Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 ianuarie 2022

Din cartea „Clinica extratereștrilor”, de Adrian Dvir (VIII)

 Traducere Const. Mihăilescu

Capitolul 9 - Extratereștrii din alte lumi

(continuare)

O ceață în spirală

În decembrie 1997 am întâlnit o făptură ciudată. Așa cum obișnuiesc în timpul tratamentelor, am cercetat să „văd” ce entități sunt prezente. Am identificat o spirală în ceață, ce forma unei mici tornade , cu lățimea de câțiva metri și o înălțime de un metru și jumătate. Ceața părea statică, nu se răsucea iar în ea puteam vizualiza umbrele unor figuri. Se părea că acestea creau un fel de gaură în acea spirală.

Mi-am exprimat intenția de a vedea mai clar, iar mintea mea mi-a redat imediat imaginea unor figuri care se mișcau în interiorul spiralei. Când, în timpul unui tratament, m-am ridicat pentru a părăsi sala, am simțit o prezența alergând după mine. Am „văzut” în ceață o creatură mică care se deplasa în interiorul unui turbion. Fluturându-și mâinile spre mine, creatura încerca să mă determine să revin în cabinetul de tratament. Am presupus că ceața spiralată era un câmp energetic sau o perturbare în spațiul care înconjura creaturile. Mi s-a părut foarte ciudat, așa că am sunat-o pe Chaya pentru a-i spune ceea ce „văzusem”.

 Chaya a încercat și ea să „vadă” ce era în jurul ei și a constatat prezența aceluiași tip de ceață, ca și în cazul meu. În fapt, în centrul turbionului era o creatură roz, cu un aspect foarte delicat, având cca 80 cm. înălțime și care avea capacitatea de a emite sunete.

Extratereștrii i-au explicat Chayei că ceața în spirală era un câmp energetic utilizat cu două scopuri: să protejeze creatura din centrul turbionului și să constituie și mijlocul prin care comunica cu exteriorul. 

Aceste mici creaturi se alăturaseră echipei medicale în urmă cu câteva săptămâni și veniseră de pe MATRE. Am comentat că, din câte știm noi, pământenii, pe Marte nu se află ființe de niciun fel. Chestionându-i, Chaya a aflat de la ei că pe Marte au un avanpost și din acest motiv ceilalți ET afirmă că sunt „creaturile de pe MARTE”. La fel ca și celelalte entități, care fac parte din echipa medicală, nici acestea nu au materialitatea noastră fizică și nici nu pot fi depistate prin simțurile omului obișnuit. Prezența lor pe Marte nu poate fi detectată cu aparatura care dă posibilitatea vederii de la distanță.

Cândva, în viitor, probabil că știința noastră pământeană le va confirma existența pe Marte; până atunci, „ ei nu există”.

A doua zi m-am dus să tratez pe cineva care era spitalizat. În timp ce mă îndreptam către spital, am avut senzația că deasupra mașinii mele pluteau niște obiecte în care se aflau aceleași mici creaturi. Din experiența pe care o acumulasem în relația cu unele ființe ET, am concluzionat că am posibilitatea unei comunicări în ambele sensuri cu aceste creaturi.
Profitând de distanța mică dintre mine și aceste vehicule, am încercat să vizualizez cum arăta interiorul acestora. Ca urmare a dorinței mele, mi s-a arătat o parte din interior. Judecând după mărimea camerei centrale, puteam aprecia că vehiculul era de mici dimensiuni. Încăperea centrală era rotundă și de mărimea unei camere de locuit modeste. În centrul podelei am observat o proeminență mare care ar fi putut fi motorul acelui obiect zburător.. Camera era luminată cu o lumină difuză, iar pereții erau de culoarea fildeșului.

M-am oprit la o benzinărie și mi-a venit în minte să-i întreb dacă micile lor ambarcațiuni aveau nevoie să fie realimentate. Mi-au răspuns că NU; de la punerea în funcțiune, pe toată durata utilizării, acele aeronave nu mai trebuiau alimentate niciodată. Principiul de funcționare al acelor vehicule, mi-au comunicat ei, era diferit de tot ceea ce cunoaștem noi, pământenii. (Menționez că am comunicat cu ei nu prin grai ci, mai de grabă, prin răspunsurile pe care mi le induceau direct în minte).

Mi-am exprimat apoi dorința de a vedea mai de aproape una dintre aceste ființe. Ca răspuns la acest gând, am „văzut” cu ochii minții o parte a feței uneia dintre creaturi. NU avea chip uman: era mică și rotundă, în nuanțe de portocaliu - culorile unei roșcate, fără păr. Ochii erau rotunzi cu pete maronii-portocalii în interior. Am înțeles că mi se arata acea față prin ochii uneia dintre creaturi intrată în comunicare telepatică cu mine, diferită de cea cu care comunicam. (Trebuie făcută diferența dintre „a-ți imagina” și a vedea prin transmisie telepatică. Când îți imaginezi ceva poți da orice formă obiectului imaginat în timp ce telepatia este precisă și limitată la realitate). Ceea ce „vedeam” era clar rezultatul unei comunicări telepatice, nu al imaginației mele.

Am ajuns la spital și m-am grăbit să văd pacientul pentru care venisem. În timpul deplasării cu ascensorul sau pe culoare am avut tot timpul senzația unei prezențe care mă urma. M-am lămurit repede: era una dintre ființele din micile aeronave care mă însoțiseră cât mă aflasem în mașină. L-am întrebat de ce face asta și mi-a răspuns că stă aproape de mine deoarece el vede împrejurimile folosindu-se de.... ochii mei (!)

Turistul accidental

Într-o zi, mi-am părăsit apartamentul pentru un tratament la Chaya și, în timp ce stăteam în hol așteptând liftul, luminile s-au stins. Am încercat să îmi activez capacitatea de orientare non-fizică în întuneric, căci aveam clar sentimentul că exista cineva care stă în spatele meu. Arăta ca un om slab, ceva mai înalt decât mine, despre care am presupus că este un extraterestru sau vreo entitate care mă însoțește. De fapt, în timp ce conduceam, în mașină îl simțisem așezat pe bancheta din spate. Am încercat să iau legătura cu el, dar nu am avut succes. Când am ajuns la  Chaya, am întrebat-o dacă depistează pe cineva pe lângă mine. Mi-a confirmat că da, exista, și că era cineva din echipa sa medicală.

Adrian: Cine e?

Maya: Un turist.

Adrian: De ce nu a comunicat cu mine?

Maya: Dintre limbile vorbite pe Pământ, el știe doar franceza.

Adrian: De ce este aici cu mine, oaspetele lui X3 avea nevoie de o plimbare?

X3: Are o cameră aici. Își cere scuze dacă te-a speriat.

Adrian: Nu m-a speriat. Sunt obișnuit cu entități și extratereștri în jurul meu și știu că, ocazional, unii se alătură mie să-i plimb cu mașina. De ce a venit pe Pământ ? [Apropo, X3, vorbește și franceza, printre cele 6 sau 7 limbi pământene):

X3: A venit să vadă dacă ar merita să se stabilească aici, pe Pământ..

Adrian: Ce înseamnă asta?

X3: Spune că a venit cu delegațiile de extratereștri.

Adrian: Care este profesia lui?

X3: Este expert în evaluarea potențialului resurselor de viață pe diferite planete și se gândea dacă să se stabilească aici, ca cercetător consultant în cercetare geografică, cu echipe specializate.

Cu toate acestea, până la urmă, el a decis că Pământul nu este, totuși, un un loc confortabil unde el să locuiască; este prea cald pentru el, care vine de pe o planetă mai rece; razele soarelui nostru sunt prea puternice pentru el.. De altfel, în dimineața următoare a plecat spre planeta lui.

Adrian: Câți extratereștri sunt în echipa care lucrează cu mine?

X3: Între 8 și 10, dar numărul nu e fix, se schimbă întotdeauna. Printre altele, echipa cercetează și cum să găsească sau să adapteze noi metode și tehnici de tratament pentru pământeni.

Adrian: De unde este turistul?

X3: Spune că baza sa este în Pleiade.

Adrian: Dar unde este planeta sa natală?

X3: Spune că este o planetă al cărui nume sună cam cum s-ar pronunța la voi cuvântul Sihuk. A decis să nu rămână pe Pământ. Mulți alți extratereștri vor avea ocazia să lucreze pe Pământ.

Adrian: Turistul care a călărit cu mine în mașină se afla în starea sa naturală sau era într-un fel transformat, ori purta un costum spațial?

X3: Era în starea sa naturală, iar în această stare este invizibil pentru oameni, ca de altfel, toți ceilalți extratereștri care există în dimensiuni paralele.

Un străin înalt numit Shmulik

Pe la jumătatea lunii mai 1997, la locuința Chayei au venit trei noi extratereștri, toți având cca 3m înălțime. Când s-au apropiat de ea, Chaya a simțit în tot corpul un fel de furnicături și dureri în picioare, care, în ciuda experienței ei bogate cu extratereștrii, au fost înspăimântătoare. Se pare că acești extratereștri înalți emit un câmp energetic puternic, care are un efect neplăcut asupra oamenilor. Am descoperit că noii veniți înalți erau parte a unei echipe de experți angajați într-o amplă cercetare privind transplanturile. X3 a subliniat că cu cât sunt mai înalți, cu atât mai evoluați și mai inteligenți sunt.

X3 a cerut unuia dintre specialiști să coboare și să ia parte la una dintre sesiunile de tratament.

 Specialistul mai devreme descris a decis să o însoțească pe Chaya într-o plimbare prin oraș. A însoțit-o la bancă și a călătorit cu ea într-un taxi; el stătea ghemuit pe bancheta din spate. Când ea l-a întrebat cum apreciază călătoria în vehicule umane, el a spus că sunt prea lente, dar interesante.

La revenire în apartamentul ei, pentru continuarea sesiunii de tratament începută împreună cu X3, Chaya a observat că specialistul care o însoțise părea extrem de iritat. Era prima dată când tratamentul se efectua fără chirurgul principal, și asta l-a pus sub presiune. 

Când atmosfera s-a mai liniștit, am profitat de ocazie pentru a pune specialistului câteva întrebări.

Adrian: Cum te numești?

Străin: Nu am un nume. De fapt, mi-au pus numele de Shmulik.

Adrian: De unde ești?

Shmulik: Nu sunt din această galaxie. Sunt dintr-un sistem solar aflat în galaxia pe care voi o cunoașteți sub numele de  Fecioara. Distanta de la ea la Pământ este de câteva milioane de ani lumină dar nouă ne trebuie 2 săptămâni pentru a ajunge pe Pământ. Soarele Fecioarei este de aproximativ patru ori mai mare decât soarele vostru.

Adrian: La voi există conceptul de familie?

Shmulik: Nu înțeleg la ce te referi. Îmi pare rău, dar nu vorbesc limba suficient de bine.

Adrian: Ai tată și mamă?

Shmulik: Da, există o celulă omogenă.

Adrian: Planeta voastră are un nume sau îmi poți face o descriere prin care să încerc s-a identific?

Shmulik: Noi suntem numiți „extratereștrii de pe Planeta Albastră” pentru că, atunci când o privești din spațiu, planeta noastră are această culoare.

Adrian: Ce crezi despre Pământ?

Shmulik: Este o planetă frumoasă dar prea poluată. Utilizarea pe scară largă a petrolului drept combustibil a poluat puternic mediul planetei voastre.

Adrian: Folosești petrol pe planeta ta?

Shmulik: Nu, de loc, tocmai pentru a nu polua mediul.

(va continua)

https://adriandvir.tripod.com/X3chp9.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu