Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 iunie 2021

MATEI, 3 mai 2021

Traducere Const. Mihăilescu

Procese de descoperire; "singur"; efectele vibrațiilor în creștere, stresul; Ziua Iubirii Generale; credințe; introducere, adaptare la la Nirvana.

Cu salutări iubitoare de la toate sufletele de pe această stație spațială; sunt Matei.

Evoluarea în conștientizare spirituală și conștientă este un proces de descoperire de sine care îndepărtează progresiv straturile de uitare despre însăși ființa ta și despre energia iubirii-luminii Creatorului. Acest proces va continua până când vă veți aminti începuturile și vă veți întoarce la Sursa Creatoare.

Ceea ce se întâmplă în întreaga voastră lume este un alt tip de proces de dezvăluire. Lumina combinată trimisă fascicular către Pământ de civilizații puternice și lumina pe care o generați voi înșivă decopertează strat după strat din întunericul acumulat de eoni. Acest proces va continua până când fiecare strat depus va fi învins și energia sa va fi transformată în lumină.

De nenumărate ori, pe parcursul celor șaptesprezece ani ai mesajelor noastre, am spus că scopul lor este de a oferi iluminare, îndrumare spirituală și încurajare. În acest moment, încurajarea poate fi cea mai utilă pentru toți cei necăjiți, dezorientați, dezamăgiți, chiar dacă procesul de expunere prezintă puține dovezi ale progresului și nu are recunoaștere oficială.

Vrem să vă asigurăm că, în realitate, se progresează foarte mult spre ținta stabilită și că în spatele scenei se produc cu adevărat evenimente puternic transformatoare, care-i vor ajuta pe toți cei care nu renunță să devină lucrători ai luminii.

Nu intenționez să mă mai reîncarnez pe această planetă, niciodată !!”

Sunt bătrân, obosit și răbdarea mea s-a epuizat”.

Promit să-mi îndeplinesc  programul și, când se va fi terminat, abia aștept să mă duc acasă - și niciodată nu mă mai întorc pe acest oropsit Pământ !”

Sunt epuizat ... vreau ca Matthew să-mi spună DE CE am ales această planetă mizerabilă ca să mă întrupez”. 

Cele de mai sus sunt efecte ale straturilor de uitare care s-au depus, dar care sunt temporare. Voi nu vă mai amintiți când v-ați oferit cu nerăbdare să veniți pe Pământ și să ajutați civilizația să se trezească. Cu siguranță, atunci știați că viața într-o lume a celei de a treia densități, în care urma să plonjați, va fi dificilă. Când, în deplină cunoaștere, ați ales programul de multiple experiențe în dimensiunea a 3-a ați știut că înțelepciunea și perseverența pe care le veți avea și manifesta vor depăși obstacolele pe care urma să le întâlniți.

Acum nu vă mai amintiți că miliarde de suflete vor alege să-și finalizeze lecții karmice în a treia densitate, în timpul întrupării voastre de pe Pământ și că aceste lecții vor atrage greutăți și suferințe pe scară largă. Știați, de asemenea, cât de bucuroase vor fi acele suflete după trecerea la viața spirituală, când vor realiza că au atins experiența echilibrată de care aveau nevoie pentru a evolua. Mai mult, ați știut că veți ajuta membrii familiei universale veniți pe Pământ pentru a se manifesta, și a acumula experiență.

Unii dintre voi ați scris că vă „simțiți singuri”, deoarece prietenii și familia nu cred în adevărul vostru. Atunci când ați ales să ajutați popoarele Pământului, știați că nu erați singuri. Adevărul este că mulțimi de îngeri și ghizi vă sunt alături mereu, în această experiență pe care ați ales-o, deși știați că va fi una dificilă. Vă garantăm că fiecare dintre voi este cunoscut, iubit și onorat de toate ființele luminoase din acest univers și că civilizații întregi radiază lumină pentru a vă ajuta de-a lungul căii pe care ați ales să mergeți.

Mai mult, știați că pe Pământ veți întâlni oameni care vor ridiculiza ceea ce voi le veți spune, căci ei au mintea îmbâcsită de realitățile materiale ale planului inferior 3D.. Oricât de tentant ar putea fi, voi nu trebuie să-i sufocați cu credințele voastre ci să-i ajutați doar dacă ei sunt deschiși primirii unor informații de înaltă vibrație.

Acum, nivelurile vibratorii succesiv mai ridicate, care lucrează asupra straturilor de întuneric, schimbă celulele pe bază de carbon în cristaline, în toate sufletele care absorb lumina, și le impulsionează evoluția. Cu toate acestea, schimbările energetice pot provoca efecte fizice, emoționale și mentale deconcertante care, după un an de restricții severe, s-au amplificat - căci populația se confruntă cu un „dublu stres”. [ Mesajul din 20 noiembrie 2017 menționează efectele și oferă sugestii pentru a le diminua. ]

Suntem alături de voi toți, dragi frați și surori care vă simțiți dezamăgiți! Și eu am trăit în civilizații în care bătălia dintre forțele luminii și cele întunecate era acerbă, și eu am experimentat durere, contracarări, angoasă și furie. Cunoașterea și forța interioară pe care le-am câștigat în acele vieți sunt motivele pentru care am fost aleși să ajutăm alte civilizații să-și descopere puterea de a-și schimba viețile în bine.

Ceea ce am experimentat se aplică în mod egal și în cazul dvs. - numai că noi, deocamdată, ne amintim acele vieți iar voi nu. Știu că mulți se simt frustrați, anxioși și descurajați, mai ales atunci când își dau seama că au fost sau sunt mințiți.

Importantă este statornicia voastră în lumina care vă crește bunăstarea și impulsionează societatea înainte. Lumina voastră va ajuta sufletele descurajate să înlocuiască sentimentele negative cu optimism și hotărârea de a transforma lumea din care face parte.

Să menționăm un alt motiv pentru care ați fost aleși atunci când mulți alții nu aveau conștiința de a fi. Voi știți că sunteți mult mai mult decât o persoană cu idei, credințe, experiențe, personalitate, abilități, talente, dorințe și realizări. Vă rugăm să vă gândiți la voi înșivă și la toți ceilalți, indiferent dacă-i admirați sau nu, dacă sunteți de acord cu ei sau nu, că sunteți cu toții: suflete nemuritoare multidimensionale, inviolabile și independente, inseparabil interconectate cu toate celelalte vieți din cosmos. Fiecare viață este esența iubirii-luminii Sursei Creatorului, cea mai puternică forță din univers.  

Pe 1 mai, a fost Ziua Mondială a Iubirii. În urmă cu douăzeci și unu de ani, Fundația a fost înființată pentru a celebra diversitatea umanității prin educație, cercetare și artă culturală și pentru a inspira oamenii din întreaga lume să iubească necondiționat. „Ingredientul” fiecărui suflet de pe Pământ este iubirea necondiționată a Creatorului și nu ne putem gândi la o misiune mai vrednică decât să îi inspirăm pe oameni să FIE cine sunt.

Părinții mei care sunt inimoși și generoși cred că oamenii care nu împărtășesc credințele lor religioase fundamentaliste sunt sortiți iadului etern. Nu vreau să-i supăr, așa că nu le pot spune că eu nu mai cred asta, dar mă simt vinovat că nu le pot spune adevărul meu. În principal, mă tem de ce se va întâmpla cu ei când vor face tranziția. Cum îi pot convinge să-și schimbe credința de o viață? ” 

Răspunsul nostru pentru acest suflet drag este valabil pentru toți cei care au preocupări similare, cu privire la familie sau la prieteni.

Mai întâi, spunem că energia vinovăției și a fricii vă estompează lumina. A-ți iubi părinții fără condiționări îți va ridica spiritul, iar vibrațiile superioare pe care le vei transmite  le vor aduce și lor beneficii. Nu este responsabilitatea ta sau dreptul tău de a schimba ceea ce cred ei. Toată lumea are dreptul divin să se îndrepte spre iluminare în propriul său ritm și, dacă persoanele iubite au ales un ritm mai lent decât al vostru, trebuie să onorați decizia lor.

În ceea ce privește tranziția părinților voștri, la fel ca toți ceilalți de pe Pământ, ei vor face călătoria fulgerător către zona din Nirvana care corespunde înregistrării lor energetice pe tot parcursul vieții. Confruntarea, care este în conformitate cu legea universală a fizicii, are de-a face sau nu cu trăirea în moduri evlavioase și cu cât de liberă a fost alegerea la care au aderat sau s-au îndepărtat de contractele sufletești.

Natura generoasă a părinților tăi evlavioși are corespondent și justificare în contractele lor, pe care tu nu le cunoști. Poate convingerile lor rigide sunt o credință stabilizatoare după vieți de luptă prin care au trăit cândva. Contractele pot reprezenta ispășiri ale unor condamnări comune, pentru a echilibra fapte de viață atunci când liderii religioși i-au trimis în luptă. Sau, poate fi un acord familial înainte de naștere, când părinții tăi au ales să creadă în doctrine care să-i motiveze să crească spiritual și conștient.

Există multe de spus despre intrarea în Nirvana. Frecvența unică a fiecărui suflet le permite primitorilor în regat să cunoască iminența sosirii și zona unde va fi îndrumat sufletul sosit, suflet care va fi întâmpinat și identificat, fără a se produce erori „de recepție”. 

Persoanele ale căror corpuri eterice sau psihice sunt grav debilitate primesc prompt un tratament personalizat din partea unor asistenți medicali specializați. În timpul convalescenței și redobândirii stării perfecte de sănătate, ei devin conștienți de ceea ce se întâmplă, și care sunt realitățile reprezentative ale vieții de apoi”. La început, Nirvana le va părea noilor veniți, a fi ceea ce credeau ei că urmează după „moarte”.

De exemplu, persoanele care se așteaptă să fie plasate (după „moarte”) într-un loc întunecat vor trăi această experiență iluzorie, în care vor crede cu tărie ca fiind o indiscutabilă realitate. Oamenii care cred „că dincolo” îi așteaptă raiul, se vor trezi într-un câmp nesfârșit de flori parfumate. Oamenii care în timpul vieții au crezut că „morții” ajung la o poartă magnifică unde Sf. Petru face trierea, ținând în mână o listă cu numele celor sosiți, vor întâlni această „certitudine”. Oricine va crede că raiul este plin de îngeri înaripați care cântă la harpă, vor avea parte aievea de acest spectacol, „cât se poate de real” pentru ei.

La orice se așteaptă fiecare ființă va fi reprodus holografic, numai că, din moment ce acestea sunt doar „spectacole de teatru”, ca să spunem așa, iluzia nu poate dura prea mult. În Nirvana numai adevărul și dragostea pot prevala și este permanentă, căci vibrațiile ridicate sunt cele care mențin stabilitatea și flexibilitatea tuturor zonelor acestui tărâm..

Acesta este modul în care actualitatea acelei lumi se va dezvălui unui suflet care și-a părăsit corpul, având anumite credințe. Comună aproape pentru fiecare suflet va fi o lumină difuză care apare departe și care se întărește pe măsură ce sufletul se deplasează spre ea. 

Ajuns acolo, sufletul va fi întâmpinat de cineva foarte apropiat și la care ținea mult: bunică, mamă, copii, iubiți, prieteni. Unul dintre cei prezenți îl va lua de mână pe noul sosit și-l va conduce zâmbitor și plin de încredere să cunoască zona în care ca locui, cel puțin pentru o perioadă.. În cele câteva zile (conf. conceptului ființei sosite) sufletului i se va arată frumusețea și diversitatea tărâmului în care a ajuns. Interesant este că toți cei care vin în întâmpinarea sufletului, sau pe care ulterior îi întâlnește, îi vor apărea așa cum erau în „floarea vârstei”.

Reuniunile cu persoane dragi noilor sosiți sunt întotdeauna pline de bucurie, dar adaptarea la Nirvana va fi diferită și în conformitate cu credințele oamenilor despre „viața de apoi”. Unii își vor reaminti rapid de alte vieți petrecute cândva în Nirvana și asta le va da încredere și-i va face fericiți. Alții vor ezita să trăiască într-o lume diferită de cea din care au plecat, dar, pe măsură ce vor vedea ofertele minunate ale tărâmului, vor deveni rezidenți activi și plini de acceptare. Indivizii care se agață de ideile lor de viață veșnică în cer sau în iad, vor decide să doarmă mai degrabă decât să accepte ceva în care nu cred că există; toate sufletele sunt însă îngrijite cu dragoste până când vor hotărî să înceapă o nouă viață, într-un corp sau fără corp, pe Pământ sau altundeva.

Fiecare va îmbrățișa realitatea vieții în spirit și, ca toți ceilalți rezidenți, își va planifica următoarea încarnare cu cunoștințele experiențelor acumulate în viețile anterioare.

Dragă familie, toate ființele de Lumină din acest univers te onorează pentru că ai ajutat popoarele Pământului să se manifeste într-o experiență care să le impulsioneze evoluția.

Matei și
Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/may-3-2021/



Un comentariu: