Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 aprilie 2022

Y272 - CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE UCRAINA ȘI RUSIA

Conversație cu extraterestrele Sophia Swaruu și Yazhi.

Autor Robert
Publicat 29 martie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

 

Yazhi : Ce se întâmplă în Ucraina? Simplu, enervant de simplu. Nimic nou. Ce s-a'ntâmplat întotdeauna, scenariul este aproape același.

Robert : Este un copy-paste al bug-ului?

Yazhi : Da, da, încă urmează modelele anterioare.
Amintiți-vă că am văzut deja filmul. Deși nu pot să știu totul pentru că filmul este interactiv, există modele. Vezi tu, e simplu. Totdeauna istoria a fost scrisă de câștigători. Numai ceea ce spun ei este adevărat și ceea ce trebuie să rămână.
Ce se întâmplă când se acumulează secole dacă nu milenii de istorie scrisă de învingători? Se acumulează minciună după minciună. Pentru a susține atâtea minciuni sunt inventate încă și mai multe minciuni. Mincinoșii mai vechi sunt doar pomeniți și înlocuiți cu noii mincinoși. Ca Tartaria, simplificând totul. Nu se potrivește narațiunii lor, așa că este suficient pentru a-i invada și a-i șterge din existență. Nu numai cu Tartaria, cu nenumărate alte lucruri, oameni, orașe și civilizații.

Ucraina de astăzi? Simplu: există război, dar pentru interesele celor de la putere, ca prin mișcările lor geopolitice să mute piese pentru Noua Eră (NOM). Dar mișcarea pieselor nu se potrivește cu ceea ce oamenii, publicul mondial, poate vedea.

Realități precum faptul că Zelenski lucrează cu și pentru Cabala nu par a fi verosimile deși scenariul de simplifică dacă începem să vedem dincolo de văl: Zelensky și Putin au dezacorduri și se războiesc, căci aparțin unor facțiuni diferite ale aceleiași Cabale. Totul se reduce la lupta internă pentru putere care se dispută în Cabală.

Să facem apel la istorie: Rusia a fost folosită din 1917 ca inamic al Occidentului, deoarece Cabala, la nivelul Bilderberg, controla ambele părți, atunci când Rothschild și Rockefeller finanțau revoluția bolșevică a lui Lenin, din 1916-17. De atunci Rusia le aparține. Este doar unul dintre cele două brațe ale gândirii dualiste a Cabalei care controlează planeta voastră. Vârful Cabalei lucrează dual pentru ca atunci când e nevoie, să se „pună de un război sau o mare revoluție”, scopul fiind mereu același: redistribuirea zonelor de influență, împărțirea puterii, controlul (inclusiv numeric) asupra populației și selecția.

Deci, Ucraina azi:
Pentru rezolvarea propriilor probleme de putere, disputate între membrii de la vârf ai Cabalei, „păpușa ” Zelensky e pusă să se lupte cu o altă marionetă, Putin. S-a creat un conflict controlat și limitat între două părți (ale Cabalei) care nu sunt interesate de distrugerea totală a Ucrainei, ci de geo-inginerie, plus exploatarea suferinței oamenilor [nota C.M.: imaginați-vă ce cantități imense de energie negativă s-au produs și se produc prin acest conflict, din cauza suferinței, strămutării, fricii, durerii, urii, dorinței de răzbunare etc. Fiecare dintre aceste stări produce un anumit sortiment de energie negativă, atât de căutată de întunecați. Un adevărat festin și o ocazie de a acumula și depozita imense cantități de energie de joasă vibrație, folosită de cei de la butoane (reptilieni, mantizi, draconieni, FDL, FNL, marii albi, arhoni etc) nu numai ca hrană dar și ca materie primă pentru producerea de corpuri cerești artificiale, diverselor echipamente, inclusiv vehicule spațiale sofisticate, arme etc. necesare cuceririi diverselor corpuri cerești naturale sau făcute de alții - precum planete, sateliți, asteroizi sau chiar sori, cu sau fără civilizații pe ele]

Dar acel conflict real este controlat și servește multor altor scopuri ale celor care conduc lumea voastră, precum:

-) reactivarea (lichidarea stocurilor) de mașini, echipamente și armament, vitalizarea economiei de război;

-) testarea noilor tipuri de arme și schemelor tactice militare;

-) provocarea unei crize economice (mai ales alimentare), energetice etc...;

-) diminuarea numărului și controlul populației;

-) selectarea raselor, cu anihilarea indivizilor cu caracteristici neadecvate cerințelor civilizației (civilizațiilor) care-și dispută întâietatea asupra Pământului;

-) instalarea unei Noi Ordini Mondiale, care să corespundă mai bine intereselor stăpânitorilor planetei.

-) trasarea unor noi frontiere, în funcție de interese economice, resurse, demografie, căi de transport etc.

Prin manevrarea „pionilor” implicați în conflict, Cabala impune scenarii horor care să umple golurile în desfășurarea reală a unui conflict, de altfel foarte limitat. Întunecații (ambelor tabere, reunite la vârf) folosesc „actori de criză ” și decoruri cu efecte speciale (asupra populațiilor lumii voastre) așa cum procedează cei de la Hollywood, când toarnă filme, astfel încât acest conflict, care ar putea fi văzut ca un act minor, local, fără consecințe majore la nivel global, să crească atât de mult încât să afecteze nu numai părțile direct implicate ori vecinătățile, ci întreaga lume planetară. Asta pentru ca efectul și beneficiile inițiatorilor din umbră să fie maxime.

Deci, este un scenariu cu câștig 100% pentru ei. Acționând controlat în acest război local, întunecații obțin exact rezultatul pe care l-ar fi obținut prin provocarea unui conflict generalizat.
Încă o dată: războiul de invazie limitat din Ucraina este inițiat de cei de la putere (facțiuni locale ale aceleiași Cabale), cu folosirea în teatrele de luptă a mercenarilor ambelor părți, cu scopul de a:

-) lichida stocuri de arme depășite;

-) testa arme noi și reactiva economia de război;

-) a masca efectele dar și intențiile legate de așa-zisa pandemie Covid (sursă de producere a energiilor de joasă vibrație și de control al populației);
De fapt, nu este „nimic nou sub soare”. .

Pe măsură ce învingătorii scriu istorie, minciunile lor se multiplică, amplificate de mass-media avidă de senzațional, realitatea fiind departe de ceea ce vi se servește ca „adevăr de ultimă oră”. Nu doar în acest război din Ucraina, ci și în oricare altul, dezinformarea a fost mijlocul principal de comunicare. Asta cu atât mai mult cu cât marii mase a populației i se impun limitări drastice în a ajunge la sursele media corecte. Așa a fost în Egipt și Sumeria, apogeul în colportarea minciunilor atingându-se în epoca romană
a lui Vespatius și Titus, perioadă tristă din istoria omenirii, în care s-a creat întregul mit al lui Iisus.
Singura diferență (între atunci și acum) este modul în care sunt controlate masele și nivelul diferit al percepției oamenilor. Cel mai dezinformat a fost și este soldatul de pe câmpul de luptă.

Singura diferență este că astăzi se folosesc de mass-media obedientă și interesată financiar, instrumentul lor cel mai folosit de manipulare a percepției oamenilor.

Problema lor este că mulți oameni încep să-și dea seama că totul este controlat, totul este fals. Nu doar războiul din Ucraina sau cel împotriva ipoteticului Covid sunt false, ci tot ce vine prin știrile și explicațiile oficiale; și asta de mii de ani..
Pericolul pe care îl văd cei din Cabală, controlorii, este că prea mulți oameni au început să se „trezească”, așa că vor să reseteze umanitatea. Ei văd că umanitatea le scapă de sub control, și asta-i aduce la disperare. Acesta este marele pericol pentru CABALĂ.

Împotriva tuturor strădaniilor întunecaților, REȚINEȚI:

1. Umanitatea voastră nu va putea fi resetată niciodată, așa cum susțin teoreticienii conspirației. Ceea ce propagă ei are scopul de a vă înfricoșa, controla și manipula. Ceea ce se prezintă a fi New Age, este o organizație malefică împănată cu agenți ai întunecaților.
2. Toți maleficii (de pe Pământ sau din afara lui) ne urăsc pentru că-i demascăm și nu le facem jocul. Noi îi arătăm așa cum sunt.

3. Nu urmați pe nimeni, folosiți-vă propria gândire și ascultați de chemarea inimii !

Ceea ce se întâmplă în Ucraina reprezintă scenarii de multe ori repetate în istoria omenirii voastre și are aceiași protagoniști care acționează din umbră pentru propriile lor interese. Voi sunteți doar „carne de tun”.

4. Covid-ul este o copie a epidemiei din 1918 (și atunci oamenilor li s-a cerut să poarte măști, să-și acopere fața). Nimic nu este nou. 

Singura diferență între acea epidemie și „plandemia” de acum a făcut-o mass-mesia care, astăzi fiind mai diversificată, mai extinsă, mai insinuantă și mai coruptă, a reușit să propage mai mult frica în lumea voastră (transformând epidemia în pandemie).
Săpunul este diferit, dar spălarea creierului este aceeași.
Oamenii au memorie scurtă și ajung să repete și să cadă în aceleași greșeli! 

5. Și încă un lucru trist: oamenilor le place să fie conduși. Incredibil dar adevărat. Și asta le provoacă cele mai multe necazuri. Tendința oamenilor de a se transforma în turmă de oi (Să-mi scuzați, vă rog, sinceritatea!)

De ce o fac? Pentru că le este mai comod, deși asta este o mare capcană și comportă un mare risc.

De aceea, ori de câte ori am avut ocazia, am cerut insistent să nu-mi urmeze sfatul decât după ce l-au trecut prin filtrul propriei lor gândiri.

https://swaruu-org.translate.goog/transcripts/que-esta-pasando-entre-ucrania-y-rusia-sophia-swaruu-yazhi?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

6 comentarii:

  1. mulțam fain ! spor în toate bune :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROST(ITUȚIA)A MASCULINĂ.PROFESIA : UCIGAŞ.CALITATE: TRĂDĂTOR DE NEAM

      https://youtu.be/XO_WEwtkkAk

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Pe foarte scurt,ca sa priceapa cine are minte ca sa priceapa: Ambele "tabere" care se lupta astazi au ACEIASI "Stapini"!!!

    RăspundețiȘtergere