Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 mai 2022

Y-295 - Nebuloase, precesia echinocțiilor și multe altele ; explică extraterestra Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 09 mai 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Robert : întrebare, public 1 : „Din punct de vedere metafizic, de ce se formează nebuloase? Și de ce sunt atât de frumoase? Explicația care se dă pe Pământ cred că este prea materialistă. Îmi amintesc că Swaruu 9 a avut o experiență foarte intensă în timp ce observa nebuloasa care înconjoară Cyndriel.”

Swaruu X (Athena) : Nebuloasele se supun acelorași cauze precum cele legate de existența oricărui alt lucru sau obiect care există. Este un nor format din diverse substanțe, nu toate cu aceeași compoziție, de la gaze la nisip și pietriș afânat, intrat în dinamica echilibrului și a curgerii gravitaționale care definește un loc anume. .
De exemplu, în Pleiade nebuloasa se formează deoarece gravitația stelelor din acel sector creează împreună un punct de atracție care nu se află doar în stelele în sine, ci și în puncte din spațiul dintre ele ca noduri sau puncte de echilibru gravitațional între ele. Și acele puncte din spațiu atrag și particule, inclusiv pe cele care formează anumite gaze.
Aceasta înseamnă că, de exemplu, dacă aveți două obiecte și unul orbitează în jurul celuilalt, va exista cu necesitate un punct de echilibru între ele (vezi figura, unde fiecare O este un obiect stelar sau planetă, I fiind punctul de echilibru):

                   O------------ I--- --------------------O

Dacă în acel punct în care se formează și crește un obiect masic apare o undă gravitațională, se va forma o „fântână” gravitațională care, în cazul Pleiadelor, are o forță slabă de atragere a particulelor din univers.
Frumusețea acestor nebuloase este mai mult o chestiune de gust din partea observatorului. Strălucirea nebuloasei este dată de reflexia razelor solare din jurul său, care se reflectă asupra particulelor nebuloasei, culoarea depinzând de compoziția chimică a nebuloasei în sine, în principal de gazele prezente în ea. Acest lucru este evidențiat prin spectroscopia de bază.

Ar trebui să menționez și că unele nebuloase își produc și propria lumină într-o măsură mai mică sau mai mare, ca urmare a proceselor chimice interne ale nebuloasei.. Depinde de fiecare caz.

Un alt factor ține de faptul că marea majoritate fotografiile cu nebuloase, făcute de pe Pământ, sunt relativ false (sau falsificate) deoarece artiștii „îmbogățesc” colorația pozelor, prin metode de laborator, din rațiuni comerciale sau de faimă.. Unor asemenea procese de „înfrumusețare” sunt supuse inclusiv fotografiile imaginilor obținute cu telescoape precum Hubble.
Un exemplu în acest sens este nebuloasa „Mâna lui Dumnezeu” care, deși la început părea a avea niște vagi asemănări cu o mână, cei de la NASA, și nu numai, au „ajustat” imaginile pentru ca, treptat, să arate cât mai mult cu o mână, departe de imaginea reală pe care o poate oferi acea nebuloasă. Scopul NASA este de a studia cum reacționează populația umană la posibilitatea apariției unei „mâni divine”, concluziile fiind foarte utile în manipularea credinței și orientării populației. În realitate nebuloasa aceasta arată diferit de fotografiile puse în circulație pe Pământ, pentru a fi distribuite profanilor. Asta e vopsea:

În ceea ce privește experiența lui Swaru-papriyananda (Swaruu 2), într-o nebuloasă, ea a avut loc în apropiere de Aldebaran, care, la rândul său, este înconjurată de o nebuloasă mai extinsă.
----------------------------------------------
Gosia : întrebare public 2 : „Este ciclul de precesiune al echinocțiilor (cca 26.000 de ani, așa cum este perceput pe Pământ) real și, dacă da, cauza este relația dintre Sol 13 și Sirius ?; câte dintre aceste cicluri ar putea fi urmărite?"

Swaruu X (Athena) : Aceasta este o percepție bazată pe știința modernă a Pământului și pe descoperirile arheologice ale diferitelor civilizații antice.
Timpul este determinant în această teorie, deoarece cu cât mergi mai înapoi, cu atât este mai greu de calculat. Timpul nu este o constantă, chiar și știința terestră înțelege acum că există dilatarea timpului care contează în călătoriile spațiale și chiar la o simplă călătorie în spațiu pe orbita joasă a Pământului. Timpul este o percepție care nu este exterioară celor care sunt percepuți că trăiesc în el, căci, în realitate, ei sunt acel timp.
Deci 26.000 de ani rezultă dintr-un calcul bazat pe percepția colectivă actuală a timpului și nu reflectă modul în care timpul era perceput „atunci”, așa că intervalul de timp de la orice s-a întâmplat „cu mult timp în urmă” va începe să devină progresiv din ce în ce mai greu de calculat. Așa stând lucrurile, singura modalitate ar fi folosirea evenimentelor ca markeri, în acest caz citirea și calculele astronomice.

Acest lucru mă duce la a doua parte a răspunsului meu.
Precesia echinocțiilor, ca toate celelalte evenimente stelare sau cosmice înrudite, nu depinde de nicio relație între două sau mai multe obiecte specifice. Depinde dansul energetic complicat între toți și toate: obiecte stelare care se influențează reciproc în grade diferite, în funcție de nenumărați factori, legături energetice, gravitația și fluxul de energie gravitațională într-un câmp comun care este eterul etc.

În acest caz, Sirius joacă un rol important chiar predominant, dar și alte sisteme stelare, influențe care nu toate sunt direct observabile la nivelul de înțelegere și tehnicizare al științei Pământului, deoarece include o dinamică complexă a fluxului energie-gravitație în eter, pe care știința Pământului nici nu le recunoaște și nici nu le-ar înțelege.

Deci, astfel de cicluri nu sunt observabile și aparțin numai unor calcule adecvate și elaborate, atât ale anticilor, cât și ale științei moderne. Ceva adevăr în toate acestea există, dar dintr-un punct de vedere al înțelegerii inferioare, dar nu la nivelul înțelegerii universal valabile.
----------------------------------------------------
Gosia : întrebare public 3: „Există o legătură între Alcyone și Sol 13, care determină un comportament ciclic al sistemului Sol 13?”
Swaru X (Athena) :După cum am explicat mai înainte, acesta este un scenariu în care, în realitate, toate sistemele stelare și planetele sunt interconectate și, prin urmare, permanent se influențează reciproc.
Am văzut afirmații precum că Alcyone influențează Pământul. Da, există ceva adevăr în această afirmație, dar dintr-un punct de vedere mai complet și mai general, ceea ce oamenii de pe Pământ consideră sau înțeleg, diferă mult de adevărul universal. Deci Alcyone sau Sirius nu sunt lipsiți de o relație reciprocă cu Pământul..
--------------------------------------------------------
Gosia: întrebare, public 4: „Care a fost aproximativ cronologia evenimentelor: distrugerea planetei Tiamat, construcția piramidei principale din Giza, amplasarea navei „Luna”, apa de pe Tiamat, ajunsă pe Pământ, și deplasarea axei Pământului ?"
Swaruu X (Athena) : După ce am explicat că timpul nu este o constantă, din punct de vedere observațional cea mai bună ordonare în timp a evenimentelor ar fi:
1.)
Construcția Sfinxului.
2.)
Construcția piramidelor din Giza și a majorității piramidelor din alte părți, precum și a multor orașe care acum au dispărut sau sunt în ruine pe tot Pământul, slab datate de știința umană.
3.)
Apariția Atlantidei, tot în această perioadă (nota C.M.: dar scufundarea, când a avut loc ?)
4.)
Războaiele din Tiamat, cu distrugerea ulterioară a planetei și devastarea suprafeței și ecosistemelor lui Marte.
5.)
Destabilizarea completă a echilibrului întregii dinamici planetare a Sistemului Solar 13, cauzată de pierderea de masă a lui Tiamat, deși masa în sine a fost distribuită progresiv dar diferit, pe măsură ce Tiamat s-a fărâmițat și a format centura de asteroizi.
6.)
Marile cataclisme de pe Pământ, cu efecte devastatoare asupra biologiei (viului) și civilizațiilor, cauzate de schimbarea bruscă a dinamicii energetice planetare a sistemului solar.
7.) Rătăcirea în univers a masei (volumului) de apă, în mare parte sub formă lichidă, de pe Tiamat, până a intrat în câmpul de atracție gravitațională a planetelor Pământ și Venus, ceea ce a creat, pe Pământ și pe Venus,
Marele Potop, încheiat cu distrugerea civilizațiilor de pe cele două planete surori.
8.)
Deplasarea axei Pământului și inversarea polilor cauzate de creșterea foarte mare a masei Pământului, care a acutizat dezechilibrul deja existent în întreg sistemul solar, datorat distrugerii giganticei planete TIAMAT. 

Numeroase evenimente cataclismice au avut loc ulterior în întreaga lume, care au dus la dispariția a mii de specii de animale și plante. (se întâmpla cu cca. 12.000 de ani în urmă, timpul vostru).
9.)
Plasarea navei biosferice "Luna" în proximitatea Pământului, de către Federației, în încercarea de a stabiliza Pământul și de a-l aduce într-un echilibru acceptabil.
10.)
Amplasarea unui gard (grid, barieră, plasă) eteric electromagnetic, (Matrix 3D sau Centurile Van Allen), ca parte a eforturilor de stabilizare energetică a planetei Pământ, prin scăderea frecvenței interne și limitarea (nota C.M: de fapt, restricționarea; cu cca 12.500 de ani în urmă) capacității acestuia de a se mai conecta cu Sursa (Primordială). Aceasta urma să fie doar o măsură temporară până la reechilibrarea pe toate planurile a sistemului solar (nota C.M.: dar, ca orice provizorat, mai durează și astăzi).
Se spune, de asemenea, că servește drept zonă de reținere pentru rasele regresive (nota C.M.: reptilienii), astfel încât acestea să nu poată părăsi Pământul. Eu personal nu sunt de acord cu acest lucru, dar îl menționez deoarece știu că se aștepta această mențiune.
Nu sunt de acord pentru că înțeleg că punerea pe orbită a navei biosferice numită „Luna” a fost necesară pentru a stabiliza Pământul și orbita lui, precum și pentru corectarea înclinației axei și deplasarea polară a acesteia. Efectele s-au produs nu numai din cauza prezenței enormelor cantități de apă suplimentare, ci și din cauza impunerii frecvențelor (centurile Van Allen) în jurul Pământului (nota C.M.: prin fasciculul energetic emis de stația de emisie-recepție montată de Federație pe Lună, care creează și susține câmpul Matrix în jurul planetei noastre).

Și pentru că mai înțeleg că rasele „rele” sau „regresive” ținute pe Pământ captive, prin efectul Lunii (nota C.M.: de fapt ca efect al echipamentelor montate pe Lună pentru a produce Marixul 3D în jurul Pământului) ca atare și așa cum este înțeles astăzi pe Pământ, sunt un produs secundar al unui cerc vicios circular dinamic. Adică, oamenii, în principal cei de pe Pământ, nu pot manifesta decât lucruri de joasă frecvență, prin crearea de egregori, datorită frecvenței joase lunare impusă artificial.
Așa că eu consider că gardul (filtrul) eteric care înconjoară Pământul este un produs secundar al Lunii și nu intenția principală pentru care a fost adusă Luna în proximitatea Pământului.
(Mai multe despre subiectul plasării Lunii ca stabilizator al Pământului vor fi oferite într-un alt videoclip)

11.) Dezvoltarea ulterioară a unor noi civilizații post-potop și post-cataclism, cum ar fi cea din Egipt și cea din Mesopotamia, printre altele; dar asta într-o ordine și un interval de timp diferite și oarecum contradictorii cu știința Pământului.
Datarea este o problemă din cauza impreciziei metodelor umane, cum ar fi Carbon 14, care este practic inutil și folosit doar pentru a face lucrurile să se încadreze în intervale de timp greșite dar preconizate de știința voastră

---------------------------------------------------------------
Gosia: întrebare, public 5: „ Înainte ce distrugerea planetei Tiamat, anul pământesc avea tot 360 de zile ?”
Swaruu X (Athena) : Nu. Timpul necesar Pământului ca să înconjoare Soarele era mult mai mare, dar este dificil de calculat cu exactitate, mai ales din cauza alunecării timpului și a problemelor de percepție temporală, deoarece Pământul, înainte de „evenimentul Tiamat”, avea un câmp vibrațional mai mare (5D).
O notă aici: noi (taygetanii) interpretăm „căderea umanității din Grădina Edenului” ca fiind căderea din vibrația superioară 5D la cea inferioară 3D, care a avut efecte drastice asupra conștiinței gândirii și existenței.
Este foarte greu să discutăm despre vremea de dinaintea anilor 12.500, nu numai pentru că timpul este doar o percepție, nu un ceva independent și nici pentru procesele de congruență, ci pentru că avem de-a face cu două densități: 5D, „înainte de Tiamat” și 3D, „post Tiamat” .


https://swaruu.org/transcripts/nebulosas-precesion-de-los-equinoccios-y-mas-una-mujer-extraterrestre-explica-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu