Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 ianuarie 2021

Interviul luat de Debra, de la Sisterhood of the Rose lui Cobra (IV)

 Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)


 
Partea 3: Evenimente curente

Debra: Aș vrea să vă vorbesc acum puțin despre unele evenimente actuale și, desigur, despre preocuparea majoră legată de vaccinul COVID-19. Ignoranții se întreabă neliniștiți când pot obține acest vaccin, crezând că dacă vor fi vaccinați vor reveni la viața dinainte de „pandemie”. Cei „treziți” însă se întreabă îngrijorați cum să evite vaccinarea. Oricum, din ambele direcții se simte că trăim în prezent ca într-un film science fiction, cu acțiuni disperate ale întunericului care se grăbește în a-și impune agenda distopică a Noii Ordini Mondiale și pentru a menține lumea încremenită în frică. Întunericul se grăbește din cauza vibrației planetare în creștere, pe care o aduce Epoca Vărsătorului, care va accelera sosirea fulgerului(fluxului) solar și a Evenimentului?

Cobra: Da, forțele întunecate sunt conștiente de impactul și importanța EVENIMENTULUI care se va produce în epoca Vărsătorului, de fulgerul (fluxul) solar, de fulgerul (fluxul) galactic. Toți sunt conștienți. Adică, liderii de vârf ai forțelor întunecate sunt conștienți de acest lucru și se tem de el. Ei știu că se va întâmpla și ar dori să oprească această evoluție. Faptul că s-au precipitat atât de tare în 2020 șă-și implementeze planurile dovedește că știu ce va veni peste ei în curând. Este un semn al disperării și fricii, nu o dovadă a puterii lor. 

  Precipitarea în a-și activa planurile dovedește marea lor îngrijorare și disperare în legătură cu ceea ce se va întâmpla în curând.

Debra: Însă noi știm că efortul lor este zadarnic, nu vor putea preveni acest lucru, corect?

Cobra: Desigur, nu vor putea să o prevină, și nici s-o oprească. Este adevărat însă că întunecații ne mai pot provoca câteva momente foarte dificile, dar nu vor putea preveni evoluția și eliberarea planetară. Nu mai este posibil, nu le mai stă în putere oprirea procesului.

Debra: Bine. Până se va produce Evenimentul, mă întreb dacă vor fi suficiente energiile primite pe 21 dec. pentru a dejuca planul întunecaților și guvernanților pe care-i controlează, înainte ca acest plan odios să devină prea periculos pentru umanitate?

Cobra: Aceste noi energii vor corecta cronologia (nota C.M.: linia timpului). Cum se va desfășura această bătălie, nu este posibil să se prevadă căci există pur și simplu prea multe variabile, prea mulți factori diferiți în joc. Unul dintre factorii foarte importanți este modul în care Lucrătorii în Lumină își vor îndeplini misiunile. 

De fapt, în 2019, mulți dintre lucrătorii cheie ai Luminii au făcut greșeli cruciale, au luat decizii stupide, au făcut niște lucruri foarte, foarte nepotrivite. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care planul întunecat a putut să meargă atât de departe. Acțiunile lor au consecințe atât de multe în cât oamenii cinstiți vor trebui să le suporte manifestarea în realitatea lor, deși la o scară diminuată.

Debra: Da. Prin urmare, este important să facem acțiuni precum meditațiile în masă. Efectul pe care l-am putea avea împotriva unora dintre aceste planuri nefaste, este proporțional cu numărul de persoane care participă la meditație? Știu că ați spus că masa critică este cea mai importantă, dar dacă vor medita un milion sau mai mulți oameni, va ajuta acest lucru să anuleze unele dintre aceste planuri nefaste?

Cobra: Cu cât oamenii vor medita mai mult și cu determinare cu atât vor influența în bine anumite situații. Este cu adevărat important să existe cât mai mulți oameni care să mediteze.

Debra: Bine. Revenind la coronavirus, în ce măsură este o înșelătorie în acest moment „pandemic”?
Cobra: Virusul este realSituațiile care sunt proiectate, distorsionarea datelor, a faptelor privind virusul, fac parte din agenda întunecaților. Forțele întunecate folosesc acest virus pentru a împinge societatea planetară către un viitor mai întunecat.

Debra: Deci, să fim mereu conștienți de asta ... Adică, să ne comportăm responsabil, să nu ne expunem, dar să nu credem tot ce se aude despre covid, nu? 

Cobra: Exact!

Debra: Bine. Măsurile de blocare încep să fie implementate din nou; ar ajuta „Meditația zilnică de deblocare” la întârzierea într-o anumită măsură a unor măsuri, ar trebui să continuăm să o facem? Ce zici de meditația săptămânală (dacă s-ar putea, colectivă) privind „Sfârșitul Coronavirusului”?
Cobra: Desigur, meditația anti-blocare a avut rezultate semnificative, deoarece există oameni pe întreaga planetă, mai ales în anumite poziții guvernamentale care se opun deschis acestor blocaje. Deci, este foarte bine să continuați cu meditația respectivă și cu meditația anti-coronavirus, pentru a reduce răspândirea virusului. Ambele meditații sunt încă foarte importante.

Debra: Bine. Acum să discutăm un alt subiect despre care s-a vorbit mult în întreaga lume și anume alegerile din SUA. 

Ați afirmat că Forțele Luminii comunică că oricine va deveni președinte, nu va influența planul general de eliberare planetară. Acest lucru se datorează faptului energiile Epocii Vărsătorului vor acționa și, cumva, vor determina repetarea alegerilor?

Cobra: Planul de eliberare planetară, planul producerii Evenimentului, planul de arestare în masă a întunecaților nu au de-a face cu alegerile prezidențiale din Statelor Unite.

Debra: Bine. Deci, spuneți că această persoană (președintele) nu are avea nicio influență și chiar nu contează.

Cobra: Președintele poate avea o anumită influență, dar oamenii care decid cu adevărat ce urmează să se întâmple pe planetă nu cer aprobarea președintelui Statelor Unite.

Debra: Bine. Ați menționat că există o „tranziție” în SUA; s-ar putea ca această acțiune să ducă la o altă formă de guvernare? Adică are legătură cu frauda electorală? Ați afirmat că atât Constituția Statelor Unite, cât și Declarația de independență vor avea un rol important în evenimentele care urmează să aibă loc în Statele Unite în următoarele câteva luni și ele vor avea un impact global. Poți să împărtășești care sunt aceste evenimente sau ce poți spune despre toată această situație?

Cobra: Ceea ce este foarte important, și care se întâmplă acum, este expunerea, scoaterea la suprafață a fraudelor electorale. Acest lucru a creat anumite condiții în conștiința globală. Oamenii sunt mult mai conștienți de cât de coruptă este într-adevăr politica și acest lucru creează anumite condiții în care este mult mai ușor să declanșezi evenimentul. Deci face parte din procesul de trezire globală.

Debra: Ok. Mă întreb dacă acest lucru are legătură cu ceea ce declara recent Charlie Ward, precum că „generalul Flynn va conduce 17 națiuni militare în cea mai mare operațiune militară din lume pentru a reda libertatea și drepturile omului pe planetă, cu arestări în masă care se referă la toți criminalii corupți, fără excepție. Vom aplica legislația militară americană pentru respectarea legii stabilită în 1776, prin Declarația de Independență. Fiecare națiune va fi atunci liberă ”. 

Puteți confirma sau nega dacă există o operațiune militară multi-națională în curs pentru arestarea Cabalei? Se efectuează în prezent arestări în masă? Și Galacticii vor fi implicați în vreo operațiune de la suprafață?

Cobra: De fapt, există un plan pentru arestările în masă, dar acestea nu se întâmplă încă. Ceea ce tocmai ați citit este, aș spune, corect într-o anumită măsură, dar arestările în masă, atunci când vor avea loc cu adevărat, vor fi cunoscute de public. Nu va fi pe așa-numitele site-uri alternative. Va fi peste tot, cu dovezi, cu fotografii, cu orice.

Debra: Bine. Dar puteți confirma că există o operațiune militară multinațională în derulare?

Cobra: Există o Alianță a unor armate de top care cuprinde Statele Unite, China, Rusia și din alte țări, și care va proceda la arestarea în masă a întunecaților.. Cât de departe se află acea operațiune sau ce se întâmplă de fapt, nu trebuie să fie dezvăluită în acest moment.

Debra: Ați afirmat în interviul We Love Mass Meditation că nu suntem încă în situația în care Opțiunea Delta ar putea fi inițiată. Este ceva inevitabil sau am putea să ocolim această opțiune?

Cobra: Este posibil ca acea opțiune să fie declanșată. Există mulți factori care contribuie la această decizie, neluată deocamdată. Condițiile nu sunt încă potrivite pentru asta. La momentul oportun veți ști ... va fi evident.

Debra: Vor ajuta energiile Epocii Vărsătorului la diminuarea acestei opțiuni?

Cobra: Nu aș spune că aceste energii vor înlătura această opțiune. Ele vor face ca deciziile să fie mai clare. Acesta va face planurile mai aliniate, mai armonizate, mai eficiente și să se întâmple ceea ce va fi optim momentului.

Debra: Bine. Deci, ar putea fi de ajutor. E de așteptat ca fie Biden, fie Trump să fie declarat câștigător final și numit în funcție. Legat de aceasta, ne-am putea aștepta la revolte la nivel național care să impună decretarea legii marțiale? Au crescut sau au scăzut șansele unui război civil din SUA?
Cobra: Aceste posibilități au scăzut,  acum aș spune că sunt de aproximativ 25-26%.

Debra: Bine. Și de posibila revoltă sau lege marțială?

Cobra: Revoltele sunt posibile deoarece au fost proiectate de anumite grupări. Legea marțială ar putea fi, de asemenea, posibilă, dar implicațiile ar fi multiple. Există multe motive în spatele acestei legi marțiale. De fapt, legea marțială poate face parte din planul de opțiuni Delta sau din planul de producere a evenimentului.

Debra: Bine. Deci, ar putea fi folosit fie pentru circumstanțe pozitive, fie negative.

Cobra: Exact

Debra: Să vorbim puțin despre situația financiară. Știm că Forțele Luminii au planuri de resetare a sistemului financiar în momentul evenimentului, dar forțele întunecate au planuri proprii pentru resetarea financiară globală, în încercările lor de a crea un sistem financiar unic. În interviul We Love Meditation Mass, ai afirmat că acest lucru nu se va întâmpla, dar că forțele întunecate vor face tot ce pot pentru aplicarea planului lor de resetare. Este necesar să luăm măsuri de precauție acum? Și dacă da, ce sugerați?

Cobra: Bine. Din nou ne aflăm în contradicția finală a calendarelor: este foarte greu de prezis cât de departe va merge planul întunecaților. Imposibil de precizat căci depinde de prea mulți factori. Cu cât ne facem mai mult munca, cu atât ne aliniem mai mult în meditațiile și acțiunile noastre zilnice, cu cât mai mulți oameni cinstiți vor ieși din espectativă, din tăcere și se vor informa între ei, cu atât mai mult vom putea evita acele scenarii negative.

Debra: Bine. O întrebare mai deosebită: Ce zici de misteriosul stâlp triunghiular metalic monolit care a fost găsit departe în deșertul din Utah, din SUA și care a făcut senzație, mai ales după ce, în mod misterios, a dispărut două săptămâni mai târziu? Simultan, de cealaltă parte a lumii, în România, a apărut unul identic celui din California. Despre ce e vorba și ce se ascunde în spatele acestor apariții? E vorba cumva de o farsă sau sunt semnale de la Galactici, precum cercurile din culturile agricole?

Cobra: Acești monoliți fac parte dintr-un proiect mai mult artistic și faptul că au produs vâlvă chiar acum, este un semn al prezenței și manifestării energiei Vărsătorului. Are legătură tocmai cu energiile Epocii Vărsătorului. Energia acestor monoliți ne leagă de univers, de misterul universului. Readuce amintirile filmului Space Odyssey și face conexiuni cu vechile amintiri despre realitatea Atlantidei. Deci este o acțiune care face parte din trezirea globală.

 (va continua)

https://prepareforchange.net/2020/12/21/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra

 

Un comentariu: