Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 iulie 2021

Matei, 2 iulie 2021

Traducere Const. Mihăilescu

Realitate/iluzie; credințe; a treia densitate; clone; falsa invazie ET.      

Cu salutări iubitoare de la toate sufletele de pe această stație spațială; aici e Matei.

Îl rugăm pe Matei să explice cum pur și simplu prin existența noastră ajutăm să scăpăm lumea de întuneric” , mi s-a transmis această rugăminte

Suntem bucuroși să facem acest lucru! Plecând de la diferența profundă dintre realitate și iluzie, vom arata cât de esențială este pur și simplu ființa ta pe Pământ, pentru a ajuta la transformarea vieții acolo.

Când mass-media raportează în mod consecvent dovezi ale unei lumi agitate, nu este ușor să ne gândim la asta ca la o iluzie, întâmplări percepute ca fiind reale, dar fără nicio bază în realitate. Asta nu înseamnă că nimeni nu este rănit, fericit sau trist, durerea pierderii celor dragi, confuzia, nerăbdarea, bucuria nașterii, supărarea, încântarea sau dezamăgirea - toate sunt sentimente și sunt expresii ale conștiinței, ori, aceste aspecte ale conștiinței sunt într-adevăr realități!

Realitatea este coexistența armonioasă a clarității spirituale și a principiilor științifice ale universului. Realitatea mai poate fi descrisă astfel: știința și spiritul sunt una și aceeași cu energia Creatorului, Sursa a tot ceea ce există în Cosmos. Civilizația Pământului, se află încă predominant în cea de a treia densitate, căci nu a evoluat suficient în conștientizarea conștientă pentru a înțelege acel adevăr; în consecință, popoarele trăiesc în lumea iluziei creată de ele însele, pe care o cred reală.

Credința este cea care creează realitatea fiecărei persoane, adică ceea ce fiecare acceptă în conștiința sa ca posibilitate de a se manifesta. Dacă un individ nu are cunoștința existenței unui lucru, acel lucru nu poate fi în realitatea acelei persoane. Dacă cineva deține informații, dar nu crede în ele, atunci acel ceva, despre care vorbesc informațiile, nu există pentru acea persoană. Când o persoană crede în ceva care există doar în mintea sa, acel ceva este o realitate pentru acel individ.

Să vorbim despre credințele din a treia densitate, care, de milenii, au creat o lume de iluzie pe planeta voastră. Credința comună este că fiecare individ este o combinație de personalitate, caracteristici, inteligență, talente, interese, idei, realizări ș.a.m.d., și, în funcție de credința sa, poate nu are un suflet. La majoritatea oamenilor, fiecare ființă este un suflet, o parte eternă, dar inseparabilă de ființa supremă a acestui univers și a tuturor celorlalte suflete din acest univers și, ca suflete, ele sunt esența pură a luminii iubirii Creatorului, ca energie. Ei nu se pot percepe pe ei înșiși ca membri multidimensionali ai familiei intergalactice a universului cu abilități înnăscute, adesea atribuite unor personaje admirabile din poveștile de știință și serialele TV.

Cea mai mare parte a civilizației Pământului nu își poate imagina că înainte de naștere, au făcut contracte în care a ales experiențe specifice pentru a echilibra experiențele anterioare în sute, poate mii de vieți care se petrec simultan în diferite locații din continuul atemporal. Ei nu își pot imagina că sunt unul dintre numeroasele suflete care au ales să împărtășească această viață pentru a-și oferi reciproc circumstanțe care le pot permite tuturor să evolueze. Astfel, majoritatea cred iluzia că, atunci când această viață se termină, merg undeva pentru judecată și pentru totdeauna.

Trăind în iluzia că nu au control asupra a ceea ce se întâmplă, se văd pe ei înșiși și pe ceilalți ca victime sau învingători, câștigători sau învinși având noroc sau ghinion. Ei văd coincidențe ocazionale, deoarece nu recunosc întâmplările ca fiind pași sincroni într-un proces universal care continuă să deschidă ușile de oportunitate care sunt aliniate alegerilor din contractele sufletului.

În timp ce populația Pământului nu poate tolera tratarea inumană a animalelor sau scarificarea pământurilor, poluarea apelor și distrugerea în alt mod a mediului, majoritatea dintre oameni nu prea cred că acestea îi poate afecta personal.

Realitatea este că animalele sunt suflete capabile de o largă gamă de emoții și au inteligență la fel ca oamenii, ca Mama Gaia, care este o ființă simțitoare și iubitoare; cruzimea și distrugerea oricărei părți a acestui sistem integral al vieții simțitoare produce vibrații scăzute care afectează negativ fiecare viață de pe Pământ și nu numai.

Acum să vorbim despre credință în contextul a ceea ce se întâmplă în lume astăzi. Că întunericul este „adus la lumină”, pentru a fi învins și se stabilește fundamentul Epocii de Aur a Pământului, această realitate este necunoscută pentru mulți dintre voi. Pentru majoritatea civilizației, o lume aflată în procesul unor mari frământări - în care cetățenii se răzvrătesc împotriva conducerii, luptele din guverne, violența pe străzi, seceta și inundațiile, economiile naționale la pământ, finanțele personale epuizate de flagelul covid - toate sunt realități care se regăsesc și gândurile ori sentimentele ființelor umane existente acum pe planeta voastră.

Energia acelor gânduri și sentimente din conștiința colectivă determină activitatea în câmpul de potențial energetic al Pământului, care este o reflectare a tot ceea ce se întâmplă pe planetă - este inversul sloganului „Ce e sus este și jos”. Această lege universală merge mână în mână cu legea atracției care face ca orice se află în spațiul universal să fie atras de ceva aflat undeva și cu care este compatibil. Aici se poate face o conexiune între locuitorii umani ale căror gânduri pot perpetua legătura cu lumea iluziei pe care o manifesta o civilizație de mult apusă. Însă aceste conexiuni energetice ar trebui rupte și, mulți dintre voi, dragi frați și surori de pe Pământ, v-ați oferit voluntar pentru a ajuta popoarele să întrerupă acel ciclu care blochează evoluția și care face ca totul să fie repetitiv.

Să asemănăm acest lucru cu o piesă de teatru antică în care toată lumea de pe planetă interpreta un rol și se afla pe scenă.. Actorii, scenariștii și managerii de producție s-au schimbat odată cu trecerea generațiilor, iar recuzita scenică s-a schimbat și ea adaptându-se vremurilor, dar intriga piesei a rămas aceeași. De-a lungul mileniilor, piesa a continuat să ruleze, scriitorii și managerii au controlat inteligent scenariile, astfel încât distribuția a adormit în iluzia că piesa era însăși realitatea vieții.

Mulți dintre voi vă amintiți fragmente din acea piesă, pe care ați jucat-o cândva în lumile care au apus sau în lumile din alte amplasamente ale universului. În diverse perioade, din dragoste pentru anumiți membri ai familiei universale, ați ales să trăiți printre ei și să fiți lumina de care aveau nevoie pentru a ieși din iluzia celei de a treia densități. Știați că îi puteți ajuta pentru că SUNAȚI lumină, esența pură a energiei iubire-lumină a Creatorului. Voi știați asta despre voi înșivă, în timp ce ei nu știu asta despre ei înșiși.

Așadar, acum sunteți pe scena mondială cu un nou scenariu despre lumina care câștigă conflictul vechi dintre forțele luminoase și cele întunecate. Scriitorii și managerii știu că lumina însemnă descompunerea și împrăștierea întunericului.. Aflându-vă în mijlocul lor, vibrațiile energiei voastre de iubire-lumină curg și îi ating. Pe măsură ce actorii se trezesc, ei devin faruri de lumină într-o forță a evlaviei și, dragii mei, căci prezența voastră ajută la transformarea vieții pe Pământ!

Cu cât mai multe gânduri și sentimente sunt focalizate pe dragoste, pace și armonie, cu atât mai repede se va termina iluzia umanității despre o lume a frământării și nesiguranței.. Eficacitatea direcționării colective a energiei către o lume plină de lumină este inestimabilă. Imaginați-vă o lume a popoarelor care se asistă și se ajută reciproc, o lume în care resursele sunt împărțite în mod egal și în care există abundență pentru toți. Imaginați-vă Pământul restaurat în paradisul care a fost-o cândva și ajutați omenirea Gaia să transforme acest gând în realitate!

De la începutul creației, energia dragostei-luminii a fost singura sursă construcție pentru orice creatură, de la o petunie la o planetă și, deoarece toate materialele sunt lumină și dragoste, este mult mai ușor să creezi frumusețe și armonie decât să produci suferință și tulburare.

Un număr dintre voi ați scris despre mai mulți indivizi despre care ați auzit că sunt clone sau vor fi clonați. Este o exagerare, o gândirea fantezistă a cuiva. Scopul clonării este de a oferi continuitate într-o poziție influentă și, din moment ce Illuminati au controlat laboratoarele și a decis pe cine doresc să cloneze, pe total însă este vorba de foarte puține persoane. În unele cazuri, persoanele care au refuzat să participe la o agendă întunecată au fost clonate forțat, apoi ucise.

În procesul de clonare se folosește țesutul celular al unei persoane pentru a produce sugari care îmbătrânesc rapid până când clona apare identică cu individul. Apoi, informațiile din creierul persoanei sunt descărcate în creierul clonei în același mod în care datele sunt transferate de la un computer la altul. Cea mai complicată procedură a procesului are loc chiar înainte ca duplicatul (clona) să „devină publică” căci persoana respectivă trebuie astfel pregătită încât să nu manifeste lacune în cunoaștere față de original. [ O explicație cuprinzătoare a procesului de clonare este în mesajul din 12 octombrie 2016. ]

Ca noutate, laboratoarele de clonare au fost închise acum aproximativ trei ani în urmă. Iluminații au hotărât, oprirea programului din cauza eșecurilor în reproducerea exactă a clonelor, mai ales în ceea ce privește descărcarea informațiilor din original în clonă.

Deși dublarea corpului, sau „aspectul similar”, a înlocuit unele persoane care au fost asasinate sau au murit din cauze naturale, diferențele de aspect și voce s-au dovedit sesizabile. Acum, orientare este spre tehnologia holografică dar, cel puțin în prezent, tehnologia nu este disponibilă pe scară largă, astfel încât aparițiile publice sunt rare.

Dar înșelarea popoarelor nu va mai putea continua mult timp căci, din câte știm, de la lucrătorii în lumină aflați în poziții influente intenționează să dezvăluie informații despre indivizi clonați și imitații, împreună cu revelațiile conexe.

Am auzit că întunecații programează o falsă invazie ET. Există vreun adevăr în asta?

„Producerea unei invazii ET a fost pe agenda Illuminati de mulți ani, ca ultimă soluție pentru a obține dominația mondială. Planul lor este ca, la un moment dat, mass-media aservită să difuzeze continuu populației știri terifiante care să îngrozească lumea, cu scopul de a mobiliza forțe militare pentru o ipotetică luptă împotriva extratereștrilor. În realitate ar fi vorba despre „distrugerea” unor forțe militare ET, operațiune prin care Illuminati și-ar dovedi „atașamentul” față de populația Pământului, recăpătându-i încrederea, ceea ce le-ar permite să-și reia rolul de conducere în manipularea și subjugarea lumii voastre. În plus, ulterior „încercării de invazie ET”, întunecații ar putea utiliza metoda de reprimare ori ucidere clamând situații de complot împotriva pământenilor, atunci când vor considera necesar.

Asemenea măsuri ar face popoarele neajutorate față de politica Illuminati de a anihila sistematic pe cei care li se opun.

Planul inițial avea în vedere folosirea „micilor gri” aduși de sub pământ, dar aceștia au refuzat să participe la acea înșelătorie întunecată, așa că planul a fost schimbat în sensul că s-ar utiliza hologramele pe post de invadatori ET.

Este posibil ca unii Illuminati de rang superior să aibă în vedere acest lucru, dar controlul lor asupra resurselor tehnologice este slab. Dacă însă vor încerca oricum, membrii forțelor speciale extraterestre, ale căror numeroase servicii pentru dvs. au fost de neprețuit până în prezent, s-ar asigura că „invazia” s-ar transforma într-un spectacol de divertisment copios, departe de a se putea întâmpla ceea ce își doresc întunecații.

Dragă familie, trăiți într-un timp unic din istoria planetei Pământ, unic în istoria acestui univers!

Când călătoria voastră pe Pământ se va încheia, veți putea urmări această epocă ca pe un film interesant și vă veți putea simți privilegiați că ați trăit aceste evenimente de mare importanță din istoria civilizației umane.

Toate ființele din lumină din acest univers vă susțin cu dragoste necondiționată.

https://www.matthewbooks.com/july-2-2021/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu