Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 septembrie 2020

Statul de drept a murit: Nu va exista recurs legal pentru nimeni dintre cei afectaţi de noile vaccinuri Covid-19 care vor apărea în curând

 AstraZeneca este una dintre cele douăzeci și cinci de companii farmaceutice care au încheiat contracte pentru vaccinuri, fără răspundere, cu guvernele din întreaga lume. Aceste contracte corupte oferă producătorului de vaccinuri imunitate legală, dacă vaccinurile lor vor dăuna oamenilor, oferind companiilor farmaceutice putere asupra instanțelor. Statul de drept este în mod oficial mort, deoarece milioane de victime sunt aliniate pentru a fi injectate prin inoculări experimentale, în cazul în care nu va exista un recurs legal pentru vreun efect secundar, reacție, dizabilitate, vătămare sau deces.

FDA amenință că va folosi dispozițiile de utilizare de urgență pentru a scoate pe piață vaccinurile contra Covid-19 fără a răspunde de consecințe.

Ruud Dobber, unul dintre executivii principali ai AstraZeneca, a declarat pentru Reuters: „În contractele pe care le avem, solicităm garantare. Pentru majoritatea țărilor, este acceptabil să-și asume acest risc, deoarece este în interesul lor național.” El a adăugat: „Aceasta este o situație unică în care noi, în calitate de companie, pur și simplu nu ne putem asuma riscul dacă în ... patru ani vaccinul va prezinta reacții adverse.

R.D.
Pentru a înrăutăți situația, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) declară deja că noile vaccinuri contra Covid-19 vor fi probabil lansate pe piață folosind dispozițiile de utilizare de urgență din „reglementările FDA”. O scutire prevăzută la 21 CFR 56.104 (c) permite ca un medicament sau un produs biologic să ocolească revizuirea și aprobarea prealabilă de către comitetele de examinare instituțională și investigatori. Utilizarea de urgență este destinată unui medicament de investigare sau unui produs biologic (vaccin) la un subiect uman care se confruntă cu o situație de pericol pentru viață pentru care nu este disponibil un tratament standard acceptabil și în care nu există suficient timp pentru a obține aprobarea instituțională a comisiei de revizuire. Pentru a obține acest drept de utilizare de urgență, este nevoie să existe suficiente dovezi că produsul biologic este necesar pentru tratarea unei boli „grav debilitante” care provoacă morbiditate ireversibilă”.

Problema este că vaccinurile nu sunt tratamente; ele sunt doar o promisiune de protecție împotriva unei potențiale infecții. Pentru a obține o autorizație de utilizare (a unui vaccin) în situații de urgență este necesar și suficient ca factorii implicați să fie convinși că persoana respectivă este infectată sau în permanent pericol față de o boală care poate provoca deces..

Acesta este motivul pentru care protocoalele de tratament eficient sunt cenzurate online, iar  medicii independenți sunt amenințați și concediați atunci când vin cu povești de succes. Pentru viitor, situația pare a fi sumbră. Se urmăreşte ca virusul Covid-19 să aibă cea mai mare rată a mortalității raportată și să fie percepută ca o boală „grav debilitantă”, la care nimeni nu este „imun”. Acesta este motivul pentru care nu se inițiază nicio discuție cu privire la imunizarea naturală și la investigarea cazurilor semnalate de mass-media privind raportări false și „umflate”. Totul face parte din planul de accelerare a vânzării noilor vaccinuri, încercându-se ca situația să pară disperată.

Guvernele garantează producătorilor de vaccinuri imunitate juridică legală, chiar și atunci când debilitatea și moartea vor fi cauzate de vaccinurile pe care aceștia le produc.

Partea cea mai rea este că niciunul dintre acești producători de vaccinuri nu va mai putea fi dat în judecată și tras la răspundere pentru urmările și efectele secundare care vor putea apărea în urma aplicării vaccinurilor pe care le produc. 

Ruud Dobber, reprezentant al AstraZeneca a declarat deja că această companie a obținut deja imunitate față de eventualele reclamații privind efectele secundare cauzate de noile vaccinuri. 

Pentru vaccinul Moderna, studiile clinice arată deja că 80% dintre beneficiarii de vaccin vor prezenta simptome după ce s-au injectat (https://www.naturalnews.com/2020-07-27-more-people-symptoms-modernas-mrna-covid19-vaccine.html).

Dar această statistică este irelevantă, deoarece aceste vaccinuri sunt destinate utilizării într-o situație de urgență, când lumea e amenințată de o boală care nu iartă pe nimeni, nelăsând supraviețuitori, se afirmă. Mai mult, FDA va aproba vaccinurile, atâta timp cât injecțiile cu medicamente nu au o eficiență mai mare de 50%. Aceasta înseamnă că nimeni nu va ști dacă vaccinurile vor fi eficace sau nu. 

Douăzeci și cinci de companii farmaceutice își testează deja produsele pe oameni și primesc autorizația de a testa sute de milioane de doze pe populații din întreaga lume. De ex., AstraZeneca a beneficiat deja de 12,6 miliarde de dolari în ultimele șase luni, iar vaccinul nu a reușit nici măcar să fie definitivat și nu a ajuns pe piață. Chiar dacă sunt plini de bani, cei de la AstraZeneca nu vor fi făcuți responsabili pentru daunele care vor putea apărea din cauza vaccinul pe care-l produc, căci producătorii de vaccinuri (precum AstraZeneca) vor fi copios despăgubiți în cazul pierderii proceselor intentate de păgubiți. Evident, în această situație mort va fi și STATUL DE DREPT. Este absurd, dar nu va conta dacă vaccinul reclamat va cauza boli, leziuni neurologice, sechele, convulsii, tulburări și dereglări autoimune ori orice alte reacții grave care vor pune în pericol viața vaccinatului, fabricanții de vaccinuri nu vor avea nicio răspundere, nu vor putea fi judecați ori condamnați, iar licența va rămâne valabilă. 

Deja unele țări înființează fonduri publice pentru a compensa pe cei afectați negativ de vaccinuri. Aceste sisteme finanțate de contribuabili, vor permite companiilor farmaceutice să prospere indiferent dacă ceea ce vând este sau nu dăunător consumatorilor.

Nu doar producătorii de vaccinuri sunt corupți, dar și cei care aprobă și achiziționează asemenea produse, care de la început se acceptă că ar putea fi proaste. 

Conducerea fiecărei țări care va aproba asemenea vaccinuri va avea o imensă responsabilitate morală.

În plus, AstraZeneca este de acord să furnizeze vaccinurile lor numai dacă liderii țării importatoare vor garanta că vor acorda despăgubiri producătorului, în cazul în care părțile vătămate de vaccinul utilizat vor câștiga eventual procese în instanță. Producătorul sugerează guvernelor importatoare de vaccin AstraZeca să interzică prin lege posibilitatea de intentare de procese sau recurs la procese pierdute, legate de vaccin. 

Culmea  este că, se pare, țările importatoare vor ceda la pretențiile fabricantului aruncând la gunoi Statul de Drept, permițând câtorva companii de producere a vaccinului să guverneze omenirea, să domnească prin teroare, să domine și să omoare oamenii după propria lor voință.

 Lance D. JOHNSON

 ttps://invictuswebmedia.com/2020/08/20/statul-de-drept-a-murit-nu-va-exista-recurs-legal-pentru-cei-afectati-de-noile-vaccinuri-covid-19-care-vor-fi-in-curand-de-vanzare/ 

2 comentarii: