Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 mai 2022

Y26 - Societatea Pleiadiană (Taygeta) PARTEA 1.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 23 decembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu 

Gosia: Bună ziua Swaruu! Știi despre ce aș vrea să vorbesc acum? Despre viața ta în Taygeta, despre societatea ta și despre cum faceți voi lucrurile. Cred că va fi distractiv și important să învățăm mai multe despre viața ta de zi cu zi. Când va veni momentul în care ne deschidem societatea către coexistența intergalactică, vom fi mai pregătiți și vom ști la ce să ne așteptăm.
Swaruu: Bună Gosia, sunt de acord. Orice vrei, întreabă-mă. Sunt aici pentru tine.
Gosia: Grozav, mulțumesc mult. Să începem cu planetele voastre din acel sistem, câte planete sunt în total în Taygeta?
Swaruu: 4 planete, 3 de tip M și 1 tip P.
Gosia: Ce înseamnă asta?
Swaruu: Temperatura unei planete de tip M este cuprinsă, în medie între 0°C și 50 °C. Temperatura planetei de clasa P este în medie cuprinsă între - 50°C și 0°C.
Gosia: Ok. noi știm de planetele de tip M, Temmer și Erra; altele mai sunt? Care ar fi o planetă de tip P?
Swaruu: D'akotee. Cel mai îndepărtat astru din Taygeta față de soare. Pe planetele din clasa P temperatura este scăzută... tundră arctică peste tot, dar sunt locuite și pline de viață.
Gosia: Wow, fascinant. Care este a patra planetă? Le-am numit până acum pe Temmer, Erra, Dakotee; și?
Swaruu: Numele acesteia este Procion, dar este controversat deoarece sună ca steaua Proceon care nu are nimic de-a face cu asta. Trebuie să fim clari: sună la fel, dar nu are nimic de-a face cu planeta noastră. Trebuie amintit că toate aceste nume, Erra, Temmer etc., sunt doar cuvinte care sună (se pronunță) cel mai apropiat de pronunția taygetană (nota C.M., sau taygeteană). Am observat că unii oameni spun că denumirea de Temmer, ar fi echivalentă cu cuvântul ¨temer¨ - care, în spaniolă înseamnă teamă, frică); echivalarea asta e ridicolă. În franceză cuvântul ar însemna din „țara mării!” iar în alte limbi, probabil, ar avea o altfel de înțelegere.
Gosia: Da, este evident. Erra este într-adevăr o planetă care seamănă cu Pământul? (Parcă ai afirmat anterior asta !?
Swaruu: E foarte asemănătoare, da, dar nu are deșerturi. Și temperatura este mai scăzută decât pe Pământ.
Gosia: Oh nu! Eu iubesc deșerturile !
Swaruu: Temmer are multe deșerturi deși este mai mult un paradis marin. În schimb, Erra are multe păduri. Pe Temmer nu există iarnă doar primăvară, vară, toamnă și apoi din nou primăvară.
Gosia: Interesant! Deci fără zăpadă.
Swaruu: Zăpadă în Temmer?? ha ha, nu, niciodată. Pe Erra temperatura urcă până la 40 sau 50° sau mai jos dar în unele locuri poate atinge și 80°C. Însă în alte zone există și multă zăpadă pe Erra. Cel mai plăcut este primăvara și vara. Un verde generalizat. Pe Erra 80% sunt păduri.
Gosia: Cât de mari sunt aceste planete?
Swaruu: Erra este cu 10% mai mică decât Pământul iar Temmer cu 8%; deci, cam la fel. Gravitația este, evident, mai mică: cam 80% din cea a Pământului.
Gosia: Deci te poți deplasa mai ușor?
Swaruu: Da, așa este. Desigur, pentru noi este normalitatea. Îți dai seama de asta doar când mergi pe Pământ, unde te simți mai greu; ca atunci când ai ieșit dintr-un bazin de apă în care ai stat mai mult timp. Gravitația pe navele noastre este setată la o valoare cu 8% mai mică decât cea a Pământului. Pentru noi este o valoare corectă.
Gosia: Există orașe pe acele planete?
Swaruu: Erra, în timpul zilei, seamănă foarte mult cu Pământul. Se și consideră că Erra și Terra sunt gemene. Și da, avem orașe. Cel mai mare oraș este situat pe insulă și i-am putea zice „Toleka City” (în traducere); e pe Temmer. Dar orașe mai mici sunt răspândite peste tot. Nu suntem atât de mulți oameni ca pe Pământ și nici orașele atât de aglomerate. Populația totală este de 38 de milioane pe 4 planete.

Avem câteva orașe mari; în schimb nu există decât foarte puține sate (comune). Capitala Toleka este cea mai mare și are aproximativ 700.000 de locuitori; este situată pe insula principală Toleka din Temmer.

Însă orașul Toleka este foarte extins, nu ca cele de pe Pământ. Aceasta înseamnă că așezările se află la mari distanțe unele de altele, între ele existând mult teren sălbatic. Între clădiri există o mulțime de spații largi, deschise. Evident că nu există niciun fel de aglomerație. Viața socială se îmbină armonios cu artele, muzica, zone de recreere.

Cea mai mare insulă este Toleka și are dimensiunea Noii Zeelande. Insula Toleka este, de asemenea, locul unde se află și cele mai mari complexe sau fabrici industriale, însă toate în subteran. Totul este ecologic; noi folosind exclusiv energia Punctului Zero (nota C.M.: energia liberă). O parte din industrii sunt la suprafață (nu subterane), cum ar fi fabricarea de nave spațiale, mari și mici, în care oamenii lucrează din plăcere! Sunt creativi, și își consideră munca drept o artă. Cele mai mari stații spațiale, după ce sunt construite, orbitează în atmosfera planetei, la diferite înălțimi. Există acolo un mare complex spațial precum un mare hangar. Tot în atmosferă, la înălțimi suficiente, există facilități utilizabile pentru a ține și andoca navele spațiale de mai mari dimensiuni (un km. de ex).

Taygetanii trăiesc în comunități mici împrăștiate pe planete. Micile comunități sunt despărțite și de câteva sute de kilometri, deci sub 1000. Acest lucru se datorează faptului că transportul nu este o problemă, iar orașele sunt situate în locuri în care au impact minim asupra naturii. Acesta este principalul factor considerat în plasarea fiecărui oraș. Orașele depășesc rar 5.000 de locuitori și sunt conectate între ele printr-un tren MAGLEV (magnetic-levitație) care este magnetic, fără roți și ridicat de la sol (nota C.M.: precum funicularele sau tele scaunele) pentru a nu perturba fauna sălbatică. Vehiculele au de obicei acoperișul transparent, permițând o vedere și pe verticală. Sunt dotate cu tot felul de senzori și dispozitive de semnalizare, pentru a evita orice fel de lovire a vietăților sălbatice, care circulă în proximitate.
Gosia: Deci călătoriți cu un fel de trenuri suspendate. Am crezut că aveți propriile voastre mini-nave (cred că mi-ați spus de asta cu ceva timp în urmă).
Swaruu: Da, cu trenul și mini-nave. Da, fiecare are propria sa navă, care este precum autoturismul pentru voi. Dar, în ceea ce privește transportul în comun, trenurile (suspendate) sunt cele mai utilizate. Avem și vehicule pe roți pentru distanțe scurte, folosite, în principal ca dube de aprovizionare, dar și un fel de motociclete și scutere. Toate sunt electrice și folosesc energia liberă captată din atmosferă. (Noi nu putem rămâne fără combustibil, precum se întâmplă la voi)
Gosia: Biciclete, aveți?
Swaruu: Nu, nu precum cele pe care ți le poți imagina tu. Rulmenții roților sunt magnetici, astfel încât nu există frecare și nici în interiorul motoarelor. Deci au viață îndelungată.
Gosia: Eu, chiar acum caut un loc de parcare pe care să-l închiriez. Crezi că pot închiria ceva pe Erra?😊
Swaruu: Pe Erra nu există acest termen sau noțiune: totul este gratis, nu e nevoie de vreo plată.
Gosia: Adică dacă vreau să am un apartament n-am nevoie să-l cumpăr?
Swaruu: Îți construiești casa exact așa cum îți dorești și fără costuri, gratuit. Argumentul este că din moment ce exiști ca ființă trebuie să dispui de tot ceea ce ai nevoie.
Gosia: Ha ha ha... doar pentru că... exist, da, îmi place asta!
Swaruu: Singura cerință este să-ți alegi un loc unde să nu deranjezi pe nimeni și să respecți mediul animal sau vegetal..
Gosia: Cine mi-o va construi? Eu nu știu să construiesc!
Swaruu: Comunitatea îți va construi casa după proiectul și dorințele tale. Asta deoarece casele tuturor au fost construite în regim gratuit.
Gosia: Dar, pentru asta trebuie să fac ceva în schimb, nu? Și dacă cineva nu vrea!? (doar întreb, ca să înțeleg cum funcționează, căci la noi....știu).
Swaruu: La începutul civilizației noastre se practica schimbul de marfă sau de servicii (troc); acum totul se produce din conștiință: cel care are ceva de dat, o face fără a avea așteptări să primească ceva la schimb. Aceasta deoarece nu există ideea de lipsă, ne necesitate greu satisfăcută. Ideea de deficit sau de lipsă se regăsește pe Pământ și pleacă de la programul indus că nimic nu este destul și oricât ar fi de mult, e bine să-l pui deoparte. Pe Temmer și pe Erra există o abundență de toate. Fiecare are ceea ce își dorește sau are nevoie! Nimeni nu se luptă acolo pentru ceva. Muncile „rușinoase” sunt rezolvate de sisteme automate.
Gosia: Dar dacă cineva nu vrea să contribuie, vrea el să stea toată ziua la plajă, nu produce nimic, nici pentru el nici pentru societate !? Asta cum mai funcționează?
Swaruu: Nu știu cum să răspund la această întrebare.. Poate și pentru faptul că nu știu și n-am auzit să se fi manifestat un asemenea comportament. Probabil că face parte din educația noastră, ca fiecare să facă ceea ce-i place, dar care are utilitate pentru colectivitate. Să stai pe plajă toată ziua, probabil că asta ar fi un non sens. Dacă ar fi ceva în acest sens, probabil că ar fi de scurtă durată. ..Este cumva și o chestiune de bun simț, de respect reciproc.

Pe de altă parte, nu e mai puțin adevărat că nu sunt chiar atât de multe de făcut pe planeta noastră, din moment ce componenta pricipală, energia, care stă la baza oricăror realizări și necesități, este gratuită și inepuizabilă. Există o abundență completă de resurse și o mulțime de spațiu pentru toată lumea.
Așa că fiecare este exact acolo unde își dorește să fie și face exact ceea ce vrea să facă. Și, făcând acest lucru, el ajută și contribuie la prosperitatea societății, în general. La asta se mai adaugă faptul că munca este aproape complet robotizată, omul doar supraveghează la buna funcționare a proceselor robotizate, de producere a bunurilor și prestarea serviciilor.

Totuși, există o excepție: munca la fermă, alegerea acesteia decurgând din plăcerea, pasiunea pentru o anumită activitate. Deși și acolo majoritatea activităților sunt robotizate, oamenii (fermierii) își rezervă anumite munci pentru a le presta manual. E, dacă vreți, o alegere de modă veche; să te ocupi de grădinărit cu mijloace manuale, de ex. Este un hobby, un mijloc de recreere.
Gosia: Dacă cineva vrea să ia 5 cutii de banane în loc de una? Poate face asta? Sau este ca în sistemul comunist de repartiție: toți primesc la fel .
Swaruu: Ar putea, dar de ce să iei cinci cutii de banane, depășind capacitatea ta de consum? Ca să le vezi cum se alterează? Nu e mai bine ca mâine să-ți mai iei o cutie cu banane proaspete? E logic să iei doar atât cât ai nevoie pe moment, căci mâine vei putea lua altele tot proaspete.
Gosia: Bine. Dar dacă cineva vrea 10 rochii în loc de 2 ? (pentru că vrea să le schimbe mai des, de ex.).
Swaruu: Foarte bine, o poate face, are de unde!
Gosia: Grozav, sună ca un vis. Hai să schimbăm puțin subiectul. Cum arată casele voastre, seamănă cu ale noastre?
Swaruu: Mie mi se pare că apartamentele și casele voastre sunt neobișnuit de pătrate (nota C.M.: pătrățoase) și în general mici, dar înțeleg că banii limitează totul. La noi, totul este rotunjit și spațios. Numai în interiorul unei nave, compartimentarea poate căpăta o formă de cutie; asta chiar și pe navele mari. E o raționalizare necesară a spațiului.
Gosia: Uau, încăperi și case rotunde !!; mi-ar plăcea! Îmi place arhitectura rotundă!
Swaruu: Am tot căutat și pe internetul vostru și am constatat că aproape nimic nu seamănă cu interiorul unei case taygetane. Poate desenele pe care mi le prezinți tu acum..
Gosia: Uau! Acestea sunt fanteziile mele de design.
Swaruu: Seamănă foarte mult cu o casă tipică temmeriană Ale noastre (pe Taygeta) sunt mult mai mari și mai rotunjite.
Gosia: Da, impresionant. Acestea sunt modelele mele preferate. Mereu am întrebat arhitecții: de ce proiectați doar case pătrate? Mi se pare un model nejustificat și plictisitor.
Swaruu: Casele taygetanilor sunt atât de mari în interior încât pot avea mai multe niveluri și forme de relief în interior, cum ar fi grădini interioare cu cascade. Cascada purifică și ionizează aerul. Se construiesc mici poduri care traversează mici ape curgătoare, ape care trec neapărat și pe la bucătărie, căci la noi nu există apă care să circule prin țevi, să aibă robineți. Apa curge mereu și când ai nevoie, te servești. Piscina este cada ta, în care te scalzi.
Gosia: Vrei să spui că e bine să ai o fântână în casă? Împrospătează aerul.
Swaruu: Da, e frumos să ai o fântână și apă curgătoare în incintă.. Ca idee, apa nu trebuie să fie prizonieră, trebuie să fie lăsată liberă căci face parte din natură și are o conștiință proprie. Singura problemă la o cascadă sau o fântână interioară este umiditatea din incintă. Asta depinde de caracteristicile naturale ale mediului din zonă. Dacă locuiești în Sedona AZ, atunci e ok. Dacă ești în Seattle WA, atunci nu, asta ar fi cam mult. Unele locuri pot fi atât de uscate încât o cascadă sau o fântână interioară vor face casa mai locuibilă, aerul mai ușor de respirat și va fi mai răcoare.
Gosia: Ok, acum să abordăm un pic subiectul religiei. Pe planetele voastre, din câte am aflat, nu aveți absolut nicio religie, sau curente religioase, nu-i așa? Spiritualitatea nu trece prin biserică, așa este?
Swaruu: Nu există deloc religie. Doar spiritualitate. Voi nu v-ați prins că religiile sunt doar forme de control al minții oamenilor, impuse pe Pământ de cei care vă domină?
Gosia: Așa este. Acum vorbește-ne puțin despre călătorii în afara planetelor voastre.. Cât de departe puteți călători cu navele voastre spațiale? Faceți și călătorii de plăcere, de agrement sau doar expediții pentru explorarea corpurilor cerești?
Swaruu: Cu navele putem merge oriunde, și o facem. Avem și nave mici care au rolul autoturismelor voastre. Le utilizăm în toate scopurile posibile. Avem și folosim și nave specializate pentru anumite domenii și activități. Există multe modele de nave spațiale, în funcție de gust, utilitate și scop. Unele sunt create din pasiune, aproape ca opere de artă.
Gosia: Dar călătoriți și de plăcere? Ca în: hai, să mergem în vacanță pe planeta..!
Swaruu: Da, și încă foarte mult.
Gosia: Vizitați și alte civilizații, alte culturi, rase ?
Swaruu: Bine înțeles !
Gosia: Care este destinația preferată de călătorie a taygetanilor?
Swaruu: Cel mai frecvent vizităm e Temmer-ul, în special pentru plajele sale.
Gosia: Ok, și alte planete și culturi ?
Swaruu: Erra e cea mai apropiată destinație unde întâlnim o cultură foarte exotică și bogată.
Gosia: Dar în afara Pleiadelor? Vizitați alte rase și planete? Vin și ei la voi?
Swaruu: Cel mai mare trafic este între cele două culturi ale noastre. Asta și pentru că semănăm foarte mult și suntem prieteni foarte apropiați. Păcat că nu ne putem reproduce, nu ne putem încrucișa (enganii cu taygetanii). Ne vizitează și alte specii, însă cele cu care nu ne asemănăm mai deloc tind să stea departe.
Gosia: Oh! Și nici voi nu le vizitați pe astea? Eu aș fi curioasă !?
Swaruu: Este o tendință observată pe scară largă, la majoritatea civilizațiilor și speciilor. În general rasele comunică sau cooperează, dar, de regulă, nu se combină, nu se amestecă genetic. (Nu e ca în filmele Star Trek sau Star Wars, unde toate sunt amestecate. Nu este așa).
Gosia: Dar ar putea fi posibil dacă cineva ar vrea?
Swaruu: Problema este că corpurile lor funcționează diferit și au nevoie de lucruri diferite. Nu sunt diferiți doar ca exterior, ca fizionomie. O viață de cuplu ar fi imposibilă. Totuși, în unele cazuri, încrucișarea este posibilă. De ex. în cazul Pisicilor, Urmah... ei respiră același aer ca și noi, așa că ne putem combina. Chiar și mâncarea este asemănătoare. Totuși, asemenea cazuri sunt rare. Arcturienii, de exemplu, au nevoie de mult mai mult oxigen decât noi, așa că nu pot respira în atmosfera noastră.
Gosia: Foarte interesant. Am crezut că există mai multă interacțiune reciprocă. Și nu mă refer doar la explorarea altor rase, ci a unor planete îndepărtate, peisaje și naturi deosebite etc.
Swaruu: Da, interacționăm foarte mult și cu asemenea civilizații sau planete îndepărtate, dar, de obicei, folosim tehnologia holografică, cu prezență virtuală (de la distanță).
Gosia: Înțeleg, dar asta e diferit, nu e contact direct. Mie mi-ar plăcea să merg pe o planetă îndepărtată și să ating stâncile, să văd forma și structura solului etc. Deci, mergeți și în locuri neexplorate încă?
Swaruu: Da, bineînțeles.. Taygetanii sunt o rasă de exploratori, prin excelență. Ajungem cu nave speciale pe planete îndepărtate în echipe specializate de explorare. Mai ales exo-arheologii, de exemplu. Dar, din păcate, în rândul acestora se înregistrează o rată de mortalitate importantă.. Multe nave plecate să exploreze necunoscutul nu se mai întorc niciodată acasă.

https://swaruu.org/transcripts/sociedad-pleyadiana-taygeta-parte-1-mensaje-extraterrestre-17


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu