Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 ianuarie 2021

Interviul luat de Debra, de la Sisterhood of the Rose, lui Cobra(II)

 Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)

Cobra: După cum am spus, meditația de succes va începe să anihileze construcția matricei de pe planetă și toate acele tehnologii care fac rău și, de asemenea, să înlăture multe  entități malefice aflate în proximitatea planetei. Fără aceste tehnologii și fără acele entități, forțele întunecate de la suprafață nu vor putea să-și mai îndeplinească agenda, programul de intervenție în viața oamenilor .

Debra: Am înțeles. Acum să vorbim puțin despre Epoca Vărsătorului. Unii astrologi consideră că Epoca Vărsătorului va începe abia în jurul anului 2.600, iar alții ne asigură că a început deja pe 21 decembrie 2012. De ce există o asemenea confuzie în această privință și ce credeți că va reprezenta  evenimentul din 21 decembrie 2020?

Cobra: De fapt, nu este confuzie. Acestea sunt doar puncte de vedere diferite, deoarece tranziția între Epoca Peștilor și Epoca Vărsătorului se face treptat, nu are loc peste noapte. Este un proces. Diferiți astrologi au păreri diferite cu privire la momentul exact al demarcării, dintre cele două epoci. S-a ales acest punct de demarcare (decembrie 2020) pur și simplu pentru că ne aflăm acum în vârful transformărilor planetare, al procesului de eliberare planetară. Acesta este un bun început, deoarece în această perioadă multe planete și asteroizi părăsesc Capricornul și intră în Vărsător, iar o mulțime de energii „de apă” vor fi prezente de acum încolo, mulți ani. Aceasta va duce la o schimbare completă a câmpurilor energetice din jurul acestei planete, înregistrându-se schimbări semnificative, de lungă durată.

Debra: Ok. Deci, am fost în Epoca Peștilor și acum ne mutăm în Epoca Vărsătorului. Ați putea să ne lămuriți, pentru că unii oameni sunt confuzi în legătură cu acest lucru: de ce acest ciclu se deplasează în direcție opusă calendarului nostru Zodiacal? (nota C.M.: în zodiac după Vărsător urmează Pești, adică invers sensului deplasării astrale).

Cobra: De fapt, vârstele astrologice sunt legate de ciclul precesional, iar ciclul precesional merge înapoi. De la Berbec s-a trecut la Pești în epoca romană, iar acum ieșim din Pești și intrăm în Vărsător. Marea majoritate a astrologilor nu cunosc că astrologia nu descrie doar câmpurile planetelor (și stelelor) ci și poziționarea față de stelele fixe, de-a lungul Zodiacului. De fapt e vorba de câmpuri de energie, așa-numitele raze. Există combinații de 12 raze diferite, care sunt legate de știința zodiacală. Acele câmpuri energetice sunt de origine galactică iar combinația dintre acele câmpuri de energie creează, de fapt, toate acele influențe astrologice pe care le experimentăm.

Debra: Interesant. Și cum diferă energia Vărsătorului de cea a Peștilor?

Cobra: Epoca Peștilor a fost epoca în care cultul catolic a fost cel mai proeminent, era în care omenirea a fost supusă unor programe religioase intense. 

Epoca Vărsătorului depășește această stare; primele influențe ale schimbării au fost resimțite deja cu 500 de ani în urmă, odată cu începutul Renașterii. Aceea a fost prima licărire a Epocii Vărsătorului. Noul flux de energii, anunțat acum 500 de ani, va face ca oamenii să depășească programarea religioasă externă și să caute o conexiune interioară cu spiritul. Această conexiune, dacă se va face într-un mod pozitiv, poate fi foarte transformatoare. Despre asta este vorba în Epoca Vărsătorului.

Forțele întunecate încearcă să utilizeze în mod greșit energiile acvariene pentru a introduce propria lor religie, care este o singularitate. Ei cred și încearcă să realizeze fuziunea dintre un om și o mașină (nota C.M.: robotizarea, de fapt, bio-robotizarea). Despre asta este vorba; aceasta este versiunea pe care doresc s-o implementeze ei pe Pământ, și oriunde ajung. Energia Vărsătorului poate declanșa o purificare (curățare) de aceste idei și dogme, care reprezintă religia întunecaților. Dacă promovăm conexiunea noastră divină, propria noastră conexiune divină, propriul nostru spirit cu Sinele Superior, putem transcende toate acestea la scară planetară. Despre asta este vorba la începutul erei Vărsătorului.

Debra: Interesant. În ce măsură forțele întunecate se tem de această energie acvariană? Dacă această energie este atât de pozitivă, așa cum ați spus, credeți că întunecații vor încerca o utilizare greșită a acesteia? Sau, poate, vor încerca să o anihileze, cumva !?

Cobra: Nu o pot distruge pentru că este foarte puternică și ei nu au cum s-o manipuleze sau s-o manevreze. Această energie va pătrunde prin fiecare por al suprafeței planetei. Ei n-au cum să reziste înconjurați fiind și penetrați de această energie. Singura lor scăpare va fi să părăsească planeta; nu au încotro. 

Ei încearcă să-și mențină câmpurile energetice de joasă vibrație, determinând ființele umane să le creeze energia de care au nevoie ca să supraviețuiască. (nota C.M.: asemenea energii le pot opțime atunci când reușesc să inducă în oameni sentimente nebenefice precum: frica, neîncrederea, ura, minciuna, egoismul etc). Acesta este motivul pentru care ei creează toate aceste blocaje, stări de revoltă, enervări (nota C.M.: un exemplu de strictă actualitate >> blocajul auto-trenurilor la granița Angliei cu Europa continentală, unde mii de tiruri sunt blocate...Acolo șoferii și localnicii au ajuns la disperare și.. de aici, la violențe etc. Astfel, întunecații, au creat ad-hoc o imensă fabrică de produs energii negative de toate sortimentele, pe care le culeg, le consumă sau își fac rezerve pentru ca să poată supraviețui cât mai mult pe planetă, în această perioadă de adevărată urgie, pentru ei)

Tot în această categorie puteți încadra eforturile de a izola oamenii, de a interzice colectivitățile pentru ca „pandemia” Covid19 să nu se răspândească. Ei, cu ajutorul oamenilor interferați și corupți, au creat acest virus pe care acum îl exploatează din plin printr-o propagandă deșănțată, prin mass-media care le aparține și pe care o manipulează, și prin guvernele în care sunt infiltrați.

Deci: singurul scop în care a fost creat și există acest virus, care a bulversat economia mondială și viața oamenilor din întreaga lume, este crearea energiilor negative, de joasă vibrație [prin inducerea în mintea oamenilor a stărilor de frică (frica de boală, de sărăcie, de a nu ajunge la toată lumea, de trădare, neputință, slabă stimă de sine etc), de ură, egoism etc], energii cu care ei cred pot supraviețui pe planetă. 

Însă situația lor se deteriorează rapid în primul rând din cauza energiilor Vărsătorului care încep cu din ce în ce mai mare intensitate să pătrundă în sistemul planetar al Pământului. Desigur, acele energii sunt de natură galactică și extra-galactică. Nici o cantitate de energie negativă obținută de ei prin inginerie și manipularea minții unor oameni nu va putea împiedica sosirea aici, pe planetă, a unor energii galactice din ce în ce mai intense, care îi vor alunga din acest sistem planetar.

Debra: Există ceva negativ în energia Vărsătorului? Este ceva la care trebuie să fim atenți?

Cobra: Supra-dependența de tehnologie, supra-dependența de computere, de telefonia mobilă - toate 
acestea nu se împacă cu energia Vărsătorului.
D
etașarea de emoțiile benefice „lumești”, răceala (ca indiferență), lipsa de compasiune și de înțelegere, lipsa iertării și, mai ales lipsa IUBIRII, pot inhiba energiile acvariene.

Debra: Uau, ei bine, asta este cu siguranță o problemă în societatea noastră. Cu siguranță ar trebui să fim conștienți de asta. Odată cu intrarea acestor energii ale Vărsătorului, vor crește puterile noastre de a ne manifesta? Ce ne puteți recomanda, care să ne ajute pe toți să folosim această latura pozitivă a acestor noi energii proprii epocii Vărsătorului?

Cobra: Energia acvariană va începe să prăjească matricea actuală și s-o curățe, s-o purifice. Vor dispărea (se vor topi) acele elemente ale matricei are au introdus până acum denaturarea, închistarea, egoismul, minciuna, obtuzitatea, inabilitatea de a te manifesta dezinvolt și liber. Dar, desigur, cel mai înalt scop este să ne concentrăm pe cel mai pozitiv aspect al energiei acvariene - și aceasta este realizarea conexiunii spirituale cu Sinele vostru Superior. Acesta este prioritatea numărul unu.

Debra: Bine. Este adevărat că cei care aleg slujirea altora se vor muta în această nouă eră mai repede, mai cu har, în timp ce celor care aleg să rămână în slujba ego-ului și a mentalității de separare le va fi greu să facă față acestor noi energii?

Cobra: De fapt, cei care se izolează din egoism, din cupiditate, cei care cred că cel mai bine e să aparții grupului select al „aleșilor favorizați de soartă”, și ghiftuiți de averi, cei care cred că fac parte din „clubul exclusivist” sunt niște biete ființe sclave ale forțelor întunecate, care i-au exploatat și îi folosesc, după care, îi vor arunca în procesul degradării definitive (atunci când nu le vor mai putea furniza întunecaților energiile de care au nevoie). În schimb, cei care au ales să fie în slujba celor care aveau nevoie, cei care au fost conectați la Sinele lor Superior, vor evolua mult mai rapid și se vor elibera. Cei care au în viață un scop mai înalt vor avea mult mai ușor acces în densitățile superioare.

Debra: Oh, excelent. Știi, va fi interesant de urmărit pe cer mișcarea planetelor Jupiter și Saturn în timpul apropierii în marea lor conjuncție, pe 21 decembrie, care, după cum ai spus, va arăta ca o stea dublă. Deci, să vorbim puțin despre aceste două planete principale. Jupiter și Saturn diferă de Pământ din punctul de vedere al conștiinței?

Cobra: Jupiter este marea planetă benefică a sistemului nostru solar. Este o planetă de expansionare, o planetă a fericirii; așa și este energia pe care o aduce Jupiter. Jupiter aduce noroc, aduce expansiune, creștere, prosperitate; aduce multe lucruri bune și minunate. 

În schimb Saturn aduce contracție, focalizare și poate aduce dificultăți. Dar cele două mari planete, astfel îngemănate, ca în conjuncție, sunt de fapt destul de armonizate. Teoretic vorbind, conjuncția dintre Jupiter și Saturn nu este întotdeauna foarte benefică, dar se poate datora faptului că energia contractivă și cea expansivă, împreună, pot crea o dinamică foarte interesantă, care poate transforma societățile. Pe măsură ce ne apropiem de această mare conjuncție, și cum cea mai mare parte a planetei se află în blocaj (n.m., din cauza „pandemiei”), energia rezultantă are mai mult caracteristici saturniene, însă Jupiter cu care Saturn se va afla în conjuncție va spune „Bună ziua, am înțeles situația și acum începem s-o inversăm în bine”

Debra: Uau, asta face ca energia acestor planete să fie atât de puternică, de grandioasă?

Cobra: Jupiter și Saturn sunt cele mai mari două planete din sistemul solar. Cea mai mare parte a masei întregului sistem solar, în afara soarelui, este dată de Jupiter și în Saturn. Și când cei doi giganți fac o conjuncție vizibilă de pe Pământ, avem un puternic impuls de energie scalară din direcția lui Jupiter și Saturn, un câmp energetic puternic, creativ, care va aduce cu siguranță o transformare.

Debra: Bine. După cum ați menționat, pe 21 decembrie este exact marele trigon cu Jupiter / Saturn și Alcyone, soarele central local din Pleiade și galaxia M87, care este, după cum ați spus, o galaxie majoră în Clusterul Fecioarei. Acestea toate apar în semnele Vărsătorului, Gemenilor și, respectiv, Balanței. Care este semnificația și impactul acestui mare trigon în toate cele trei semne de aer?

Cobra: aduce o energie cosmică foarte subtilă și foarte puternică la suprafața planetei. Acesta este un eveniment foarte rar, când o energie atât de puternică, atât de concentrată și, totuși, atât de înălțătoare poate atinge suprafața planetei noastre. Este un moment cosmic pleiadian rar.

Debra: Acest mare trigon va aduce pe Pământ energii ale iubirii cosmice extrem de puternice, așa cum ați spus, iar acest fulger de energii ale iubirii cosmice provine din galaxia M87. Puteți să detaliați puțin despre importanța acestei galaxii?

Cobra: Da. Această galaxie a trimis deja un fulger (un fascicul puternic) de energie a iubirii cosmice într-una din meditațiile de masă din trecut, meditația portalului AION de acum câțiva ani, și a fost una dintre cele mai minunate energii pe care mulți dintre noi le-am experimentat vreodată. Această energie nu a mai fost prezentă pe această planetă de prin anii '80; ne-a făcut o scurtă vizită în momentul portalului AION și va reveni din nou - de data aceasta mult mai puternic.

Debra: Este necesar ca fulgerul solar care va declanșa Evenimentul să vină prin galaxia M87, înainte de a ajunge în centrul nostru galactic? S-ar putea ca acest blitz din decembrie să fie considerat o „repetiție generală” pentru eveniment?

Cobra: Blitzul cosmic provine de fapt de la Soarele Central Cosmic și călătorește către diferite grupuri galactice. Una dintre aceste căi majore va trece prin galaxia M87 către centrul galactic al acestei galaxii. Galaxia M87 va fi întotdeauna inclusă în acea cale, deoarece există o legătură foarte puternică cu clusterul nostru galactic local și clusterul de galaxii Fecioara. 

Există o plasmă puternică, plasmă cosmică, ce reprezintă o poartă hiper-dimensională între acel grup galactic și grupul nostru local de galaxii. Ori de câte ori există o apariție importantă în această galaxie, va exista un fascicul (fulger) care se deplasează de la clusterul galactic Fecioară, deoarece clusterul galactic Fecioară supraveghează evoluția clusterului galactic local.

Debra
: Am observat că în instrucțiunile pentru această meditație ni se indică să vizualizăm trecerea unui stâlp de Lumină și prin galaxia M87. Ar fi indicat să facem acest lucru și în meditațiile noastre zilnice, adică să trecem fluxul (stâlpul) de Lumină și prin Galaxa M87?

Cobra:
E o idee foarte bună.

Debra: Acest fulger de energie a iubirii cosmice este un aspect al energiei Divine?

Cobra:
Este un aspect foarte înalt al Energiei Divine, a Zeiței Frumuseții și Zeiței Iona, care a venit în Atlantida și a adus misterul Zeiței; ea provine, de fapt, din galaxia M87 și a venit călătorind prin Soarele Central al acestei Galaxii, apoi a vizitat multe planete, unde a dus misterul Zeiței în multe sisteme stelare, în special în această regiune a galaxiei, până când s-a regăsit pe această planetă, acum 25.000 de ani. 

(va continua)

https://prepareforchange.net/2020/12/21/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra

 

Un comentariu: