Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 decembrie 2020

Benjamin Fulford 11/9/20 Raport: Familiile Biden și Fortune 500 cad în capcană

11 noiembrie 2020 de Edward Morgan
Traducere Const. Mihăilescu

Lovitura electorală prezidențială americană în curs se dovedește a fi o capcană uriașă pentru familiile care dețin companiile Fortune 500, susțin mai multe surse. Este doar o chestiune de timp până când Joe Biden și complicii săi criminali să fie acuzați și judecați pentru trădare, afirmă surse din Pentagon.
În același timp, surse ale Societății Secrete Occidentale spun că serviciul de informații al Marine Corps (Corpului Maritim) afirmă că Robert David Steele este considerat președinte al Statelor Unite ale Americii de Nord și că el va ocupa, în final, funcția prezidențială. Steele ar fi numit-o deja pe fosta congresmenă și adeptul 9.11, Cynthia McKinney, pentru a fi vicepreședintele său.

Steele spune că el și McKinney sunt gata să se angajeze în această acțiune.. 
Cu toate acestea, mai întâi „Trump trebuie să câștige pentru a termina reformele începute, inclusiv o reformă electorală deosebit de adecvată ”, a scris Robert David Steele pe un e-mail. Steele adaugă că Trump este pe cale să demaște și să dovedească frauda electorală, și va fi declarat învingător, după care o serie de oameni vor demisiona din Congres, pentru a evita închisoarea.

Iată ce spun sursele Pentagonului despre această situație fără precedent:
„Pe teren, Trump a câștigat, de fapt, cu 80% din voturile legal exprimate și aceasta ar putea însemna 300 de electori, demonstrând uriașa fraudă a democraților”

Multe surse de încredere au raportat că Dominion Voting Systems, care controlează mai mult de o treime din piața mașinilor de vot, folosește o firmă de lobby de mare putere, care include un asistent al vorbitorului Nancy Pelosi. De asemenea, Dominion are legături cu Fundația Clinton iar o miză importantă este deținută de soțul senatoarei democrate Dianne Feinstein.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/developing-nancy-pelosis-chief-staff-chief-executive-feinsteins-husband-major-shareholder-dominion-ballot-counting-systems/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbutt

Există într-adevăr fraude electorale masive. În calitate de observator de sondaje am văzut-o eu însumi aceasta... De ex., am văzut o persoană care semnase o declarație pe proprie răspundere spunând că nu a trimis un buletin de vot prin poștă, dar că cineva ar fi făcut-o în locul său ”, spune Christopher North, un prieten care a lucrat ca observator într-o secție de votare, în Pittsburg. 
North remarcă faptul că, în zona sa, „Biden a obținut cu 50% mai multe voturi negre decât a făcut-o Barack Obama în 2008 iar în multe secții, participarea la vot a depășit 100%”(!).

Cu toate acestea, veteranul oficial al Departamentului de Stat SUA Steve Pieczenik, printre alții, explică modul în care a fost pusă o capcană inteligentă pentru depistarea hoților de voturi. El afirmă că a pus un semn secret pe toate buletinele de vot autentice. Pieczenik și alții spun că în felul acesta există posibilitatea descoperirii fraudelor de care nu este străină rețeaua mafiei kazare din SUA.  
https://www.bitchute.com/video/RskMmfUq8Dot/

"Trump ar putea să-l concedieze pe directorul CIA, Gina Haspel, și să-i elimine din agenție pe mulți adepți ai Statului Profund  plasați în diferite sectoare ale guvernului, adaugă surse din Pentagon.
În timp ce Occidentul este distras de războiul său civil nedeclarat, situația devine foarte periculoasă în întreaga lume. Primim rapoarte despre mișcări masive de trupe în ...Mexic, Canada, Ucraina, Asia Centrală, Africa, frontiera chineză cu India etc.
De exemplu, am obținut următoarele informații dintr-o sursă din Slovacia:
„Trupele NATO se deplasează din Europa de Vest către Ucraina, se pare, cu intenția de a ocupa puncte strategice iar în viitorul apropiat ar putea ataca Belarusul și, eventual (cine știe..., Rusia !) Un atac ar putea fi lansat în câteva zile. 
S-au observat mișcări de trupe la granițele unor state. Începe să fie credibil un posibil atac al Slovaciei, Cehiei, Ucrainei și Poloniei. Este foarte probabil. 
Rusia a anulat toate primirile de vizite. Rusia și Belarus sunt complet izolate în aceste pregătiri.. Belarusii susțin că în următoarele 10 zile nivelul de instabilitate și pericol va crește substanțial. Slovacii și cehii, care stau mai mult în case (din cauza pandemiei), nu prea sesizează mișcarea trupelor. Un mare număr de elicoptere sunt relocate.  Se construiesc în mare grabă imense spitale de campanie pentru peste 5.000 de persoane (pe aeroportul din Ostrava). ”
 
Mike Harris de la Veteran's Today ne-a sunat să ne spună că primește rapoarte cât se poate de credibile despre acțiunile chineze din Mexic. Mexicanii au permis operatorilor militari chinezi să se desfășoare în țară, în schimbul promisiunilor chineze că vor determina returnarea către Mexic a tuturor pământurilor mexicane pierdute în războiul mexican / american”, spune el. Cu alte cuvinte, Mexicul ar urma să-și recupereze state precum: California, Nevada, New Mexico, Arizona și Texas.

De asemenea, primim mai multe rapoarte despre trupele chineze din Canada. Deși am contactat diverse surse din Canada, nu am putut primi confirmări în acest sens. 
Cu toate acestea, este de amintit că premierul Justin Castro, e un candidat manciurian care aproape sigur și-a ucis fratele pentru a prelua controlul și stăpânirea asupra Canadei. De asemenea, el a suspendat democrația din Canada în timp ce se folosește de o falsă pandemie, ca justificare pentru a impune legea marțială și a înființa lagăre de concentrare. 
Din surse pertinente se afirmă că lui Justin Castro i-au fost oferite de către chinezi Noua Anglie, precum și statul Oregon și Washington.

La unison cu canadianul Castro, prim-ministrul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a declarat săptămâna trecută că, dacă cei care vor refuza să fie testați[pentru falsul virus], vor putea fi închiși pe termen nelimitat și nu vor mai avea voie să părăsească lagărul de carantină.
https://www.naturalnews.com/2020-08-17-mandatory-quarantine-camps-new-zealand.html
Castro (Trudeau), de asemenea, împreună cu Boris Johnson din Marea Britanie și Emmanuelle [sic!] Macron din Franța s-au grăbit să-l felicite pe Joe Biden pentru victoria sa electorală frauduloasă. 
Cei trei lideri, răspunzând unui semnal de la AP, i-au și trimis lui Biden felicitări, pentru „victoria” în alegeri, deși, până la această dată nu există un rezultat oficial și ferm. Biden a și declarat că va eradica COVID, dacă va prelua puterea.

Surse din societatea secretă asiatică spun că China a promis Japoniei, Peninsulei Coreene și ASEAN o cooperare avantajoasă dacă vor ajuta la alegerea lui Biden, al cărui susținător este Rockefeller etc.

Având în vedere escaladarea acestei situații, șeful Statului Major al Apărării al Marii Britanii, Nick Carter, a avertizat public cu privire la riscul începerii celui de-al treilea război mondial, spunând Sky News: „Cred că trăim un moment în care lumea a devenit un loc nesigur și anxios în care dinamica concurenței globale este o caracteristică a vieții noastre. Cred că există un risc real din cauza anumitor conflicte regionale, care au loc în acest moment, și care este posibil să ducă la escaladarea divergențelor și chiar la beligeranță, dacă se vor comite anumite greșeli de calcul ”
. https://www.reuters.com/article/uk-britain-remembrance-war-idUKKBN27O06Q?taid=5fa7da43260cc0000183faf1r&utm_source=reddit.com

Sursele MI6 au avut o viziune puțin mai relaxată spunând:
„În acest moment, la scară globală, se vântură tot felul de zvonuri și temeri căci lumea este bulversată de ceea ce i se întâmplă” 
De remarcat că, „ Bibi” [prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu] care, până acum l-a sprijinit pe Trump, s-a grăbit să-l felicite pe Biden pentru victorie. Se pare că eliminarea mafiei evreiești continuă cu moartea fostului rabin șef britanic Jonathan Sacks”, notează sursele.

O sursă de informații din Asia spune că Netanyahu, care l-a felicitat pe Biden, s-a folosit de un compozit CG, la fel ca George Bush Jr., care a făcut același lucru.

În plus față de sursele Pentagonului, societățile secrete occidentale precizează că nu vor permite continuarea loviturii electorale a Partidului Democrat.

Un reprezentant al mai multor societăți secrete majore spune:
„Modul în care văd acest lucru este în primul rând DNC. Adică uită-te chiar la ultimul ciclu electoral. Îi place sau nu, alegătorii au vrut-o pe Bernie și au refuzat-o pe Hillary. S-a întâmplat din nou cu Biden. DNC își are agenda sa, care, desigur, lucrează în tandem cu MSM de stânga, cum ar fi NYT ... mass-media va decide alegerile, chiar dacă acest lucru nu e trecut în Constituție. A fost consolidat în continuare cu cenzura Big Tech. Uitați-vă
la Google, acum în valoare de 1 trilion de dolari, și totuși fondatorul său nu poate explica relația sa continuă cu Epstein, după condamnarea sa ”.

Sursele subliniază că „lojile secrete transnaționale, care cuprind atât bărbați cât și femei, au acces la cele mai înalte poziții în politica mondială, finanțe și sectoare industriale”; acolo se discută și se iau „toate deciziile la nivel global, care au legătură cu puterea, finanțele și industria. ”
https://www.movimentoroosevelt.com/news/per-dipartimento/movimento-roosevelt/free-masonry-shocking-book-of-the-italian-grand-master-gioele-magaldi-the-discovery-of-the- ur-lodges.html

Aceste societăți au luat o decizie de a elimina mafia khazară de la puterea mondială, susțin la unison mai multe surse. Aceasta înseamnă că Justin Castro, Boris Johnson, Emannuel Macron și maeștrii lor de marionete Rothschild, Angelli etc. nu vor  mai continua să rămână prea mult pe această planetă, spun sursele.

În schimb, există un consens la nivel înalt atât între societățile secrete din est, cât și cele occidentale, că sistemul actual pe care îl avem la conducerea planetei are nevoie de o reformă drastică. Multe guverne occidentale agreează acum planificarea în stil asiatic, considerată  un sistem mai bun decât cel al capitalismul pur, neînfrânat, care a provocat atât de multe daune Occidentului. Mai jos este un link unde veți găsi un articol din Wall Street Journal care vorbește în detaliu despre acest subiect.
https://www.wsj.com/articles/western-economies-embrace-state-intervention-emulating-asia-11604574001

Papa Francisc joacă un rol cheie în acest proces prin procesul de curățare profundă a Băncii Vaticanului, actuala agenție de planificare de facto a Occidentului. Articolul de mai jos menționează că Vaticanul a direcționat sume importante către „o societate holding condusă de Lapo Elkann, unul dintre membrii clanului Agnelli din Italia”.

Agnellis, împreună cu Rothschild controlează zona economic0-financiară și se crede că sunt controlorii de facto ai Consiliului Rezervei Federale, deși nu de prea mult timp.
https://www.aljazeera.com/economy/2020/11/5/pope-moves-against-his-secretary-of-state-amid-financial-crisis

https://uk.reuters.com/article/uk-vatican-finances/pope-censures-key-department-over-london-real-estate-deal-idUKKBN27L1MO?il=0&utm_source=reddit.com

Acești oameni au derulat ani de zile o operațiune de fraudă masivă cunoscută sub numele de NASA, supranumită „Not A Space Agency” (n.m.: Agenția care NU se ocupă de spațiu), potrivit unor surse din Pentagon. Surse NSA subliniază că au fost depistați șoareci pe rachetele Elon Musk, care zboară în vidul spațial, ca dovadă a lipsei de seriozitate și incompetenței cu care este tratată problema zborurilor spațiale..

Acest tip de greșeli și fraude masive sunt orchestrate de mafia khazară care a sabotat și trimis în derizoriu puterea occidentală, acesta fiind și motivul pentru care Asia a reușit să avanseze din punct de vedere economic și tehnologic.. Cu cât Occidentul se menține în starea actuală, refuzând reformele care se impun,și lăsându-se manipulat de incompetenta conducere a mafiei khazare, cu atât țările rasei galbene (chinezii, coreeni etc) vor deveni mai puternice. Ultimele rapoarte economice din China, de exemplu, arată că economia acestei țări și-a reluat creșterea într-un ritm rapid.
. https://www.reuters.com/article/china-economy-trade/china-october-exports-surge-imports-rise-amid-global-recovery-idINKBN27N08M?utm_source=reddit.com

Dacă occidentalii nu vor să ajungă sclavii sau servitorii chinezilor, trebuie să îndepărteze de urgență paraziții criminali care au efectuat ceea ce MI6 descrie ca „captură a statului stealth”. Acești oameni, în lăcomia lor nelimitată, au sărăcit majoritatea țărilor occidentale și încearcă acum să vândă ceea ce a rămas Chinei, în schimbul protecției. Sperăm că capcana  pregătită pentru oamenii care-l susțin pe Biden nu-și va dovedi eficiența. Căci singura alternativă care ar mai rămâne a fi doar ARMELE.
Dacă generalul
Mark Miley, șef al Statului Major nu va lua măsuri promte și adecvate, atunci va trebui înlăturat de urgență și eliminat din conducerea armatei..

Surse din Pentagon amintesc chinezilor că America are arme spațiale care „ar putea transforma China în sticlă topită”, dacă va fi necesar, avertismentul fiind acela că un eventual război nu va rezolva această criză în favoarea Chinei, ci, dimpotrivă.

Surse:
https://benjaminfulford.net/
https://prepareforchange.net/2020/11/11/benjamin-fulford-11-9-20-report-biden-and-fortune-500-families-fall-into-trap/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=benjamin-fulford-11-9-20-report-biden-and-fortune-500-families-fall-into-trap


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu