Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 ianuarie 2021

Interviul luat de Debra, de la Sisterhood of the Rose lui Cobra (III)

Traducere Const. Mihăilescu

(continuare) 

Partea 2: Forțe galactice și luminoase

Debra: Îți propun să vorbim, mai târziu, despre energia Zeiței. Deocamdată, te-aș rugă să faci referire la acțiunile Forțelor Galactice ale Luminii. 

Situația noastră planetară și galactică se modifică în flux, și multe necunoscute apar odată cu intrarea acestor noi energii. Ne putem aștepta ca după toate surprizele și întârzierile care au avut loc să întâmpinăm altele noi, precum ce în care Forțele Luminii au găsit Chimera ascunzându-se într-o poziție super cuantică? Adică, de ce, odată ce un obstacol este eliminat, și ne declarăm gata de producerea EVENIMENTULUI, apar noi obstacole? Înțelegi, desigur, că aceste noi amânări provoacă multă frustrare Lucrătorilor în Lumină, mulți dintre ei aproape pierzându-și răbdarea și speranța.

Cobra: Realitatea este că pe această planetă (și în jurul ei) există foarte mult întuneric, multă negativitate încât acțiunile de eliberare întreprinse de Forțele Luminii nu pot avea loc simultan în toate zonele, ci au loc pas cu pas, astfel că informațiile ajung progresiv la ființele umane. Deci, întârzierile vor mai fi încă posibile, până spre momentul final - dar întârzierea principală este legată de bombele toplet (!?) Acesta este principalul factor limitativ. Atunci când această problemă se va rezolva, rezolvarea tuturor celorlalte va deveni mai ușoară. 

Oricum, lucrurile converg spre eveniment. Nu este o succesiune de acțiuni întârziate care să împingă acel moment spre infinit. Este o convergență de întârzieri și un progres spre din ce în ce mai puțin întuneric, până la declanșarea momentului așteptat de toată lumea. Dacă oamenii vor înțelege și asimila această perspectivă de convergență, nu își vor pierde speranța. Nu vor fi frustrați, pentru că vor înțelege că nu stăm pe loc ci înaintăm, chiar dacă mai apar sincope. De fapt este o mișcare în spirală spre Eveniment.

Debra: Ok. Pentru a ne fi mai clar, acele bombe toplet rămase se află în câmpul cuantic, corect? De fapt este vorba de conținutul implanturilor introduse de malefici în corpurile oamenilor ? Mai clar : ceea ce numești bombe toplet este o referire la posibilele distrugeri pe care le-ar putea produce  energiile și substanțele, implanturile introduse, prin diferite tehnici, în corpurile umane ?

Cobra:  Da.

Debra: Bine. Ne puteți informa cu privire la ce procent din Chimera a mai rămas de înlăturat (anihilat), atât în ​​nave cât și în subteran?

Cobra: Navele au dispărut. Flota Chimera a dispărut, a fost eliminată. Acum are loc dezafectarea (defrișarea) bazelor subterane, operațiune care este în desfășurare. Nu pot da un procent, dar voi spune că flota lor, navele lor spațiale au  dispărut. Chimera nu mai este capabilă să mai trăiască în acest sistem planetar, și, se pare, nu este capabilă nici să treacă dincolo de orbitele pământului. Nu este posibil, deoarece Confederația Galactică îi poate opri și elimina.

Debra: Bine. Nu ați menționat nimic despre Chimera „Spider Queen”, pomenită destul de recent pe blogul dvs. Acum că întunecații dispar, oamenii de la suprafață care le erau credincioși, la cine se vor închina?

Cobra: Este aceeași situație ca atunci când Satana a fost expulzat în Soarele Central, dar oamenii credincioși lui au continuat să-l invoce deși entitatea, în sine, nu mai există. Supușii vor rămâne, probabil, să-i venereze amintirea. Atașamentul lor este față de idee, nu legat de o entitate reală, care nu mai există.

Debra: Și, făcând acest lucru, o mențin, practic, în viață energetic, o reanimează?

Cobra: Se păstrează în realitate o anumită formă de gândire, da.

Debra: În cazul acesta, mai are vreo putere atunci?

Cobra: Are, dar una mult diminuată față de situația când originalul exista.

Debra: Bine. O altă întrebare: unii oameni susțin că văd nave (puncte luminoase) pe cer. Încep, cumva, navele ET să-și semnaleze prezența? Și, de ce numai unii oameni le pot observa? În Era Vărsătorului va crește numărul oamenilor care le vor putea observa? Întreb și pentru că mulți Lucrători în Lumină încep să aibă îndoieli în ceea ce privește îndeplinirea unor promisiuni care până acum nu s-au materializat.

Cobra: Se întâmplă de când flota Chimera a fost alungată. Navele Forțelor Luminii își semnalează mai mult prezența și apropierea, pe cerul planetei. Se arată numai atunci când sunt în deplină siguranță. 

Ar putea exista o situație nefericită în care unii dintre Lucrătorii foarte importanți ai Luminii să fie atacați de întunecați, dacă ar avea o experiență în plan fizic legată de navele spațiale ale Luminii. Deci, pentru propria lor protecție, 
Forțele Luminii nu se arată încă.
Ac
est lucru se va schimba brusc și observabil după eveniment. 

Oricum, Lucrătorii cheie vor fi primii care vor fi contactați, atunci când va fi posibil și indicat. Legătura cu ei se va stabili destul de direct și în deplină siguranță.

Debra: Adică, vor fi contactați fizic?

Cobra: Da.

Debra: Interesant. Ne puteți preciza cât de aproape sunt acum navele Confederației Galactice de suprafața planetei?
Cobra: Navele se pot apropia destul de mult. Aș spune că marea lor majoritate se află chiar acum pe orbita apropiată a Pământului, la altitudini de siguranță, dar destul de mici. Unele dintre ele se află însă la distanțe mult mai mari, ocupând întregul spațiu sublunar. Se stă cu „cu degetul pe trăgaci!”, cum s-ar spune, pentru a începe Evenimentul. De fapt, despre ceea ce se întâmplă mai aproape de Pământ nu am libertatea să comentez, din motive pe care le poți înțelege.

Debra: Recent, în mass-media au apărut știri că un general israelian pensionar a dezvăluit că există cu adevărat Confederația Galactică și că extratereștrii au contacte cu oficialitățile din Israel și din SUA de ani de zile, dar cum lumea, în majoritatea ei, nu este pregătită, acest secret a fost păstrat. În conexiune cu aceasta, care a fost scopul acestei dezvăluiri, mai ales că a fost făcută prin intermediul mass-media?

Cobra: Face parte din planul de divulgare al Forțelor 
Luminii. Vor să dezvăluie treptat dar cât mai mult posibil.
D
esigur, există o puternică rezistență în mass-media aservită, dar informația a reușit să se strecoare, și, în viitor, tot mai multe asemenea informații vor fi date publicității. Este, de fapt, urmarea firească a dispariției Chimerei de pe planetă. Acum este mult mai ușor să publici informații de genul acesta, informații care până acum erau drastic cenzurate de oamenii întunecaților.

Debra: Ați menționat că după Eveniment, Lucrătorii în Lumină vor fi contactați. Există posibilitatea ca înainte de aceasta Comandamentul Ashtar să contacteze Lucrătorii în Lumină, în scopul pregătirii Evenimentului?

Cobra: Acest lucru este extrem de puțin probabil, deoarece nu li s-ar putea asigura pe deplin protecția. Până atunci, oamenii vor fi contactați în continuare la nivel subliminal, în visele lor. 

Debra: Ok. Mulți folosesc invocația Command12 21, cu rezultate pozitive. Odată ce facem această invocație, cât timp se va menține legătura? O putem face de mai multe ori pe zi? Și este necesar să facem invocația cu voce tare? Întreb pentru că în celelalte cazuri ni se cere să o facem în tăcere, în gând?..

Cobra: Command 12 21 este de fapt o invocație, care activează imediat atenția grupului de sprijin spiritual. În orice se întâmplă în viața ta, dacă există o situație în care ai nevoie de echipa ta, lansezi un apel SOS spre echipă, solicitând-i ajutorul. Când primește solicitarea, echipa verifică imediat situația și ia măsuri. O puteți invoca oricât de des simțiți că aveți nevoie să fiți ghidați. Dacă o faceți cu voce tare, este mai puternică, deoarece vibrația sunetului are mai multe posibilități de intervenție în plan fizic. (nota C.M.: personal consider că asemenea practici sunt neindicate și, poate, dăunătoare căci, de fapt, solicitantul invită entități - bune sau rele - să-l interfereze, creând o cale de acces. Singura noastră legătură cu exteriorul ființei care suntem trebuie realizată prin Sinele nostru Suprem, care este conectat doar la SURSA DIVINĂ UNICĂ, CREATOARE ȘI ADEVĂRATĂ. Toate entitățile, toate ființele create trebuie, cu necesitate, să se raporteze exclusiv la această unică sursă)

Debra: Se aplică acest lucru și celorlalte comenzi, cum ar fi 771, în ceea ce privește rostirea cu voce tare ?

Cobra: Da. Da. De fapt, le poți spune cu voce tare pe toate.

Debra: Comanda (invocația) 12 21 va rămâne la fel și i se va păstra același nume și după 21 decembrie?

Cobra: Da, desigur.Toate numele comenzilor/invocațiilor vor rămâne la fel.

Debra: Vreau să întreb: unde ajung sufletele oamenilor care mor ? Sunt cumva preluate de navele lui Ashtar și găzduite până la Eveniment sau sunt capturate de arhoni pentru a le readuce în ciclul reîncarnărilor?
Cobra: Din păcate, arhonii sunt, desigur, încă prezenți și paznicii principali în sistemul acesta solar. Forma aceasta de organizare se regăsește încă în construcția matricei. 

Deci sufletele oamenilor care mor pot fi interceptate de arhoni și readuse în ciclul de reîncarnare.

Debra: Așa va rămâne și după EVENIMENT?

Cobra: Totul va fi restructurat, după eveniment. Planul fizic, astral, mental, toate planurile vor fi restructurate și sufletele vor fi ieși de sub influența exterioară, total conștientizate; multe dintre ele probabil că vor alege alte destinații (corpuri cerești: planete, sateliți, stele etc) dar alții vor alege să se reîncarneze pe Pământ, pentru a-și definitiva cine știe ce proiect.

Important este că alegerile nu vor mai fi dictate din afară ci vor aparține strict sufletelor în cauză.

 (va continua)

https://prepareforchange.net/2020/12/21/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra



Un comentariu:

  1. Ceea ce ma pune grav pe ginduri este faptul ca arhonii continua sa intercepteze sufletele oamenilor decedati si sa le readuca in ciclul reintruparilor!!!

    RăspundețiȘtergere