Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 iunie 2021

Conversație cu Federația Luminii.

30 mai 2021

Traducere Const. Mihăilescu 

Bl .:  Bună ziua, băieți ! M-am gândit să sun clopoțelul... să văd dacă sunteți acasă !?

F.L: Suntem și așteptăm cu bucurie schimbul de energii cu tine. Nu doar pentru comunicarea cu tine, dragă Blossom, ci și pentru a ne conecta, așa cum ne place, cu toate sufletele care consideră utile vorbele noastre de încurajare.

Bl.: Mulțumesc. Mi-a scris o doamnă să vă întreb dacă n-ați vrea să explicați ce înseamnă pentru voi expresia „Eu sunt Adevărul, eu sunt Lumina”.

F.L.: Noi am spune că atât doamna care te întreabă, cât și fiecare dintre voi... ȘTIE răspunsul.

Căci ADEVĂRUL ESTE CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT !

ADEVĂRUL ESTE TOT CE înseamnă IUBIRE.

Mergi mult mai adânc în Ființa ta decât ar fi necesar pentru a te întreba ce este și ce nu este Adevăr în lumea ta de astăzi. Vei afla că este un alt fel de Adevăr.

ESTE CUNOAȘTEREA DIN INTERIOR A CEEA CE ESTE IUBIREA.

Când cineva repetă mantra aceasta din cel mai adânc loc din inima lui ... de unde se simte cunoștința absolută și puterea acestor cuvinte ... atunci VA ȘTI ce înseamnă „EU SUNT ADEVĂRUL”.

Te întreb: are sens pentru tine ceea ce spun eu acum?

Bl.: Da. Pentru mine înseamnă siguranța la care poți ajunge să trăiești sentimentului CUNOAȘTERII, care ne conduce Duhul într-un alt loc; indiferent dacă pur și simplu o spunem doar pentru a crea forță sau dacă este vorba de o anumită circumstanță.

F.L. :Vezi, Blossom, am compara asta cu situația în care, zilele trecute, un copil trebuia să învețe Tabelul Timpurilor (?!) Este la fel cu o mantră. Înainte să veniți în corp fizic știați că odată ce vi se va prezenta acel îndemn, dar și certitudine, veți putea accesa ADEVĂRUL, în orice moment.

Acesta este motivul pentru care se simte atât de familiar, atât de puternic, atât de complet.

Bl.: Mulțumesc. Datorită situației mele actuale, toate lucrurile care se întâmplă acum în lumea largă nu mai sunt atât de prezente în mintea mea. Totuși, conștientizez destul de multe lucruri, evident. Știu că atât voi cât și White Cloud (Norul Alb) ați spus că atunci când lucrurile vor părea exasperante, de nesuportat, va începe resetarea și vor începe marile schimbări. Am ajuns în acel moment?

F.L .: Nu chiar.

Bl.: Cât de rău, cât de nebunească va deveni realitatea?

F.L.: Atunci când toate Națiunile vor fi alarmate și preocupate profund de aceleași lucruri. Lumea voastră va atinge punctul critic atunci când majoritatea sufletelor vor începe să se trezească. Atunci, și numai atunci, se va produce valul care va provoca saltul schimbării.

Bl .: Totuși, de ce trebuie să așteptăm până când totul va deveni atât de rău? De ce să nu punem capăt acestei nebunii acum?

F.L: Blossom, de multe ori au existat pe planeta voastră situații când ființele umane s-au simțit la fel, dintr-un motiv sau altul, când sănătatea, siguranța ori orice altă motivație păreau pierdute definitiv. Cu toate acestea, oricât de terifiant, oricât de fără speranță părea, prin haos și după haos, ființa a găsit ADEVĂRUL și răspuns la întrebarea „Cine sunt EU?”

Bl: Poate unii ... nu toți !?

F.L: Dacă aceasta este întrebarea, am spune că este corectă aprecierea.

Bl: Pentru mine, și pentru mulți alții, persistă întrebarea: ce rost au toate acestea? Totul este atât de ridicol! Mai concret: dacă agenda „elitei” este de a distruge o mare parte din populația planetei ... de ce cei ca voi nu pot, de exemplu, să intervină și să elimine această elită, care reprezintă o mână de ființe? De ce se permite să se ajungă atât de departe ?

F.L: Din multe motive. Capacul trebuie ridicat de pe oală doar când a dat în clocot, pentru ca spuma să se reverse și abia după aceea procesul de fierbere să continue liniștit.

Bl: De ce ... de ce să aștepți acel moment?

F.L: Din cauza multor, multor lucruri care trebuie să le urmeze, atunci când se întâmplă. Dacă capacul este îndepărtat prea devreme, planurile nu vor putea fi îndeplinite, astfel ca rezultatul dorit să poată fi obținut.

Bl: Oh, dacă am putea înțelege !! Ei bine, cred că în adâncul nostru o facem. Totuși, ca întotdeauna, trebuie să intervină așteptarea. Speranța că nu se va întâmpla.

În ceea ce mă privește, este interesant de amintit că... de trei ori în trecut, să zicem în urmă cu aproximativ 15 ani, diferiți „prezicători” mi-au spus că Goody (soțul meu) ar fi / era bolnav.

Nu-mi amintesc exact momentele, totuși, eu am râs de acel avertisment zicându-mi că ei greșesc ! Acum, văd că nu au greșit deloc.

Mulți dintre noi ne luptăm cu acest fel de neîncredere, de incertitudine, considerând că, oricum, nouă nu ni se poate întâmpla.

Acum ni se spune că în viitorul nostru ceva foarte serios se va întâmpla, dar uităm de asta când constatăm că în zilele care urmează, nimic din ceea ce s-a prezis nu se produce..

F.L: Este corect, Blossom. Totul se întâmplă deodată, parcă exact când te așteptai cel mai puțin...

Bl.: Deci ni s-a spus. Cu toate acestea, este greu de înțeles. Este prea uluitor pentru a înțelege, deoarece nu numai că se întâmplă simultan, există vieți paralele, linii temporale, alte dimensiuni ... și apoi ... există liberul arbitru care-ți permite să-ți schimbi gândurile, care te pot îndepărta și poți să-ți alegi altă cale. Culmea e că se mai și spune că totul se întâmplă ACUM !! Ce să mai înțelegi !!!

F.L.: Corect. Pentru a ne păstra, totuși, în tema pe care ne-am propus-o pentru astăzi, să rămânem la momentul prezentului în care fiecare este conștient de existența lui pe această planetă, Pământ, încercând, fiecare dintre voi, să afle cu ce scop a venit în această experiență. De fapt, motivația generală, care se regăsește la fiecare dintre voi, sau măcar la majoritatea, este că v-ați oferit să fiți acum pe Pământ pentru a vă ajuta planeta să-și crească vibrația făcând astfel posibilă trecerea într-o dimensiune superioară.

Această acțiune este de anvergură și, la acești, parametri, nu s-a mai produs niciodată în existența Terrei. Fiecare dintre voi cunoaște, în profunzimile lui, că a fost atât o alegere cât și o selecție, (nota C.M.: adică multe suflete au dorit dar nu toate au fost selectate să aibă această experiență acum). Voi sunteți, cu adevărat, războinicii Luminii și veți finaliza această amplă acțiune.Tu, NU?

Bl. : Sper că da! Cu toate acestea, mulți s-au simțit la fel, dar acum nu mai sunt în planul Pământului (nota C.M.: și-au părăsit corpul fizic).

F.L.: În acest caz, ei continuă acțiunea din locul unde au ajuns.

Bl.: Să înțeleg că, pentru unii, producerea evenimentului nu-i va prinde pe Pământ, în această viață?

F.L.: Asta depinde de contractul fiecărui suflet.

Bl.: Cu toate acestea, dorința de a fi prezenți este atât de puternică, pentru unii ...Am o prietenă care are 94 de ani. Ea așteaptă cu răbdare /și încredere că va fi prezentă, ca noi toți, de altfel! Oricum, este o mare frustrare, mai ales când vezi cum a înnebunit lumea....

F.L: Cu toate acestea, pe măsură ce lumea „pare” să înnebunească ... însănătoșirea va reveni la cei care aleg să se trezească.

Bl: Cu siguranță, dar pentru unii, ar fi nevoie de un ceas cu alarmă de mărimea Big Beng-ului ca să-i trezească ...!!

F.L: Cu toate acestea, aceasta este o fază a EVOLUȚIEI.

Bl: La câte este supusă, e uimitor că viața nu se sfârșește! Ca noutate, ziceți voi, evoluția există și asta se întâmplă prin extinderea Iubirii. Cu toate acestea, oamenii care au avut „Experiența aproape de moarte” au înțeles toate acestea, atunci când li s-a întâmplat..

F.L .: Fiecare ...își amintește, apoi uită, apoi iar își amintește, iar uită și.. călătoria continuă, pentru noi și noi experiențe...într-o perspectivă fără de sfârșit....

Energiile sunt acum mult mai puternice și vor continua să se extindă în și din ele.

ACESTA ESTE UN SEMN FOARTE BUN ... deoarece este un mod sigur de a ști că „Evenimentul” se apropie din ce în ce mai mult.

Bl .: Minunat ..!. Mai trebuie să aștept doar... 200 de ani și să nu-mi pierd umorul...Ce să zic, ....mă simt tare încurajată...

F.L .: Blossom, chiar te înțelegem. Totuși, ar trebui să încercați să simțiți aceste noi Energii, mai puternice .

Bl .:Zilele trecute am văzut cel mai frumos curcubeu care m-a extaziat și m-a făcut să lăcrimez de fericire...Când cineva simte așa ceva în natură, ȘTIE că Adevărul din el îl așteaptă să i se reveleze.

F.L .: Blossom, nu poate fi altfel. PENTRU VOI, ADEVĂRUL ..se regăsește în voi. .

Bl .: Chiar și în cei răi? Sigur că nu.

F.L .: Ba da, căci TOTUL ESTE IUBIRE ... TOTUL.

Deși, cei pe care îi numiți „răi” par să fie altceva decât ceea ce este „Adevărul vostru” ...; ei au un adevăr al lor, la care vor renunța cândva...și atunci vor fi recuperați pentru a accepta ADEVĂRUL, singurul ADEVĂR..  

Bl .: N-ar fi frumos să ajungem undeva unde să ne rezolvăm toate nepotrivirile, după care să ne amintim, apoi să pornim în alte experiențe, în alte vieți, purificați și nemânjiți de nimic rău... ?!

F.L.: Veți putea face asta, când vă veți aminti..

Bl .: Eu nu pot spune că mi-l amintesc. Așa cred !

FL .: Cu toate acestea, puțin câte puțin îți vei aminti.

Singurul lucru pe care trebuie să ți-l amintește este că TOTUL ESTE IUBIRE, că TU EȘTI IUBIRE, DOAR IUBIRE !

Spuneți mereu: EU SUNT IUBIREA; EU SUNT LUMINA; EU SUNT ADEVĂRUL; EU SUNT.

ĂSTA ESTE TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI.

ĂSTA ESTE ADEVĂRUL

Bl .: Mulțumesc mult !. Până data viitoare, să rămânem cu recunoștință în serviciul IUBIRII. EU SUNT.

    * nota Blossom: resimțim ajutorul și sprijinul vostru în aceste momente în care soțul meu este în tratament (cu șase săpt. în urmă i s-a descoperit o tumoare pe creier ). Mulțumim fiecăruia dintre voi, care a înțeles cât de important este ajutorul moral și financiar pe care ni-l acordă !)

  https://www.blossomgoodchild.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu