Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2022

Y17 - Conversație cu extraterestra Swaruu, din Pleiade: Experimente ale Cabalei reptiliene. Secretele biologiei trans-dimensionale. (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat: 28 oct. 20218
Traducere Const.Mihăilescu
(prima parte)


 Swaruu: Așa cum am explicat deja în primul videoclip „Biologia este generată din planuri superioare”, biologia este conștiința care reflectă propria sa umbră manifestându-și forma prin intenție.

Din cel mai extins punct de vedere nu există lume spirituală și lume materială, acestea fiind doar un concept pur dualist, generat clar pe considerentul că totul se exprimă prin dualitate (plus-minus, bun-rău, adevărat-fals, rece-cald, lumină-întuneric etc).

Există un singur TOT, un singur ÎNTREG, o conștiință integratoare care are multiple puncte de condensare, de concentrare a atenției pe care noi le percepem ca individualități izolate, ca singularități, deși toate sunt conectate și alcătuiesc Marele Tot, Sursa Originală, Marele Sine.

Fiecare persoană este un fragment holografic complet al Marelui Tot, al Sursei. Cuvântul Holografic provine din grecescul „Holos”- complet și „Graphos”- scris. Înseamnă că este complet sau complet întruchipat, ceva care cuprinde și include totul împreună fără a lăsa nimic afară. Cuvântul este în mod obișnuit legat de „holografia optică”, cuvântul hologramă provenind de la conceptul că imaginea este completă atunci când este tridimensională și include toate detaliile. Fiecare persoană este un fragment holograf al Sursei originale și are toate atributele originalului deoarece, în sine, este originalul. O analogie folosind holografia optică este că, dacă ai o hologramă și o împarți în două, nu vei obține două jumătăți din original, ci două imagini complete, identice cu originalul. Dacă fiecare jumătate o împarți din nou în două, vei obține alte holograme întregi s.a.m.d. Oricâte fragmentări ai face, mereu vei obține holograme care se vor prezenta ca întregul, cu toate detaliile sale, identice cu originalul.

Exact asta se întâmplă și cu sufletele emanate din SURSĂ; ele nu sunt altceva decât fragmente holografice care vor reproduce întregul, în toate detaliile sale. Fiecare dintre noi, cu o conștiință și un suflet individual, reproducem, în sine, Sursa originală. Aceasta înseamnă că avem aceleași puteri creative ca și Sursa originală.

Cu toții ne creăm nu numai lumea, ci și propriul nostru univers, interpretându-l din punctul nostru de atenție. Acest punct de atenție te face să te percepi ca fiind limitat și să presupui că ceea ce experimentezi în viața ta este cauzat de factori sau elemente externe. Dar a gândi așa înseamnă a gândi într-un mod determinist. După cum am repetat iar și iar, singurul lucru care te limitează este ideea că ești limitat. Tot ceea ce se întâmplă în ceea ce numim lumea exterioară este perceput prin simțuri și apoi interpretat de creier folosind modele și idei anterioare sub formă de acorduri pentru a da valoare mesajelor pe care le primim; dar totul este percepție-interpretare. Deci, rezultatul a tot ceea ce un individ percepe ca realitate exterioară este doar o reflectare a experienței pe care a avut-o el anterior și a sistemului său de valori. De aceea ne creăm propria noastră realitate, pentru că vedem și ne concentrăm doar pe ceea ce ne interesează, ceea ce ne atrage cel mai mult atenția, ignorând orice altceva. Vom primi întotdeauna mai mult din ceea ce ne captează cel mai mult atenția.. În cele din urmă, nu există nimic exterior propriei noastre interpretări a ceea ce numim lumea exterioară, dar acea lume exterioară nu este mai mult decât suntem noi înșine: oglinda interiorului nostru.

Pentru taygetani, precum și pentru multe alte rase, conștiința este cea care generează materia, iar acest lucru se aplică direct biologicului în care, în acest caz, se află conștiința și intenția specifică individului care reflectă „umbra” sa energetică dintr-un plan superior către unul inferior, folosind principiile undelor staționare și frecvențele dominante, și supunând formelor de geometrie sacră și matematicii, materializarea într-un plan inferior a informațiilor necesare sub formă de ADN, pentru a crea apoi ființa, sau avatarul pe care-l va folosi exact pe același principiu al energiei punctului zero, dar invers (adică, în loc să accesăm planul eteric dinspre fizic, pentru a realiza depolarizarea energiei, plecăm din zona etericului, prin polarizarea energiei sub forma de unde staționare, care, pe baza principiului frecvențelor dominante, obține un răspuns (efect) în plan fizic.

Alterarea artificială și unilaterală a unui plan-existențial de creare a ADN-ului formează un corp alterat, modificat și instabil din punct de vedere genetic deoarece nu este rezultatul unei formațiuni naturale.

Asta încearcă să facă întunecații. O ființă artificială este afectată de probleme de sănătate, mai ales de cancere, insuficiențe genetice și autoimune, așa cum am mai spus. Tot astfel, ființele create sau modificate artificial tind să dispară după câteva generații, chiar dacă sunt aparent dominante genetic, atunci când sunt nou create. Un exemplu în acest sens este porumbul și alte boabe trans-genice care sunt mai întâi generalizate, cu ele (din diverse motive) înlocuindu-se plantele naturale, pentru ca ulterior (și asta în perioade destul de scurte) să înceapă să se degradeze calitativ și cantitativ, astfel că doar după câțiva ani dispar.

Cu cât este mai mare complexitatea ADN-ului unui individ modificat genetic, cu atât este mai probabil să aibă probleme de incompatibilitate intre propriile gene (un grup de gene alterate se împotrivesc proliferării altui grup genetic, ambele grupuri existând în același corp). Distonanța apărută în ființa hibridată creează probleme grave de sănătate asupra individului.. Primul loc în care apar problemele este cel legat de spermatozoizi sau ovule, deci, la zigoți, datorită plasticității lor genetice ridicate.

Acest lucru devine deosebit de grav în momentul reproducerii indivizilor modificați genetic, deoarece sufletul care vine să preia corpul fizic are o „amprentă” întruchipată prin fractali energetici geometrici care va intra în totală contradicție cu produsele artificiale. Urmarea este că va apărea efectul de respingere, căci nu mai e recunoscută amprenta genetică.

Drept urmare, respectivul individ își pierde capacitatea de a se reproduce sau, dacă se reușește cumva fertilizarea, produsul rezultat va fi steril sau va avea diverse malformații. În cel mai bun caz, produsul individual se va reproduce câteva generații prin exemplare care vor îndepărta tot mai mult de ființa normală; în final, linia genetică anihilându-se de la sine.

După cum s-a menționat deja în alte mesaje, ADN-ul complex al ființei umane revine rapid la modelul său original dacă a fost modificat invaziv; realizându-se cu el doar indivizi izolați sau linii finite ca variante genetice neadaptabile..

Singura modalitate prin care întunecații au reușit să modifice ADN-ul uman într-o manieră durabilă a fost prin utilizarea controlului mental avansat, prin care s-au manipulat percepția și conștiința individului.

Această metodă este eficientă și a fost folosită deopotrivă de rase pozitive cât și regresiv-invazive, de mii de ani.

Problema acestei metode este că are doar rezultate pe termen lung și poate da și rezultate neașteptate sau greu de controlat sau de prevăzut exact.

O altă problemă care apare la această metodă este că nu se reușește crearea unei rase noi, din punct de vedere genetic, ci doar selectarea unor gene care vor fi activate într-un cadru limitat de ceea ce este deja prezent în genomul rasei originale.

Este de menționat că această metodă este cea care activează sau dezactivează anumite gene, deoarece acestea sunt entități dinamice, mereu în schimbare.

Genele din proiectare sunt făcute pentru a răspunde percepțiilor și conștiinței. Atât geneticienii Cabalei, care lucrează pentru Guvernul Ocult al Pământului, cât și multe alte rase regresive (întunecate) sunt interesați să accelereze procesul în care sufletul (adama) este folosit pentru a reflecta schimbarea ADN-ului creaturilor obținute prin inginerie genetică. Ei încearcă mai întâi să genereze o ființă care se potrivește proiectului lor (fie că este o clonă, un hibrid, o himeră sau un super-soldat - creat pentru luptă), după care, ființei create i se atribuie un suflet (adama) corespunzător, astfel modificat încât să poată fi acceptat din punct de vedere energetic de corpul gazdă.. Astfel, ființa creată, dotată cu un suflet convenabil, va forma o unitate care garantează și stabilizează modificările genetice aduse de cei care au creat acest ansamblu (corp-suflet) punând, în acest fel, bazele unei noi specii cu caracteristici adecvate și permanente, pe care le va putea transmite descendenței deja modificată.

Acest procedeu se încearcă în mai multe moduri, cel mai obișnuit fiind cel în care se reușește izolarea unui suflet (adma) și modificarea lui, după care urmează adaptarea la caracteristicile corpului care urmează să-l accepte. 

 Sufletul modificat trebuie să fie capabil să emită acele semnale prin care să fie recunoscut și acceptat de SURSA ORIGINALĂ ; asta se realizează prin intermediul unui aparat sofisticat, capabil de o asemenea subtilitate (nota C.M: care, de fapt, este o înșelătorie prin care vigilența Sursei este adormită !!!). Acest sofisticat aparat are rol de generator de frecvențe trans-dimensionale și se bazează pe principiile energiei punctului zero, în care o serie de experiențe controlate de computere avansate este impusă pentru a stimula individul să dorească să trăiască sau să experimenteze ceea ce s-a creat în el în mod artificial. În felul acesta, sufletul (adama) „repartizat” nu se va mai retrage și nu va mai încerca să evadeze, pentru că el va percepe că se află într-o frecvență compatibilă, concluzionând că acea „locuință”, adică trupul fizic, i se potrivește de minune, deși, în realitate el se află într-un corp artificial.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/reptilian-cabal-experiments-swaruu-extraterrestrial-woman-from-pleiades-speaks-out-biology-2

2 comentarii: