Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 mai 2022

Y27 - Societatea Pleiadiană (Taygeta), PARTEA a-2a

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 28 decembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu


 
Gosia: Îți propun să explorăm societatea voastră în continuare. Care este structura voastră politică? Cum este organizată societatea voastră în acest sens?
Swaruu: Fiecare oraș are un Consiliu, iar fiecare regiune, ca o insulă, are propriul Consiliu. Prin urmare, Consiliile fiecărui oraș vor face parte din Consiliul Regional, iar Consiliul Regional face, la rândul său, parte din Consiliul insulei, care sunt împreună cu alte „Consilii insulare”, părți ale Consiliului Planetar iar acesta, la rândul său, cu timpul, va face parte din Consiliul Taygetan.
De aici și denumirea sistemului politic al Consiliului holografic. Orice cetățean poate face parte din ORICE consiliu dacă dorește să îndeplinească funcția de consilier. Fiecare cetățean are aceleași drepturi cu oricare altul și poate face ce vrea, atâta timp cât nu deranjează pe nimeni și/sau natura. Cu toate acestea, taygetanii sunt foarte respectuoși unii cu alții, așa că nu există niciun conflict.
Gosia: Am înțeles. Ai spus că fiecare planetă are propriul consiliu. Este ca în țările pământene? Limba e aceeași peste tot?
Swaruu: Planeta nu este împărțită în țări. Nu există țări, nu există granițe artificiale. Fiecare mic consiliu lucrează pentru regiunea sa, asta-i tot. Practic aceeași limbă, dar particularități lingvistice există în funcție de zonă, însă nu atât de pronunțate încât să le poți numi dialecte.
Gosia: Numai pe Taygeta este practic o singură limbă, fără particularități. Și atunci ceilalți pleiadieni au o limbă diferită, negeneralizată? 

Swaruu: Corect, doar pe Taygeta, deși alte rase pot vorbi limba noastră la fel de bine ca noi. Rasa Celeană (nota C.M.: cred că denumirea corectă este „rasa celestă” sau „celestină”)  vorbește limba „celestă”. Au și o altă limbă: elohimieth. Observați legătura numelui cu Elohim.
Gosia: Stai puțin, voi vă numiți rasa taygetană, deci ceilalți pleiadieni reprezintă o ALTĂ rasă, da? Adică prin pleiadieni se înțelege că există mai multe rase?

Swaruu: Da, de la un sistem stelar la altul există diferențe genetice importante. În Asterope, de ex. există o altă rasă, Elohim, alta, și ei sunt rude cu rasa Celeană. Mai toate aceste nume sunt puternic interconectate și legate de istoria Pământului, chiar și din punct de vedere biblic; și aici pot apărea controverse.
Gosia: Înțeleg, dar haideți să o discutăm oricum. Ok, deci nu sunt țări, nu există granițe,...arcturienii, de exemplu, pot veni să locuiască pe Erra? Există schimburi interrasale? Pot taygetanii să trăiască în afara Pleiadelor dacă vor, de exemplu?
Swaruu: Ei pot face vizite, dar puțini rămân să se stabilizeze în alte locuri, din diferite motive. Pentru arcturieni (Dieslientiplex), atmosfera noastră nu are suficient oxigen pentru ca ei să se simtă confortabil, deși pot respira acolo fără măști. În afară de taygetani, antarienii, enganii și solatienii ar fi printre cei care ar putea trăi în mediul nostru  (al taygetanilor). Un exemplu în acest sens este rasa Rashell, care este pe jumătate antariană..
Gosia: Ok, deci este permis să te stabilești undeva și nu e nevoie de proceduri birocratice ca aici, vize etc.?
Swaruu: Nu, nu este necesar. Avem un sistem natural de identificare încorporat, care nu poate da greș, anume propria noastră frecvență personală. Amprenta mea energetică este unică, ca și amprenta energetică a oricărei persoane. Este id-ul încorporat. Chiar și oamenii pe care nu îi cunoaștem, chiar și rasele noi care ne vizitează, pot fi identificate după această amprentă energetică. Frecvența fiecărei rase face parte dintr-un domeniu de frecvențe inconfundabil, cu al celorlalte rase. Toate sunt însă pozitive, nu pot fi negative. Cei cu frecvențe înalte sunt aproape transparenți și puternic telepatici. Nu au nimic de ascuns, îi poți citi ca pe o carte.
Noi, pur și simplu nu avem nevoie de acte ori sisteme de identificare, ca pe Pământ. De aceea nu există nicio crimă. Vedem prin oameni, le înțelegem intențiile și, dacă este nevoie, putem activa un firewall (perete de foc) mental pentru a ne proteja. Dar miezul nostru este clar pentru a vedea cine suntem cu adevărat, așa că nu e nevoie de vize, de puncte de control... noi înțelegem orice intenție de a face rău. De ce ar fura cineva ceva de la altcineva dacă acel ceva îl poate obține gratuit? Furtul și crima sunt urmări ale penuriei, a lipsurilor. Abundența nu creează conflicte. Mă refer la bunuri materiale, dar problema are un aspect diferit dacă e vorba de stări legate de inimă, de atașamente.. De aceea suntem atât de atenți la relațiile interumane.

Gosia: Ok, vom reveni la acest subiect. Vreau să ne întoarcem la alte aspecte ale politicii. Cine alege liderul general, dacă nu există un sistem democratic de vot?
Swaruu: Nu i se atribuie numele sau funcția de lider principal,general, doar acea activitate va fi îndeplinită de cineva recunoscut ca având multă experiență în rezolvarea problemelor oamenilor. Dar acel lider, numit  Makkitotosimew sau Muna, este doar un titlu utilizat pentru a putea ordona acțiunile în relația cu societatea, și nu reprezintă un titlu care să atribuie putere deținătorului. Poate doar accesibilitate la dialog, sau în discuții prin care se stabilesc măsurile de luat la nivel colectiv. Nu există, deci, relații de subordonate doar o derulare ordonată în elaborarea ei executarea unor programe de interes colectiv. Mai poate fi considerat și un mod de a-ți asuma responsabilități în plan social. Inutilitatea guvernării este direct proporțională cu nivelul conștiinței indivizilor, a membrilor acelei societăți. 
Una peste alta, în Taygeta nu există un guvern ca atare, cu rol dictatorial precum îl au guvernele de pe Pământ. Singura „lege” care apără drepturile fiecărui individ și al colectivității este considerată mai degrabă regula „SAR”. („Caută și salvează!”). Nici măcar votul nu este necesar căci aprobarea și unanimitatea se acordă telepatic. Apropo,... oricine poate fi membru al Consiliilor, chiar și copiii, care, uneori, vin cu soluții surprinzătoare.
Gosia: Dar cineva trebuia să accepte liderul, adică pe acest Muna...? Ce se întâmplă dacă două sau mai multe persoane se oferă voluntar pentru acel post? Cine face alegerea ?
Swaruu: Toată lumea este acceptată, consiliul poate deveni oricât de mare, dar se întâmplă rar. Adesea numărul este destul de restrâns pentru că oamenii nu prea sunt atât de interesați de politică, asemenea funcții fiind considerate ca făcând parte din lista de servicii întâlnite curent în sistem. Muna este liderul numărul 1, da, dar nu ca șef de stat ca pe Pământ. Este numărul 1 pentru că pentru acel moment, acea perioadă, este considerat persoana cu cea mai bogată experiență și poate ajuta cel mai bine la bunul mers al vieții acelei colectivități.
Asta nu intră în conflict cu interesele altcuiva, deoarece nu este implicată nicio atribuire de putere în plus față de ceilalți, cu atât mai puțin vreo remunerație. 

Deci, ca o ilustrare comparativă cu Pământul și sistemele sale politice, „liderul” sau numărul 1, nu este altceva decât unul dintre cetățenii colectivității (nota C.M.: adică nu este „mai egal” decât ceilalți). După cum am mai spus, muna nu este învestit cu puterea de a face lucruri împotriva cuiva prin forță, decât dacă este necesar și are consimțământul întregului consiliu, într-o situație extremă. 

Gosia: Deci ai spus că practic nu aveți conflicte, nici agresiuni, nici crime. Dar sistem judiciar există ?
Swaruu: Nu, dacă ar exista ar trebui să intre în atribuțiunile Consiliului. Există însă ceva care poate fi considerat ca un sistem juridic, însă el se rezumă la un set de reguli, directive care sunt respectate deoarece, oamenii noștri au nivelul de conștiință suficient de ridicat pentru a nu se lăsa tentați de săvârșirea vreunei abateri. De ce ai fura o pâine sau o banană dacă tot ce trebuie să facă este să o ceri celui care se ocupă cu distribuirea gratuită a acelui bun?
Gosia: Deci nu există „oameni răi”... viol, furt, lupte etc. Nici crime, violență de orice fel? Tinerii nu se mai luptă din când în când între ei?  

Swaruu: Nu, nimic de genul ăsta. Totul se argumentează aplanându-se altercațiile. Dar nimic mai mult. Crime?... asta nu s-a mai întâmplat de mii de ani... Și nici războaie..
Gosia: Nici poliție nu aveți?
swaruu: Nu există poliție... ci formațiuni de tip SAR. Ei pot aplana orice discuție „mai încinsă”, asta-i tot. Însă, accidente se mai întâmplă.
Gosia: O luptă fizică poate să degenereze în violență, de ex.?
Swaruu: Foarte rar, dar se întâmplă, în principal printre bărbați, care se luptă pentru o femeie, ca întotdeauna și ca peste tot.
Gosia: Pentru aceste  motive, la noi, au loc și crime. Crime pasionale. Și vinovații unde sunt duși, dacă nu aveți închisori?

Swaruu: Nu există închisori, doar „centre de terapie”, cum ar fi locul în care duci un dependent de droguri la „dezintoxicare”.
Gosia: Stai frate, dar voi chiar nu vă enervați niciodată?
Swaruu: Ba da, dar având abilități telepatice, putem ușor evita acumularea de frustrări, de emoții negative, căci ești înțeles repede de celălalt; pentru el ești „transparent”, astfel că neînțelegerile dispar repede..
Gosia: Foarte bine, asta îmi place. Dar cei cu tulburări psihice, schizofrenicii, dublă personalitate etc. ? 

Swaruu: Nu există așa ceva. Ai putea chiar argumenta că nu există așa ceva nici pe Pământ. Schizofrenia și nu numai, are întotdeauna un motiv logic, o interferență cu o entitate, o scădere abruptă de frecvență. Când vibrația se menține înaltă, interferențele entităților malefice sunt imposibile.  
Gosia: Stări de depresie??
Swaruu: Da, depresia există și poate fi fatală, deoarece noi suntem ființe cu multă energie, suntem cumva „efervescente” Depresia ajunsă suferință e mai greu de suportat și mai periculoasă la noi decât pe Pământ și poate duce la moarte. De aceea învățăm și să vedem moartea ca pe ceva nu atât de groaznic. Depresia aici îți poate bloca energia vitală.
Gosia: Care sunt motivele depresiei la voi?
Swaruu: În mare parte ea se manifestă din cauza sincopelor care apar în cupluri, între doi iubiți. Dar, așa cum am spus mai devreme, nu este frecvent pentru că noi suntem foarte atenți cu aceste chestiuni. Când declarăm cuiva „te iubesc !”o facem cu multă responsabilitate și gata de angajare în acea relație.  Nu ne permitem să fim ușuratici. În plus, abilitățile noastre telepatice ne ajută să „citim” destul de ușor cât de sincere sunt  declarațiile celui care le face; în aceste condiții, este greu să fii mințit. 
Gosia: Ok. Deci nu există alte probleme mentale? Psihopați, tulburări de anxietate, tulburări bipolare, căderi nervoase etc.? Sunteți toți stabili și puternici?
Swaruu: Nu neapărat dar există comportamente care pot fi văzute astfel. Cu toate acestea, avem o abordare total diferită a tulburărilor mintale. Crize de nervi: da, când lucrurile scapă de sub control, și asta este de înțeles.
Dar suntem în mare parte stabili și puternici. În astfel de cazuri, „tratamentele” sunt efectuate de consilieri de sănătate, care vor ghida persoana prin regresie temporală până la momentul producerii evenimentului care a cauzat dereglarea. 
Putem astfel vedea ce a fost în neregulă în acel moment, ce a produs exact declicul și asta va ajuta la modificarea derulării evenimentelor astfel încât acel eveniment să nu se mai producă. Procedând astfel, vindecarea cuiva este destul de ușoară. Cu toții suntem creați ca ființe iubitoare și nu avem nevoie de „atașamente” eterice negative care să ne fie strecurate în minte de cei care așteaptă să ne scădem vibrația pentru ca ei să poată manipula.
Gosia: Uauu, uimitor. Este exact ceea ce nu înțeleg mulți dintre noi, aici pe Pământ. M-am simțit întotdeauna atât de singură aici și nu am știut niciodată de ce. Acum înțeleg mult din nostalgia mea interioară: parcă sunt mereu singură aici, chiar și atunci când sunt cu oameni. Nu mă refer la companie fizică, ci la locul din adâncul sufletului unde conștiința mea  este cu adevărat percepută. La nivel energetic, evident. Probabil că îmi lipsește acea conexiune telepatică profundă pe care o aveți acolo.
Swaruu: Posibil, și asta este de înțeles. .
Gosia: La voi există oameni cu probleme de slabă stimă de sine, sau toți sunt capabili să se iubească pe ei înșiși așa cum sunt?
Swaruu: Problemele legate de slaba stimă de sine sunt întotdeauna atent tratate, dar aici sunt mult mai puține decât pe Pământ, mult mai puține. Asta pentru că aici toți copiii sunt întăriți și validați să creadă în ei, în ceea  ce sunt. Ei sunt învățați să aibă grijă de ei înșiși, să se iubească pe ei înșiși. Acest lucru se vede în mare măsură și în orfelinate, căci și la noi exista asemenea instituții. După cum am spus, și la noi se întâmplă accidente. 

Fiecare taygetan de aici are o poveste lungă de viață de împărtășit, uneori cu mult dramatism, ca în cazul meu, după cum știi, dar nu sunt singura.
Gosia: Am înțeles. Hai sa schimbăm puțin registrul. Spune-mi mai multe despre acele nave private pe care le are aproape fiecare, te rog.
Swaruu: În orașe, și mai ales în orașele mici, clădirile de tip ciupercă sunt foarte comune deoarece sunt cele care se încadrează cel mai bine în aspectul natural. Casa are deasupra un loc de aterizare/decolare pentru mini-navă și un hangar interior; un fel de locuri de parcare. Navele private sunt în mare parte sub formă de disc, dar există și alte forme, deoarece unii țin să-și arate talentul artistic și originalitatea. Deci navele în formă de disc sunt cele mai comune și se încadrează în „standard”. 
Forma de disc este cea mai bună formă pentru a uniformiza  electromagnetismul în tot corpul navei. Dar mai sunt și altele, inclusiv ambarcațiuni mici cu 1 sau 2 locuri, cu un habitaclu în formă de cabină de avion de luptă semănând cu cele de pe Pământ, dar de numai 3-4 metri lungime. Un astfel de vehicul este folosit în principal în sport și poate fi utilizat pentru curse interplanetare, dar incapabil de a atinge viteze warp.
Gosia: Ok, următoarea mea întrebare este despre sistemul educațional. Aveți școli, universități? Dacă da, ce materii se predau în ele?
Swaruu: Sistemul educațional se adaptează la interesele și aptitudinile fiecărui copil, de când este încă foarte mic. Copilul ghidează sistemul școlar, deși evident că există probleme pe care fiecare copil trebuie să le cunoască. Educația la domiciliu este frecvent practicată, dar se îmbină și cu educația colectivă „instituționalizată”; asta depinde însă de fiecare copil, întrucât nu se grăbește nimeni în educarea și formarea copiilor .
Esențial este faptul că, până la vârsta de 13 ani, toți copiii ajung să-și amintească cine a fost în viețile anterioare; nu are rost să-i supra-școlarizezi căci, după ce-și vor aminti experiențele anterioare, vor deține toată, sau aproape toată cunoașterea. În marea lor majoritate, până la vârsta de 13 ani copiii își reamintesc viețile anterioare; rar se întâmplă să se depășească această vârstă. Pentru un copil timpul de joacă este sacru. Este una dintre cele mai respectate reguli în societatea noastră.
Gosia: Ce materii sunt obligatorii în educația școlară?
Swaruu: Cele de bază pentru supraviețuire, mai ales în perioada când încep să-și amintească cine sunt și cine au fost în experiențele anterioare. Ulterior vor fi ghidați de aptitudini, înclinații și idealuri. 

Deși avem săli de curs și săli de clasă, educația constă în principal în practică, unde școlarul face ceea ce crede că-i este util; el exersează nu înghite teorie goală.
Gosia: Ce înseamnă însușirea metodelor și tehnicilor de supraviețuire? La noi supraviețuirea înseamnă cum să vânezi, cum să supraviețuiești mult timp cu puțină apă și puțină hrană, în pădure, în locuri vitrege, cum să-ți faci adăpost din ceea ce găsește, cum să aprinzi focul folosind tehnici primitive etc. 

Swaruu: Da, exact asta. Dar și cum să traversezi corect și în siguranță, cum să treci o apă improvizând o ambarcațiune, cum să nu te calce trenul...(deși trenurile sunt dotate cu senzori care le opresc, pentru a evita coliziunea cu oamenii sau animalele). De altfel, majoritatea acestor mijloace de transport circulă prin atmosferă nu pe sol. Poate că cel mai important este să știi cum poți folosi în diverse activități și situații un  obiect tăios (un cuțit, de ex.)
Gosia: Ok și universitățile? Educația superioară? 

Swaruu: Nu se numesc așa. Acestea dau specializări, depinde de alegerile pe care le faci (ca și la voi, de altfel). 
Gosia: Cursuri, hârțogărie? 
Swaruu: Totul este predat tuturor. Aproape că nu există „profesii” ca pe Pământ, e un fel de policalificare. Un medic, când termină cursurile, nu va fi numai medic, va avea și o suficientă cunoaștere și în alte domenii. Un pilot de luptă va fi mai mult decât atât etc. Unele lucruri sunt foarte asemănătoare cu ceea ce aveți și voi, altele însă diferă destul de mult. De exemplu, noi avem ceea ce se poate numi o Academie Spațială, unde învățăm despre navigație, expediții, alte lumi etc
Gosia: Deci nu este ca la Academia noastră unde mergi și asculți prelegeri etc.?
Swaruu: În anumite situații, da, trebuie să asimilezi și teorie. Dar, din nou, depinde de nivelul tău de experiență și de domeniul tău de interes. 

Navele noastre sunt și școli frecventate de cadeți. Înveți totul despre navă, viața de pe navă, pericolele, restricțiile, lista de priorități, interpretarea datelor, conducerea navei și orientarea în cursul deplasărilor, comunicări, contactul cu necunoscutul etc. 
O navă este neapărat și o școală, de aceea suntem atât de mulți aici. Cursanții stau câteva luni și apoi merg să facă alte lucruri. Doar câțiva vor rămâne aici pentru a face ceva anume.. Ca mine și ca cei pe care îi cunoașteți, precum Rashell, care este aici de aproape 70 de ani.
Gosia: Ai spus: „Totul se învață de către toți”. Ce vrei sa spui cu asta? Ce se întâmplă dacă cineva nu este interesat de fizică sau de alt domeniu ?

Swaruu: Vreau să spun că toate cunoștințele civilizației noastre sunt oferite și disponibile tuturor de aici. Fiecare știe ce vrea cu adevărat să facă cu viața lui. Cine nu este interesat de ceva nu trebuie să învețe despre acel ceva.. Dar fiecare este și trebuie să fie conștient de consecințele necunoașterii în anumite domenii. Dacă nu-ți place fizica, trebuie să accepți că nu vei putea fi niciodată un bun pilot, un bun inginer sau navigator. 
Gosia: Am înțeles. Și toate acestea funcționează mai mult sau mai puțin la fel și la alte rase? Cum este constituită compania voastră?
Swaruu: Aceasta este o constantă la aproape fiecare rasă din Federație. Sunt diferențe, dar foarte mici și greu de observat. Pe scurt, sistemul educațional se adaptează la nevoile individului, spre deosebire de ceea ce se întâmplă la voi.
Gosia: Ok, ce zici de Arte? Ce arte îți plac?
Swaruu: Artele sunt importante. Dar nu vedem artele și știința ca lucruri separate. Totul este ARTĂ. Construirea unei nave sau a unui scaun este artă. Navigația printre stele este literalmente muzică. Totul este amestecat și ingenios îmbinat.. Pentru că noi nu folosim una sau cealaltă emisferă a creierului și nici trebuie să urmărim o echilibrarea. La noi totul se regăsește într-un singur lob.
Pictarea unei nave spațiale este artă, este o pictură, proiectarea unui motor înseamnă proiectarea unei sculpturi. Deci totul este împodobit cu grația liniilor, grația designului. Stâlpii care formează un pasaj într-o navă au gravat pe ei iederă formând un tot organic. 

Gosia: Frumos! De aceea îmi place mie atât de mult designul. În toate formele.
Swaruu: În cazul lui Suzy, iedera gravată în structurile interioare ale navei face parte din sistemul de iluminat interior. Din ele țâșnește lumina, fără a vedea corpul de iluminat propriu zis. Nu vedem lucrurile separat.
Gosia: Ai înregistrări de muzică, benzi, CD-uri? Dacă da, ce fel de muzică preferi?
Swaruu: Am și încă foarte multe. Muzică foarte diferită, dar cea care imită natura îmi este cea mai apropiată.
Gosia: Cum suna?
Swaruu: Foarte asemănător cu melodiile, cântecele nativilor americani, apropiat de natură. Greu de descris. Un fel de tehno amestecat cu sunetele preferate de nativii americani.  

Multe lucruri din muzică sunt asemănătoare cu cele de pe Pământ, asta datorită faptului că multe suflete încarnate la voi sunt semințe stelare venite din univers. Și multă muzică pământeană este foarte apreciată aici. Există o influență încrucișată, cu Pământul și cu multe alte locuri. Un suflet se va întrupa pe Pământ și apoi va deveni compozitor, semănând muzica planetei unde a trăit anterior, în altă viață.. 
Gosia: Are sens, wow, nu m-am gândit niciodată la asta! Și ce fel de muzică pământeană vă place?
Swaruu: Toată muzica de pe Pământ, cu excepția celei prea încărcată de programe.. Motivul pentru care aveți atât de multe tipuri de muzică se datorează faptului că sufletele încarnate pe Pământ poartă cu ele idei noi cu care însămânțează planeta. Oamenii trebuie să fie conștienți de acest lucru.
Gosia: Deci ce muzică este însămânțată de sufletele pleiadiene sau taygetane?
Swaruu: În mare parte cea a nativilor, apoi muzica clasicilor,  nativ, da, dar să văd ce altceva. O să-ți exemplific cu două piese care au influențe pleiadiene. Sunt omenești (pământene) dar  cu multă influență pleiadiană.

https://swaruu.org/transcripts/sociedad-pleyadiana-taygeta-parte-2-mensaje-extraterrestre-17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu