Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 noiembrie 2020

David Ike: LUMEA SE TREZEȘTE.

 David Ike : „Ceea ce vedem acum în lume este urmarea trezirii multor oameni.

 La început mulţi oameni au fost convinşi că există un virus ucigaş şi au acceptat lockdown-urile; dar, pe măsură ce timpul a trecut şi experienţa lor personală, comparativ cu povestea spusă de guvern, nu se aseamănă între ele, din ce în ce mai mulţi oameni din toată lumea (şi numărul lor este în creştere), în tot mai multe ţări, încep să realizeze că iau parte la o mare și sinistră înşelătorie.
Manipularea se referă la intenția de a transforma societatea folosind sperietoarea acestui virus fals

Din păcate, ceea ce fac ei în numele „SĂNĂTĂŢII”, duce la distrugerea încrederii, distrugerea economiei mondiale, distrugerea afacerilor şi distrugerea mojloacelor de trai ale oamenilor iar această nouă serie de lockdown-uri, planificată acum, este menită să anihileze și afacerile care au mai rezistat până acum. De ce? Pentru că atunci când oamenii nu mai au locuri de muncă, nu mai au din ce trăi și întreține familia, devin dependenți de stat, și fac, vrând-nevrând ceea ce le cer guvernanții și cei care-i manevrează pe aceștia, adică omul devine docil.

Se intenționează acum, tot mai clar şi mai des, ceea ce cu zeci de ani în urmă am scris în cărțile mele adică programul de a introduce un venit minim garantat, prezentat ca o modalitate de a asigura oamenilor supravieţuirea, pentru că tot mai multe joburi vor dispărea ca urmare a folosirii Inteligenţei Artificiale. Din păcate, guvernările viitoare nu vor mai fi deloc binevoitoare și nu vor mai servi deloc intereselor maselor. Se va abuza însă de sintagma guvernului binevoitor care va introduce venitul minim pentru a asigura supravieţuirea populației. Însă acest „venit minim garantat” nu se va acorda oricum și oricui, ci doar în anumite condiții. 

 În primul rând, cel căruia i se va acorda va trebi să a fie vaccinat cu vaccinul recomandat (cel propus de Gates, de ex.) Formula și compoziția acestor vaccinuri sunt cumplite, sinistre, iar injectarea lor va fi în etape, căci, „un singur vaccin nu va fi suficient pentru a ți se <asigura starea de sănătate>”( nota C.M.: de fapt, vor fi necesare mai multe vaccinări pentru ca în ființele umane să se implementeze întregul program de subordonare a voinței omului și „zombizarea” lui. Trecerea de la omul independent și cu discernământ la „păpușa” manipulată de alții și fără voință proprie, nu se poate face decât treptat, și aceasta din două motive: 1) corpul ființei umane nu acceptă și nu suportă modificări bruște ale ADN-ului său, 2) ar exista pericolul ca partea sa subliminală să ia atitudine, să trezească/conștientizeze soma și să rejecteze orice substanță inoculată în corpul său fizic). 

 Cine nu se supune, cine nu respectă directivele guvernului - care, la rândul său, este o marionetă- nu mai primește venitul minim garantat. 

Avem deja un precedent în Australia, unde guvernul a introdus legislaţia care spune că, dacă aveţi beneficii de la stat, adică venituri garantate, şi nu aveţi copilul vaccinat, conform unei liste de vaccinări recomandate de guvern, nu vi se mai acordă acel venit de subzistență.
Dar, pentru ca acest sinistru program de control al venitului minim garantat să poată fi implementat, mai întâi trebuie anihilat accesul oamenilor la sursele de venit independente, iar această măsură este realizată prin impunerea lockdown-urile (izolarea oamenilor în case, cartiere, orașe, zone „de infestare”.
De aceea, profesorul Neil Ferguson, obedient finanţat de Gates şi Imperial College din Londra, deținut și finanţat tot de Gates, au venit cu modele computerizate ridicole, în care se preconizau 2,2 milioane de decese în America şi jumătate de milion în Marea Britanie, pentru a justifica lockdown-urile, măsuri aberante și distructive, esenţiale în planul de distrugere a economiei globale, ale căror efecte încep deja să se manifeste. Oamenii încep să realizeze faptul că au fost constrânşi şi încep să se adune şi să protesteze.
Sunt peste 7 miliarde de oameni pe glob iar nucleul acestui cult criminal (FRĂŢIA ŞARPELUI) are doar câţiva membri, care ar pute încăpea într-o cameră, dar care conduc lumea.
Dacă noi nu vom accepta să fim manipulați și subjugați, nimeni nu va putea să ne constrângă, nimeni nu va putea să ne impună voință străină.

Trebuie să încetăm să mai acceptăm propria noastră înrobire. După părerea mea, nimeni nu ar trebi să accepte ca în afacerile lui, în fabricile lui, în firmele lui să se instituie starea de lockdown.
Eu nu port mască şi nu m-am sterilizat pe mâini cu „rahatul” acela toxic
.
A
m vorbit în piaţa Trafalgar, de două ori, la 35000 şi 45000 de oameni, am îmbrăţişat sute şi sute de oameni şi iată că am supravieţuit acestui virus nenorocit. 

De ce? PENTRU CĂ TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ESTE O ÎNŞELĂTORIE IAR LUMEA ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ. 

ŞI, ACESTA E DOAR ÎNCEPUTUL.... 

MULŢUMESC !”

https://draft.blogger.com/blog/post/edit/2787954711655874199/8950982881164940923

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu