Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2022

Y-277 - Sarea de bucătărie și zombificarea societății umane. Mesaj de la extraterestra Sophia Swaruu (Yazhi) (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 14 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua) 


 
Robert : În ființa devenită zombi ... mai există încă aceeași conștiință ca înainte, sau aceasta este mai puțin conectată la corp? În zombi există entități parazite din astral? Întreb deoarece tu spui că dacă un zombi începe să consume sare, revine la starea normală de om și la starea anterioară de conștiință.

Yazhi: Paraziții astrali (entitățile malefice din astral), pot pătrunde în corp dacă s-a produs o modificare (o descreștere) a frecvenței în procesul bioelectric al unui corpul și dacă vibrația ființei a devenit compatibilă cu cea a intrusului.

Gosia : Uau, ok, da. Are mult sens. Dacă magia neagră este folosită cu succes în micile „ceremonii”, de ce nu ar funcționa și la scară mai mare, în colectivități?

Yazhi : Ei o folosesc într-adevăr și eu știu asta pentru că mi-am dat seama că rabinii uzează de Pulsa Denura, despre care ei spun că n-ar fi un ritual și, în niciun caz, Magie Neagră. În fapt, ei utilizează Magia Neagră, varianta Pulsa Denura, deghizată în „voință divină”.

Robert : Și care este scopul final? Idiotizarea populației?

Yazi : Controlul maselor în vederea depopulării globale și evitarea marii treziri.

Gosia : De fapt, ce este Pulsa Denura?

Yazhi : Pulsa Denura este un ritual (deși rabinii spun că nu) în care 10 bărbați „sfinți”, rabini puri, toți având familii și copii, toți în vârstă de peste 40 de ani, care, după exact 3 zile de post, se roagă și citesc pasaje dintr-una din cărțile lor secrete, legată de Cabală, care cuprinde „texte ascunse”, în care cer intervenția divină pentru a judeca o persoană sau o situație. Prin ritual ei cer rezolvarea problemei sau eliminarea persoanei respective, în favoarea celui care solicită Pulsa Denura.
Cei zece rabini trebuie să aibă mintea curată și, conform tradiției, ceea ce cer ei trebuie să fie concis și clar, pentru că se presupune că ei cer intervenția divină și ca Dumnezeu să judece o persoană (sau circumstanțele unei situații). Dacă Dumnezeu constată că ceea ce cer ei nu este justificat, acuzarea persoanei este neîntemeiată, Pulsa Denura se va îndrepta asupra celor 10 rabini, căzând ca un blestem care îi va biciui pe ei și pe familiile lor timp de 4 generații. Deci, ceea ce cer cei 10 rabini „puri” trebuie să fie corect, altfel blestemul va cădea asupra lor și familiilor lor timp de 4 generații. Așa că orice cerere trebui să fie cât mai corect formulată și îndreptățită..

Deși evreii spun că nu este vorba despre un ritual, eu mi-am dat seama că este, deoarece folosesc sacrificii de sânge de la pui albi sacrificați, pentru a-și întări ritualul. (Eu cred că ar putea fi vorba chiar de sânge uman, nu de pasăre).
Repet, ei susțin că Pulsa Denura nu este un ritual ci doar o invocare a puterii lui Dumnezeu. Cu toate acestea, un observator din exterior, poate vedea clar că este vorba de un ritual, chiar de unul „satanic”.
Este cam aceeași poveste cu a zeului Jahvé care cere sacrificii ritualice, „țapi ispășitori” (care aprobă sacrificarea unui tânăr, în loc de fiul Său).

Jahve,nehologramat


 Credința are la bază basmul că Jahvé și-a trimis propriul fiu (Iisus) drept jertfă, astfel ca evreimea să-și încheie lunga perioadă de martiriu și să fie ispășită de păcat, procedeu prin care sufletele tuturor celor care îl urmează ar fi mântuite.
Gosia : Ai afirmat că : „ei îl folosesc și știu că îl folosesc din cauza faptului că rabinii aplică Pulsa Denura”. Dar ce legătură are Magia Neagră a controlorilor cu faptul că rabinii fac asta? Care este legătura?

Yazhi : Rabinii sunt marii preoți ai iudaismului, care vine din  Egipt, baza Cabalei. Ei sunt și fac parte din sistemul Illuminati. Dacă rabinii înșiși sunt capabili să facă toate astea cu Pulsa Denura, imaginați-vă ce pot face înalții controlori regresivi ai Illuminati. Este o logică. Ei invocă tot felul de entități din „astralul inferior” și cine știe ce altceva, pentru a-și îndeplini scopurile.
De aceea spun că toate acestea înseamnă că omenirea se află sub influența Magiei Negre, accentuată prin raționalizarea sau interzicerea sodiului în meniul oamenilor, fără ca aceștia să cunoască că-și fac singuri rău.

Gosia : Mulțumesc, am înțeles. Asta ai văzut în viziunea astrală, da? Relația dintre elementul sodiu (din sarea de bucătărie) și zombizarea oamenilor?

Yashi : DA. Nici măcar nu am avut asta în minte aseară când am adormit. După cum v-am spus, eu am multă activitate astrală, mai ales în stare onirică..

Acum despre reînnoirea Pământului.
Cele de mai sus au legătură cu reînnoirea planetei. Mai întâi schimbările se vor produce în funcție de nivelul vibrației fiecărei persoane, fiecărui individ. Definitorie va fi frecvența de vibrație a fiecăruia. În acest proces mulți vor muri (corpul lor fizic) și acest proces nu va putea fi evitat de nimeni. Asta va fi ceea ce se cheamă adevărata „selecție” (nota.C.M.: „secerișul”), cei cu vibrație ridicată își vor păstra corpul (vor supraviețui), iar cei cu vibrație joasă și-l vor părăsi (vor muri).

Gosia : Am înțeles. Este de remarcat că în prezent au loc multe proteste peste tot în lume (nu mă refer doar la camionagii). Cineva mi-a cerut să te întreb despre asta.

Yashi : Da.

Robert : Sunt „dezvăluiri” sau manipulări?

Gosia : Sunt forme de protest. Ei nu se supun. 

Yazhi : Este dificil să vezi cine face opoziție controlată și cine nu. Unii, precum șoferii de camion, au început protestul ca o opoziție controlată, care, mai târziu, a scăpat de sub control.
Totuși, ei au înțeles deja acest lucru: că există o opoziție certă și mare, însă controlorii sunt foarte puternici, mai ales prin crearea unor false realități pentru oameni. Practic societatea umană, istoria și știința ei, nu au o bază reală, ci una care se sprijină pe neadevăruri scrise în cărți de oameni, despre presupuse realități. Mulți oameni protestează dar de multe ori protestul lor se bazează pe minciunile servite de mass-media. căci, nu uitați, aceste „realități” se regăsesc numai în Matrix 3D.
Amintiți-vă că acestea sunt scenarii bazate pe „steaguri false” arborate de agenți înfiltrați în rândul protestatarilor cu scopul se a deturna și isteriza o demonstrație inițial pașnică și cu un scop justificat, demonstrație pe care agenții o deturnează într-o direcție falsă, cu scopul de a se produce acte de violență, care să justifice intervenția organelor de ordine.

Singurul lucru care contează aici este lupta pentru propriul suflet, la nivel personal, mai mult decât orice altceva. În momentul în care s-a reușit crearea și pornirea războiului „oameni contra Cabală”, efectul va fi pierderea luptei de către masele revoltate, pentru că războaie de tot felul au existat mereu, de la cele cu arme la cele mentale, dar cei mulți nu au arme, nu au tehnică de luptă, nu sunt instruiți precum forțele de represiune. Aici nu este vorba despre a „învinge” Cabala, ci despre puterea fiecăruia de a se concentra să se păstreze mereu autentic, consecvent cu convingerile lui intime și profunde. Tot ceea ce trebuie să facă ființa umană este să urmeze interesele și îndemnul sufletului său, nu pe cele ale comunității (națiunii), căci acest colectiv este încă în Matrix, controlat și manipulat de Cabală.
Fiecare trebuie să urmeze ceea ce el crede din adâncul inimii sale că este corect, și pe care să-l compare cu ceea ce vede în realitate. Deci, cei care vor proteste, de asta vor avea parte.  

Cu toate acestea, nesupunerea în masă este răspunsul corect, iar ignorarea în masă a deciziilor guvernelor este o atitudine corectă.

Însă, acolo unde nu există o mobilizare în masă, adică dacă puțini își vor ignora guvernanții, oamenii au dreptul să recurgă la orice metodă recuperatoare, pe care o vor considera  posibilă, decât să nu facă nimic, și să-și încrucișeze mâinile, adică să se supună. Indiferența și comoditatea ucid spiritul de libertate.
Gosia : Dar dacă simți că rezistența și lupta împotriva Cabalei  este ceea ce ar trebui să faci?
Yazhi : Atunci, asta trebuie făcut, ținând însă minte că „fără clovni, nu există circ”. De aceea am spus mereu că oamenii ar trebui să vadă, să citească și să asculte tot ce le stă la îndemână, pentru a-și forma un criteriu personal despre natura realităților pe care se bazează, pentru a-și guverna viața, ținând mereu cont de faptul că ei nu ar trebui să fie atașați de sisteme de gândire, chiar dacă le sunt plăcute; și întotdeauna să dea dovadă de flexibilitate, de putere de adaptare la noile idei (dacă ele corespund sufletului), lepădând bagajul anterior, pe măsură ce noile concepții se consolidează.

Câștigător poate fi și cel care a murit în luptă pentru un principiu măreț, în care s-a regăsit mereu. „Plecarea” în acest mod este o victorie și certitudinea unei vieți viitoare recompensatoare.

Robert : Dar pentru a fi fidel principiilor tale, a spune „Nu sunt de acord” poate fi suficient?

Yazhi : Depinde de nivelul de conștiință al fiecărei persoane, de capacitățile pe care le are și nivelul determinării sale. De exemplu, o persoană care simte că nu are nicio influență asupra celorlalți (adică face parte din acele semințe cărora nici măcar familiile lor nu le acordă atenție), poate să se limiteze la a fi complet fidelă ei însăși; prin aceasta își va face deja „treaba” și își va îndeplini scopul vieții.

Dar o persoană cu o responsabilitate mai mare, ca tine, de ex., dacă hotărăște să continue, pe măsura capacităților sale, va lupta în moduri mai directe, deoarece „puterea” și raza sa de influențare vor fi mult mai mari.
O persoană care simte că nu are puterea de a-i influența pozitiv pe alții, este suficient dacă-și va folosi această putere asupra propriei persoane. 

Despre asta e vorba; să fi credincios sufletului tău. Păstrează și păzește controlul asupra propriei tale persoane și nu-ți permite să-l cedezi; refuză să fii vaccinat și nu te conforma indicației și ofertei de a consuma sare denaturată, care te va face să-ți pierzi din capacitățile native.  

Dacă nu poți sau simți că nu poți contribui cu nimic la câștigarea acestei lupte, măcar salvează-te pe tine însuți; asta va fi suficient pentru ceea ce aveai de făcut în această viață.

https://swaruu.org/transcripts/sodio-y-sal-zombificacion-de-la-sociedad-magia-negra-sophia-swaruu-yazhi



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu