Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 decembrie 2020

Planeta haosului (9)/4

23 oct. 2020 de Derek Knauss
Traducere Const. Mihăilescu
                                                                                                   
(continuare)

În această hartă se vede unde au ajuns urmașii lui Cain și Canaan, care trăiesc alături de edomiții, descendenții lui Iacov-Israel, fratele lui Esau, și moabiții, descendenții arabi ai lui Ismael. Din motive diferite, toți aceștia aveau resentimente față de liniile care descindeau din Seth și Iacob-Israel.

Atunci când trăiau împreună, au complotat să răstoarne linia lui Seth, în special a lui Iacob-Israel.

Acestea erau pământurile și grupurile pe care zeul lui Israel le-a spus să le cucerească și să reintre în posesia lor, „căci ele fuseseră date familiei lui Sem” - semiții

Dacă cineva crede că aceste bătălii antice kidney ' t încă influențează prezentul, să accepte că este o confuzie.

Urmașii lui Canaan au fost blestemați pentru că Noe “ fiul lui Ham, a avut relații sexuale cu propria-i mamă, Canaan fiind fructul incestului. Acest fapt este ascuns în Biblie unde se amintește, în treacăt, doar de povestea „descoperirii goliciunii sale”. Descoperirea goliciunii în Biblie se referă întotdeauna la incest și păcat sexual. 

Deci, în această linie cainită /canaanită, s-a pomenit de crima unui frate împotriva altui frate și de un incest, între mamă și fiu. Și asta, de fapt, nu fusese totul. 

După Turnul Babel, Cainiții s-au stabilit în zonele muntoase ale Turciei antice (Anatolia) și în nordul Siriei, o zonă care, la un moment dat, era cunoscută sub numele de Scythopolis. 

Descendenții lor au devenit cunoscuți sub numele de hitiți, asirieni, sciți și huni

Sciții erau muncitori și meșteșugari talentați dar și călăreți renumiți. Ei au bătut drumul spre est până la bazinul Tarim din China, cu o mie de ani înainte ca asiaticii să ajungă acolo. 

Au devenit cunoscuți sub numele de arieni. 

Aceștia s-au răspândit în Persia, India, Grecia și Roma, numindu-se celți, anglo-sași, teutoni/germani dar și primii americani albi.

Însă ei s-au amestecat cu cele zece triburi „pierdute“ ale lui Israel, populații nordice care fuseseră izgonite în 722 î.Hr., după ce au fost cucerite de Imperiul neo-asirian. 

Rezultatul a fost că, în acest proces, cainiții s-au amestecat cu edomifli (descendenții lui Iacov-Israel, fratele lui Esau) și au devenit conducători peste cele zece triburi nordice ale lui Israel. 

În Palestina au rămas doar triburile lui Iuda, amestecate cu Beniamin și tribul lui Levi, deși și unii dintre Levi s-au alăturat migrației tribale.

Cele zece triburi au migrat în întreaga Europă, conduse fiind de domnii Dragonului Scyth Regal, cunoscuți sub numele de sarmați, alani, goți, suevi, cimerieni, galați, saxoni, sakai, davi, dalli, cimbri etc. Ei erau indo-europeni.

În cele din urmă, s-au răspândit în tot Imperiul Britanic. În plus, s-au extins și spre est, devenind indo-iranieni și indo-arieni.

Datorită cailor și transportului pe roți, arienii cainiți s-au deplasat destul de repede, reușind să controleze rutele comerciale interioare, cum ar fi Drumul Mătăsii din China. Asta le-a adus și multă bogăție.

Împreună cu tribul fenician Dan, care a plecat pe mare, au stabilit o rețea comercială prin Marea Mediterană care se extindea pe căile principale maritime și fluviale cum era Dunărea, Rinul, Marea Neagră și Caspica. 

Unul dintre principalele lor porturi era Veneția, locul de naștere al Nobilimii Negre. Și astăzi, acest grup secret se află în vârful piramidei puterii, la nivel planetar.

Pentru ei, a fost și este foarte important să mențină pure aceste linii genealogice, precum și nealterată și nediluată credința creării lor.

Astăzi lumea se află însă în punctul în care apar și se manifestă revelațiile, oamenii se trezesc și își revendică drepturile din naștere.

 Utilizarea puterii, corupției și banilor.

Grupul identificat ca fiind alcătuit în principal din descendenții lui Cain, Canaan, Esau, Ismael și tribul lui Dan, amestecat cu linia regală a lui Iuda, a înființat un sistem de control bazat pe vechile rute comerciale feniciene - atât pe uscat, cât și pe mare. Societatea se baza pe Legea Mării (Legea Amiralității) și Legea Terenului sau Jurisdicția civilă. 

Șeful Legii Mării era (și este și în prezent) Regele sau Regina Marii Britanii, iar șeful Legii Țării este Papa. Ei și-au bazat sistemele judiciare, sistemele de impozitare și sistemele de guvernare pe aceste două seturi de legi și sisteme de control. (O sursă recomandată pentru detalii asupra modului în care sistemul este condus prin societăți secrete și agenții care controlează religiile, mass-media și industria de divertisment puteți obține din videoclipul de pe You Tube intitulat; „ ONE “).

Cine a salvat lumea. Lumea urmează să se schimbe.

Să facem precizarea că problemele dificile și delicate prin care a trecut Pământul și civilizația umană au fost provocate exclusiv de conducătorii și diriguitorii planetei, responsabili cu Legea Mării și Legea Țării (adică regalitatea britanică și Vaticanul).

Când „Regatul Pământului” a fost predat de către „zeii cerului” (Anunnaki) urmașilor lor umani, s-ar fi impus să fie numit un TATĂ „ceresc” iubitor, fără condiții al rasei umane. Din păcate, n-a fost deloc așa: Casa Regală Britanică și Vaticanul au uitat de aceste obligații, singura lor preocupare fiind de a aduna averi incomensurabile și a cere respect nelimitat de la popoare, „în numele Cerului”, ei considerându-se „unșii”. 

Împuterniciții de pe planetă ai zeilor Anunnaki, au început să domnească despotic peste popoarele Terrei, filosind munca ființelor umane în exploatarea bogățiilor planetare. Pentru ca acest control să fie cât mai profund și total, cele două „familii” conducătoare au înființat religii, au creat războaie în care au alimentat financiar și logistic taberele adverse. (nota C.M.: religiile contradictorii și exclusiviste, curente politice și filozofice contradictorii, au măcinat dorința de libertate a popoarelor, asmuțite unele împotriva altora, cu finanțare logistică a „conducătorilor” lumii). 

De fațadă și din când în când, familia regală britanică și, mai rar, papalitatea, face acte de caritate de importanță mai mult simbolică, insignifiantă, erijându-se în promotoare ale compasiunii și concordiei generale, când, de fapt, ei sunt principalii vinovați de situația precară în care se zbate actual umanitate și planeta (ca entitate). 

Acum, să aruncăm o privire la practicile cainiților. Aceștia au folosit ritualuri crude de sacrificare a copiilor pentru a obține bunăvoința lui Moloh sau Ba ' Al. Ritualul sacrificării era cât se poate de crud: își aruncau bebelușii vii în foc sau recurgeau la  alte atrocități oribile de sacrificare. Deși capii bisericii (n.m.: catolice) ori regaliștii familiei britanice au practicat și practică sacrificarea copiilor pentru a le bea sângele, chiar la locul sacrificiului, așa numita Carte a Cărților (Biblia) a trecut sub tăcere, aceste fapte abominabile. Din păcate, pentru capii celor două Linii de dominare a lumii, jertfa umană a rămas o practică obișnuită și în zilele noastre.

 Anomalii precum orgiile, bestialitatea, pedofilia și incestul se pot întâlni frecvent în comportamentul acestor indivizi, propagatori ai „credinței și milei creștine”. Acceptarea unor asemenea comportamente este criteriul de bază pentru a intra în cel mai mic și exclusivist club din lume. Unii dintre aceștia sunt pur și simplu născuți în „familie” și nu au de ales, ajungând ca, până la urmă să nu poată înțelege ce ar fi atât de  condamnabil la asemenea practici și credințe (!), mai ales că ele vin din vremuri de demult, când, în timpul luptelor, strămoșii sciți ai lui Cain, fenicienii (de ex.), mâncau inima, creierul și beau sângele victimelor lor. 

O explicație plauzibilă a acestei practici constă în faptul că, în timpul luptei, glanda pineală a combatanților se încarcă de adrenocrom, component extrem de special și energizant pentru cel care-și devorează victima. Nu este de mirare că patria poveștilor cu vampiri se află localizată în jurul Mării Caspice. 

Vampirismul de altă dată se regăsește și se practică și astăzi, este adevărat, într-un cerc mai restrâns și sub o deplină acoperire. Basmele și poveștile din diferite culturi ale popoarelor au, cu adevărat, o bază reală și, din păcate, sunt de actualitate.

(va continua)

https://prepareforchange.net/2020/10/23/planned-chaos-part-9-darkness-drives-the-madness/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=planned-chaos-part-9-darkness-drives-the-madness

 

Un comentariu:

  1. Acum 2 zile:

    https://youtu.be/60yudeLMXn4

    Ieri:

    https://www.activenews.ro/stiri/IMAGINEA-ZILEI-1-Decembrie-al-MEU-163933

    LA MULȚI ANI ROMÂNI ! LA MULȚI ANI ROMÂNIA ! 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴

    RăspundețiȘtergere