Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 aprilie 2022

Y17 - Conversație cu extraterestra Swaruu, din Pleiade: Experimente ale Cabalei reptiliene. Secretele biologiei trans-dimensionale. (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat: 28 oct. 20218
Traducere Const.Mihăilescu
(partea a doua)


 
În acest fel este posibil să se dubleze sau să se copieze suflete, cele modificate fiind introduse în corpuri clonate, artificiale.

Cu adaptarea operată pe suflete, realizată cu echipamente specializate, se obține atât sincronizarea sufletului modificat, cu carcasa (clonă, corp reutilizat sau robot) cât și recunoașterea de către Sursă a acestei entități. Sursa se va comporta cu acea creatură ca și cu una creată de ea.

Această metodă poate fi comparată cu acordarea mai multor aparate de radio pe același post, indiferent de locul în care se află fiecare aparat.

În plus, manipulatorii vor putea introduce în subliminalul ascultătorilor programele dorite de ei, dictând anumite reacții, în vederea obținerii anumitor efecte. Metoda permite inițiatorilor interferarea oricând a minții conștiente și a celei inconștiente cărora li se transmit diverse comenzi, atitudini, manifestări.

Frecvențele electromagnetice specifice, controlate de computere, reflectă artificial în creier imagini și secvențe ale unor experiențe dorite de geneticieni; este aceeași tehnologie precum cea curent folosită prin care se controlează mintea populației cu fasciculele de energie emise din turnurile de telefonie mobilă (în special 5G).

Pentru a găsi un suflet potrivit ca frecvență de vibrație cu cea prevăzută într-un anume proiect, oamenii sunt scanați cu ajutorul unui spectrometru laser sofisticat, care literalmente citește frecvențele luminii sau aurei celor investigați, fără ca aceștia să aibă habar. Rezultatele scanărilor sunt filtrate, selectându-se acea persoană care corespunde nevoilor proiectului. Totul se realizează de la distanță. Astfel identificată, persoana selectată este interferată prin una dintre metodele existente și utilizată în viitor conform programului și necesităților interferatorului. Tot acest procedeu nu comportă dificultăți, el semănând cu metodele pe care le folosesc și cercetătorii voștri, când analizează structura luminii și radiațiilor primite de la o stea aflată la mulți ani lumină de Pământ (Acele analize relevă compoziția și structura stelei cercetate).

Astfel de spectrometre laser, care citesc și scanează sufletele trecătorului de pe stradă sau a omului care doarme în pat, ori execută orice altă activitate, sunt amplasate, în principal, în sistemele FLIR (Front Looking Infra-Red), cu care sunt echipate aeronavele, elicopterele negre nemarcate, avioane cu aripă fixă, drone, turnuri emisie/recepție amplasate în mai toate localitățile mai populate. Însă nu uitați de cel mai răspândit mijloc de interferare: telefonul mobil.

Unele dintre aceste sisteme servesc și la detectarea sufletelor extraterestre sau a semințelor stelare care locuiesc într-o ființă umană.

Astfel, se poate determina destul de exact proveniența stelară a unui suflet, în funcție de frecvența luminii emise, prin compararea rezultatului cu o bază de date.

Controlorii Cabalei, aflați în spatele guvernelor pe care le manipulează, au o bază de date extinsă cu informații detaliate despre semințele stelare sau extratereștrii infiltrați pe Pământ ca ființe umane sau folosind un corp uman.

Cine sunt, unde sunt și ce rase sunt.

După ce a găsit deja un suflet (adma) care își dă acordul de principiu, să „colaboreze” cu interferatorii, subiectul va fi răpit pentru diferite perioade de timp (de ex. în timpul somnului) și folosit în experimente și agende genetice. Deoarece frecvența sufletului este direct legată de genetica individului (adică de corpul lui fizic; n.m.), se creează oportunitatea ca și alte ființe umane cu caracteristici apropiate (rude) să fie cooptate în acest program de inginerie genetică, care poate cuprinde inclusiv răpirea și aducerea lor în laboratoare aflate în afara planetei, pentru diverse experimente sau prelevări de probe, după care „cobaii” sunt readuși în locurile de unde au fost extrași, fără ca ei sau alții să le fi observat lipsa (nota C.M.: frecvent se folosește metoda ștergerii memoriei pentru acel interval de timp)

Una dintre preocupările importante, de mare actualitate pentru reptilienii, este crearea unei linii genetice umane care să accepte găzduirea lor în corpurile și sufletele oamenilor.

Nu toate răpirile au același scop. Există multe alte cauze pentru care un individ, o familie sau grup de persoane poate fi răpit o dată sau repetat. Obișnuiți-vă cu ideea că aceste practici au loc nu de ieri de azi ci de la începutul timpurilor, atât pe Pământ, cât și pe multe alte planete unde există viață biologică bazată pe ADN.

Asta se explică și prin faptului că mai multe rase care au plantat viață în întreaga galaxie se întorc constant pentru a vedea cum au progresat creaturile lor. Acele specii se găsesc pe multe planete, dacă acele planete îndeplinesc cerințele ca respectiva specie poate prolifera și dezvolta corect. Multe planete împart aceste creaturi, care pot fi diferite de la o planetă la alta. Rar regăsești însă o specie exclusiv pe o singură planetă. Aceste specii (rase) sunt rezultatul însămânțării unor planete în care fie nu exista deloc civilizație fie cea existentă era primitivă.

Multe planete sunt adevărate laboratoare în care se experimentează și se perfecționează specii în diverse scopuri: răspândirea și înmulțirea rasei inițiatoare de experimente, crearea sau adaptarea unei rase care să asigure mâna de lucru în exploatarea resurselor naturale ale planetei explorate sau a altor planete. În general hibrizii rezultați sunt creați pentru efectuarea muncilor cele mai grele, epuizante și periculoase (minerit, experimente cu diferite substanțe chimice), crearea de arme biologice (nota C.M.: covidul este un exemplu de actualitate, care însă, din fericire, nu a dat rezultatele scontate; până acum !), adaptarea la condițiile naturale care se regăsesc pe o anumită planetă etc.

Există însă și cercetări efectuate de extratereștrii benefici, doritori să amelioreze genetica unor specii, să le crească inteligența, rezistența la anumite boli, la radiații, evitând dispariția acelor specii și ajutându-le să evolueze etc.

Majoritatea pământenilor leagă răpirile de ceva negativ, dar asta depinde de ce rase extraterestre întreprind asemenea acțiuni. Unele răpiri au scop benefic pentru oamenii Pământului.

Una dintre speciile care practică frecvent răpirea de persoane sau animale este cea a micilor cenușii. Aici trebuie să facem mențiunea că în univers există cel puțin 165 de specii și subspecii diferite de cenușii.

Majoritatea au o biologie botanică, adică, din punct de vedere strict genetic, sunt plante. Dar există și rase de mici cenușii pe bază de siliciu, ori pe bază de carbon, similare cu cele umane, precum și sub-rase de roboți creați artificial (roboți, bio-roboți). În general, roboții și bio-roboții sunt în mare parte în serviciul raselor malefice, întunecate.. Există și o sub-rasă benefică a micilor cenușii (grii) care se preocupă de păstrarea și diversificarea biologiei plantelor de pe Pământ, ei fiind cunoscuți în mod obișnuit ca Grădinari.

Cineva răpit de ei, îi poate ușor confunda cu cei întunecați și pentru că au un comportament lipsit de delicatețe, de tact, sunt brutali și nu înțeleg suferința fizică ori psihică. Ei acționează mai mult mecanic, singura lor intenție fiind de a încheia rapid operațiunea pentru care au venit (de obicei noaptea). Dar ar trebui să nu fie confundați cu grii robotizați și aflați în serviciul raselor întunecate (în general reptilieni). Cei din această ultimă categorie sunt special concepuți și programați să se dea drept grădinari (horticultori) pasionați de munca lor. Cea mai evidentă diferență între grădinarii pozitivi și cei negativi constă în faptul că cei benefici preferă să lucreze singuri, pasionați de munca lor, în timp ce Roboticii sunt mai tot timpul supervizați de o altă rasă, de obicei umanoid-MILAB (nota C.M.: cred că e vorba de marii albi), mantizi sau reptilieni.

Munca celor benefici este să corecteze genetica deviată de-a lungul timpului de diverși factori, în conformitate cu cerințele sufletului, în așa fel încât să reușească să-și urmeze programul cu care a venit în acea experiență.

Ei modifică ADN-ul nuclear al măduvei osoase, astfel încât să poată genera celule STEM care sunt în concordanță cu baza procesului normal al organismului de duplicare și regenerare a celulelor, pentru a fi în concordanță cu o frecvență specifică pe care Grădinarii o au deja.

Nu vom explica cum fac ei exact toate acestea căci e un subiect sensibil, care ar putea fi preluat de cei negativi și folosit în interesul lor.. În orice caz, prin ceea de fac, ei (grii benefici) adaptează genetica la o frecvența specifică, modificând corespunzător atât ADN-ul nuclear, cât și cel mitocondric din ovule și din corpul unei femei, astfel încât aceasta să poată susține frecvența și genetica necesară viitorului ei descendent. Rezultatul va fi cel scontat, mai ales dacă produsul (încă din faza de fetus) are o frecvență admică mai mare decât cea a mamei (cazul semințelor stelare care vin prin naștere).

În același mod, ei vor adapta și genetica tatălui, astfel încât să fie în concordanță cu ceea ce a fost deja planificat din planul eteric și, în acest caz, se poate întâmpla și cu zeci de ani mai devreme.

De asemenea, ei adaptează un corp care nu va mai folosi un suflet care, prin propriile planuri dinainte de naștere, va lăsa un corp sănătos și îl va adapta astfel încât o altă adma să-l poată folosi într-un mod „walk-in”: De multe ori o adma vrea să trăiască doar până la o anumită vârstă, doar anumite experiențe. De multe ori ei aranjează să plece cu un accident sau ceva de genul acesta, dar alteori, dacă altcineva de cealaltă parte este de acord, ei pot moșteni un corp sănătos înlocuind sufletul original, deși acel suflet va păstra amintiri ale originalului deoarece acele amintiri rămân în mintea fizică sau rețeaua de neuroni ca un hard disk. Amintirile sunt vagi și noua adma se va simți atât ca persoana anterioară, cât și ca persoana nouă, putând sau nu să-și amintească că a intrat ca un „walk-in”. Aceste lucruri se întâmplă mai mult la răpirile militare sau „Milab”, așa cum sunt ele cunoscute.

Ceea ce nu știu ei este că există o limită, iar acea limită nu poate fi depășită în niciun fel, fiind impusă însuși sufletul și de Sursă.

Nu are rost să te joci dea dumnezeul modificând atâtea suflete și organisme pentru că acestea vor avea mereu eșecuri și vor dispărea după câteva generații.

Sursa știe ce face și de ce o face și știe să se protejeze pentru că nu poate fi întrecută în înțelepciune; ea ș-a creat deja mecanisme de autoapărare pentru a preveni experimentări regresive și atroce de creare a unor rase de sclavi.. Nu există timp, din perspectiva cea mai extinsă, totul se întâmplă deja. Sinele Originar, este deja prevăzut. „Fără suflet nu există o bază corectă în genom”. Asta i-a determinat pe creatorii întunecați să caute o modalitate de a schimba sufletul sau de a-l manipula. Este vorba deci de aplicarea ingineriei genetice la nivelul sufletului.

Din punctul de vedere al raselor umane sau umanoide bazate pe genetica lyriană, există două categorii de creaturi:

1.) Cele primare, care sunt acceptate și care s-au manifestat direct din Sursa originala.

2.) Cele secundare care sunt cele rezultate dintr-o alterare artificială a celor primare. Deoarece, în acest univers, oamenii sunt, în marea lor majoritate, de origine lyriană, iar genetica lor este limitată la a treia densitate, ei ar aparține rasei secundare. Încă o dată, trebuie să subliniez că, întrucât nivelul de conștiință al individului este cel care determină densitatea percepută, acesta va determina și activarea propriilor gene.

Întrucât rasa umană este limitată la a 3-a densitate atât prin frecvențe impuse artificial, cât și prin percepția conștiinței și ADN-ul său este limitat. Dar, în momentul în care o persoană traversează benzile Van Allen, ce delimitează densitatea a 3-a, și trece la densitatea a 5-a, repede își va activa inexorabil tot ADN-ul, conferindu-i toate atributele și caracteristicile rasei primare lyriene căreia îi aparțin.

Matrix-ul și 3D-ul, ca frecvență impusă, se află în prezent într-un proces rapid de estompare (diminuare), observabil deja în videoclipurile realizate despre Matrix, în plus, în întreg sectorul Galaxiei în care se află acest sistem solar, crește frecvența de vibrație, astfel încât ascensiunea rasei umane în a 5-a densitate este inevitabilă.

Referitor la ceea ce am afirmat mai sus, trebuie să vă dau un avertisment, care poate fi considerat bun sau rău, în funcție de punctul de vedere al fiecăruia: trezirea conștiinței individuale și colective, creșterea inexorabilă a frecvenței de la a 3-a la a 5-a densitate, va duce la estomparea sau dispariția tuturor valorilor și caracteristicilor care au definit rasa umană de sute și de mii de ani.

Conștientă de ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul ei, ajungând să funcționeze în densitatea a 5-a și activându-și genele de la 2 catene, 22-23 de cromozomi, la sistemul original cu 12 catene, 24 de cromozomi, rasa umană va putea fi considerată ca atare.

Însă, dacă va continua să se raporteze și să se limiteze la manifestările și comportamentele proprii densității 3D, rasa voastră umană riscă să rămână în 3D, singura din Galaxie cu acest nivel, căci și aici va funcționa Legea Liberului Arbitru care nu poate fi încălcată.

Din această perspectvă, evenimentele la care asistați astăzi pot reprezenta, cu adevărat, sfârșitul rasei umane ca atare !!

Pe Pământ, se cunosc doar 2 teorii cu care să se explice existența vieții:

1.) Creaționismul, care susține că totul, inclusiv ființele vii, a fost creat de o ființă supremă atotputernică. Acest lucru este susținut doar de un sistem de valori impuse.

2.) Evoluționismul, care susține că viața a fost creată într-o perioadă foarte lungă de timp prin selecția naturală. Selecția Naturală funcționează doar într-un mod limitat, putând prin această metodă să filtreze și să modifice anumite atribute fizice ale unei specii prin principiul supraviețuirii celui mai apt. De asemenea, este folosit pentru a selecta în mod artificial atributele dorite prin combinarea indivizilor care le posedă prin aplicarea sau observarea genelor regresive și dominante. De exemplu, Așa au fost create, de ex., diferitele rase de câini pe Pământ. Cu toate acestea, la origini, toți sunt câini.

Selecția naturală, prin ea însăși, nu poate crea o nouă specie dintr-o alta deoarece acționează același factor de mediu, care selectează anumiți indivizi de alții, în funcție de circumstanțe.

Întrucât aceste circumstanțe sunt factori care modifică experiența-percepția individului, selecția naturală are de-a face cu formarea unei noi ființe sau specii, dar nu prin mutație ci, încă o dată, prin intervenția unei conștiințe creatoare, ci în sine; singur nu se formează nicio specie nouă.

Un câine va rămâne câine (nu elefant), o pisică va rămâne pisică, o maimuță este o maimuță și un om este un om.

Lucrarea lui Charles Darwin, „Originea speciilor prin selecție naturală, sau conservarea raselor favorizate în lupta pentru viață”, publicată pentru prima dată în 1859, este o teorie foarte convingătoare și logică la prima vedere, dar exploatează incapacitatea umană de a observa specia și dezvoltarea ei pe termen lung și nu reflectă realitatea externă observabilă empiric de știința umană însăși, deoarece nu există o singură dovadă care să o susțină, nu există fosilă de tranziție, relegând-o să fie o altă teorie impusă în care populația umană este forțată să creadă în ea, luând-o ca pe un fapt științific dovedit. Charles Darwin a fost mason de gradul 33 și membru al Societății Regale. Munca lui s-a impus cuprinsă fiind în agenda de a controla și reduce la tăcere ceilalți naturaliști ai vremii care își formulau deja propriile teorii care puteau devoala minciunile Cabalei. Pentru sistemul de credință din Taygeta, arta sa, spiritualitatea sa, filosofia și știința sa, toate împreună, se acceptă și se observă că nu există o lume fizică și o lume spirituală separată. Se acceptă, de asemenea, că nu există planuri existențiale separate, ci mai degrabă, totul se bazează pe limitele percepției fiecărui individ-conștiință, și asta determină planul în care trăiesc. Planurile existențiale menționate mai sus și în alte lucrări separate, sunt prezentate ca referință, pentru a face conceptul mai ușor de înțeles.

Cu cât conștientizarea este mai mare, individul realizează mai multe lucruri, percepe mai mult, prin urmare, realizează planuri din ce în ce mai înalte, deoarece acestea cresc mereu în complexitate. Nivelul de conștiință determină planul pe care îl poți percepe și unde te vei afla.

Este acceptat că, de fapt, nu există o lume fizică, totul este o idee încorporată într-o conștiință. Lumea fizică este doar o parte a unui mare întreg interconectat, în care toate planurile existențiale coexistă și există în același timp formând împreună Sursa originală, marele Sine. Toate conștiințele aparent individuale sunt fragmente holografice ale marelui Sine, Sursa însuși, fracțiunile fiind doar puncte de atenție sau noduri ale valurilor stătătoare, apărute în interiorul unei imense mări de conștiință.

Conștiințele sunt doar valuri care contemplă și se preocupă de propria lor natură finită, atunci când în sine sunt marea și unica conștiință. Fiecare conștiință individuală nu este altceva decât un curent care curge de la cel mai elementar aspect înapoi, la cel mai complex, amintindu-și ce este, ce a fost întotdeauna, pe măsură ce progresează în propria sa evoluție spirituală.

Pe măsură ce nivelul planului existențial sau nivelul de conștiință crește, timpul devine din ce în ce mai plastic.

Timpul este doar rezultatul conștiinței care te percepe și te animă să trăiești o experiență.

Pentru Taygeta, Universul, Totul, nu a avut niciodată un început și nu va avea niciodată un sfârșit; doar este și a fost întotdeauna.

Biologicul, animalele, plantele și celelalte sunt o parte inseparabilă a acestui întreg, o parte inseparabilă a Universului însuși. Ele sunt umbra pe un plan inferior a ceva din ce în ce mai complex în planurile superioare. Cât de mult putem percepe di TOTUL depinde în întregime de nivelul nostru de conștiință.

Nu există ființe bune sau ființe rele, toate sunt părți inseparabile ale aceleiași Surse Originale, ale marelui Sine.

Bunul și răul sunt doar puncte de vedere, contrastul dualității percepute și percepțiile bazate pe ceea ce trăim în acest sau acel moment, ca fragmente holografice ale MARELUI ÎNTREG..

Pe măsură ce avansăm în conștiință, dizolvăm și ideea de separare în care îi includem pe ceilalți și orice altceva ca parte a noastră. A fi negativ sau a avea idei, agende sau comportamente de negare și distrugere contravine principiului marelui „eu” care integrează totul, pentru că prin creșterea în conștiință Dualitatea se dizolvă.

Doar pozitivul prevalează, iubirea, integrarea în ÎNTREG, ca parte a sinelui, contează. Pe măsură ce se avansează în nivel de conștiință și prin încorporarea și integrarea tuturor lucrurilor, în special a celorlalte persoane și ființe cu conștiință ca parte a sinelui, individualitatea nu se pierde, ci doar se extinde, fiindcă, în final, fiecare conștiință într-un mod holografic va fi percepută ca un mare EU sau Sursa Originală, care a fost întotdeauna.

Cu toate acestea, de la nivelul nostru actual ne dăm seama că pur și simplu nu putem înțelege totul, nefiind încă dotați cu instrumentele întregii cunoașteri. Dar căutarea noastră neobosită de a cunoaște ne va oferi mereu ceva mai mult de învățat și ne va provoca întotdeauna să încercăm să înțelegem lucruri din ce în ce mai complexe pe măsură ce căutăm drumul înapoi spre CASĂ.

-Swaruu din Erra (9)

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/reptilian-cabal-experiments-swaruu-extraterrestrial-woman-from-pleiades-speaks-out-biology-2


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu