Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 octombrie 2021

Benjamin Fulford: Cei care-l manipulează pe Biden cer pace, după un acord secret Est / Vest

4 oct.2021
 

Controlorii falsului regim „Joe Biden” cer pace, potrivit surselor francmasonice P3. 

Ei cer „cât mai curând” o conferinţă în Lichtenstein. 

Motivul este că s-a ajuns săptămâna trecută la un acord secret Est/Vest în principiu pentru a da jos regimul „Biden”, potrivit unor surse implicate în negocieri. 

Implozia controlată a acestui regim oribil ar fi urmată de un proiect masiv de mai multe trilioane de dolari Est/Vest pentru vindecarea planetei, au spus sursele.
Iată un mesaj al unei societăţi secrete asiatice căreia îi aparţine preşedintele chinez Xi Jinping: „Ne vom grăbi în discuţii pentru a respecta termenul limită de 30 septembrie [pentru a doborî regimul Biden], dar momentul este abrupt, aşa că, în timp ce vizibil probabil nu se va întâmpla nimic pentru societatea obişnuită - subteran, vor avea loc cu siguranţă mari mişcări.”
Mai multe detalii despre negocierile Societăţii Dragonul Alb (WDS) şi acordul cu asiaticii vor fi postate mai jos.

Este interesant de notat că băncile canadiene se vor închide la 30 septembrie pentru „ziua naţională a adevărului şi reconcilierii”. Sursele noastre spun motivul ar fi este pentru a împiedica să fie jefuiţi de controlorii lui Biden, în timp ce încearcă cu disperare să îşi respecte termenele de plată.
În orice caz, acest acord, în principiu, urmăreşte tot felul de subterfugii internaţionale şi poveşti de spionaj din viaţa reală care, cu siguranţă, vor furniza material pentru filmele deceniilor următoare.
Să aruncăm o privire asupra a ceea ce se află în spatele aşa-numitei afaceri cu submarinul australian, care a înfuriat atât de înexplicabil Beijingul.
Autorităţile din SUA, Australia şi UK au luat măsuri în Australia, după ce s-a dovedit că o serie de politicieni au fost şantajaţi şi/sau mituiţi pentru a preda ţara Chinei printr-o combinaţie
de intrigi comuniste ale chinezilor şi ale grupului Rothschild/Rockefeller. 

Aceasta făcea parte dintr-un acord pe care îl încheiaseră pentru a preda Australia Chinei în schimbul sprijinului continuu al regimului „Biden”.
Iată un exemplu concret: premierul Daniel Andrews din statul Victoria s-a înscris la iniţiativa Chinei privind centura şi infrastructura rutieră din spatele guvernului federal. De asemenea, după ce a suferit o „vătămare a spatelui din cauza căderii pe scări”, el şi-a pus statul sub cele mai prelungite şi mai aspre restricţii „Covid” din lume.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8359583/Victorian-Premier-Daniel-Andrews-secretly-signed-controversial-deal-Beijing.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9631549/Wild-conspiracy-theories-emerge-Victorian-Premier-Dan-Andrews-pushed-stairs-bashed.html

Iată adevărata relatare dezvăluită de surse de informaţii australiene:
„Daniel Andrews are în spate un partener de afaceri al mafiei chineze. 

Mai multe milioane de dolari au fost direcţionate către Andrews pentru a da undă verde numeroaselor proiecte din Victoria (fonduri de la manipulatorii săi chinezi).”
Andrews a fost prins într-o cameră de hotel cu tânăra fiică a şefului său chinez. (Ar fi putut fi o înscenare?). A fost bătut aproape mortal. Capul său a fost învineţit rău, rezultând o fractură a craniului. Vertebre şi mai multe coaste i-au fost fracturate. Era aproape paralizat. I s-a pus în vedere că din acea zi, el este omul lor şi că trebuie să facă tot ce-i spus. (Soţia lui ştie adevărul celor întâmplate). 

Nerespectarea ordinelor date de cei care gestionează PCC ar înseamnă eliminarea sigură a lui și a familiei sale. Andrews a fost avertizat: „accidente se întâmplă în fiecare zi”.

Acum înţelegeţi motivul închiderii industriei construcţiilor timp de 2 săptămâni în tot statul Victoria. Uitaţi-vă la revoltele care au loc. Urmăriţi cu atenţie ce echipe vor reveni la lucru. Andrews este forțat să împună vaccinarea tuturor victorienilor. Conform ordinelor primite.

https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/victorian-construction-industry-forced-into-two-week-rest-to-slow-covid19-transmission/news-story/2f1771c828d412bcc6e7fb2ec42b43b8

Acum înțelegeți de ce astfel de scene și evenimente nu sunt publicate (de mass-media obedientă) deși au loc în fiecare zi în Australia. 

https://www.rumormillnews.com/cgi- bin/forum.cgi?read=183363
Dar și rafala bruscă a cutremurelor de mică adâncime din Australia are legătură cu asta. Surse din Pentagon spun că toate cutremurele care s-au produs acolo au legătură cu distrugerea bazelor subterane se sub pământul australian.  O agenţie australiană explică: „Australia are construite subteran cele mai mari facilități mondiale, între care hoteluri subterane, în care elita planetară a planificat să se adăpostească, după ce şi-a implementat planul diabolic de exterminare globală a populației. Acolo vor rămâne ascunși  cât va fi necesar”
Australia nu este singura ţară care nu s-a predat încă Chinei, aşa cum au promis mafia Rockefeller/Rothschild şi unealta  lor „Biden”.
De exemplu, în Japonia se întâmplă multe în spatele scenei. Pentru a ilustra, se redă o fotografie a unei nave-închisoare a US Navy care a ajuns la baza SUA din Yokosuka.
Nava-închisoare este plină cu agenţi ai vaccinărilor şi agenţi comunişti chinezi, potrivit surselor japoneze de dreapta şi MI6. 

Deşi încă nu se pot spune multe din motive de securitate operaţională, putem confirma că organizaţiile japoneze Ninkyo (denumite și Yakuza) se mobilizează împotriva mafiei vaccinurilor şi a gestionarilor acestora. 

Militarii japonezi, la rândul lor, au precizat că vor ocupa Parlamentul, biroul prim-ministrului, Banca Japoniei şi corporaţia naţională de radiodifuziune NHK dacă nu se iau măsuri. În cele din urmă, au decis să ia măsuri după ce s-a dovedit că 3,6 milioane de doze de vaccinuri destinate japonezilor conţineau otrăvuri. 

https://www.bbc.com/news/world-asia-58338281
https://japantoday.com/category/national/update1-contaminants-found-in-pfizer-vaccine-in-cities-near-tokyo-osaka

Acum să vedem de ce a fost plasat sub arest la domiciliu directorul financiar al Huawei, Meng Wanzhou în Vancouver, Canada. 

Arestarea nu a avut nicio legătură cu Iranul, ci cu spălarea banilor de către mafia khazară pentru a instala echipamente periculoase 5G în întreaga lume. Intenția a fost ca China să creadă că atacul asupra Huawei a fost îndreptat împotriva Chinei.

Mulţi chinezi puternici au fost implicaţi într-o operaţiune de acoperire pentru a-şi ascunde amestecul în atacul criminal în masă asupra Wuhan, China, la începutul anului 2020. Decesele din Wuhan (probabil de câteva milioane) au avut loc doar în zonele în care 10.000 de relee de transmisie 5G au fost activate. Dacă ar fi fost o pandemie care a provocat decesele, atunci oamenii din suburbii şi oraşele învecinate ar fi trebuit să moară şi ei, dar nu au murit. 

Meng a fost eliberată deoarece China şi-a dat seama, în cele din urmă, de acest lucru şi a acceptat să nu împingă 5G mai departe, potrivit surselor CIA.
Agenţiile de informaţii din Asia au obţinut dovezi că întreaga pandemie a fost un atac asupra tuturor oamenilor, nu doar asupra chinezilor. S-au obţinut organigrame detaliate ale grupurilor din spatele așa-zisei pandemii şi a campaniei de vaccinare foarte reală şi periculoasă.
„Aceasta este analiza înaltei trădari occidentale - toti vor fi executaţi”, promite MI6.
Odată cu demisia cancelarului german Angela Merkel (Hitler, după tată), ultima protecţie majoră pe care au avut-o aceşti criminali a fost eliminată. Pentru a-i lămuri pe cei care încă nu ştiu de ce-i spunem fata lui Hitler, Mossad ne-a furnizat analiza genealogiei lor.
„Killary Rockefeller Clinton este sora vitregă a Angelei Hitler Kastner Merkel”, adaugă surse din Mossad. 

Iată ce a spus un reprezentant al casei regale a Angliei despre ea: „Bună trimitere la lada de gunoi a istoriei. Un monstru oribil, o mardeiaşă, o ațâțătoare la gâlceavă, urâtă şi rea. Sper să putrezească în iad, pentru că acea femeie ne-a cauzat o mulţime de probleme de-a lungul anilor." 

În orice caz, eliminarea ei a permis eliminarea vaccinatorilor în frunte cu cel mai înalt politician din mafia khazară, spun sursele. Puteţi fi siguri că omul ei, Emmanuelle Macron, o va urma în curând în lada de gunoi a politicii (poate chiar prin executare pedepsei).
Inutil să spun că milionarii germani şi francezi fug în Elveţia în masă, acum că liderul lor a dispărut.
De aceea păpușarii falsului Biden au cerut o întâlnire în Liechtenstein, găzduită de un grup cunoscut sub numele de Guilderberg. 

„Guilderberg este o societate veche de 570 de ani, formată din indivizi distinşi, care îşi are originea în Principatul Liechtenstein.” 

http://www.guilderberg.com/

Deoarece Societatea Dragonul Alb își trimite reprezentanţii în cuștile de lei, probabil că cineva dintre ei va participa la întâlnire. Vom informa cititorii dacă şi când are loc o astfel de întâlnire.

Să prezentăm acum o relatare mai detaliată a întâlnirii dintre WDS şi societatea secretă asiatică care a avut loc săptămâna trecută şi pentru care a scris un raport un martor la întâlnire:
-)Negocierile de săptămâna trecută dintre un reprezentant al Societăţii Dragonului Alb şi un reprezentant al unei societăţi secrete asiatice majore au decurs bine. A existat un acord general pentru a lucra împreună pentru pacea mondială şi pentru a lansa o campanie masivă care să pună capăt sărăciei şi distrugerii mediului. 

-)Cu toate acestea, reprezentantul asiatic a spus că propunerile anterioare privind o Agenţie Mondială de Planificare a Viitorului au fost respinse de mulţi pentru că, citez, „europenii vorbesc limbi diferite şi nu pot fi de încredere”

-)În schimb, au dorit să treacă prin BRICS şi băncile de dezvoltare asiatice existente. Li s-a spus că majoritatea aşa-numiţilor lideri BRICS erau doar niște servitori şi că nu se mai poate pune bază pe ei.
Negociatorul WDS a răspuns spunând parabola broaştei şi a scorpionului. (Povestea spune că un scorpion a venit la malul unui râu şi a cerut unei broaşte să-l poarte pe spate. Temătoare, broasca l-a întrebat: „Dar nu mă vei înţepa?” Scorpionul a promis că n-o va înţepa, aşa că broasca l-a dus peste râu pe spate. Când erau la jumătatea râului, scorpionul a înţepat-o, totuși. Broasca: „De ce ai făcut asta?” Scorpionul: „Pentru că asta este natura mea”.
Reprezentantul WDS a explicat apoi: „Înţelegeţi că atunci când avem de-a face cu un scorpion, trebuie să nu-i dăm ocazia să vă înţepe”.La care, reprezentantul asiatic a râs şi a spus: „Bineînţeles, aşa că vom folosi o broască otrăvitoare pentru a ne asigura că ambii vor muri dacă unul îl trădează pe celălalt”.
-) Rezultatul a fost că preşedintele chinez Xi Jinping va prezenta în curând o propunere de înfiinţare a unei noi organizaţii internaţionale care să se ocupe de problemele ce afectează întreaga planetă. Detaliile vor fi elaborate de diplomaţi.
-) Reprezentanţii societăţilor asiatice au fost, de asemenea, de acord să examineze faptele şi să ia măsurile adecvate pentru a confirma că falsa pandemie a fost doar un pretext pentru a inocula omenirii vaccinuri (substanțe) care modifică ADN-ul şi pot produce moartea dacă va fi necesar. 

-)La întâlnire s-a aflat că în curând chinezii şi celelalte țări asiatice vor înceta să mai poarte măşti.

-) Tot atunci s-a  convenit că, dacă va fi necesar, Elveţia va putea fi anihilată cu arme nucleare, pentru a elimina cauza problemei.
-)Reprezentantul Societăţii Asiatice a prezentat câteva informaţii interesante despre SUA. El au spus că a fost deja luată decizia de a demite falsa administraţie Biden, chiar înainte ca WDS să o solicite. Chinezii au spus că se aşteaptă ca Donald Trump să revină ca preşedinte al SUA.
WDS au cerut ca întregul guvern american să fie înlăturat până la 30 septembrie, pentru a „asana mlaştina”. Au apreciat că revenirea lui Trump ar fi un lucru bun, cu condiția să renunțe la recomandarea vaccinării. Altfel, generalul Mike Flynn a fost recomandat ca următorul preşedinte American, pentru a curăţa mizeria care a devenit ţara.

-) Celălalt lucru care a fost confirmat atât de dreapta japoneză cât şi de reprezentantul asiatic a fost că Takaishi Sanae ar deveni următorul prim-ministru al Japoniei. Ar fi prima femeie prim-ministru al Japoniei. WDS a declarat că Sanae ar putea deveni prim-ministru, dar numai dacă va aduce o schimbare reală.
Pentru a se asigura că lucrurile se schimbă cu adevărat, WDS se va întâlni în zilele următoare cu reprezentanţi ai altor societăţi secrete, cum ar fi Cioara cu Trei Picioare şi Familia Dragon, a comunicat sursa.

La nivel ezoteric, acest scriitor a primit săptămâna trecută mesaje codificate cum că „entităţi parazite care se hrănesc cu energia fricii, urii şi altor emoţii negative” au ieşit recent din dulap pentru că erau disperate, flămânde şi au pierdut controlul asupra umanităţii. Chiar dacă luaţi acest lucru ca pe o metaforă, cu siguranţă a fost atins un punct de vârf în care gândirea pozitivă şi iubirea câştigă bătălia pe planeta Pământ. Rămâneţi pe receptie, oameni buni.

Sursa: http://benjaminfulford.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu