Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 iunie 2021

Tucker Carlson, FOX NEWS: Tony Fauci știa despre faptul că COVID-ul a fost fabricat în China în cadrul unor experimente periculoase pe care le-a finanțat!!!

 


 ActiveNews.ro: Dezvăluirile uluitoare din ultimele zile scot la iveală un întreg păienjeniș de interese și complicități.

Citiți mai jos traducerea editorialului lui Tucker Carlson din emisiunea de miercuri seara de la Fox News.

Tucker Carlson: Cu 15 luni în urmă, un grup de oameni de știință chinezi, lucrând pe teren, la locul apariției epidemiei unui virus absolut nou, au ajuns la concluzia că noul coronavirus a scăpat probabil dintr-un laborator guvernamental de la Wuhan. Au spus-o în cel mai clar mod posibil, și apoi au postat această concluzie și pe internet.

Din perspectiva noastră, a reprezentat o știre uimitoare și importantă, și, de asemenea, perfect plauzibilă. Ne așteptam la un val de interes din partea presei. De unde venea coronavirusul? Părea că această întrebare merită să-și găsească un răspuns, din moment ce, din cauza virusului mureau oameni. Dar nimeni nu a pus această întrebare. În schimb, s-a lăsat tăcerea, întreruptă din când în când de comentarii superioare despre antirasism și teorii conspiraționiste.

Situația a rămas neschimbată timp de mai bine de un an. Până acum câteva săptămâni. Apoi, brusc, din motive pe care nu le înțelegem, toți dobitocii superiori din presa de știri americană și-au schimbat complet opinia peste noapte. Sigur că da, COVID-ul a scăpat dintr-un laborator de virusologie chinez.

Haida de! Ce-ați crezut, că vine dintr-o piață de animale vii? Zău așa!

Acesta devenise noul bun simț. A urmat o avalanșă de dovezi. Wall Street Journal a confirmat că primele victime ale COVID par să fi fost cercetători care lucrau cu viruși de la lilieci la Institutul de Virusologie din Wuhan.

BuzzFeed a obținut mii de mailuri care demonstrau că Tony Fauci știa despre faptul că COVID-ul a fost fabricat în China în cadrul unor experimente periculoase pe care le-a finanțat.

Se dovedea că teoria virusului scăpat din laborator nu a fost o nebunie. Dimpotrivă, a fost cât se poate de reală. Atunci, de ce ne-au mințit atâta vreme? Un nou element șocant din toate punctele de vedere, revista de lingăi Vanity Fair răspunde la această întrebare într-un mare fel. Ar trebui să citiți. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

 https://daniel-roxin.ro/tucker-carlson-fox-news-tony-fauci-stia-despre-faptul-ca-covid-ul-a-fost-fabricat-in-china-in-cadrul-unor-experim

3 comentarii:

  1. IMI PARE RAU SA O SPUN DAR, DOMNUL GREGORIAN BIVOLARU ARE ALATA VARIANTA LA ACEAST LUCRU , VIRUSUL A FOST INJECTAT LA SPORTIVII AMERICANI CARE AU PARTICIPAT LA JOCURILE OLIMPICE DIN CHINA CE ESTE ADEVARAT ESTE CA ACEST FAPT ERA CUNOSCUT DE DOMNUL FAUCI.
    VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  2. Criminali!!! Criminalii omenirii!!! Astia sunt jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/PK-AloWEboQ

    RăspundețiȘtergere