Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 ianuarie 2021

Interviul luat de Debra, de la Sisterhood of the Rose lui Cobra (V)

Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)

Partea 4: Vindecarea spirituală

Debra: Oh, interesant. Ei bine, misterul s-a rezolvat. Vreau să vă vorbesc acum despre vindecare și practica noastră spirituală. Mai ales de la data portalului 11-11, multe persoane, în special Lucrătorii în Lumină, raportează oboseală extremă, dureri de cap, amețeli, greață, vibrații intense ale corpului și o creștere puternică a simptomelor dureroase. Acest lucru se datorează intensității extreme a undelor energetice, care lovesc planeta cu fluxuri solare neobișnuite și în creștere? 

Cobra: Nu, face parte, aș spune, din bătălia finală în care Forța Luminii elimină întunericul și întunericul ripostează. Foarte multe entități îi atacă pe Lucrătorii în Lumină. Toate aceste tehnologii, tehnologii scalare creează majoritatea acestor simptome.

Debra: Oh, interesant. Bine, dar sunt înregistrate creșteri ale fluxului solar. Aceste energii pregătesc evenimentul care se apropie, eventual pentru a ne obișnui corpurile puțin câte puțin?

Cobra: Nu, acesta este doar începutul noului ciclu solar, unde minimul solar este chiar în spatele nostru. Acum începem încet să intrăm în noul ciclu solar.

Debra: Bine. O parte din oboseala pe care o reclamă Lucrătorii în Lumină ar putea fi cauzată de implicarea lor în operații galactice și bătălii în planul astral în timp ce dorm?

Cobra: Da, într-o anumită măsură.

Debra: Pentru că mulți oameni declară că în visele pe care le au participă la astfel de activități. Mulți Lucrători în Lumină se confruntă, de asemenea, cu insomnie sau somn agitat. Ar ajuta vreunul dintre protocoalele actuale precum Command 771 sau 12 21 în acest sens? Sau aveți alte sugestii?

Cobra: Da. Aceste protocoale (invocații) ar ajuta foarte mult. Pot ajuta foarte mult.

Debra: Bine. Așadar, ar fi util să facem aceste invocații înainte de a adormi.

Cobra: Da. Da.

Debra: Bine. Mulți oameni se simt încărcați cu emoții negative. Care sunt motivele? Și, ați putea da câteva sfaturi? Acest lucru se datorează, după cum ați menționat, acelor arme scalare?

Cobra: Da, da.

Debra: Bine. Este posibil ca Forțele Luminii să poată elabora un protocol (o invocație) pe care să-l putem folosi pentru a ne proteja de atacurile entităților întunecate?

Cobra: Unul dintre cele mai eficiente lucruri este de a lucra cu Flacăra Violet în timp ce pronunți acele mantre. Puteți apela și la echipa Command 12 21, solicitând protecțiePuteți folosi stâlpul Luminii. Există și alte tehnici de protecție. Unele dintre ele au fost publicate pe blog deja cu ani în urmă.

Debra: Da. Este adevărat că indivizii cu vibrație înaltă sunt „lăsați în pace” de întuneric? Devenim mai „invizibili” pentru întuneric cu cât ne ridicăm mai mult vibrația?

Cobra: E adevărat atunci când suficient din această construcție a matricei este eliminată.

Debra: Bine. Bine de știut. Rănirea și starea emoțională pot cauza scăderea vibrațiilor noastre. Pe lângă efectuarea invocației „Comanda 771”, mai aveți și alte sugestii pentru a ne ajuta să ne vindecăm corpul emoțional?

Cobra: Există mulți vindecători care folosesc diverse tehnici pentru a ajuta la vindecarea corpului emoțional, iar persoanele care au traume emoționale pot folosi acele modalități de vindecare apelând la acei vindecători .
Debra: Ok. Ați menționat că eliminarea implantelor va începe după 21 decembrie, ceea ce este o veste minunată. În ce moment vom fi capabili să simțim rezultatele și cum ne vom simți?

Cobra: Din nou, după cum ați spus, se poate aștepta la aceasta într-o lună sau două, iar constatarea va fi o conexiune mult mai ușoară cu Sinele vostru Superior; vă veți simți mult mai bine în general.

Debra: Ce se va întâmpla, după ce energiile Epocii Vărsătorului vor penetra, cu cei treziți spiritual, comparativ cu cei netreziți ?

Cobra: Pentru cei care sunt treziți spiritual, va fi o importantă avansare, propulsare înainte. Așa cum am spus, va fi mai ușor pentru ei să se conecteze cu Sursa, cu Sinele lor Superior. Cei netreziți vor avea, aș spune, experiența unui „cutremur” emoțional, deoarece cele două tipuri de energie vor începe să activeze emoții suprimate, pe măsură ce tot mai mult din construcția matricei va fi eliminată. Tot ce a fost suprimat va începe să iasă la suprafață.

Debra: Bine. Deci, este important să avem compasiune pentru toți cei supuși unor experiențe mai dure.

Cobra: Da.

Debra: Unii Lucrători în Lumină susțin că trăiesc acum deja în 5D, deși cei mai mulți încă nu au experimentat acest lucru. Le va fi mai ușor, după 21 decembrie, să acceseze vibrațiile energiei 5D? Ai putea descrie cum se simte acea energie 5D?

Cobra: Da. Va fi mai ușor pe măsură ce dispare implantul

Va fi mai ușor să vă conectați cu acele energii din dimensiuni superioare. Energiile din 5D sunt de fericire, ale Luminii și Iubirii. Toți cei care au lucrat asupra evoluției proprii vor experimenta acele energii, la un moment dat în viața lor.

Debra: Da. Energia 5D este cu siguranță a iubirii și fericirii. Dar, din moment ce suntem încă în corpuri 3D, trăim o experiență 3D, ce sugestii aveți pentru a gestiona trăirea încă în 3D, deoarece lumea 3D se simte mai greoaie și mai haotică?

Cobra: După ce ați experimentat energiile 5D, trebuie să ancorați acele energii în corpul vostru fizic și în mediul vostru fizic, căci acele energii vin pentru a fi ancorate, pentru a fi integrate în lumea fizică.

Debra: Bine. Chiar dacă Pământul nu se va scinda fizic, așa cum ați spus în ultimul nostru interviu, până la eveniment se va accentua discrepanța între cei trăitori în „vechiul” Pământ și cei care se identifică cu „noul” Pământ? Unii spun că cei care vor trăi pe „noul” Pământ nu vor putea nici măcar să asiste sau să fie afectați de haosul dezmembrării „vechiului” Pământ, este adevărat?

Cobra: Ei bine, aici este o exagerare. Aș spune că cei care sunt mai aliniați cu energiile 5D vor avea o experiență mai spiritualizată, o experiență mai pașnică. Cei care se agață de lumea veche vor avea un proces existențial mult mai dificil. Dar va fi în continuare aceeași realitate fizică, realitate exterioară, pentru ambele tipuri de oameni, deși cei mai conectați cu Sinele lor Superior vor parcurge tranziția mult mai lejer, mai comod, mai acceptabil.

Debra: Bine. Știm că este crucial să ne conectăm la Sinele nostru Superior în aceste vremuri, și totuși, după cum ați menționat, armele scalare și alte mijloace nefaste creează o deconectare. Cum putem realiza mai bine această conexiune?

Cobra: Da, este bine să meditați, să vă conectați cu natura și cu ceea ce este bun și frumos.

Debra: Ați menționat că, într-o operațiune recentă, comandamentul Ashtar a relocat navele-mamă în poziția lor finală și sunt gata să transmită energii pentru a declanșa evenimentul și pentru a elimina întunericul rămas. Cum putem primi mai bine aceste energii? Recepționarea acestor energii va da putere Lucrătorilor în Lumină pentru a fi pregătiți pentru misiunile lor în timpul „descoperirii” finale?

Cobra: Da, pentru a vă conecta cu acele nave-mamă trebuie să vă extindeți conștiința, dincolo de orbita lunară. Și, dacă veți reuși să faceți asta, veți putea simți energia acelor nave-mamă care vă pot trimite ceva vindecare și reechilibrare a câmpului de energie.

Debra: Cum ne sugerați ne „extindem conștiința dincolo de orbita lunară”?

Cobra: Doar avansând în meditație, adâncindu-vă în meditație pentru a călători aievea, „ieșind ”din mintea ta, sau cerându-i acesteia să stea de-o parte. Într-o asemenea stare, puteți călători, puteți vizualiza dincolo de orbita lunară pentru a vedea ce se întâmplă.

Debra: Oh, bine. Vom primi vreo reabilitare înainte de eveniment, astfel încât să ne putem asuma în mod eficient rolul de lider, pentru a ajuta umanitatea să navigheze în energiile superioare și pentru a ajuta la producerea evenimentului?

Cobra: Da, procesul de vindecare va începe de îndată ce va fi eliminată suficient tehnologia negativă; atunci energiile de vindecare vor începe să curgă gradual, deși vindecarea completă se va produce numai după Eveniment. 

  (va continua)

  https://prepareforchange.net/2020/12/21/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu