Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 noiembrie 2020

În Coronavirus, nu trebuie să permitem politicii să dicteze științei.

  

De Ron Paul,

În ultimele două săptămâni, au fost publicate două studii importante care ar putea crește dramatic înțelegerea noastră asupra bolii Covid-19. Adăugarea la știința modului în care înțelegem și tratăm această boală este ceva ce ar trebui să fie binevenit, deoarece înțelegerea corectă poate salva vieți.

 Deoarece rezultatele acestor două studii contestă ceea ce mass-media a stabilit cu o înțelegere convențională despre boală, singura problemă este că sunt ignorate și, în cel mai rău caz,  denaturate realitățile.

În opinia mea, aceasta este o supunere periculoasă și prostească a științei în fața politicului și asta poate sfârși prin a provoca multe alte decese inutile.

1. În primul rând este studiul danez asupra utilizării măștilor, care a fost finalizat în urmă cu câteva luni, dar a fost publicat abia recent doar într-un jurnal de interes pentru colegi. În studiu, s-au luat două grupuri de oameni: primului grup i s-a cerut să poarte mască în conformitate cu indicațiile sanitare de utilizare, iar cel de al doilea grup nu a purtat mască. 

Studiul a constatat că coronavirusul s-a răspândit în marja statistică de eroare în fiecare grup. Cu alte cuvinte, purtarea măștii a făcut puțin sau nimic pentru a controla răspândirea virusului.

Întrucât purtarea măștilor este încă obligatorie în toată țara și pe glob, acest studiu ar trebui considerat ca o importantă dovadă a inutilității purtării măștii, sau măcar ar trebui așteptate rezultatele unor reverificări.  

Cu toate acestea, nu numai că în majoritate oficialitățile și mass-media au ignorat concluziile acestui studiu, atunci când s-a făcut referire la el, studiul a fost denigrat sau ironizat.

De exemplu, Los Angeles Times a publicat un articol cu ​​titlul „Purtarea măștii pe față nu a oprit răspândirea coronavirusului, dar este nevoie să o purtăm în continuare”

2. Un nou studiu solid și amplu realizat în Wuhan, China și publicat în respectata revistă științifică Nature, concluzionează că persoanele asimptomatice care au dat test pozitiv pentru Covid-19 nu transmit infecția altora

Având în vedere că teoria care susține că purtarea măștii și izolarea asimptoticilor pozitivi ar ajuta la scăderea numărului celor infectați, se dovedește (conf. acestui studiu) neadevărată, ar fi cazul ca studiul să stimuleze căutarea altor modalități de oprire a răspândirii virusului, nu să inhibe cercetarea, prin „liniștirea” că cele două modalități ar fi eficiente.   

Adică, ar trebui să se inițieze studii suplimentare, de anvergură, pentru a confirma sau a infirma studiul de la Wuhan.

Știm, pe baza informațiilor din surse larg acceptate precum CDC și Organizația Mondială a Sănătății, că blocările (izolările) pot avea un efect negativ foarte grav asupra societății. Pe 14 iulie, directorul CDC, Robert Redfield, a declarat la un seminar că izolările cauzează mai multe decese decât Covid.

Deci, dacă există o modalitate de a lupta în continuare împotriva Covid și de a-i proteja pe cei mai expuși riscului, reducând în același timp drastic decesele cauzate de blocaje, nu merită să se acorde atenția cuvenită acestui studiu? Nu merită să se facă măcar unele cercetări suplimentare?

Ei bine, grupul pro-mască și mass-media care-l deservește nu vor să cedeze. Ei și-au stabilit narațiunea și nu au de gând să renunțe la propria lor teorie. Ei spun că studiile care susțin inutilitatea măștii și izolării sunt periculoase, dar nu le combat argumentat.

Este nevoie de o abordare științifică a problemei covid. Din păcate, „încrederea în știință” a ajuns să însemne „încrederea în narațiunea pe care oficialitățile o susțin”. Acesta este un mod foarte periculos de gândire și se poate dovedi mortal.

Surse: 

http://ronpaulinstitute.org

https://prepareforchange.net/2020/11/24/on-coronavirus-we-must-not-allow-politics-to-dictate-science/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=on-coronavirus-we-must-not-allow-politics-to-dictate-science

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/100008013125986/posts/2845000379110372/?sfnsn=mo
    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1304759176552830&id=100010562792534&set=a.252989151729843&source=57&refid=13&__tn__=%2B%3E
    Planul de vaccinare în România :
    https://m.youtube.com/watch?v=BVXwmUl_yAg
    NUMAI CĂ ÎN ROMÂNIA CADRELE MEDICALE NU VOR SĂ SE VACCINEZE ANTI COVID 19

    Anunțul președintelui Iohannis referitor la cadrele medicale care vor fi primele vaccinate anti-Covid nu prea are legătură cu realitatea. Și asta pentru că există o reticență foarte mare în rândul medicilor și asistentelor de a accepta administrarea unui vaccin insuficient testat, spune conducerea Federației Solidaritatea Sanitară.
    ................................................................................................................

    Nu există o obligativitate de a se vaccina pentru cadrele medicale, spune președintele Federației Solidaritatea sanitară, Radu Vasile.
    Dacă vor fi reacții adverse, pe cine vom da în judecată? Cine plătește? Vaccinul nu este suficient testat, este făcut pe repede înainte. Vor să ofere vaccinul cadrelor medicale, pe motiv că le protejează pentru că sunt în linia întâi, dar dacă medicii și asistentele vor refuza vaccinul îl vor da la alții. Obligatoriu nu se poate face. Este necesar să vină cu garanții științifice, nu doar cu autorizarea vaccinului.

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25224

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă ”în coronavirus, nu trebuie să permitem politicii să dicteze științei”, atunci nu e permis nici științei să dicteze conștiinței!

    RăspundețiȘtergere