Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 ianuarie 2021

Soren din Pleiade: noi suntem în China

IMPORTANT !

Postat 12/15/2020 by EraOfLight
Traducere Const. Mihăilescu 


Eu (Sharon): Bună, Soren, îmi pare rău că te-am făcut să aștepți atât de mult.

Soren: Ok, nu a durat mult.

Eu : Da, așa este căci tu ești în 5D. Pentru mine au trecut ore.. Am ieșit pentru o canalizare pe timp de furtună iar tu ai răspuns, spunând „Suntem în China”, așa că, te întreb, ce faci acolo? Cu cine mai ești și de ce?

Soren: Suntem în China. Ne aflăm în bazele de dedesubt (nota C.M.: din subteranul Chinei). Nu suntem singuri ci împreună cu forțe militare aliate precum și cu miliție din alte țări care ne sunt prietene.

Eu: Aveți cumva o misiune de salvare a oamenilor aflați în acele baze subterane?

Soren: Acțiunea aceasta s-a încheiat, din fericire, deși a durat ceva timp.

Eu: Da, din câte cunosc, numărul celor aflați în acele baze subterane era destul de mare, comparabil cu populația de la suprafață?

Soren: Nu chiar, dar pe-aproape. Desigur, acum lucrăm la închiderea bazelor militare chinezești din subteran.

Eu: Ok. Înțeleg că este vorba de niște lupte purtate de armata SUA cu cei care au venit prin Canada. Fiind canadian mă simt jenat, dar eu n-am nicio vină, niciun amestec. Chestiunea îl privea pe Justin (nota C.M.: primul ministru canadian)

Soren: Să nu-ți faci griji, Sharon, totul este sub control. Te asigur că Statul Profund nu va câștiga, indiferent cât ar încerca. În ceea ce-i privește pe chinezi, îi atacăm în subteran. Ei se luptă dar când ieșim la suprafață, sunt extrem de surprinși căci nu se așteptau să ne întâlnească pe noi. Și acesta este, te asigur, un avantaj care nu numai că-i derutează dar chiar îi înspăimântă. Capturăm cât mai mulți dintre ei dar, din păcate, unii sunt uciși. Încercăm să le creăm o protecție cu fumigene și anihilăm bombele cu gaz, adică mijloacele de luptă folosite de chinezi. Ostatecii îi ducem pe navele noastre, care seamănă cumva cu vagoanele voastre (?;nota C.M.: probabil se referă la navele spațiale sub formă de trabuc)

Eu: OK. Cum reușiți să vă faceți neobservați de oamenii din bază ?

Soren: Noi le proiectăm, de fapt, holograme cu care n-au cum să se lupte, căci s-ar luptă nu „nimicul”. Practic, ei nu se pot lupta cu noi. Mai precis ar fi să-ți spun că noi le prezentăm o animație suspendată, putem apoi modifica timpul sau putem folosi un fel de arme sonice cu care-i paralizăm.

Da, aplicăm de obicei aceste două tehnici (modificarea timpului și armele sonice; n.m.). Trupele pământene aliate nouă sunt dotate cu atenuatoare de sunet, așa că pe ei nu-i deranjează. Încercăm să facem cât mai puțin rău posibil oamenilor și vieții umane, în general.

Am reușit să-i capturăm pe unii dintre comandanții lor militari, pe care-i convingem arătându-le adevărul și asta îi transformă în susținătorii noștri, care apoi merg în mulțimi de populații pentru a le vorbi de realitatea celor care se întâmplă acum într-o bună parte a planetei și de care lumea habar nu are.

Eu: Nu sunt aici?

Soren: Unii sunt. Nu toți, însă. Chinezii au o armată imensă, o mulțime de oameni în ea și e condusă de mulți comandanți.

Eu: Păi, da, că doar e cea mai populată țară din lume.

Soren: Deci le cucerim bazele și apoi anihilăm instalațiile lor militare, după care puhoiul de chinezi „ ne pot face onoarea” de a veni să se lupte cu noi, ori să se predea. Nici măcar nu trebuie să mergem noi să-i găsim - vin singuri la noi!

Eu: Îmi amintesc că cineva a spus asta înainte. Nu trebuia să 
meargă să-i întâlnească, veneau ei singuri.
D
ar cu Elveția cum e? Am auzit că multe dintre cele ce se petrec acolo au legătură cu Klaus Scwab și cu Davos-ul din Elveția. Klaus ăsta pare să fie un fel de rege!

Soren: Încă îl căutăm. Gruparea se ascunde în Alpi și nu putem ajunge prea ușor la ei căci au o groază de ascunzători. Știm însă că n-au putut părăsi zona iar noi continuăm acțiunea de căutare și arestare. Ar mai fi faptul că ei folosesc mult clonele, așa că cei reali au mai multe șanse să se ascundă. De altfel, unii dintre întunecați se ascund și în munții din Rusia, unde și-au creat fortificații.

Eu: Ce zici de plecarea lor de pe planetă?

Soren: Nu pot conta pe asta căci forțele noastre înconjoară planeta și sunt permanent în patrulare. Toate navele care intră și pleacă sunt verificate, fiind uneori reținute pentru inspecția interioară. Orice transportator de membri căutați ai Illuminati sau grupului de comando Draco este arestat iar nava confiscată..

Eu: În Elveția, ați putea avea același fel de intervenție ca în China, adică veți captura și bazele subterane de acolo?

Soren: În Elveția sunt mult mai puține, dar, da, o vom face. Mai precis, am făcut-o deja.

Eu: Deci, cum ne vor afecta aceste evenimente din China, conflictul dintre China și SUA și, în final, războiul iminent dintre Întuneric și Lumină?

Soren: Slăbim și diminuăm armata chineză calificată și instruită. Din experiența ta cunoști că recrutații (aduși pentru refacerea efectivelor combatante) nu vor fi la fel de bine pregătiți precum cei scoși din luptă. Recrutului, încă neformat, îi e mult mai multă teamă, nu se angajează în luptă cu curajul  soldatul bine instruit.

Eu: Iată că tactica e valabilă în continuare. Am crezut că după  războiul din Vietnam s-a renunțat la ea..

Soren: Pe Pământ războaiele încă se poartă cu arme fizice. Desigur, în unele operațiuni militare sunt folosite acum și arme mult mai perfecționate, bazate pe alte principii, dar, în general, armele „pământene” se folosesc încă..

Eu: Trebuie să oprim aceste nenorociri să se mai producă. Nimeni de pe această planetă nu merită să mai treacă printr-un război!

Soren: Desigur. E regretabil că aceasta face parte din natura unor ființe care conduc lumea voastră. Aceste entități și umanii care-i servesc trebuie înlăturate prin forță, dacă altfel nu se poate; și istoria voastră dovedește că este singura cale.

Eu: De ce spui asta?

Soren: Evident, pentru că lor nu le pasă de lege. Nu le pasă de Constituția americană și nu se mai conformează regulilor. Ei au creat reguli pe care le încălca apoi cu bună-știință.. Noi știm ce se întâmplă acum pe Pământ, iar ei știu că, pentru ei, totul s-a terminat aici; de aceea se luptă cu disperare ca să nu plece. Ei încearcă să spele creierele oamenilor, și să le insufle principii de magie neagră și un comportament de ființe controlate și ascultătoare.

Ei luptă să vă convingă să vă omorâți între voi, știind că prin aceasta vă veți scădea frecvența de vibrație care ar crește mult negativitatea de pe planetă, la fel cum s-a întâmplat în cele două războaie mondiale, când vibrația globală a scăzut atât de mult încât însăși planeta a fost pusă în pericol de dezintegrare. Asta v-au adus cele două conflagrații mondiale, urmate de nenumăratele războaie locale.

Întunecații știau ce urma să se întâmple pe planeta voastră, dacă nu încetează cu acțiunile lor malefice de cotropire și interferare a ființelor umane. Știau că adunăm aliați pentru a-i alunga. Era doar o chestiune de timp.. Din păcate, a durat cam mult până am pornit tăvălugul împotriva lor, deoarece ei dispun de tehnică de luptă destul de avansată, pe de o parte și, pe de altă parte, au reușit să corupă multe ființe umane, dornice să parvină ilicit și să ocupe posturi de decizie înaltă.

Soren: Un război ar face minuni pentru frecvența lor de vibrație căci ar produce destulă energie negativă pentru ca ei să trăiască, întârziind intrarea Pământului în 5D. Ei dispun de cronologii artificiale care nu se supun legii universale. Când Pământul va intra în 5D, nodurile temporale artificiale ar rămâne în continuare, deoarece ei ar reuși să le susțină și să le fortifice cu ajutorul energiei negative rezultată în urma unui nou război mondial. Apoi, și așa există o mulțime de energie negativă deja acumulată, și care în viitorul apropiat va trebui transformată în energie de vibrație înaltă, pozitivă.

Eu: Ai dreptate. Oamenii trebuie să se „trezească” repede și să lucreze pentru ridicarea vibrației lor și a planetei. Prin aceasta putem elimina energia negativă care ne menține în frecvențele joase ale dimensiunii inferioare 3D, căci acum ar trebui, de fapt, să fi traversat aproape total 4D, pentru a ne pregăti de ascensiunea în 5D.

Soren: Ai observat că din ce în ce mai mulți oameni mor. Până acum singurul portal în care mergeau sufletele celor decedați era un portal pentru energiile întunecate. Acel portal va fi închis foarte curând astfel că nu va mai contribui la menținerea energiilor întunecate pe Pământ, iar sufletele vor putea merge în Lumină [nota C.M.: este vorba de „covorul” artificial de energie negativă numit Matrix, care înconjoară planeta și care are câteva roluri principale:

- ) să nu lase să evadeze sufletele care și-au părăsit corpul fizic; entitățile malefice (reptiliene, mantizi, arhoni, draconienui, FDL-uri etc) încă mai capturează aceste suflete, pe care le „îndrumă” cu blândețe (dându-se drept îngeri-ființe de lumină trimiși de Creator, rude apropiate etc) la Consiliile de reîncarnare unde sunt convinse să se reîncarneze pentru ca să-și „ispășească păcatele”, în vederea eliberării (care, de fapt, nu va veni niciodată, dacă ființa nu se „trezește”);

-) să împiedice întrarea pe Pământ a spiritelor (sufletelor) înalte, venite din univers fie pentru o ședere temporară (exploratorie și, în general, de scurtă durată) fie pentru a se încarna pentru a ajuta civilizația umană să progreseze, mai ales spiritual. Întunecații încearcă să captureze aceste suflete convingându-le că este necesar să-și scadă nivelul vibrațional cu care au venit. Dacă reușesc, le trimit la încarnare cu un program inspirat de ele, astfel încât să nu mai poată părăsi planeta niciodată. Planul maleficilor este menținerea, și dacă se poate, amplificarea negativității din sistemul planetar al Terrei, ceea ce le asigură lor energia negativă cu care se hrănesc (și nu numai) și dominația în continuare asupra Pământului.

-) Matrix-ul mai are un rol important pentru civilizațiile malefice, care și-au impus până acum voința pe Pământ, anume să respingă sau să denatureze conținutul mesajelor trimise de Creator sau de civilizații bine-voitoare și doritoare să ajute civilizația umană să progreseze dar și să restricționeze ieșirea în univers a navelor spațiale trimise de pământeni pentru explorare și cunoaștere].

Eu: Și cum poate un om obișnuit să evite aceste imixtiuni ale entităților malefice în existența lor?

Soren: Păstrându-și vie Lumina, având mereu o gândire pozitivă. Reînnoiește-ți mereu calendarul (programul) dorindu-ți ca în tot ceea ce faci și gândești să fie în interesul tău cel mai înalt. Nu vă lăsați niciodată pradă deznădejdei, fiți o sursă de iubire necondiționată și dovediți compasiune și înțelegere pentru toate ființele, pentru toată creația.

Eu: Există conexiuni între evenimentele care se produc în China, SUA și Elveția chiar acum?

Soren: Da, Elveția tinde să devină locul unde-și va avea sediul conducerea Statului Profund și gazda tuturor întâlnirilor globaliste etc.. Un loc bun și pentru noi, pentru a ne înfiltra agenții.

Eu: Da, poate puteți pune sub acoperire un pleiadian înalt de 7 metri, în Elveția.

Soren:(râde). Ei, nu suntem chiar atât de înalți. Dar da, semănăm destul de bine cu nordicii de la voi. Unii însă nu sunt atât de blonzi. De altfel, Pleiadienii nu sunt toți la fel.

Eu: Da. Ce zici de acel doctor german, Heiko Schoening? (nota C.M.: un cetățean german foarte înalt; vezi poza)

H.S
Soren: Fără comentarii. (râde tare),

Eu: Eu cred că nu este de pe Pământ.

Soren: Există o mulțime de ET-uri pe planeta voastră, inclusiv în sistemele voastre politice, doctori etc. Vor deveni din ce în ce mai proeminenți acum. Este timpul ca ei să iasă și să deschidă calea pentru ceilalți.

Eu: Mulțumesc Soren. Ai grijă de tine!.

Soren: Desigur, Sharon. Și tu.

https://eraoflight.com/2020/12/15/soren-of-the-pleiades-were-in-china/


Un comentariu: