Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 februarie 2022

Mesaj de la extraterestra Swaruu (9) : Cine suntem noi ?

Autor: Gosia, de la Cosmic Agency.
Publicat pe 2 sept.2018
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Bună, Swaruu și-ți mulțumesc mult pentru întâlnirea din seara asta. 


Swaruu (9): Mulțumesc că ești aici, cu mine.
Gosia: Pentru început, ai putea, te rog, să ne spui cine ești, mai exact?
Swaruu (9): Suntem în mare parte de pe planetele Erra și Temmer care se învârt în jurul soarelui Taygeta, în sistemul stelar Messier 45 M45 Pleiades (Cele 7 surori), care se află la 422 de ani lumină distanță de voi.. Suntem un grup de lucru de aproape 18 000 de taygetani și ne aflăm în mai multe nave spațiale.
Gosia: Din ce dimensiune ești?
Swaruu (9): Venim din a 5-a densitate. Preferăm să le numim densități mai degrabă decât dimensiuni. Însă, oricum, Pământul se află, deocamdată, în afara acestei densități.

De fapt, din păcate, Pământul este menținut artificial în a treia densitate, o densitate densă, mai grosieră.

Universul normal și majoritar are densitatea a 5-a. Noi nu observăm acele densități așa cum o fac oamenii de pe Pământ. Pentru noi, totul este un întreg. Diferențierile le fac gradientele de frecvență a cărei tendință generală este de creștere ușoară. Pentru noi, separarea între densități nu este ca un zid ci ca o infuzare, întrepătrundere treptată a unei densități în alta. (nota C.M.: pentru înțelegere, densitate mai mare - a 5-a de ex., nu înseamnă mai compact ci mai rarefiat față de a 3-a, de ex. De fapt, cu cât dimensiunea/densitatea este mai mare, cu atât frecvența de vibrație este mai mare).

Aceste idei sunt doar un concept al pământenilor. 

Gosia: Cu siguranță vom vorbi mai în detaliu despre densități în viitor, deoarece acest subiect mă fascinează. Ai spus că sunteți aproximativ 18.000 de taygetani în mai multe nave... Vă aflați pe orbita planetei Pământ în permanență sau vă mișcați între diferite locații? Cât de departe de Pământ staționați?

Swaruu (9): Navele sunt amplasate la distanțe diferite față de Pământ, înălțime orbitală, în funcție de sarcina individuală a fiecărei nave. Orbita navei de pe care îți vorbesc eu se află la 490 000 km de suprafața Pământului. Trebuie însă să-ți spun că navele noastre foarte mari (navele -mamă) sunt staționare, nu orbitează. Cele mai mici se deplasează peste tot și, după misiuni, revin la nava-mamă. 

Gosia: Care sunt sarcinile acestor nave? 

Swaruu (9): Unele nave sunt de comandă și control. Din ele este monitorizat, organizat și controlat totul. Pe una sau mai multe dintre ele se află Leadership -ul . În cazul nostru există 2 astfel de nave, aceasta, pe care mă aflu eu, este una dintre ele. Altele au misiuni de aplicare a blocadei (nota C.M.: de interceptare). Una dintre ele este o navă de cercetare științifică.

Există, de asemenea, mai multe nave mai mici specializate pe diverse activități iar altele de curierat. Astea sunt cele mai numeroase. Ele se „plimbă” de la o navă la alta cu diverse însărcinări; sunt în majoritate și au formă de disc sau de cutie.

Gosia: Poți să dai explicații suplimentare în legătură cu navele despre care ai afirmat că au sarcini de aplicare a blocadei? 

Swaruu (9): Ele opresc diverse nave spațiale să părăsească Pământul sau să vină pe Pământ, fără un motiv clar al deplasării.

Această acțiune are scopul de a preveni pătrunderea sau plecarea unor forțe ale întunecaților care au drept scop săvârșirea unor acțiuni ostile umanității ori planetei Pământ. Ele sunt ale acelor forțe numite de voi întunecate. De asemenea, controalele au drept scop depistarea celor care fac trafic ilegal de persoane luate de pe Terra pentru a fi vândute ca sclave altor civilizații ale universului. 

Nu vreau să te înspăimânt, dar întunecații fac și trafic de carne și carne vie pe care o duc în mai multe piețe negre, mai ales pe Orion si Zeta Reticuli. Blocada este asigurată în mare parte de 3 echipe: Taygetans, care asigură comanda și controlul, Alfratans, venită din Alfa Centauri și Antarians, de pe Arcturus.
Gosia: Ok, vom vorbi despre agendele negative, într - un videoclip separat, deoarece acesta este un subiect foarte fierbinte și profund ... dar aș dori să te întreb două lucruri: Ceea ce, uneori, vedem noi, pământenii pe cer, sunt acele navete mici care se deplasează de colo colo, adică așa-numitele UFO's (OZN-uri), sau măcar unele dintre ele? 

Swaruu (9): Da

 Gosia: Ai spus că monitorizați navele spațiale care vin sau pleacă de pe Terra. Dar ce poți spune despre navele spațiale care au programe secrete care sunt lansate în univers? Astea au reușit să scape blocadei sau controlului aplicat de voi? 

Swaruu (9): Sunt multe nave. Unele sunt în zone cum ar fi S-4 (Zona-51), dar cele mai multe dintre cele mai mari au destinație Luna și sunt sub controlul Federației. Ca fapt divers, Programul US Space și-a pierdut toate navele sale mari. 

Gosia: Înseamnă că, la un moment dat, au reușit să părăsească Pământul? 

Swaruu (9): Da, în perioada 1960 - 2008, când Asket le-a capturat pe toate.

Gosia: Ok. Ai spus: „oprim navele care părăsesc Pământul“ ... la ce nave te referi? La cele SSP? 

Swaruu (9): Unele dintre cele sunt SSP, altele sunt Reptiliane sau ale Marilor Albi, ori ale Griilor. Există un intens trafic de nave care vin și pleacă de pe Pământ. 

Gosia: Ok, să amânăm discuția despre SSP (nota C.M.: cred că se referă la planul de lansare a navelor spațiale al SUA și, probail, al Chinei). Ai spus că dincolo de Pământ se întâlnește densitatea a cincea. Când navele vin din densitatea 5D, în ce plan se găsesc atunci când ajung în proximitatea Pământului ?

Swaruu (9): Totul în afara Pământului este în densitatea a cincea. 

Gosia: La ce distanță de Pământ începe să fie densitatea a cincea? 

Swaruu (9): Centura Van Allen marchează bariera. 

Gosia: Cum putem noi vedea navele aflate în 5D? Deci când circulă și sunt văzute, se află până în centura Van Allen? 

Swaruu (9): Am o problemă în a da răspuns aici. Acestea sunt nave de luptă și am reținere în a face o discuție amănunțită asupra lor deoarece sunt nave de luptă. Multe dintre cele observabile sunt până în centurile Van Allen.
Când observatorii spun că au văzut o „navă de plasmă“, ei n-au văzut nava în sine. Aici este o problemă de ionizare care are loc în atmosferă; atunci când super - motorul unei nave de încălzește produce ionizarea moleculelor de aer. Pe scurt, ceea ce văd ei este doar țeava de evacuare, eșapamentul navei!
Acesta este Knight Satellite negru (nota C.M.: nu știu să traduc corect: o traducere brută ar fi Satelitul Calul Negru, sau poate Calul Troian?); există 19 din acestea. Ele sunt Alfratan L, clasa luptătorilor și stau în orbita joasa a Pământului, precum ciocul unei păsări de pradă care caută să prindă în gheare navele cabalei (reptiliene sau alte nave ale întunecaților). 

Gosia: Cei care vin (și se nasc ?; n.m) pe Pământ sunt în special din Pleiade sau și din alte planete? 

Swaruu (9): În principal. Dar nu neapărat să se încarneze. Cei mai mulți vin să vă învețe să utilizați tehnologia de imersiune completă. Ei fac același lucru ca și noi, dar așa cum cred ei de cuviință și adaptat la condițiile locale. Cu toate acestea, noi toți trebuie să ne supunem acelorași reguli în ceea ce privește acordarea ajutorului.

Gosia: Ce este o tehnologie de imersiune?

Swaruu (9): O realitate virtuală informatizată care folosește matricea de control digital a Pământului. Mai concret: tu apari și funcționezi ca un om deși nu ești! (nota C.M.: am să-mi dau cu părerea, sperând că am înțeles corect exprimarea de mai sus: sufletele originale ale unor extratereștri, sper că doar benefici, își trimit pe Pământ aspecte/părți ale lor, nu le-aș numi clone, adevărate copii care activează pe Pământ cu rezultatele pe care le-ar obține originalele, sau întregul) Vin acolo pentru o misiune sau un scop. 

Gosia: Wow ... eu, cu siguranță voi vrea să știu mai multe despre acest program, la un moment dat! Acela ... va fi un om biologic sau va căuta să ocupe un corp uman?

Swaruu (9): Avem similitudini ale aceleiași ramuri lyriene. Principalele noastre diferențe sunt ADN-ul (cromozomul cu 12 catene și cel cu 24 catene). Ca urmare acestei diferențe, sistemul nostru nervos este diferit, la fel ca și organele sexuale, în principal. Este aproape totul legat de sistemul nervos, unde tensiunea nervoasă este mult mai mare decât la oameni, iar creierul nu are lobi cerebrali. Fără lobul drept și lobul stâng, totul este o singură masă. Credem că înțelegem holografic dualitatea, fără conflict între emisfere, așa cum se întâmplă la majoritatea oamenilor Pământului.
De asemenea, putem vedea în întuneric, așa cum o fac pisicile; acest lucru se datorează și eficienței mai mari ale sistemului nervos. Noi avem toate simțurile mai acute, mai profunde și mai sofisticate.. Foarte greu obosim când alergăm, deoarece timpul nostru de recuperare este mult mai scurt. 


Acest lucru se datorează randamentului superior al proceselor care se produc în mitocondrii, în procesarea oxigenului și, de asemenea, din cauza unui nivel mai ridicat de oxigen în atmosfera internă a planetei noastre și a navei (când călătorim).
Planeta noastră are: 78%, oxigen, 20% azot, 2% alte gaze, pe când pe Pământ atmosfera are: 78% azot, 20% oxigen și 2% alte gaze. Adică, la voi e invers ca la noi. De asemenea, organele noastre sexuale sunt mai mari decât ale celor de pe Pământ. Nașterea nu este la fel de complicată pentru o femeie taygetană precum este pentru o femeie de pe Pământ (care trece prin durei acerbe). 

Gosia: Adică vaginul și penisul sunt mai mari? 

Swaruu (9): Da. Vagin, penis și uter. De asemenea, nu avem probleme cu scheletul sau sunt rare, deoarece gravitația noastră doar 80% din cea a Pământului. Păstrăm aceeași gravitație și pe navele noastre, gravitație pe care o producem artificial. 

Gosia: Cum procedați ca să învățați limbile de pe Pământ? 

Swaruu (9): Prin descărcare telepatică. Și ceva practică. Pe măsură ce ne transmitem informații în vrac între noi toți de aici, devine destul de ușor să înveți o nouă limbă. Majoritatea dintre noi vorbesc fluent mai mult de 10 limbi ale Pământului. 

Gosia: Bine. Înțeleg că sunteți în mare parte femei? 

Swaruu (9): Populația noastră este de aproximativ 75% femei, da! 

Gosia: De ce sunt mai ales femei? Ce s-a întâmplat cu energiile Ying și Yan? 

Swaruu (9): Nu știm sigur răspunsul. Există multe teorii. Este mai mult o statistică. Statistica de 50/50 pare a se regăsi în societatea noastră deoarece, multe dintre femeile noastre sunt în vârstă și nu mai sunt interesate să aibă un partener. 

Gosia: Ca să fie clar: să fii bătrân dar să-ți păstrezi corpul ca la 20 de ani, nu? 

Swaruu (9): Unele femei în vârstă au corpul ca la 20 de ani dar altele nu sunt preocupate de acest aspect. Motivul pentru care majoritatea bebelușilor sunt femele vine și din partea spiritului, așa că clonarea nu funcționează. Pentru că există foarte puțini care să dorească să locuiască într-un corp masculin, din moment ce majoritatea sufletelor sunt interesate să fie femei.

Totul aici, sau aproape totul, este pentru femei. Este mai ușor să ai un proiect ca femeie pentru că ești mai respectată în toate privințele, inclusiv profesional.
Poate n-ar trebui să fie așa dar, este. Femeia este foarte respectată în cercurile științifice și artistice, mai mult decât bărbații, asta pentru că bărbații taygetani sunt mai ales interesați de dragoste și relații, dragoste și divertisment sportiv și rareori de știință și politică. Asta, ca de exemplu.

Deci, chiar dacă sunt mult mai multe femei aici, majoritatea nu sunt interesate de bărbați, în timp ce aproape toți bărbații sunt interesați de femei. Deci este echilibrat. Incredibil, dar și așa se poate realiza un echilibru.

Gosia: Total opus ca la noi. 

Swaruu (9): Da!

Gosia: Care este limba ta maternă? Cu ce ​​se aseamănă? 

Swaruu (9): Limba noastră nativă este Taygetana Pleiadian. Similar cu limba Navajo a unor pământeni, cu o notă de japoneză în ea. Limbajul este verbal-telepatic. Aceasta înseamnă că cuvintele individuale sunt încărcate cu date și semnificații telepatice extinse. Fiecare cuvânt este un vehicul pentru încărcătură telepatică.
Vorbim cu gura, ca și voi, dar, pe măsură ce vorbim, încărcăm și detalii în cuvintele noastre. Transmitem cu aproape 1000% mai multe date decât o face o limbă normală a Pământului, per frază. 

Gosia: Uau! Apropo, îmi place limba nativă americană! 

Swaruu (9): Asta pentru că vine din Taygetană. Din cauza influenței pe care am avut-o acolo, în culturile native americane. 

Gosia: Văd... se poate spune că voi sunteți din viitorul nostru? Pentru că unii dintre noi reușesc să contacteze ființe din viitor, după cum se spune. 

Swaruu (9): Asta necesită o explicație foarte lungă. Nu există viitor. Totul se întâmplă acum. Doar percepția și frecvența voastră de vibrație determină ceea ce experimentați în acum. Într-un fel sau altul, da, se poate spune că venim din viitor, dar nu de pe Pământ. Nu suntem viitorii oameni ai Pământului. 

Gosia: Da, aceste concepte sunt întotdeauna foarte greu de înțeles pentru noi. Ok, deci nu sunteți oameni din viitor ai Pământeni, nu călătoriți în timp. Și nici noi nu călătorim înapoi în timp, așa cum susțin unii oameni. 

Swaruu (9): Ei bine, în esență, a călători prin spațiu, folosind un motor warp înseamnă o călătorie în timp. 

Gosia: Da, înțeleg asta. Dar vreau să spun...că voi nu sunteți oameni ai Pământului care, după ce au avansat câteva sute de ani, au revenit aici. Corect?

Swaruu (9): Corect. Nu suntem! Suntem rude. Suntem descendenți ai Lyrienilor. Dar suntem o altă rasă, un alt popor, o altă cultură. 

Gosia: Tu și cei cu care ești aici aveți origine lyriană? 

Swaruu (9): Da, precum și multe, nenumărate alte civilizații de ființe care au aspect uman. Lyrienii sunt cea mai veche rasă cunoscută cu aspect uman.

https://swaruu.org/transcripts/1-extraterrestrial-message-taygeta-pleiades-who-are-we-extraterrestrial-message-taygeta-pleiades-who-are-we


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu