Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 ianuarie 2022

MATEI / 7 ian.2022

 Traducere Const. Mihăilescu.

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.

Mai întâi vă îndemnăm să pășiți în noul an cu entuziasm, cu optimism, căci va fi un an special. Credem că după ce veți ajunge în 2023, veți aprecia că 2022 va fi fost anul marilor realizări, deoarece popoarele Pământului vor fi făcut pași mari către o lume mai normală, o lume pașnică și armonioasă.

În acest moment al mesajului meu, suntem onorați să-L ascultăm pe însuși Dumnezeu, care și-a exprimat dorința de a ni se adresa în direct.

Dumnezeu: Mulțumesc, Matei ! Îmi place cum ai început mesajul tău.

În 2022 se vor face pași mari, asta este sigur, dar drumul pe care înaintați va avea porțiuni accidentate, căci curățarea mizeriei adunată în lumea pământeană este o treabă serioasă. Cu siguranță, în anul acesta se va schimba „jocul”, și cine ar putea fi mai autorizat decât mine să vă spună că a sosit momentul ca atrocitățile, încrâncenarea și incorectitudinea, pe care unii din turma mea le-au jucat până acum pe Pământ, profitând de dreptul Liberului Arbitru, vor fi oprite. Asta nu va fi judecata de apoi ci consecința nesăbuirii multor copii ai mei.

Acum, dragii mei copii, vreau să vă spun că ceea ce credeți și simțiți pentru mine este important atât pentru voi cât și pentru mine, pentru că toți sunteți părți din mine, și în fiecare moment gândesc și simt exact ce simte fiecare dintre voi. Însă pentru mine este foarte important ceea ce credeți și simțiți voi despre voi înșivă.     

Cei care nu fac parte din turma mea vor ca diferențele dintre culturile, rasele și religiile voastre să se adâncească.

Lupta pentru dominație religioasă are o istorie lungă, și s-a desfășurat de-a lungul veacurilor, când ei s-au folosit de diverse modalități, pentru a împiedica copiii mei de pe Pământ să știe că au putere, că sunt zei și că toți sunt egali în ochii mei.

Cu mult timp în urmă, mesagerii mei principali au venit pe Pământ și le-au spus oamenilor aceleași lucruri și alte adevăruri universale. Majoritatea înscrisurilor originale au fost însă distruse și înlocuite de către potrivnici cu neadevăruri care au fost strecurate în cărțile voastre sfinte, astfel încât acestea să conțină ceea ce voiau ei ca lumea să creadă și să facă.   

Ei sunt cei care m-au înfățișat vouă ca pe un Dumnezeu mânios, răzbunător, neiertător, crud dacă nu eram ascultat. Tot ei au făcut legi egoiste, care să le dea dreptul de control asupra oamenilor, spunându-vă că acelea erau legile mele. Ceea ce au făcut din lăcomie, din spirit aventurier, din dorința de mărire, din lipsă de iubire, ei au adus sărăcia celor mulți, au pornit războaie, multe dintre ele chiar în numele meu (așa-zisele „războaie sfinte” !). Ei au creat sclavia, ritualurile de sacrificare, ideea că bărbatul este superior femeii; ei aproape au nimicit planeta care este corpul fizic al copilei mele, Gaia.

Eu nu mi-am dorit niciodată nimic din acea falsitate, brutalitate, divizare, separare și adversitate. Întotdeauna mi-am dorit ca familia mea de pe Pământ să trăiască împreună, în bucurie, cooperare, diversitate care să-i îmbogățească viața. Vreau ca poporul meu să se iubească și să se respecte reciproc, să iubească și să ocrotească natura planetei care, de asemenea, face parte din ființa mea, pentru ca această planetă, pe care eu v-am dat-o curată și frumoasă, să-și păstreze frumusețea și abundența pentru toată creația care-i aparține ei, și, implicit mie.   

Creatorul m-a ales pe mine, Dumnezeul vostru, să fiu în același timp și zeul acestui univers. Tot Creatorul m-a împuternicit să-i folosesc energia Lui pentru a-mi realiza planurile creatoare, folosindu-mă cu pricepere de Liberul meu Arbitru, darul dat de El tuturor creaturilor Sale.

Eu știu că nu am dreptul să interferez cu alegerile făcute de creația dată mie în administrare. Nu mi se permite niciodată să modific sau să anulez oricare dintre alegerile supușilor mei, oricât de odioase sau distructive ar fi acele alegeri.

Ceea ce pot face însă eu este să răspund cererilor de ajutor făcute de Gaia și de toți rezidenții ei, care își folosesc liberul arbitru.

Voi știți că acum mai bine de 80 de ani, Gaia a solicitat ajutor mie și universului. Ca urmare, civilizații întregi au început să trimită mari cantități de lumină pentru a ridica vibrațiile Pământului și a deschide mințile copiilor mei de acolo, astfel încât să poată vedea clar controlul care se desfășoară asupra lor și să se ridice împotriva răului care adusese la limita distrugerii sistemul vostru planetar.

Unii dintre trimișii mei locuiesc chiar lângă unii dintre voi, dar voi nu știți că ei au împiedicat funcționarea și folosirea focoaselor nucleare și au redus extrem de mult ravagiile pe care le-ar fi făcut virusul care devenise un flagel la nivel mondial. Alții au demarat și susțin procesul de curățare și înlăturare a poluării, în primul rând din atmosferă. Voi nu știți că dacă această curățare nu ar avea loc non-stop, cei mai mulți dintre voi ați fi murit până acum, ca urmare a inhalării agenților patogeni și a multelor substanțe toxice aruncate în aer din inconștiență dar mai ales intenționat, în anumite scopuri de control ori de distrugere.

Deși nu le cunoașteți, deși nu le vedeți, aceste numeroase ajutoare lucrează permanent pentru rezolvarea multelor și gravelor probleme cu care planeta voastră se confruntă.

Lor li se adaugă cei evoluați spiritual din turma mea, care lucrează alături de cei veniți din univers pentru a vă ajuta, cu respectarea legii universale de intervenție numai la cerere, fără a încălca Legea universală a liberului arbitru. Acești trimiși lucrează necondiționat pentru voi căci ei știu că toți faceți parte din marea mea familie universală.

Așadar, dragii mei copii, dacă mi-ați cerut sau nu ajutor, ați primit totul de-a lungul timpului. Respectând legile Creatorului, eu nu pot aduce pacea pe Pământ, dacă ea nu se află și în inima fiecărei ființe umane.

Cu ani în urmă i-am spus copilei mele Suzanne că „ Inima este scaunul sufletului”. Sunteți suflete nemuritoare făcute din iubire pură – aceeași energie ca și lumina, esența Începuturilor noastre în Creator și cea mai puternică forță din toată existența. Acea energie ESTE tot ce există! Iubirea este ceea ce ești tu, ceea ce suntem eu și Gaia, ceea ce sunt animalele, plantele, galaxiile, conștiința și întregul nostru univers!    

Iubirea înseamnă creație, nu comportament și nu înseamnă să-ți placă orice există.. Unii din turma mea, cei pe care îi numești tu „întunecați”, fac lucruri nespus de rele. Acest lucru îi poate face să pară că sunt cei mai puternici, când, de fapt sunt cei mai slabi pentru că în inima lor există un gol în care ar trebui să existe iubire. În ei există doar o scânteie din esența Creatorului , și doar acea scânteie le menține forța de viață. Timpul lor pe planeta voastră și a mea a luat sfârșit. Ei vor fi duși în locuri îndepărtate ale universului, unde li se vor oferi alte șanse să aleagă iubirea; dacă și atunci vor refuza Lumina, vor fi resorbiți în marele creozot al Creatorului.

Iubiții mei, vă mulțumesc vouă, cei care ați părăsit lumile voastre pentru a ajuta familia noastră de pe Pământ care se îndreptă spre manifestarea Epocii de Aur a Gaiei. Misiunea voastră nu a fost și nu este ușoară, știu – căci am experimentat fiecare pas al călătoriei fiecăruia dintre voi. Vă onorez că a-ți rămas neclintiți. Dragostea mea pentru fiecare dintre voi este infinită și eternă.

Mulțumesc Matthew pentru că mi-ai oferit posibilitatea să mă adresez la început de an copiilor mei de pe Pământ, mai ales că anul care a început va fi un moment excepțional, de cotitură pentru copiii mei de acolo!  

MATEI: Doamne, mulțumim pentru cuvintele pline de inspirație!  

DUMNEZEU: Matei, aș vrea ca acum să se audă și o altă voce aici, și pentru aceasta, voi vorbi cu mama ta pământeană.

Suzy, acum câțiva ani, Gaia ți-a dat un mesaj și ți-am cerut să-l incluzi în cea de-a cincea carte a ta, din seria pe care o numim Matthew Books. Te rog să transcrii aici acel mesaj.

[extras: „În timpul unei meditații globale de echinocțiu de toamnă din 2011 , vizualizam Pământul într-o lumină alb-aurie, când am auzit: Te rog să înregistrezi cuvintele mele!

Ceea ce urmează este acea înregistrare.]  

Eu sunt Gaia, sufletul planetei pe care o numești Pământ. La fel ca tine, eu pot simți și trăi stări diferite.

Multă vreme am plâns, când mi-a fost zdrobit spiritul. Oamenii mei se urau unul pe altul și corpul meu era udat cu sângele lor. Acum nu mai plâng pentru că sunt atât de multe lucruri pentru care trebuie să mă bucur și să fiu recunoscătoare.

Lumina mea nu are încă deplină forță, corpul meu nu este încă echilibrat. Asta pentru că unii dintre copiii mei încă se urăsc unul pe celălalt. Unii dintre ei sunt lipsiți de dragoste, de compasiune și nu înțeleg că diferențele pot fi absolut splendide atunci când armonia și respectul curg de-a lungul liniilor inimii.

Cu toate acestea, sunt bucuroasă pentru că mă aflu într-o călătorie prin care n-a trecut până acum niciun alt suflet din acest univers. Eu revin ACASĂ, iar voi, cei care-mi luminați calea, îmi sunteți alături și mă ajutați să scurtez drumul meu de întoarcere. Vă puteți imagina o distincție mai mare decât această călătorie pe care o împărtășim împreună? Vă puteți imagina o emoție mai mare decât ascensiunea noastră? Nu cred!

Am cerut să vă vorbesc în această zi pentru a vă arăta recunoștința mea pentru voi toți. Ați fost aleși dintr-un număr mare de suflete (de trei ori numărul celor care s-au încarnat) pentru a participa la această mare vindecare. O asemenea lucrare nu a fost niciodată întreprinsă până acum.

Iubiții mei, jucăm un rol în cel mai grandios spectacol care a avut loc vreodată în acest univers.

Simt smerenia care se combină cu satisfacția sublimă pentru o treabă bine făcută, căci, în continuum, treaba noastră este aproape finalizată.  

Pe măsură ce călătoria noastre continuă, multe minuni sunt pregătite pentru voi și această lume a noastră.

Vi s-a spus despre multe, așa că vă puteți gândi la ele și le puteți aștepta cu siguranța că ele vor veni în realitatea voastră. Mulți se îndoiesc dar voi sunteți deja pe punctul de a trăi vremuri glorioase, căci ele vor veni curând și vor fi dincolo de imaginația voastră.

Toate ființele din acest univers urmăresc acest proces, știai asta? Nici nu vă puteți imagina cât de mulți vă privesc acum. Toate sufletele de lumină ne aplaudă, iar eu împreună cu voi le promitem că vom continua să le oferim un spectacol bun, o experiență demnă, aplaudată de însuși Dumnezeu. Îmi împart inima cu voi și vă declar că dragostea mea pentru voi este fără margini, chiar dacă, mulți dintre voi, copiii mei, încă mă chinuiesc.”

DUMNEZEU: Mulțumesc, Suzy. Acum vorbesc din nou cu toată lumea. Știi de ce vreau ca mesajul Gaiei și al meu să fie plasat în primul mesaj al lui Matthew din noul tău an?

Pentru ca eu și Gaia să fim percepuți de voi nu ca niște nebuloase aflate undeva în univers. După cum v-am mai spus, și noi suntem suflete, la fel ca și voi, și dorim ca voi să ne cunoașteți și să ne simțiți apropierea și căldura așa cum trebuie să se regăsească într-o familie unită, iubitoare și grijulie! Cum am putea face aceasta mai bine, altfel decât luând contact cu voi și vorbindu-vă cu iubire despre sentimentele noastre sincere pentru voi?

Acum vă voi să spune mai multe despre anul care a început (2022).

Va fi un an plin de viață, extrem de plin de viață! Drumul pe care mergeți va fi însă plin de gropi, de denivelări, dar veți reuși și înaintați, apropiindu-vă tot mai mult de puternica familie multidimensională cu care vă vreți integra.

În experiențele de până acum ați acumulat o bună experiență, însă mulți dintre voi ezită să facă schimbări majore, căci au uitat că au mai fost acolo cândva. Energia Luminii și Iubirii vă va inspira să mergeți înainte cu o încredere care treptat se va strecura în inima voastră. Aceste sentimente vor fi sub forme diferite: speranța, bucuria, iertarea, utilitate, generozitate, compasiune și recunoștință — toate aceste forme de manifestare sunt contagioase — și, pe măsură ce se răspândesc în turma mea de pe Pământ, opoziția și teama de necunoscut vor dispărea în final, producându-se o totală schimbare a lumii voastre. Atunci, voi și eu vom putea exclama: MISIUNE ÎNDEPLINITĂ !!!  

Dragii mei, vă rog să vă gândiți la ceea ce v-am spus eu și Gaia.

Nu, nu trebuie să memorați cuvintele noastre, doar amintiți-vă de dragostea noastră pentru voi și păstrați-o în inima voastră.

Ascultați-vă și trăiți așa cum v-o cere inima, păstrați-vă lumina și lăsați-o să strălucească, și apoi transmiteți asta întregului univers!  

Matthew și Suzy, vă mulțumesc amândurora!

Acum, vă las să continuați.

MATEI: Doamne, încă o dată, îți mulțumim!

Dragilor, știm cât de nerăbdători sunteți ca tot ceea ce este legat de „pandemie” să ia sfârșit. Noi și toate celelalte ființe de lumină ale universului dorim aceasta.

Având în vedere că totul se derulează accelerat, ar fi firesc să ne așteptăm ca acel adevăr, și toate multele adevăruri care v-au fost suprimate de multă vreme, să apară pe scară largă cândva, în săptămânile sau lunile care urmează.

Scopul acestei ere fără precedent pe Pământ – așa cum a afirmat și Gaia, este deschiderea minților și a inimilor oamenilor, astfel încât întreaga civilizație umană a Pământului să-și continue evoluția, având o conștiință și o conștientizare superioare, în care aspectul spiritual să predomine, pentru a co-crea Epoca de Aur.

Dacă toate adevărurile ar izbucni dintr-o singură lovitură, psihicul colectiv din a treia densitate ar suferi un puternic șoc, s-ar perturba grav și înaintarea ar fi oprită pentru o lungă perioadă.

Din acest motiv, dezvăluirile vor apărea progresiv, astfel încât popoarele să le poată asimila, următorul adevăr apărând nu mai înainte ca prima dezvăluire să fi fost pe deplin înțeleasă și asimilată ș.a.m.d.

Chiar dacă întregul proces este accelerat, iluminarea nu poate fi grăbită, dacă luați în considerare amploarea uluitoare a informațiilor pe care oamenii trebuie să le acumuleze. 

Acum, haideți să vorbim despre ceea ce va veni mai întâi, în primul val al „trezirii”.

Oricât ar părea de neînțeles, „pandemia” este legată de rezultatul alegerilor prezidențiale din Statele Unite, deoarece unele dintre persoane (personaje) se regăsesc în ambele scenarii și sunt responsabile pentru ambele situații flagrant înșelătoare.

Nu știm când vor fi prezentate public dovezile, dar există indicii că ar putea fi publicate înainte de jumătatea anului 2022. Pe lângă arestările și urmăririle în curs ale persoanelor implicate, revoltele, manifestațiile în stradă, litigiile legate de „pandemie” vor lua amploare în mai multe țări, multe plângeri fiind depuse la Curtea Penală Internațională unde vor avea loc procese.

Milioane de cetățeni din întreaga lume vor fraterniza și vor manifesta împotriva restricțiilor și vaccinărilor, iar un număr tot mai mare vor sfida aceste ordine restrictive .

Indiferent ce informații, secretizate până acum, vor fi dezvăluite, cea mai mare parte a populației va fi uluită.

Reacțiile probabile vor fi un amestec de furie, ușurare, confuzie, vinovăție, rușine și frică, unii alegând să-și exprime neîncrederea sau să le conteste (din neînțelegere sau din interes vinovat)

Multiplele voastre experiențe, de-a lungul acestei vieți și vieților trăite cândva, vor ajuta neprețuit popoarelor Pământului să se trezească, în măsura în care nu au făcut-o încă. De încurajări vor avea nevoie, în primul rând, cei care și-au făcut prima, a doua, a treia ori mai multe vaccinări anti-Covid, căci ei vor simți și vor „auzi” chemarea morții. Oferiți-le încurajare, care le poate ridica vibrația.

Oricare ar fi atitudinea oamenilor față de adevăr, informațiile viitoare vor constitui un plus în ceea ce privește efectele fizice, emoționale și mentale pe care le pot experimenta, și aceasta din cauza vibrațiilor în continuă creștere. Fiți conștienți de faptul că și corpurile voastre dense (materiale) sunt susceptibile la efecte.

Dacă vă veți simți dezechilibrați, dezamăgiți, disperați, deprimați, obosiți „fără motiv”, amintiți-vă sugestiile noastre de a respira profund și ritmic, de a bea multă apă pură, de a mânca ușor, de a dormi suficient, de a vă face timp pentru a fi singuri pentru introspecție și de a merge în mijlocul Naturii, cât mai des.

Împărtășirea acestor sugestii familiei, prietenilor și colegilor poate ușura mințile și trupurile celor care le primesc.

Iubite surori și frați, când drumul vă va fi mai lin – și așa va fi în curând! – veți trăi într-o lume iluminată în care conștiința colectivă va fi mai înaltă; vă veți afla în cea mai încântătoare eră de pe Pământ, care va continua să se consolideze.

Suntem alături de voi la fiecare pas al călătoriei voastre și, împreună cu toate celelalte ființe din lumină din acest univers, vă sprijinim cu puterea iubirii noastre necondiționate.

7 ianuarie 2022 - Matthew Books

nota C.M.: În articolul următor voi da răspus întrebărilor primite de la cititori, legate de publicarea mesajelor de la Matei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu