Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 mai 2022

Y-277 - Sarea de bucătărie și zombificarea societății umane. Mesaj de la extraterestra Sophia Swaruu (Yazhi)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 14 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

(prima parte)


Yazhi : Eu am abilitatea de a vedea lucruri (nota C.M.:„ acolo unde ceilalți nu văd nimic”), deși corpul meu poate să doarmă, eu (conștiința mea) rămâne trează și poate călători și în alte planuri. Deși tot timpul am viziuni nu întotdeauna aceste sunt relevante.
Mă voi referi la o anume viziune de pe Pământ.
Văd sare. Văd cum oamenii de pe Pământ sunt atacați prin folosirea unor sortimente nepotrivite de sare sau prin interdicția folosirii sării în general.

Vi se oferă spre consum, o sare care conține anumiți compuși chimici derivați din sare, dar nu vi se oferă tipul de sare de care corpul și mai ales mintea voastră are nevoie. În general, se urmărește să aveți un deficit de sodiu de un anume fel, deoarece sarea (naturală și nemodificată) vă deschide mintea iar lipsa ei înlesnește acțiunea de „zombizare”, de control al minții și vă împiedică să vedeți și să judecați corect.

O ființă zombi, așa cum este cunoscută în Haiti, se obține prin aducerea unei persoane în stare de moarte clinică, cu ajutorul „magiei negre”. După ce medicul declară că persoana este decedată, sau curând după ce a fost îngropată (ori era pe punctul de a fi îngropată), ea aflându-se, de fapt, într-un fel de „stază” magică, după ce lumea pleacă, vrăjitorul, care lucrează cu magia neagră, „recuperează” corpul și îl „trezește” parțial.
Am o „viziune” că în această magie neagră se folosesc substanțe care desalinizează corpul. Deficitul de sare din corp face ca fluidele să nu mai circule normal și ca informațiile electrice (impulsurile nervoase) să fie blocate, înainte de a ajunge la destinație. [nota C.M.: salinitatea unei soluții - în cazul acesta, sângele și limfa - trebuie să asigure conductibilitatea electrică necesară pentru ca să poată circula infimul curent electric de la creier - „panoul de comandă”- la organul care trebuie să execute comanda; un mușchi, de obicei. Lipsa sării în soluție, sau inhibarea proprietății ei de a conduce curentul electric (prin introducerea în corp a monoglutamatului de sodiu ori a fluorurii de sodiu), este echivalentă cu tăierea conductorului cablului prin care trece curentul electric ca să-ți aprindă becul]

În Africa și în Haiti, unde zombizarea oamenilor este obișnuită și a ajuns până în zilele noastre, morții și așa-zișii morți sunt părăsiți după o înhumare sumară de către rude. „Morții” sunt recuperați în timp util de vrăjitori și reanimați, readuși la viață, și folosiți (în alte locuri) ca sclavi, mai ales pe plantații de tot felul, în special cele de droguri.

În sine nu este vorba de zombizarea clasică, întâlnită în filmele voastre, unde un cadavru intrat în putrefacție este animat și în el e introdus un suflet din astral. În acest caz este vorba de un „mort viu”, ca să mă exprim așa. Corpul lui trăiește, dar conștiința sufletului său este redusă la minimum, suficient cât acel corp să rămână în viață.

Gosia : Ca într-o comă profundă, dar manevrabil și având posibilitatea de a merge, nu ?

Yazhi : Acest tip de zombi are nevoie de hrană.
În Haiti se spune că unui zombi de acest gen, manipulabil și umblător, poate primi și executa ordine simple de la cei care îl manevrează prin magie neagră. Acestui zombi nu i se va oferi niciodată sare de bucătărie iar hrana pe care o va primi va fi totdeauna preparată și nesărată.
Sodiul este un element fără de care sistemul nervos nu poate funcționa, deoarece acest element este cel care oferă celulelor nervoase posibilitatea de transmitere electrică (nota C.M.: soluția salină este bună conductoare de electricitate).

În fapt, corpurile fizice (inclusiv cele umane) sunt de natură electrică; ele nu funcționează decât aparent cu calorii, căci totul se reduce la o formă a potențialului electric iar interacțiunile, comenzile, detensionarea ori încordarea, toate se relizează din interacțiunea dintre semnale electrice (care pot avea diferite niveluri de tensiune și valori ale intensității  curentului electric, ele determinând anumite viteze de reacție). Reacțiile dintre celulele corpului animal sunt de natură electrică. Acolo unde sistemul de producere a electricității ori de transmitere a informației este întrerupt, sau funcționează defectuos, ființa se îmbolnăvește și, în final, moare (fizic).
Pentru că totul este de natură psihosomatică, un proces de conștiință care se manifestă, care coagulează, care aglomerează energia în ceva tangibil numit materie, prin folosirea unor noduri energetice, așa cum este explicat în Mecanica manifestării.

Deci, controlând nivelul sodiului din organism, controlezi efectul de pompă celulară creat de interacțiunea Na-K (sodiu-potasiu). Asta revine la a controla impulsul electric și potențialul de transmisie electrică dintr-un corp. Acest control îți permite să direcționezi fluidele și semnalele electrice (impulsurile), forma, valoarea și intensitatea frecvențelor, potențialul curentului electric în corp.
Revenind la zombii din Haiti: când un „controller” vrăjitor este pe cale de a fi depistat de autorități, el procedează la introducerea în hrana zombilor pe care i-a creat și-i folosește, de hrană cu sare (NaCl) suficient ca aceștia să iasă din acea stare și să pară oameni normali.
Se spune că în acest mod, acea ființa-zombi se trezește progresiv din transă (nu știu dacă în minute sau zile; textele nu fac această precizare), subiectul, recăpătându-și cunoștința, chiar dacă, în unele situații, nu reușește o completă conștientizare. În această stare, va putea rătăci prin localități, pe străzi, până când își va reveni la un nivel de conștiință suficient. Asemenea „reveniți la realitate” devin adesea „clienți” ai poliției, fiind acuzați de vagabondaj, consum de droguri sau de alcool; „oameni ai străzii”, în general. Uneori, sunt recuperați și redați familiilor de care aparțin.

În prezent, sarea de bucătărie industrializată, folosită în toate țările, conține fluorură de sodiu. De ce? Pentru că fluorura de sodiu neutralizează sarea și îi reduce puterea de transmitere electrică la o gamă de frecvențe specifice, asemănătoare celei pe care o au controlorii, care, la rândul lor, practică magia neagră, pentru a controla mințile altora, prin folosirea mai multor sisteme sau metode, cu ajutorul mass-mediei, sau prin practicarea magiei negre în mod direct. .

Fluorura de sodiu este prezentă practic în toate alimentele procesate industrial, nu numai în pasta de dinți sau în diverse loțiuni..
De asemenea, am găsit în alimentele voastre, folosit pe scară largă, glutamatul monosodic care are proprietatea de a demieliniza neuronii scăzându-le potențialul de depolarizare în axomi, împiedicând transmiterea semnalelor electrice în corp, în general. Practic, ceea ce face MSG (monoglutamatul de sodiu) este similar cu înlăturarea sau subțierea izolației de pe un fir electric, ceea ce va provoca scurgeri și scurtcircuite.

Am depistat o serie de compuși chimici salini în alimentele procesate care modifică, de asemenea, frecvența de transmisie și potențialul electric al sistemului nervos în corpul uman.
În cazul în care energia electrică a corpului uman este impactată de „microfrecvențe” (
nota C.M.: în special de câmpurile electro-magnetice dezvoltate de rețelele 5G), coroborate cu alte tehnologii, printre care substanțele care vi se inoculează prin vaccinurile anti-covid, acest întreg sistem face ca lipsa de sare cu compoziție corectă (nota C.M.: adică să nu conțină glutamat ori floururi și, aș spune eu, nici iod), să accelereze efectul de „zombizare”. Aceste procedee de alterare a ființei umane sunt nemaiîntâlnite de mine până acum (..amintiți-vă, vă rog, că eu am călătorit și cunosc destul de bine civilizațiile din acest sector al galaxiei).
Deci, sodiul este bun și necesar. Este o minciună că sodiul determină creșterea tensiunii arteriale, din cauza retenției de lichide și a altor procese biochimice, care ar fi cauzate de consumul de sare. 

Demonizarea sării de bucătărie face parte din metodele de control în administrarea sodiului pe Pământ, cu scopul „zombizării” sau pentru stupidificarea (prostirea) oamenilor.
Ar trebui să consumați sare de mare neprelucrată industrial, nemodificată și fără niciun fel de adausuri de „îmbogățire” (nota C.M.: inclusiv cu iod), precum și sare de Himalaya veritabilă.

FOLOSIȚI SARE NEPRELUCRATĂ INDUSTRIAL ! Consumul de sare fluorurată trebuie evitat cu orice preț!

Consumați sarea scoasă din mine, sub formă de bulgăre sau mărunțită, căci aceasta este, de fapt, sare de mare. Poate nu este la fel de bună precum cea obținută prin evaporarea apei de mare, dar oricum este foarte apropiată de aceasta, calitativ.

Robert : Despre folosirea apei de mare la gătit, ce spui?

Yazhi : Dacă este pură, da, dar cred că sarea neprocesată, pe care o găsești în magazinele naturiste este suficient de bună.

Gosia: Da, oamenii știau deja despre sarea de mare versus sarea obținută industrial, însă ceea ce ai menționat despre zombizare nu se știa. Asta e o noutate.

Yazhi: Eu văd diferențe mari între sarea naturală, cea industrializată și cea „îmbunătățită” cu fluorură de sodiu (care este o sare alterată). Aceste tipuri de sare prelucrată și denaturată prin adausuri, modelează și modulează frecvența electrică a sistemului nervos central (mai cu seamă cea cu fluoruri sau monoglutamat) în sensul că fac mintea mai leneșă, reacțiile mai încete, mișcările mai imprecise, erorile de gândire și de deplasare dese, precizia mai scăzută, coerența mai mică, starea letargică mai accentuală, indiferența sau acceptarea răului (de exemplu în ceea ce privește vaccinarea anti-covid) mai pronunțate.
După cum se știe, fluorura de sodiu este folosită pentru a face oamenii somnoroși, mai buimaci, mai docili, adică mai supuși. Aceasta face parte din efectele „vrăjitoriei” Magiei Negre, despre care vorbeam mai sus.

Pentru că, TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI !, Magia Neagră este în acțiune acum în lumea voastră manipulată.
Eu văd clar că cei care vă manipul
ează folosesc aceste tehnici împotriva voastră.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/sodio-y-sal-zombificacion-de-la-sociedad-magia-negra-sophia-swaruu-yazhi



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu