Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 ianuarie 2021

Robert F. Kennedy Jr. : De ce vaccinul împotriva COVID-19 ar trebui INTERZIS și evitat cu orice preț

 Posted on 12/02/2020 by EraOfLight — 1 Comment 

Traducere Const. Mihăilescu

connecting the dots eraoflightdotcomPentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație vor interveni direct în structura genetică a pacientului în sensul că o vor modifica iremediabil Aceasta reprezintă clar o manipulare genetică, lucru interzis și considerat până acum un act criminal, condamnabil. Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care sunt, de asemenea, extrem de controversate. Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează problema și chiar solicită stupid să fie folosit noul tip de vaccin, care chipurile ar ajuta lumea să revină la normalitate, această vaccinare este nu numai problematică dar și periculoasă pentru sănătatea oamenilor și chiar pentru genomul uman. Cine se va vaccina cu vaccinul anti-covid trebuie să se aștepte la transformări dramatice și ireversibile ale corpului său total, la probleme grave de sănătate în viitor, la schimbarea dramatică a felului de a gândi, la schimbarea codului de valori care a caracterizat până acum ființa umană. Veți fi transformați din oameni cu rațiune și discernământ în niște biete ființe ușor de manipulat cu o sănătate precară, cu o speranță de viață, probabil, drastic scurtată etc. Daunele genetice vor fi incomensurabile, dacă ținem cont că modificările ADN-ului nostru se vor transmite și urmașilor.

Dragi pacienți, după vaccinarea cu un vaccin ARNm nou și neexperimentat suficient, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Cei care vor primi vaccinul vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu vor mai putea fi vindecați, nu vor mai putea anula daunele produse de introducerea în corpul lor, prin vaccinare anti covid, a unor substanțe despre care foarte puțini știu. Veți deveni o persoană handicapată pentru toată viața, o persoană cu un defect genetic iremediabil precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic va fi pentru totdeauna! În plus, dacă veți avea urmași, acestora le veți transmite indiscutabil anomalia genetică pe care v-a provocat-o această vaccinare.

Aceasta înseamnă clar că: dacă un simptom post-vaccinare se va dezvolta după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă va putem ajuta, căci daunele cauzate de vaccinarea care vi se pregătește vor fi ireversibile genetic. În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată în istoria omenirii într-un mod atât brutal, pe față, cu tupeu și cu intenții indiscutabil criminale.

După cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență, „De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece va face, indiscutabil, o manipulare genetică” Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm. Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat „ simptome adverse grave”. Notă: ARN-ul mesager (ARNm) este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE ȘI O CRIMĂ ÎMPOTRIVA OMULUI.

EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU?

CLARIFICĂRI:

1. EXISTĂ VIRUSUL? Da, ca multe alte virusuri.

2. Poate fi anihilată boala ? Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea pe mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.

3. EXISTĂ MEDICI BUNI? Da, și buni și mulți, unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și trimit videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, deși mulți au fost amenințați, descalificați sau reduși la tăcere.

4. SE FAC CERCETĂRI PENTRU GĂSIREA UNUI ANTIDOT? OAMENII DIN CERCETARE INVESTIGHEAZĂ? Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință veritabili și aceștia luptă pentru a expune falsitatea tratamentului propus de guvernanți.

5. NE AFLĂM ÎN PANDEMIE, provocată de coronavirus? Nu. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie, înainte ca bug-ul să fie lansat pentru a pune capăt pandemiei.

6. ESTE ACEST VIRUS CONTAGIOS? Da, ca virusul oricărei gripe.

7. Dacă iau virusul, înseamnă că voi muri? Nu. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.

8. POATE FI PREVENIT? Da, Trebuie să te menții curat, aerisit, hrănit corespunzător, să ai o viață activă și să fii mereu optimist. Cu alte cuvinte, să-ți menții un sistem imunitar robust de care boala nu se prinde. Încercați să aveți : un sistem de Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.

9. SUNT CORECTE RAPORTĂRILE DE INFECTATI ȘI MORTI DE Covid 19 ? Nu. În SUA s-a descoperit că nici 10% din decesele raportate ca fiind de Covid nu sunt cauzate de acest virus iar testele nu sunt fiabile,

10. SUNT REALE CAZURILE ASIMTOMATICILOR POZITIVI? Ființa umană are multe microorganisme și viruși în organism dar acest lucru nu înseamnă că este bolnavă. sau infectată. Corpul uman ia măsuri de menținere a sănătății și alarmează mintea prin simptome atunci când este cazul (febră, cefalee, vărsături etc.). Conform teoriei lui Koch, răspunsul la întrebare este NU. 1

1. A FOST CREAT ACEST VIRUS? Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP? Pentru a fabrica un motiv general pentru restrângerea libertăților oamenilor , pentru a schimba actualul sistem economic, pentru a impune „turmei” reguli și condiții mai apăsătoare : înrobire, teamă, ascultare oarbă.

14. DIN ACEST PLAN DIABOLIC FAC PARTE MULTE GUVERNE ? Da.

15. VOM IEȘI DIN ACESTA SITUAȚIE GREA? Da. Și toți cei care au contribuit la decese și la acest plan diabolic vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ ? Nu. Frica îți scade sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17. MASS-MEDIA ESTE PARTE A PLANULUI ACESTA CRIMINAL? Da. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FACEM? Să ne protejăm și dacă ne îmbolnăvim să te vindeci acasă sau cu ajutorul medicului tău de încredere, care nu se va angaja în protocolul guvernamental.

19. TREBUIE SĂ TE VACCINEZI ÎMPOTRIVA COVID ? Nu.Vaccinurile introduc în corp substanțe chimice, metale grele și o serie de „bug-uri” care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental. Este corpul tău și este dreptul tău să decizi cum să-l tratezi pentru a-ți menține sănătatea fizică și mentală. Cum să ai încredere într-un vaccin creat pentru a lupta împotriva unui virus CREAT PENTRU EXTERMINAREA UMANITĂȚII?

20. ESTE ACESTA UN NOU TIP DE RĂZBOI? Da! Și vom ieși victorioși, dacă vom fi solidari, dacă vom refuza vaccinarea și vom avea grijă de noi înșine, refuzând să ne temem, refuzând să dăm curs știrilor alarmiste transmise pe multiplele căi media aservite, din interese meschine și materialiste. Poți purta mască acolo unde este strict necesar dar asta nu înseamnă să accepți să fii redus la tăcere.

https://eraoflight.com/2020/12/02/robert-f-kennedy-jr-why-the-covid-19-vaccine-should-be-forbidden-and-avoided-at-all-cost/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu