Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 iulie 2021

Informații de la extraterestra Swaruu X

(prin Lascu Eleonora)

Papaya - efecte asupra corpului și sufletului.

20 iulie 2021

-  Gosia: Swaruu, te rog să răspunzi la această întrebare pe care cineva a pus-o, nici eu nu sunt sigură: dacă consumând papaya, te poți deconecta de la Sursă, prin modificarea ADN-ului? 
Ce se întâmplă cu acei oameni în viața de apoi, după  ce mor?; recuperează semnalul de la Sursă, sau poate sufletul lor va fi prins în „câmpul inteligenței artificiale” și vor fi obligați să se încarneze din nou pe Pământ? Și dacă da, în ce situație se află atunci sufletul?
- Athena Swaruu: Nu există suflet care să fie prins undeva.  Acest lucru se poate întâmpla doar ca urmare a unor obsesii, preconcepții. Sufletul nu pierde legătura-semnal cu Sursa, ci doar trupul.
Un suflet nu este ceva în afară de Sursă, este Sursa însăși; prin urmare nu se poate pierde pe sine, nu se poate separa un suflet de Sursă. ESTE parte a SURSEI. De fapt, chiar cuvântul „suflet” este greșit și nici nu ar trebui să-l mai folosiți, căci el ESTE MINTEA, CONȘTIINȚA DE SINE, conștiință pură.
(În videoclip, Swaruu X explică modul în care consumând papaya ființa își poate deconecta corpul de la Sursă)
Ceea ce oamenii numesc suflet este definit ca ceva diferit de Sursă, limitat de un set de idei bazate pe memoria unui trecut pe care l-au animat exclusiv pentru ei înșiși. Este un val în ocean, o dună în deșert, inseparabilă de SINELE său mai extins.
Problema cu papaya este că aceasta deconectează corpul de la Sursă astfel încât persoana nu mai este percepută ca înainte din punctul de vedere al oamenilor din jur, și acest lucru se produce progresiv, cumulativ. 
 Corpul își va prăbuși treptat funcțiile până când va ajunge să funcționeze la minimum, într-o stare de alienare a sufletului , ca să spunem așa; înstrăinat de semnalul care-l leagă de origine, de SURSĂ.
Papaya produce o deconectare lentă și progresivă a corpului de la Sursă.. 
 În ce situație va rămâne sufletul? Depinde de ideile pe care le aveți, așa că este imperativ să aflați cât mai mult puteți în timpul întrupării actuale, să știți (nota C.M.: și să alegeți la modul conștient) unde să mergeți și la ce să vă așteptați (după părăsirea corpului fizic).
- Gosia: Mulțumesc, mai am o singură întrebare: când corpul (Juana, de ex.) este deconectat de la Sursă, va continua să funcționeze sau a plecat deja? Adică, această deconectare înseamnă practic același lucru cu moartea corpului fizic care, astfel părăsit, începe să se descompună ? 
-Athena Swaruu: Juana a fost întotdeauna Sursa. Setul de idei care alcătuiesc conceptul Juana se află în Sursă, face parte din Sursă și este, în sine, Sursa însăși. Juana (ce nume drăguț ai ales!) ca atare folosește un corp doar pentru a se afla pe un plan eteric conceptual cu un set de reguli făcute de lumea fizică. Din punctul de vedere al tărâmului fizic, dacă, clinic vorbind, Juana a murit, va putea continua să funcționeze pentru o scurtă perioadă. Amintiți-vă că trupul are, de asemenea, o memorie de lucru, conținută în el însuși, astfel încât el poate reacționa și funcționa la capacitate limitată de interacțiune. Adică, va fi ca și cum cineva, cu o bună interacțiune și conexiune cu Sursa, ar avea o legătură aproape de sută la sută cu aceasta iar o alta, cea afectată de papaya începe să se restrângă treptat de la conceptul de Juana, care are loc în Sursă.
Apoi, pe măsură ce papaya își face efectul, într-o perioadă de timp, începe să se restrângă conexiunea cu Sursa, până când legătura va fi complet tăiată, ființa devenind un fel de robot care, mai devreme sau mai târziu, va intra într-o stare existențială degradată, un ZOMBI. Asta se va întâmpla peste câteva luni sau ani, dar procesul a început deja.
Întrebai dacă proprietarul semnalului (conexiunii) se află deja într-un alt loc, ca să spunem așa. În acest caz, din punctul de vedere al corpului fizic,  semnalul de la Sursă nu se va mai afla în corp, va fi peste tot, ca undele radio.
- Gosia: Mulțumesc din nou. Înțeleg, dar atunci, în ce moment legătura acelei persoane (conexiunea cu Sursa) a fost deja eliminată din corp: în „momentul papaya” sau ulterior, pe măsură ce crește procentul de deconectare? După ce sufletul își retrage focalizarea de pe Juana, merge în altă parte? La ce procent de deconectare? Încerc încă să înțeleg asta.   
- Athena Swaruu: Nu cred că se poate ști în ce moment se realizează o deconectare totală, un punct de inflexiune remarcabil.. Este un gradient progresiv din conexiunea de 100%, deoarece papaya, o dată ingerată, își continuă treaba și se lucrează pentru deconectarea corpului de la Sursă; dar, am putea afirma că, în timp ce corpul este viu, există o legătură, cu excepția unei stări cu adevărat de zombificare, când se funcționează într-o situație în întregime de „hard disk-ul” intern, ca să spunem așa. Acest curs al conversației ar putea duce la vampiri și zombi, subiect care poate fi legat aici.
Vedeți-l ca pe un bec: când este complet aprins, corpul-persoana are o conexiune completă cu Sursa. Utilizând papaya, lumina becului se estompează progresiv, până se stinge.
Repet: sufletul nu se poate deconecta definitiv niciodată de la Sursă pentru că este Sursa însăși. Corpul este cel care se deconectează de la suflet, sau mai bine zis de Sursă.
Îmi pot imagina că corpul are o experiență în deconectarea de la Sursă, iar ceea ce rămâne din această legătură va alarma sufletul, inducându-i ideea că urmează deconectarea; ca o pre-alarmă, o avertizare. Oamenii, sufletele au un trup. NU SUNT UN CORP inseparabil..
- Gosia: Încă încerc să înțeleg; ca și în cazul becului a cărui lumină scade încet, percepția de Juana, ca conștiință, este percepția sufletului încă în corpul acela sau când s-a întrupat deja în altcineva/ alt loc? Dacă ar fi în alt loc, unde s-ar afla conștiința acelui suflet, în acel moment? Pentru că, după ce mori trebuie să te trezești undeva: în astral sau oriunde, cu punctul tău de conștiință.. Cum e în cazul papaya ? Asta încă nu înțeleg.
-Athena Swaruu: Bine, nu este clar pentru persoana-suflet din corpul „tratat” cu papaya; el percepe că ceva nu este în regulă. De exemplu, mulți oameni consumatori de papaya au raportat că nu mai au emoții ca înainte, că nimic nu îi mai excită, că nu simt dragoste și că nu simt fericirea. 
 Persoana, corpul și sufletul experimentează ceva similar cu ceea ce se întâmplă în cazul celor afectați de Alzheimer, dar corpul se deconectează progresiv de la Sursa-suflet, din cauza funcționării defectuoase a sistemelor cerebrale care traduc semnalul către lumea fizică. Calcifierea creierului și necroza sectoarelor creierului sau o defecțiune de bază, datorată unei cantități mari de aluminiu acumulat în sistem, pot fi unele dintre consecințe, printre altele.
- Gosia: Dar când ființele le funcționează corpul, conștiința lor de sine este acolo (nu plutesc precum cei din Taygeta), de exemplu, cum mai este?
- Athena Swaruu: Sunt încă în corp, dar nu pot intra pe deplin în lumea fizică; și asta din ce în ce mai puțin, până când în cele din urmă mor și se pot întoarce la Sursă sau se pot trezi oriunde au ales la modul conștient, cu respectarea nivelului vibrațional compatibil..
- Gosia: Bine, deci deconectarea finală a conștiinței de sine are loc la moartea efectivă a corpului, conștiinței de sine.
- Athena Swaruu: Da, pentru acest exemplu da, căci atunci este la zero la sută.
- Gosia: Am înțeles.
- Athena Swaruu: Problema aici este efectul automat și acest lucru poate duce la parazitarea entităților, adică corpul, care a aparținut anterior (să zicem) cuiva amabil și real, devine țintă pentru entități întunecate care doresc să intre în lumea fizică. Aceste entități încearcă întotdeauna să găsească o cale spre fizic, acesta fiind unul dintre modurile pe care le utilizează deja de multă vreme..
Dar, aceasta este o altă agendă, care nu a fost abordată până acum, dar care este importantă. 
Un alt motiv pentru care oamenii sunt îndemnați să consume papaya este posibilitatea de a crea portaluri de frecvențe accesibile întunecaților, portaluri în care ajung aceste suflete care, ulterior, pot fi capturate mult mai ușor de întunecați; din păcate, aceasta este o cale cumplit de reală și de frecvent utilizată.
Problema obișnuită aici este că oamenii care consumă papaya  spun că se simt bine, aceasta deoarece efectele nocive ale papaya sunt progresive și se vor manifesta încetul cu încetul, din ce în ce mai mult în timp.
Unele zone ale populației, în special cele începătoare în consumul de papaya, primesc uneori un produs placebo, în urma căruia nu apar efecte dăunătoare. Este o strategie a Cabalei de a induce în eroare, pentru a diminua opoziția oamenilor în a consuma papaya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu