Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Șef cercetare Pfizer: CV Vacc însemează și sterilizarea feminină

January 16, 2021 by Derek Knauss

Traducere Const. Mihăilescu

 Vaccinul conține o proteină spike, numită sincitină-1, vitală pentru formarea placentei umane la femei (vezi figura)

Dacă vaccinul funcționează astfel încât să formăm un răspuns imun ÎMPOTRIVA proteinei spike, instruim și corpul feminin să atace sincitina-1, ceea ce ar putea duce la infertilitate la femeile cu o durată nespecificată.

Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva coroanei și solicită semnarea co-petiției

2020 Stiri

La 1 decembrie 2020, fostul șef de cercetare respiratorie Pfizer Dr. Michael Yeadon și specialistul în plămâni și fostul șef al departamentului de sănătate publică Dr. Wolfgang Wodarg au depus o cerere la EMA 9 (filed an application with the EMA ), Agenția Europeană de Medicină responsabilă pentru întreaga UE aprobarea medicamentului, pentru suspendarea imediată a tuturor studiilor de vaccin SARS CoV 2, în special a studiului BioNtech / Pfizer pe BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42).

Citiți șiAstonishing COV Testing Fraud Revealed

Dr. Wodarg și Dr. Yeadon cer ca studiile - pentru protecția vieții și sănătății voluntarilor - să nu fie continuate până când nu este disponibil un proiect de studiu adecvat pentru a răspunde preocupărilor semnificative de siguranță exprimate de un număr tot mai mare de renumiți oamenii de știință împotriva vaccinului și a proiectului studiului.

Oxford – Designer of Covid Vaccine Admits –“Vaccine Will Only Sterilize %70 of The Population”

StarGate TV Series Warned Us In 2001 About the
Vaccination Disaster Facing Us Today

Pe de o parte, petiționarii solicită ca, din cauza lipsei de acuratețe a testului PCR vare nu este un studiu serios, să se utilizeze așa-numita secvențiere Sanger. Aceasta este singura modalitate de a face declarații fiabile cu privire la eficacitatea unui vaccin împotriva Covid-19. Pe baza numeroaselor teste PCR diferite de o calitate deosebit de variabilă, nici riscul de boală, nici un posibil beneficiu de vaccin nu pot fi determinate cu certitudinea necesară, motiv pentru care testarea vaccinului pe oameni nu este etică în sine.

Mai mult, ei cer ca aceasta să fie exclusă, de ex. prin intermediul experimentelor pe animale, pot fi realizate riscurile deja cunoscute din studiile anterioare, care provin parțial din natura virușilor corona. Preocupările sunt îndreptate în special către următoarele puncte:

  • Formarea așa-numiților „anticorpi ne-neutralizanți” poate duce la o reacție imunitară exagerată, mai ales atunci când persoana testată se confruntă cu adevăratul virus „sălbatic” după vaccinare. Această așa-numită amplificare dependentă de anticorpi, ADE, este cunoscută de mult din experimente cu vaccinuri corona la pisici, de exemplu. În cursul acestor studii, toate pisicile care au tolerat inițial vaccinarea au murit după ce au prins virusul sălbatic.

  • Se așteaptă ca vaccinările să producă anticorpi împotriva proteinelor vârf ale SARS-CoV-2. Cu toate acestea, proteinele spike conțin, de asemenea, proteine ​​omoloage sincitinei, care sunt esențiale pentru formarea placentei la mamifere, inclusiv la oamenii. Trebuie exclusă posibilitatea ca un vaccin împotriva SARS-CoV-2 să poată declanșa o reacție imună împotriva sincitinei-1, altfel s-ar provoca infertilitate la femeile vaccinate, pe durată nedeterminată.

  • Vaccinurile ARNm de la BioNTech / Pfizer conțin polietil- glicol (PEG). Se știe că 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe - acest lucru înseamnă că mulți oameni pot dezvolta reacții alergice, potențial fatale la vaccinare.

  • Durata mult prea scurtă a studiului nu permite o estimare realistă a efectelor tardive. Ca și în cazurile de narcolepsie după vaccinarea împotriva gripei porcine, milioane de oameni sănătoși ar fi expuși unui risc inacceptabil dacă s-ar da o aprobare pripită, efectele vaccinării putând fi astfel observate tardiv. Cu toate acestea, BioNTech / Pfizer a prezentat o cerere de aprobare de urgență la 1 decembrie 2020 (nota C.M.: aprobată, după cum se cunoaste)

APEL LA AJUTOR: Dr. Wodarg și dr. Yeadon solicită cât mai multor cetățeni ai UE să semneze co-petiția prin trimiterea e-mailului pregătit aici către EMA.

(Nu face parte din articolul original, ci din comentarii ....)

După o mică cercetare, se dovedește că Syncytin-1 este prezentă și în spermă, deci nu doar femeile vor fi sterilizate, ci și bărbații.

 https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes

https://prepareforchange.net/2021/01/16/head-of-pfizer-research-cv-vacc-is-female-sterilization/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=head-of-pfizer-research-cv-vacc-is-female-sterilization


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu