Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 aprilie 2022

Karistus - enigmatica civilizație de pe Jupiter.

 Informații comunicate de extratereștrii Yazhi, Swaruu și Aneeka din Temmer

Autor: Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat pe 19 ianuarie 2022
Traducere Const Mihăilescu

Yazhi: Karistus sunt în mare parte ființe inteligente din dimensiunea 6D. După cum am spus anterior, orice se află într-o densitate mai mare se va oglindi și în toate densitățile inferioare.

Civilizația Karistus este prezentată totdeauna ca având aripi pentru că acestor ființe le place să fie văzute ca îngeri; conceptul de înger pe Pământ provine parțial de la ei. Sunt de acord că sunt foarte ciudați în credințele lor.

Conform mitologiei Karistus, toți lyrienii, răspândiți acum peste tot în Galaxie, sunt hibrizi Karistus. Asta înseamnă că nici tu nici eu nu facem excepție. Ei se referă la asta de la nivelul sufletului, nu doar de la biologicul ființei. 

Ei interpretează ceea ce se întâmplă pe Pământ diferit de cum vedem noi problema. Ei o simplifică, afirmând că: este vorba pur și simplu de o dualitate acum activă acolo; sunt două grupuri de suflete care concurează pentru dominația Pământului, la toate nivelurile existenței. Subliniez asta pentru că ei consideră această afirmație ca fiind foarte importantă.

Pentru ei ceea ce există  pe Pământ se reduce la lupta între civilizațiile Vlash (și hibrizi acestora), și civilizațiile Karistus (și hibrizi lor).

Vlash cuprinde toate rasele negative (malefice): reptilieni, grii sau oricare alți întunecați, în timp ce gruparea civilizațională Karistus e constituită din civilizații pozitive.

Ei numesc hibrizi, tot ceea ce noi numim semințe stelare.

Vlash au invadat Pământul, unde exista o lume Karistus, (conform afirmațiilor karistunienilor), deoarece ei consideră că acest sistem solar le aparține, ei fiind, fără îndoială (consideră ei), cea mai avansată rasă și cultură din întregul sistem solar. Deci, Pământul le-ar aparține de drept. Întregul sistem solar a fost „gazonul” pe care „jucau echipele” lor, până când au apărut invadatorii.

Gosia: De ce există această luptă acerbă pentru Pământ? Nu le sunt suficiente planetele lor ?

Yazhi: Nu este vorba despre Pământ, în sine. Este vorba despre cine trăiește pe el și în el (conștiința Pământului fiind într-adevăr rezultanta tuturor acelor conștiințe de pe el și din interiorul lui.).

Gosia: Dar reptilienii și toți întunecații sunt manifestări umane?

Yazhi: Oamenii ar fi Karistus, iar reptilienii, și tot ceea ce este negativ ar fi aspectul negativ al civilizațiilor Karistus. Pentru ei, toate speciile lyriene sunt variante ale hibrizilor Karistus sau doar a Karistus (nehibridizați). Totul ar fi rezultat din panoplia manifestărilor conștiințelor și, deoarece la început n-a existat nimic negativ, negativitatea a apărând ca rezultat al gândurilor emanate de suflete.

Gosia: Dar, stai puțin... în afară de rasele lyriene, mai sunt mii de alte rase, non-lyriene: andromedani, siriusienii, etc. De unde au venit în acest sistem solar și de ce nu au dreptul să se declare, de asemenea, proprietari ai planetei noastre?

Yazhi: Karistus susțin că sunt proprietarii de drept pentru că au fost primii pe Pământ; ei erau acolo când au venit celelalte rase.

Gosia: Toate celelalte rase sunt de acord cu acest punct de vedere? Ce spune Federația? Pentru că Federația a fost creată tocmai pentru a lupta împotriva acelor invadatori. Așa că și ei sunt aici de eoni.

Yazhi: Au venit dar numai după ce toate luptele și războaiele de pe Tiamat s-au încheiat, sau chiar mai recent, când nenumărate suflete din nenumărate rase au intrat pe Pământ ca semințe stelare, hibrizi ai Karistus. Nu știu ce spune Federația despre Karistus care susțin că Pământul îi aparține de drept. . Mă îndoiesc că validează asta. Pentru că, așa cum se comportă și gândește, Federația consideră că teritoriul aparține oricui locuiește pe el! Numai că revendicarea Pământului este un concept Karistus, nu un concept al Federației.

Gosia: Deci, unde se plasează Karistus, în ceea ce privește planurile Federației de a „crește miza de joc pentru oameni” și toate celelalte? În ce fel intenționează să ajute?

Yazhi: Ei nu agrează nici ideea și nici ce se întâmplă.. Și asta ei o spun deschis. Și de aceea sunt de acord cu noi și ne susțin.

Gosia: Sunteți de acord cu declarația lor de proprietate asupra Pământului?

Yazhi: Nu, noi nu; deși și ei sunt creaturi pozitive. Cu siguranță Pământul ar fi pe mâini mult mai bune dacă ei ar fi cei care ar avea grijă de el. Dar să-l consideri proprietate, asta nu merge la noi. Nu sunt sigură ce vor să facă în legătură cu această problema. Știu însă că ei ne susțin, sunt de partea noastră și de partea voastră, a pământenilor. Am observat că ei îți urmăresc videoclipurile și te respectă foarte mult, cel puțin așa au declarat. 

Gosia: Ok. Mulțumesc, e plăcut să aud asta. Ei câți sunt acum pe Pământ?

Yazhi: Împreună cu Alfratanii (Centaur), ei sunt cele mai numeroase specii care lucrează acum în favoarea Pământului. Karistus nu sunt afliați la Federație.

Anéeka: Karistus revendică Pământul pentru că era al lor, înainte de sosirea lyrienilor, adică cu 200 000 de ani în urmă. Un alt aspect este că Karistus îi vad pe lyrieni ca pe ei înșiși, adică Karistus, conform istoriei, legendelor și credințelor lor, ar reprezenta originea rasei lyriene, prin urmare ei văd ca un act de invazie ceea ce face Federația, care (fie vorba între noi) este prea permisivă cu ceea ce se întâmplă pe Pământ. De aceea, Karistus nu sunt de acord cu Federația. Pentru Karistus, toate rasele din spațiu care au aspect uman nu sunt decât variante ale lor ori chiar Karistus înșiși.

Pe cale de consecință, Karistus consideră că:
-) oamenii Pământului ar fi Karistus,
-) Taygetanii ar fi tot Karistus,
-) Swaruunienii sunt Karistus,
-) Enganii sunt Karistus,
-) Antareanii sunt Karistus,
-) Ummiții, de asemenea, tot Karistus.

Este adevărat că ei sunt foarte protectori față de cei despre care cred că descind din Karistus, și asta-i determină să revendice Pământul; în niciun caz nu din dorință de cucerire, de subordonare. Ei fac ceea ce depinde de ei pentru a readuce Pământul la o condiție cât mai apropiată de a lor. 

În ceea ce privește vestimentația, ei se îmbracă precum andromedanii, adică poartă tunici lungi bogat ornamentate. Ca fizionomie, au gâtul foarte lung, ochi migdalați, pielea de culoare deschisă (aproape albă); unii au ochi întunecați. 

Se mișcă foarte lent și, cumva, sacadat. Sunt cooperanți dar, de cineva străin, sunt percepuți ca „superiori” celor din Federație. Trăiesc în dimensiunea 6D, dar pot trăi și se adaptează repede și la condițiile din dimensiuni inferioare lui 6D. Se poate afirma că ei sunt cea mai avansată civilizație și rasă din acest sistem solar. Probabil din acest motiv ei se consideră niște mentori și îndrumători de neînlocuit.

În ceea ce ne privește, noi, taygentanii, nu suntem de acord cu unele dintre concepțiile lor dar nu vrem să ne antagonizăm relațiile cu ei, mai cu seamă cu privire la politica lor revendicativă, în ceea ce privește Pământul. 

Dar, repet, ei nu vor să cucerească Pământul ci doar să aibă dreptul de a-l ajuta și proteja pentru a-i accelera evoluția atât de mult încât să ajungă civilizațional la nivelul lor. Ei spun că dacă Pământul ar fi rămas sub controlul lor, nimic din ceea ce se întâmplă acum la voi nu s-ar fi întâmplat. Mai pot adăuga că ei au multe semințe stelare pe Pământ.

Civilizația Karistus este destul de apropiată de noi și, mai ales în ultima vreme, avem cu ei o relație de cordialitate. Ei sunt de partea noastră, nu de partea Federației, mai cu seamă în actuala situație mizerabilă în care se află acum civilizația umană a Pământului.

Taygeta și Karistus au cooperat de-a lungul vremii. De la Karistus știm că toate acele întâlniri din și de pe Jupiter ale Federației, despre care vorbesc oamenii de pe Pământ, sunt false, nu au avut loc.

Reprezentanți ai Karistus i-au declarat reginei noastre, Alenym, că acele presupuse întâlniri ale Federației sunt o minciună și că e sigur că Federația nu va organiza niciodată astfel de întâlniri pe „pământurile” Karistus. Au mai spus că știu că anumite grupuri exo-politice sunt false și sub control direct al CIA (nota C.M.: care este subordonată Iluminaților.) 

Gosia: De ce asemenea întâlniri nu s-ar fi putut ține pe teritoriile Karistus? 

Anéeka: Pentru că Karistus și Federația au rupt cooperarea. Federația încă mai vorbește despre existența unor asemenea relații, dar Karistus nu vrea să mai aibă de-a face cu legile și regulile Federației sau cu ingerințele acesteia, din cauza proastei gestionări a problemelor Pământului în care Federația a fost inadmisibil de tolerantă față de rasele care sunt împotriva intereselor Karistus, și anume Vlash și Maitre, pe care noi îi numim Kingu-reptilieni și Tall Greys (Grii Înalți).

Poate că Karistus a ajutat cândva Taygeta. Problemele cu Federația și cu rasele întunecate (malefice) de pe Pământ, inclusiv hibrizii, durează de mii de ani. Pot spune că Karistus este una dintre cele mai active și militante rase, care luptă în favoarea omenirii pământene.

Gosia: În ce mod sunt activi?

Anéeka: În mare parte în ceea ce privește confruntarea directă. În această direcție, Taygeta nu mai face prea multe. Adică, Karistus se implică dur, chiar și folosind strategii „neortodoxe” în confruntări, schimb de focuri, sau în lupte folosind obiecte tăioase (cuțite, săbii) împotriva agenților întunericului sau hibrizilor acestora.

Dar, de când Alenym a ajuns la putere și conduce alături de Swaruuneeni, Taygeta a încetat să mai lupte în acest fel, limitându-se la unele confruntări localizate; și nici în aceste cazuri nu se angajează în lupte directe. 

Gosia: Ei fac asta fiind în formele lor umane... sau vrei să spui ca semințe stelare? 

Anéeka: Atât prin coborâri directe cât și ca semințe sau hibrizi. Karistus este o rasă foarte nobilă și bine intenționată, care luptă pentru omenire. În unele confruntări, Karistus pot înregistra pierderi de vieții, când se angajează în război (pentru că este un război, și asta pământenii ar trebui s-o știe). Oamenii ar trebui să înceapă să realizeze că este un război în care există învinși și învingători și că șansa lor de supraviețuire depinde de rezultatul acestei confruntări.

Problema este că omenirea voastră a fost multă vreme sub cizma și legile Federației care încă revendică dreptul de control asupra Pământului. Așa că Karistus au luptat în deplină legalitate, împreună cu Taygeta, Consiliul Alcyone, Consiliul Lyra și Avyon (Urmahs), pentru independența Pământului, subjugat temporar, dar pe termen lung, inclusiv de către Federație.

Gosia: Mulțumesc. Am o întrebare puțin diferită. Acolo unde există dimensiuni mai mari de 5D, îmi imaginez că n-aș putea pătrunde, fără preparații ! Sau, pot? Au canale (nota C.M.: portaluri) în densitatea lor?

Anéeka: Acest concept tocmai a fost desființat de Yazhi. Spuneam că Karistus sunt ființe din densitatea a 6-a. Ei bine, conform celor afirmate de Yazhi, nu este așa. Ei sunt, sau pot fi, la orice nivel ca oricare altă rasă, depinzând doar de nivelul spiritual și de conștiința pe care le pot atinge. Așadar, Karistus  poate ajunge la orice nivel de densitate, cu condiția amintită.

Gosia: Ok, înțeleg asta dar, de exemplu, dacă ai călători pe Jupiter, poți vedea clădirile lor de cristal? Asta pentru că Swaruu a spus că are nevoie de o ajustare specială a frecvenței navei pentru a le vedea.

Anéeka: Da, dar ai nevoie oricum de o frecvență specială pentru a merge acolo; asta e valabil și pentru Taygetani, Alfratani, Cyndriel sau la Pitoya. Vreau să-ți mai spun că cei de pe Jupiter au un fel de câmp energetic care îi protejează și-i ascunde (îi face invizibili); dar asta nu cere o prea înaltă tehnologie.

Gosia: Deci, ce vezi când te uiți la Jupiter de aproape?

Anéeka: Asta e problema, nu am fost niciodată acolo. Navele grele din clasa Toleka, precum cele în care mă aflu eu mereu, ies din hiperspațiul dintre Marte și Pământ, așa că nu am ocazia să mă uit la Jupiter de aproape.

Gosia: Karistus consideră că ei sunt singurele rase lyriene? Deci, nu andromedani etc?

Anéeka: În niciun caz Andromedani, căci aceștia sunt cu totul altă ramură. Karistus vede și înțelege geneza rasei lyriene într-un mod diferit, pe care Federația o consideră ca venind dintr-o mare dorință de expansiune. Pentru Karistus geneza este mai mult o manifestare spirituală și, în acest caz, ar putea avea mai multă dreptate decât povestea oficială a Federației, „Marea Expansiune”.

Gosia: Deci toate celelalte semințe stelare de pe Pământ care sunt siriusiene, grey etc... nu ar fi ale lor?

Anéeka: Ei le văd ca variante sau hibrizi ai lor, dar numai dacă provin din ceea ce numim o rasă lyriană. Siriusienii poate nu, deoarece sunt mai înrudiți cu andromedanii și rasele arcturiene (amfibiene și semi-amfibiene).

Gosia: Swaruu a spus că Karistus sunt ființe energetice bioplasmatice.  

Anéeka: Da, este adevărat, dar multe rase fac asta atunci când nu se încarnează, chiar și oamenii, nu doar Karistus. De asemenea, uită-te la Yázhi, de exemplu! Ea poate fi privită și astfel. Ea susține că se poate manifesta ca o nevăstuică (nota C.M.: adică s-ar putea transforma în nevăstuică)! Karistus pe care îi cunosc, au corpuri ca noi ceilalți. Spun asta pentru că am vorbit cu ei, și arată (da!) ca... Lyrienii!

Gosia: Poate or reprezenta diferite „nivele” ale lui Karistus !

Anéeka: Da, exact, dar atunci asta se poate aplica oricărei rase; niveluri de existență și conștiință diferite. Mă rog, eu îi descriu în felul meu, care poate diferi de felul în care i-a descris Swaruu 9, deși, în cele din urmă, vorbim despre aceleași ființe.


https://swaruu.org/transcripts/karistus-enigmatic-race-from-jupiter-information-from-yazhi-swaruu-and-aneeka-of-temmer

 

Un comentariu: