Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 iulie 2021

Măștile și testele Covid conțin vaccinuri nanotehnice fără acordul informat

 7 APRILIE 2021; dr. ARIYANA LOVE  

INJECȚII KILLER (injecțiile ucigașe)

Populația la nivel național e constrânsă și obligată să se sufoce purtând obligatoriu măști „autorizate”. Cei care doresc să călătorească sunt forțați să accepte „teste” Covid-19 sau să fie vaccinați cu substanțe insuficient cercetate dar considerate de autorități vaccinuri anti-covid.

Vaccinurile” anti-Covid nu sunt deloc vaccinuri, ci o formă de terapie care introduce în corpul uman nano-particule, printr-o inginerie genetică deși legile internaționale interzic administrarea de medicamente experimentale și fără ca vaccinatul să cunoască ce anume substanțe i-au fost inoculate. 

Potrivit unui studiu intern realizat de Health Human Services și Harvard, mai puțin de 1% din efectele secundare ale vaccinului sunt raportate sistemelor guvernamentale de evidență a leziunilor cauzate de vaccinuri. Decesele înregistrate în Europa, cauzate de injecțiile experimentale Covid, sunt cu aproximativ 99% mai mari decât cele care se raportează.      

Unde este supravegherea acestor tehnologii experimentale de editare a genelor care sunt injectate în corpurile voastre și în cele ale copiilor voștri? Nu ar trebui să fie monitorizate și nu ar trebui raportate decesele și reacțiile adverse? Evident, marile copanii farmaceutice și corporative ne ascund ceva.

O cerere privind libertatea de informare (FOI) publicată la The Daily Expose, în martie, a arătat 2.207 decese în decurs de 28 de zile de la efectuarea injecțiilor experimentale Covid în luna februarie, în Scoția. Aceasta înseamnă că decesele nedeclarate sunt de aproximativ 218.493 numai în Scoția.    

Oamenii sunt înșelați pe scară largă și mituiți pentru a-și accepta propria moarte.

Măștile și „testele” Covid conțin și adevărate arme biologice. În martie 2020, „seturile de testare” ale Coronavirusului care se îndreptau către Marea Britanie au fost găsite contaminate cu Coronavirus. Trusele de testare” Covid ale CDC, trimise în SUA în februarie 2020, au fost, de asemenea, găsite contaminate cu Coronavirus după ce președintele Trump a inițiat o anchetă federală.

Pedeapsa sclavului egiptean

MOARTE DE TEST COVID

O instanță austriacă tocmai a decis că testul PCR nu este potrivit pentru determinarea infectării și „respinge întreaga politică Corona din Austria, care se bazează chiar pe acest test”.  

Există multe rapoarte suprimate de afectare cognitivă, boală și decese subite după tamponul nazofaringian, cunoscut și sub denumirea de PCR (reacția în lanț a polimerazei). După ce au fost „testate Covid”, aceste simptome sunt: dureri de cap, greață, vărsături și drenaj nazal clar și apos, cunoscut și sub denumirea de scurgere de lichid cefalorahidian . Ori, scurgerile de lichid cefalorahidian rezultă din traumatisme craniene sau leziuni ale coloanei vertebrale. Și, atunci?   

Hochkrebseregendes Ethylenoxid an PCR Teststäbchen (https://youtu.be/AjcvCcdNClU)

Proba de tampon nazofaringian este prelevată dintr-o zonă extrem de delicată chiar la nivelul barierei sânge / creier. Această procedură medicală este o metodă violentă și invazivă în care dreptul dvs. de bază, de a alege ceea ce vi se introduce în corp, este violat.

NANOTECNOLOGIA HIDROGELULUI

Hidrogelurile infuzate cu nanoparticule sunt utilizate în mai multe aplicații biologice: ingineria țesuturilor, detectarea chimică și biologică și livrarea de medicamente și gene. Din păcate, acești nanoboti nu sunt folosiți pentru a ne vindeca așa cum se3 dorește a se da impresia; ei au un program de distrugere în corpul în care ajung.

„Viermii negri” sau nanotuburile, cu aspect de parazit, au fost găsite în măști și în „testele” Covid din întreaga lume, încorporate în fibrele minuscule. Ele nu pot fi văzute cu ochiul liber dar, atunci când sunt cercetate la microscop devin  vizibile. Nanotuburile stau nemișcate până când sunt activate de căldură și umiditate, după care încep să se agite la fel ca un parazit.    

Vedeți mai multe videoclipuri aici . 

Descoperirea nanotehnologiei Hydrogel în măști și „testele” Covid nu însemnă decât un singur lucru. Ceea ce vedem în videoclipul de mai sus sunt nanotuburi de carbon pentru administrarea vaccinului . Nanotuburile de carbon au fost concepute ca un sistem de livrare a antigenului in vitro și in vivo.     

Vaccinurile, măștile și testele Covid nu sunt administrate pentru protecția dvs.; dimpotrivă. Ele sunt dispozitive medicale experimentale, programate să pătrundă în celulele dvs. unde livreză încărcături mortale, direct în celulele.

Un nou studiu inovator a arătat că dispozitivele medicale experimentale Nanotech sunt deja utilizate în 43 de vaccinuri de vârf. Nanotehnologia ne-a fost hrănită de mult timp în alimentele noastre. Este recomandat ca „supliment de vitamine și minerale” sau este deghizat în alte moduri, în ciuda faptului că se știe că provoacă sindromul intestinal cu scurgeri și boli autoimune .       

 În aprilie, Health Canada a avertizat cu privire la particulele microscopice de grafen” utilizate la producerea măștilor și provoacă „toxicitate pulmonară timpurie”. Cu alte cuvinte, provoacă leziuni pulmonare severe .

Materialele pe bază de grafen ucid bacteriile, și aceasta este motivația pentru care se vând, dar atunci când sunt încorporate în măștile pe care suntem obligați să le purtăm, pentru a ne „proteja”, au efecte asupra plămânilor comparabile cu situația în care respirăm într-o atmosferă cu praf de azbest”, spune Health Canada.  

Grafenul a fost conceput ca  purtător de droguri si de vaccin . Grafenul este utilizat pentru secvențierea și manipularea ADN-ului. Deci, de ce se găsesc nanotuburile de grafen în scutece și tampoane sanitare pentru femei, conform rapoartelor ?   

După ingerare și inhalare, grafenul, care transportă nanoboti, traversează cu ușurință bariera hematoencefalică. Dar, s-a dovedit a fi toxice pentru țesuturile umane și culturile de celule, rezultând stres oxidativ, producerea de citokine inflamatorii și mutația ADN-ului . De asemenea, acestea sunt programate pentru a provoca moartea celulelor.  

Nano-Silver-ul este utilizat în măști ca un lucru pozitiv, deoarece este un antimicrobian puternic, ceea ce înseamnă că ucide bacteriile și ciupercile. Companiile care valorifică măștile de față afirmă că această substanță oferă „protecție împotriva COVID-19”, ceea ce este o mare minciună. În realitate, aceste produse vă infectează cu nanobiți programați și medicamente experimentale. Măștile nano sunt, de asemenea, comercializate pentru  copii, deși nu le asigură sănătatea.  

Menționez că nici EPA, nici FDA nu au aprobat nano-argintul pentru utilizare la fabricarea măștilor; de fapt, EPA califică deja nano-argintul ca pesticid . În plus, nano-argintul în măștile faciale este un pericol pentru mediu căci miliardele de măști au fost deja aruncate în mediu.    

Nano-argintul este infuzat în nanotuburi care sunt semiconductori pentru transportul balistic al unei încărcături utile de droguri. Nanotuburile de grafen sunt rețele polimerice 3D de hidrogel nanocompozit . Hidrogelurile sunt un „sistem controlat de livrare a medicamentelor”, cu o serie de aplicații biologice care au legătură cu bio-ingineria, inclusiv ingineria țesuturilor, detectarea chimică și biologică și livrarea de medicamente și gene. 

Inițial, tehnologia nanotube a fost dezvoltată ca terapie genică de „modificarea ADN-ului”, pentru a fi utilizată în tratarea cancerului. Acum, nanotuburile sunt utilizate într-o serie de produse , inclusiv măști și „teste” Covid fără consimțământul informat al consumatorului. Iată câteva videoclipuri despre nanotuburi, pentru studii suplimentare.     

Nanotuburile sunt activate și mobilizate de căldura termică. Având o structură de coajă de polimer, nanotuburile de grafen hidrogel au fost proiectate cu scopul de a transporta Nano-Silver cu o sarcină utilă de medicament pentru administrarea vaccinului. Nanotuburile au fost, de asemenea, dezvoltate pentru administrarea vaccinului în Europa.  

Natura elastomerică a acestui material permite hidrogelurilor și nanotuburilor să obțină diferite forme și dimensiuni, să se micșoreze și să se extindă.

Nanotuburi de carbon - Link aici 

Prezența ionilor de argint oprește enzima respiratorie să transfere electroni la moleculele de oxigen în timpul respirației”. Cu alte cuvinte, prezența nanotuburilor de carbon și a nano-argintului în măști înseamnă că există o sarcină utilă de medicament care împiedică capacitatea celulelor de a primi oxigen. În același timp, nanoboții Nano-Silver sunt, de asemenea, programați să treacă prin membrana celulară a celulelor pulmonare, distrugându-le. Nano-Silver din Covid vizează celulele creierului și potențial alte părți ale corpului.   

Nanotuburi de carbon în hidrogel cu aspect fibros (măști)

Lăudatele „aplicații antibacteriene” ale Nano-Silver pentru măști sunt în mod clar o acoperire atunci când se fac afirmații precum nanoparticulele de argint trebuie să fie suficient de mici pentru a trece prin membrana celulară” . Dacă Nano-Silver ar fi folosit pentru aplicații antibacteriene, atunci, de ce trebuie să treacă prin membranele celulare ale purtătorilor de mască?   

Nanotuburile sunt activate de căldură și de umiditate. De fapt, sunt semiconductori care pot fi programați și activați de la distanță prin semnale energetice de o anumită frecvență..

Nanobotii Nano-Silver sunt programați să se deconecteze de la Nanotub și să se reasambleze în corpul dvs. migrând în anumite locații din corp, cum ar fi: creierul, intestinul sau celulele pulmonare. În laboratoare, hidrogelurile sunt create în diferite forme și dimensiuni. Se pot umfla și micșora și sunt activate cu ajutorul laserelor . 

Recent, a existat o recuperare a măștilor toxice în Quebec, din cauza leziunilor pulmonare provocate la copiii de grădiniță, care purtau (evident!) măști „de protecție”.

Între timp, o nouă „boală cerebrală” misterioasă a apărut în Canada, boală care provoacă spasme, pierderi de memorie și halucinații, față de care doctorii sunt nedumeriți.  

Oamenii încep să se prindă că măștile și „testele” Covid sunt, de fapt, modalități de introducere a nanobotoților în creier.  

Majoritatea vaccinurilor ARN sunt administrate nazal. Finlanda dezvoltă în prezent propriul său „vaccin nazal” Adenovirus experimental. Având în vedere că aceasta este un transfer de ARN străin în celule umane, constituie și un experiment medical ilegal.    

Health Ranger din Natural News vorbește despre nanoparticulele lipidice din „vaccinurile” ARNm, care cauzează inflamații masive datorită adjuvanților. Acești roboți de dimensiuni nano sunt programați pentru a vă distruge sistemul imunitar înnăscut.  

Fostul angajat al FEMA a devenit Celest Solum denunțător, a dezvăluit ceva nou și șocant din documentele guvernului SUA. „Testele” Covid introduc un în corpul uman un fel de ghid (far) magnetic care permite urmărirea anumitor obiective, de la distanță..  (nota C.M.: prin rețelele 5G)

Brevetul „kit de testare” Covid este deținut și operat de Richard A. Rothschild, brevet # US2020279585 (A1).

Celeste Solum: COVID „Test” introduce microcip

RECOLTAREA ADN-ului

Bill Evanina a renunțat la funcția de șef al contrainformațiilor în guvernul SUA, în ianuarie 2021, dând un avertisment public rarisim și urgent:

Puterile străine pot colecta, stoca și exploata informații biometrice din testele covid.”

Există dovezi că tamponul nazofaringian pentru „testul” Covid este folosit pentru recoltarea ADN de către Partidul Comunist Chinez (PCC) și Bill Gates. Timp de 60 minute s-a făcut o expunere cu privire la utilizarea de către Grupul BGI a „testelor” Covid pentru a colecta, stoca și exploata informațiile biometrice ale cetățenilor americani. (Administrația Obama a deschis ușa pentru PCC și a permis BGI Group să se stabilească în SUA.)

De ce vor ADN-ul nostru?

În afară de dispozitivele medicale Nanotech și ingineria genetică forțată, oamenii de știință au găsit dovezi ale unui cocktail chimic în măști, conținând otrăvurile cele mai puternice restricționate de autoritățile din Europa și SUA. Experții spun că măștile sunt comparabile cu respirația deșeurilor periculoase .    

Sincer, cred că mass-media se concentrează pe toxicitatea măștilor pentru a ne îndepărta atenția de la Nanotech Bio-Engineering.

Măști care te fac să respiri toxinele din deșeuri toxice

În acest articol sunt prezentate 20 de motive pentru care măștile faciale obligatorii sunt nesigure, ineficiente și imorale.  

OXID DE ETILEN

Cele mai multe măști și învelișuri pentru față (inclusiv pânză) sunt realizate cu substanțe chimice toxice și cancerigene, inclusiv ignifug, fibră de sticlă, plumb, NFE, ftalați, oxid de etilenă, substanțe chimice polifluorurate și formaldehidă.    

Ni se spune că „testul” și măștile Covid sunt pentru siguranța noastră, dar măștile și „testele” Covid sunt pulverizate cu oxid de etilenă. Ni se spune că acesta este un procedeu de „sterilizare” a produsului; numai că  „sterilizează” și  utilizatorul.   

EPA clasifică oxidul de etilenă drept substanță chimică toxică extrem de periculoasă. Departamentul de Stat al Muncii și Industriilor din Washington a emis un avertisment medical urgent în aprilie 2020, afirmând:  

Măștile și testele Covid conțin vaccin NanotechAceastă substanță chimică extrem de periculoasă, prezintă un risc sever pentru sănătatea umană.”

Oxidul de etilenă nu a fost niciodată aprobat de OSHA al guvernului SUA pentru utilizarea pe echipamentul de protecție individuală. Deci, de ce este folosit pe măști de față și introdus în bariera sângelui / creierului oamenilor?  

Potrivit EPA și CDC, oxidul de etilenă este un cancerigen și substanța cea mai cancerigentă cunoscută de om! A fost legat de disfuncții neurologice și poate provoca alte efecte dăunătoare” asupra ochilor, plămânilor, creierului și sistemului nervos.    

Oxidul de etilenă este un gaz inflamabil care se dizolvă ușor în apă.. De fapt, dovezile arată că utilizarea oxidului de etilenă la măști are ca rezultat eliberarea în zona de respirație a purtătorului. Expunerea prelungită determină disfuncții neurologice și depresie a sistemului nervos.  

Și mai îngrozitor este că oxidul de etilenă este mutagen la om, ceea ce înseamnă că are puterea de a-ți modifica permanent genele și de a- ți deteriora ADN-ul . Este, de asemenea, teragenetic, ceea ce înseamnă că provoacă defecte congenitale la copiii tăi. A și este un ingredient cheie în antigel.  

Trebuie să mă întreb dacă dezinfectarea purtătorilor de măști va pune în pericol persoanele care nu-i poartă?

FTALATI

Un studiu recent a arătat că măștile care nu pot fi refolosite conțin o substanță chimică puternică din plastic numită ftalat. Înmoaie produsele din plastic și declanșează daune reproductive extreme la bărbați, afectând în același timp ADN-ul. Supraexpunerea la ftalați scade fertilitatea și determină micșorarea penisului. De asemenea, induce mutații gametelor masculine care duc la creșterea mortalității pre-și postnatală a descendenților. Asta nu poate fi bine.       

BOALA PRIONICĂ

Deborah Tavares de la Israel News Live dezvăluie din documentele guvernului SUA că „vaccinurile” Covid cauzează boala Prion. Aceasta este o boală autoimună ireversibilă .   

CONCLUZIE

Măștile și „testele” Covid sunt, de fapt, instrumente de război. Acestea fac parte dintr-un experiment medical mortal pentru ingineria genetică și depopulare. Acestea nu sunt deloc măști, vaccinuri sau teste. Sunt dispozitive medicale experimentale pline de otrăvuri mortale care sterilizează permanent și ireversibil alterează ADN-ul. Maștile și testele Covid conțin, de asemenea, experimentul Covow de editare a genelor, Bioweapons, și poartă o sarcină utilă otrăvitoare într-un sistem de livrare nanotehnologică. Acestea sunt arme de război utilizate pentru a înrobi și a reduce populația într-un experiment medical mortal care contravine codurilor de la Nürnberg și încalcă legile Consimțământului informat.  

Renunțați la deteriorarea barierei sângelui / creierului provocată de teste false. 

Nu vă mai oferiți ADN-ul (acceptând testele nazale)!

Nu mai purtați măști (în special copiii).. 

Folosiți scutece din pânză și tampoane organice sanitare ! 

Sub niciun motiv NU VĂ VACCINAȚI ANTI-COVID!

Vaccinurile” sunt arme biotehnologice și vă garantează... MOARTEA !! 

 În majoritatea cazurilor, nu vă omoară imediat ci în timp, ori atunci când, de la distanță, vi se activează nanoboții care vi s-au introdus prin vaccin.

Simtomatologia morții poate fi diferită, dar cauza va fi mereu aceeași. În principal, vi se distruge, programat sistemul imunitar. Niciodată nu veți ști, nu veți fi convinși că ați murit din  cauza vaccinării, deși acela va fi singurul adevăr.

VEZI: Dr. Naomi Wolf discută „De ce pașapoartele de vaccin înseamnă sclavia pentru totdeauna”

https://youtu.be/pWoDbGNt4wg

Iată câteva modalități de detoxifiere a corpului de nanoparticule. Vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos și să studiați materialul și linkurile din acest articol. Să fie informat.  

Ceea ce ni se face este împotriva liberului arbitru, a drepturilor inalienabile și a Codurilor de la Nürnberg. The Nuremberg Two , condus de Reimer Fuellmich, a fost pregătit. 

W ATCH: 10 etape ale genocidului - https://youtu.be/cRKtO9mZND4

 Masks And Covid Tests Contain Nanotech Vaccines Without Informed Consent – Ariyana Love (wordpress.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu