Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 ianuarie 2021

Noile vaccinuri ARNm COVID injectează un sistem de operare în corpul tău; un adevăr recunoscut de producătorul Moderna.

January 13, 2021

 by Brian Shilhavy

Primul nostru articol din 2021 a prezentat un videoclip al unui interviu cu Catherine Austin Fitts, intitulat: Catherine Austin Fitts explică modul în care miliardarii și tehnocrații globalisti întocmesc programe cu privire la preluarea planetei și arată cum am putea opri asta.

În acest interviu, Catherine a comparat noile vaccinuri ARNm COVID cu un sistem de operare al computerului, afirmând că, la fel ca sistemele de operare ale computerului, cum ar fi Windows, ar exista și „ușa din spate” prin care tehnocrații vor putea să ne controleze corpul prin intermediul „ actualizării ”.

Am crezut că era o analogie strălucitoare cu ceea ce tehnocrații încearcă să realizeze cu această nouă clasă de vaccinuri. Ei bine, se pare că NU a fost deloc o „analogie”! Moderna, producătorul unuia dintre vaccinurile COVID mRNA, care a primit în prezent autorizație de utilizare de urgență, a publicat de fapt pe site-ul lor că acest lucru este adevărat: vaccinul mRNA injectează un „sistem de operare” în corpul dvs. pe care îl numesc „Software-ul Viaţă."

Citiți și:

Young Doctor Left Paralyzed MINUTES After Taking Pfizer ‘Covid-19’ Vaccine In Mexico

Globaliștii au devenit atât de îndrăzneți, iar masele umane au devenit atât de docile, încât producătorii nu mai fac aceste lucruri în secret, ci la vedere și fără acoperire.

mRNA Platform: Enabling Drug Discovery & Development

modernatx.com

Activarea descoperirii și dezvoltării medicamentelor

Am construit Moderna pe premisa îndrumătoare că, dacă utilizarea ARNm ca medicament funcționează pentru o singură boală, ar trebui să funcționeze pentru multe boli. Și, dacă acest lucru este posibil - având în vedere abordarea și infrastructura potrivite - ar putea îmbunătăți în mod semnificativ modul în care medicamentele sunt descoperite, dezvoltate și fabricate.

Sistemul nostru de operare

Recunoscând potențialul larg al științei ARNm, ne-am propus să creăm o platformă tehnologică ARNm care funcționează foarte mult ca un sistem de operare pe computer. Este conceput astfel încât să poată fi conectat și redat interschimbabil cu diferite programe. În cazul nostru, „programul” sau „aplicația” este medicamentul nostru ARNm - secvența unică de ARNm care codifică o proteină. Avem o echipă dedicată formată din câteva sute de oameni de știință și ingineri, axată exclusiv pe dezvoltarea tehnologiei platformei Moderna. Aceste echipe sunt organizate în jurul unor discipline cheie și lucrează într-un mod integrat pentru a aplica noile cunoștințe din jurul științei ARNm și pentru a rezolva provocările care sunt unice pentru dezvoltarea medicamentului ARNm. Unele dintre aceste discipline includ biologia ARNm, chimia, formularea și livrarea, bioinformatica și ingineria proteinelor.

Medicamentele noastre ARNm - „Software-ul vieții”

Când începem cercetarea pentru un nou medicament ARNm, componentele fundamentale sunt deja cunoscute. În general, singurul lucru care se schimbă de la un potențial medicament ARNm la altul privește regiunea de codificare - codul genetic real care instruiește ribozomii să producă proteine. Utilizarea acestor seturi de instrucțiuni oferă medicamentelor noastre ARNm de investigație o calitate asemănătoare software-ului din calculatoare. De asemenea, avem capacitatea de a combina diferite secvențe de ARNm, care codifică diferite proteine, într-un singur medicament de investigație ARNm. Ne folosim de flexibilitatea oferită de platforma noastră și de rolul fundamental pe care îl joacă ARNm în sinteza proteinelor, pentru a obține medicamente ARNm cu un spectru larg de aplicabilitate la diferite boli.

Depășirea provocărilor cheie.

Utilizarea ARNm pentru a crea medicamente este o inițiativă complexă și necesită depășirea unor noi provocări științifice și tehnice. Trebuie să aducem ARNm în țesutul și celulele vizate evitând intervenția sistemului imunitar. Dacă sistemul imunitar este declanșat, răspunsul rezultat poate limita producția de proteine limitând astfel beneficiul terapeutic al medicamentelor ARNm.

De asemenea, avem nevoie de ribozomi pentru a face corpul să creadă că ARNm-ul a fost produs în mod natural, astfel încât să se poată citi cu precizie instrucțiunile pentru a produce proteina potrivită. Trebuie să ne asigurăm că celulele exprimă suficient proteina pentru a avea efectul terapeutic dorit. Echipele noastre de platforme multidisciplinare colaborează îndeaproape pentru a aborda aceste provocări științifice și tehnice. Această colaborare intensivă inter-funcțională ne-a permis să avansăm aspecte cheie ale platformei noastre și să facem pași semnificativi în furnizarea de medicamente ARNm pentru pacienți.

Sources:

modernatx.com 

Healthimpactnews.com 

https://prepareforchange.net/2021/01/13/the-new-mrna-covid-vaccines-inject-an-operating-system-into-your-body-not-a-conspiracy-theory-moderna-admits-it/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-new-mrna-covid-vaccines-inject-an-operating-system-into-your-body-not-a-conspiracy-theory-moderna-admits-it

 

 

Un comentariu:

  1. A reaparut idiotul sau idioata,cretinul sau cretina care apreciaza mereu ca fiind distractive postarile de-a dreptul exceptionale de pe acest blog!!!

    RăspundețiȘtergere