceea ce privește viața. Populația sa de bază provine de pe Sirius, ființe de tip Triton (amfibieni; n.m.) aflate într-o etapa primitivă de dezvoltare pre-industrială.
(Apropo, numele satelitului Europa nu vine de la continentul vostru cu același nume ci de la cel al fiicei regelui Agenor, care domnea în Fenicia și care a devenit amanta lui Zeus, în mitologia greacă.)
Robert: Ok, este bine să aflăm toate aceste informații, deoarece există multe contradicții în privința acestor sateliți ai lui Jupiter.
Gosia: Dar cine a dat numele de Europa acestui satelit?
Swaruu (9): Ar fi necesar ca despre această să facă cineva investigații. Noi nu numim acest satelit Europa, în evidențele noastre el fiind numit astrul „Soarele 13-5-2”.
Robert: De ce soare dacă este o lună (adică un satelit)?
Swaruu (9): Adică aparține Soarelui nr.13; adnotarea Soare 13-5 înseamnă că acel corp aparține planetei nr 5 (adică Jupiter) iar cifra 2 înseamnă că este vorba de a doua lună a acelei planete (nota C.M.: ordinea -  primilor 4 sateliți: Io, Europa, Ganymede și Callisto). Pe scurt Soarele 13-5-2.
Robert: O altă întrebare, Swaruu: sunt unele teorii în care se pretinde că numărul mare de sateliți ai acestei planete se datorează necesității de a asigura un habitat separat fiecărei civilizații de ființe care trăiesc în acel sistem planetar. Cum este?
Swaruu (9): Îmi pare rău, îi dezamăgesc pe susținătorii acestor teorii ! Răspunsul este NU, acolo nu sunt alte civilizații în afară de Tritonii proveniți de pe Sirius, iar aceștia se află la un nivel civilizațional destul de primitiv. Nu uita că pe acești sateliți viața este abia în formare. Peste câteva mii de ani, va exista, probabil, o civilizație suficient de dezvoltată. Nimeni altcineva nu există acolo...nici măcar baze (ca să fac o glumă !). Doar civilizația Karistus de pe Jupiter, care se îngrijește de evoluția liniștită a acestor ființe. De fapt, mai există și niște ființe gri preocupate exclusiv de grădinărit. Poate a fost o confuzie cu civilizația avansată (Karistus) de pe Jupiter. După cum v-am spus, dat fiind faptul că Jupiter nu are o suprafață autentică pe care să existe o civilizație, cineva să fi ajuns din greșeală pe unul dintre sateliții săi.
Pe Jupiter există clădiri care formează orașe spectaculoase, dar nu în 5D ci mai sus. Știu asta deoarece ne-a informat computerul de pe nava noastră, atunci când am făcut conversia de frecvență de vibrație, conversie necesară care ne-a dat posibilitatea să vedem aceste orașe. (Apropo, dacă s-ar încerca o vedere din 3D, 4D ori din partea de jos a lui 5D, un observator nu ar vedea decât o enormă minge gazoasă și poate ceva animale de vibrație corespunzătoare.
Robert: Apropo, din zonele de pe Pământ aflate deja în 5D, în acest moment, s-ar putea vedea, folosind echipamente adecvate, obiective jupiteriene precum orașele?
Swaruu (9): Din toate locurile, aflate în 6D, inclusiv de pe Pământ, pot fi identificate obiective mari de pe Jupiter.
În ceea ce privește cronologiile, da, ele sunt întotdeauna diferite, deoarece acestea se schimba cu densitatea, cum era și de așteptat.
 

Este dificil să se definească punctul de delimitare, (unde se sfârșește una și începe alta), pentru că o cronologie este, în principiu, legată intrinsec de conștiință. Prezentul și aspectul prezent în mai multe densități, poate fi depistat de conștiință, care poate sau nu poate percepe acele alte densități, deși ele există și produc efecte.
La această problemă mai poți adăuga încă una: cum să ai certitudini ca o conștiință unitară, din moment ce totul este compus din conștiințe mai mici, care formează una mai mare, ca în cazul ființelor umane, de exemplu, unde corpul este a alăturare (necontopită) de conștiințe celulare independente? Aceste conștiințe individuale celulare formează o ființă antropomorfă cu o conștiință rezultată din media conștiințelor celulare. La rândul său, o comunitate formează o planetă s.a.m.d. După cum puteți vedea, sunt foarte multe variabile de luat în considerare.

https://swaruu.org/transcripts/jupiter-solar-system-information-from-swaruu-of-erra-taygeta-pleiades


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu