Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenÈ›ionez, pentru a cunoaÈ™te cele mai corecte soluÈ›ii în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. ÃŽÈ›i cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluÈ›ia fiinÈ›ei mele în Lumină È™i în afara oricărei interferenÈ›e malefice. Vreau să îmi ridic frecvenÈ›a de vibraÈ›iei la nivelul cel mai potrivit pentru evoluÈ›ia spirituală a fiinÈ›ei mele în Lumină. AÈ™a să fie!” (în sprijinul celor interesaÈ›i)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 iulie 2021

Adevărul interior: Iubirea este motivul pentru care am venit aici în primul rând, iar dragostea este motivul pentru care rămânem

 By Sandy Stevenson

Traducere Const. Mihăilescu

 

Totul este în Ordinea Divină și există o imagine mai înaltă a oricui, chiar dacă nu o vedem, ea există.

Cu toții suntem conștienți că de câțiva ani se lucrează la eliberarea și curățarea de forme mai dense de energie în corpurile noastre emoțional și mental inferior. Pentru a aceasta există câteva motive: ne ajută să ne ridicăm vibrația în timp ce ne îndreptăm spre banda de frecvență înaltă a celei de-a cincea dimensiuni.. Aceasta este, de asemenea, vibrația ușoară necesară pentru a ne întoarce acasă atunci când părăsim Pământul. Celălalt motiv este că, pe măsură ce ne creștem frecvența personală, aceasta ajută la creșterea frecvenței generale a luminii umanității și a Pământului.

Înțelegerea mea este că ne să aflăm deja în momentul prevăzut în Planul Divin al Înălțării Pământului și omenirii. După cum foarte mulți înțeleg, acum ne aflăm în perioada trezirii majore a umanității. Pentru întreaga civilizație umană apare o nouă cale în evoluție. În Solstițiul din 21 decembrie 2020 s-a deschis calea unui fluxul uriaș de lumină planificat a inunda Pământul. Scopul este de a ajuta Pământul să se îndepărteze de toate energiile cu frecvență inferioară. Acest lucru înseamnă că toate sistemele și structurile de la nivel planetar care au stat la baza tendințelor de a înșela, a corupe, a manipula sau a controla umanitatea încep să se destructureze. Vor fi afectate în primul rând guvernele, marile afaceri, trusturile mass-media, companiile farmaceutice, instituțiile financiare și de învățământ. Chiar dacă nu pare, cu siguranță A SOSIT MOMENTUL acestor acțiuni de curățare.

S-a văzut aceasta atunci când Facebook, Twitter, Youtube, Amazon, Instagram și alte platforme și-au unit forțele pentru a supune prin cenzură dreptul la libera exprimare, închizând mii de conturi aproape peste noapte. Această blocare (care continuă și astăzi) a afectat abuziv mii de conturi aparținând unor persoane obișnuite, care pur și simplu își expuneau părerea în legătură cu diverse evenimente sau acțiuni la nivel guvernamental sau la nivelul marilor afaceri (evident, oneroase). În zone precum Georgia și Pennsylvania din SUA, prin diferite mijloace de comunicare, s-au făcut cunoscute sute și mii de afirmații, s-au prezentat martori și documente judiciare, care făceau dovada unei ample fraude în alegerile prezidențiale. Ideea nu este dacă frauda a avut loc sau nu. Oricine poate să cerceteze asta dar este împiedicat să o socializeze. Am văzut cu toții că prin mass-media aservită s-a acționat pentru a reduce la tăcere glasurile oamenilor care-și exprimau îngrijorările față de aceste fapte cât se poate de reale.

Aceștia nu erau oameni care organizau demonstrații în masă sau distrugeau proprietăți. Platformele sociale au permis deja, fără nicio cenzură, să se organizeze demonstrații BLM și Antifa folosind platformele lor sociale. Acest blitz devastator evident al liberei exprimări a fost observat în întreaga lume și a atras condamnări grele din partea liderilor din Germania, Marea Britanie, Mexic, Rusia și Brazilia.

Interesant este faptul că decizia acestor platforme sociale de a dezechilibra Parler, o platformă populară de exprimare liberă, a făcut ca milioane de oameni să migreze către Telegram, o altă platformă de exprimare liberă. Acest lucru a adus milioane de oameni într-un singur loc, vizualizând ambele părți, inclusiv mii de documente guvernamentale declasificate care sunt publicate zilnic, deoarece diferiți oameni de pe Telegram își oferă perspectiva asupra imensității acestei treziri globale.

Cred că mulți dintre noi am fost surprinși să descoperim că prietenii lucrători ai luminii au opinii puternice și adesea emotive, opuse cu privire la evenimentele mondiale actuale și în special la alegerile prezidențiale din SUA. Cred că și acest lucru este în perfectă ordine divină. Simt că am fost de acord cu toții, cei de la un nivel superior, pentru a ne asigura că începem să căutăm propriul nostru adevăr interior.

Pentru a atinge un nivel mai înalt de vibrație și un nivel de stăpânire de care avem nevoie pentru a urca, trebuie să edificăm și expunem adevărul. Orice lucru pe care îl deținem și care nu conține adevărul e îmbibat cu energie densă, și asta ne limitează să ne creștem vibrațiile. Dacă nu am ajuns încă în interiorul nostru pentru a cunoaște adevărul și ne bazăm încă pe alții pentru a-l edifica, nu vom putea atinge frecvența vibrațională necesară pentru a ne întoarce acasă.

Cred că Forțelor Luminii de pe Pământ li se face un mare cadou. Cred că ni se arată, chiar aici și chiar acum, dacă ne identificăm adevărul din adâncul ființei noastre sau dacă ne bazăm încă pe surse exterioare. Cred că mulți simt că încep să-și identifice adevărul din interior. E perioada când o putem face.

Bănuiesc că o parte superioară a Planului Ascensiunii Divine este pus în operă chiar acum, pentru toate Forțele Luminii. Aceasta este doar percepția mea și fiecare trebuie să-și găsească propria rezonanță cu această idee. Cred că ni se oferă în mod deliberat puncte de vedere opuse cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA - de către oameni pe care îi iubim și în care avem încredere 100%, ei fiind aleși la nivel dimensional superior, pentru a exprima puncte de vedere contrare cu privire la acest subiect. Înțelegerea mea este că aceasta este în Ordinea Divină un obiectiv important: creșterea vibrației Lucrătorului în Lumină, oferind fiecărui lucrător în lumină o oportunitate de a determina cu ușurință dacă își găsește adevărul din interior pentru a-și consolida și stabiliza propriul punct de vedere, indiferent de perorația oricui altcineva. Pentru acest exercițiu, ideea nu este despre al cui adevăr este autentic. Este vorba doar de modul în care decidem adevărul și cum ne asigurăm că adevărul nostru este determinat dintr-un loc de cunoaștere interioară.

Imaginați-vă dacă toate sursele externe de informații ar dispărea brusc și ar fi trebui să ne bazăm exclusiv pe cunoașterea noastră interioară.. Suntem capabili să rămânem total confortabili, mizând exclusiv pe cunoașterea noastră interioară, dacă stabilizăm Lumina pentru Pământ, în timp ce planeta și noi ne trezim, procesăm, eliberăm și ne mutăm în lumină deplină?

Iubire și lumină,

Sandy Stevenson

January 2021 (in Australia)

Un comentariu:

  1. Eu cred ca am venit aici,pe TERRA,ca sa furnizam energii joase si foarte joase eliberate in urma chinurilor si torturilor psihice si fizice la care suntem supusi de catre Arhoni prin intermediul servitorilor lor,iudeo-masonii,jidanii,khazarii si iezuitii!Cu aceste energii joase se hranesc Arhonii.Deasemenea suntem sursa de hrana(carne) pentru Reptilieni,Grey sialte "vietati"...Adica TERRA este o "Ferma" uriasa in care sunt crescuti oamenii...In aceeasi idee sunt convins ca reintruparile sunt urmarea manipularilor Arhonilor,a inselaciunii noastre ca sa acceptam de bunavoie reintruparea.Religiile au in acest sens un mare si important rol in a prostii oamenii in fata...

    RăspundețiȘtergere